1. Koti
  2.  > 
  3. Hääpuvut
  4.  > 
  5. Avoselkäinen
Takana olevat mekot ovat seksikkäitä ja sopivia kesän tai rannan häät, koska ne näyttävät seksikkäältä ja mukavat käyttää. Löydä avoselkäinen mekot Bridesire on lyömätön hinnoilla. Älä unohda hyödyntää ilmaista mukautettua koonmittausvaihtoehtoamme takaa täydelliset sopivat.
1-22 (tehty 22 tuotteet)

1  

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  

 Siirry 

Avoselkäinen mekot ovat tyylikkäitä ja seksikkäitä samaan aikaan

Hääpäivänään jokainen nainen haluaa olla aistillinen, naisellinen ja yksinkertaisesti kaunein. Taaksepäin tehdyt morsiamen mekot ovat erittäin hyvä vaihtoehto, koska tämä ulkoasu yhdistää tuoreen eleganssin naisellisen aistillisuuden kanssa. Takana selkeä ulkoasu voidaan korostaa täydellisesti eri kaulanauhoilla tai houkuttelevilla leikkauksilla.

Elegantti ja seksikäs samaan aikaan

Kun hääpuvut on tarkoitus näyttää seksikkäiltä, ei ole tuskin takatasapainon mallia. Jos esimerkiksi valitaan malli, etuosa on valmistettu suurikuvista, mikä antaa kaiken silmänsä mysteerille. Kuka laittaa graafisen yläosan, voi myös tehdä pääntietä hyvin vaihtelevaksi. Niinpä, morsiuspuvut, jotka haluavat näyttää hieman purkamisen, sekä ne, jotka eivät halua esittää paljon, hyvin neuvoteltuja. Jopa ne, jotka tarvitsevat hieman suuremman rintaliivikukkakokoa, voivat valita takertumattoman pukeutua. Vastaavat rintaliivit, jotka joko liimataan tai kuluvat bandeuilla. Ehkä malli on todella toiminut niin, että jokainen alusvaatteen käyttäjä, joka ei saa olla musta tällä hetkellä vaan beige tai ihonväri, ei ole näkyvissä. Hienostuneet leikkaukset takana ovat täydellinen ratkaisu täällä ja tehdä backless häät leningit kosketus lisää viettelevää ja naisellinen.

Häät leningien väreillä on monipuolinen

Vaikka klassinen väri morsiamelle on vielä valkoista, monet muut väripinnat ovat muodikkaita. Erittäin imarteleva ja silti perinteinen on herkkä kermainen sävy, joka muutoin toimii erittäin hyvin hieman ruskettuneelle iholle. Taaksepäin työskennellyssä mallissa morsiamen tulisi myös muistaa, että selkä on hyvin hoidettu, vapaana ja pehmeästi äänetön. Tämä korostaa loistavan ilmeen tämän tärkeän päivän aloittaessa naimisissa olevan elämän ja tekee jokaisen hääalttarin naisen näyttävän hyvältä.

Myös pituus vaaditaan joustavuutta

Tosin monet naiset unelmoivat pukeutua, jotka hämmästyttävät hahmoa. Tietenkin on olemassa malleja, jotka toimivat lattialla tai jopa junalla. Tässä kysymyksessä jokainen morsius voi taidokkaasti ja tyylinsä mukaan ideoita kohtauksessa. Myös merenneito tyyli leningit ovat erittäin suosittuja ja voidaan käyttää hyvin backless. On kuitenkin selvää, että juuri sellaiset mallit sopivat kauniin takaosan esittämiseen. Häätissä on lukemattomia tilanteita, joissa morsiamen voi nähdä takaa. Siksi on järkevää, että täällä huolehditaan siitä, että mekaanin mahdollinen nauhoitus ei ole liian tiukka. Sitä ei saa missään olosuhteissa kiristää liian tiukaksi, muuten se leikataan lihaksi, mikä ei todellakaan ole väliä paljaalla iholla lainkaan. Loosely laidun, joka voi jopa olla koristeltu herkillä kukilla, ei vain näytä hyvältä, vaan sopii täydellisesti tilaisuuteen.