Miten valita häät kengät?

Vaikka kengät ovat yleensä vähemmän kehittyneitä kuin hääpuvut, ne auttavat täydellisesti täydentämään hääpukua. Alla on muutamia ohjeita valittavaksi valittamatta.

Trendit häät kengät

Kaikkien malleja kenkiä voi käyttää morsiamen, mutta kengät sopivat kaikkiin pukeutumistyyleihin. Ne ovat valkoisia, rikkinäisiä valkoisia tai mekko- tai sileää väriä. Voit vapaasti valita myös ballerinat tai vauvat, joiden hihnat on koristeltu strassilla sydämenmuotoisilla, erinomaisesti irrotettavilla iltapäivällä. Jos naimisiin kesällä, pienet kantapuvut ovat trendikkäitä ja tyylikkäitä. Saappaat ovat täydellinen häät lokakuussa tai vain laittaa mekko röyhelöihin. Lisäksi voit valita minkä tahansa materiaalin, tietäen, että nahka pysyy ajattomana. Alkuperäisin ajatus olisi, että tilaat kengät, jotka on valmistettu samasta kankaasta kuin mekko.

Mukavat häät kengät

On totta, että häät ovat ainutlaatuinen päivä, joten sinulla on varaa poikkeuksiin ja jopa hulluuteen. Muista kuitenkin, että häät kengät on voitava varmistaa seisomaan ja tanssitunteja. Älä mene liian kaukana tavallisesta kengätyypistänne. Jos olet erityisen tyytyväinen tasaisiin korkokenkiin, älä valitse päiväsi kokeilla kenkiä, joiden korkeus on 12 cm. Edullisin korokorkeus mukavuus ja asento on 5-7 senttimetriä. Lopuksi ja vähäisimpänä, osta häät kengät useita päiviä etukäteen ja laita ne säännöllisesti pehmentää ja muotoilla niitä jalat. Näin varmistat mahdollisimman mukavan ja vältät löytää itsesi paljain jaloin häätesi.

Sinun bridal kengänne osalta sinulla on enemmän kuin koskaan oikeus toimia niin kuin haluat. On kuitenkin suositeltavaa valita malli, joka vaimentaa asutasi päivän jälkeen.

Ihanteelliset kuherruskuukauden ideoita

Häämatka on olennainen osa onnistunutta häät seremoniaa. Mutta jos et halua perinteistä kohdetta, voit valita alkuperäistä matkaa.

Kysymys makuista

Unohda Venetsian ja sen liian klassiset gondolit! Ainutlaatuisen kuherruskuukauden aikana voit valita useita kohteita. Riippuen mieltymyksistä, voit löytää aavikon, paikkoja vielä tuntemattomia tai uskomattoman ylellisiä.

Kulta ja sivuraite houkuttelevat sinua? Kohde on epäilemättä Dubaissa. Tämä kaupunki on voinut yhdistää lahjakkuus ylellisyyttä ja perinteitä. Voit tutustua autiomaan kameliretroksiin tai viettää iltapäivällä ostoskeskuksen, jossa on design-liikkeitä. Häämatkalle marraskuusta huhtikuuhun tämä on täydellinen paikka.

Niille, jotka arvostavat maisemien muuttamista tuhansille kilometreille, Japani avaa ovensa. Tämä maa on moninkertainen ja on parempi valita muutamia erityisiä kohteita, jotta et menetä niin laaja valikoima rikkauksia. Kioto on ihanteellinen perinteen ystäville. Tokiossa lumoaa sen kontrastit ja futuristiset kasvot. Poikkeuksellisten maisemien ja majesteettisten temppelien välissä Nikko on myös tärkeä matkakohde. Älä unohda, asenna Fuji keväällä!

Haluatko löytää Afrikan toisen kasvon? Zanzibar on sinua varten. Intian valtamerellä sijaitseva saari on luonnollisesti tunnettu unelmiensa rannoista. Mutta on myös tilaisuus mennä tiheään sademetsään ja vaeltaa iloisten ja vieraanvaraisten kaupunkien läpi. Madagaskar on myös paikka tutkia. Vielä vähän turisti, tämä kohde on täydellinen seikkailijoille. Löydät houkuttelevia ihmisiä ja rikas luonto. Älä unohda sanoa hello lemurs!

Klassikot uusittiin

Tyynenmeren ja sen unelmien saaret houkuttelevat sinua? Miksi et yritä Hawaii, amerikkalainen valtio, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia maisemia? Paikan päällä voit tietysti nukahtaa unelmien rannoilla, mutta myös harrastaa urheilua – surffausta, sukellusta, vaellusta … – tai tutustua rikkaaseen ja tuntemattomaan gastronomiaan.

Italia ei ole vain Venetsia. Miksi ei käy Rooman henkisen kuherruskuukauden ajan? Tietenkin voit tutustua suuren muistomerkit – Pietarinkirkko, Colosseum, Trevin suihkulähde … – mutta voit myös uppoutua sen kaikkein intiimi alueet: Testaccio, Garbatellan tai Trasvevere ja nauttia erinomaisen ruokansa.

Haluat taloudellisen kuherruskuukauden? Kreikka antaa sinulle tyytyväisyyttä. Sen historialliset kohteet ja uimarannat unelmista, tulet täysin pois paikoista.

Muu lähellä kohdetta: Lontoo. Täydellinen ystäville kaupunkien, Britannian pääkaupunki löytää myyttinen muistomerkkejä – Tower Bridge ja Buckinghamin palatsi – viheralueet, jossa voit vaeltaa tuntikausia – Regent Park tai Hyde Park – mutta myös satunnaisia ​​lähiöissä kuten Piccadilly tai Oxford Street.

Häät Kihlasormukset: Mitä sinun tarvitsee tietää?

Ennen suurta päivää ei ole yhtä tärkeä sitoutumispäivää. Kaulusrengas, joka tunnetaan kahden rakastajan välisestä liitoksesta, on rikas historia.

Vanha tarina

Toisin kuin vihkisormus, kihlasormus on tunnettu historia. Voimme jäljittää sen takaisin antiikin. Egyptissä, mutta myös Roomassa, metallirengas vaihdettiin – tavallisesti rautaa – ja kierrettiin vasempaan rengasriviin. Tätä sormea ​​ei valittu sattumalta. Itse asiassa ajateltiin, että tämän sormen läpi kulkeva veaali – Vena Amoris – liittyi suoraan sydämeen. Perinteet jatkuvat keskiajalla yksinkertaisella renkaalla. Suosimme malleja, joissa ei ole jalokiviä, varattu avioliittoon. Kahden rakastajan kulkivat tämän rengas.

Viidennentoista vuosisadan ajan timantti oli ulkonäöltään morsiamen sormella. Se on Charles VII – Agnès de Sorelin emäntä – joka kunnioittaa tätä perinnettä useilla kivillä valmistetusta rengasta. Sammuttelija ilmestyi Habsburgin pääsihteeri Maximilianin kanssa, joka tarjosi tulevan vaimonsa, Mary of Burgundy, renkaan, jolla oli yksi timantti.

Rikas symboliikka

Kaulusrengas ei ole vain jalokivi, joka osoittaa kahden suvun välisen liiton. Renkaan ympyrä edustaa ääretöntä, joka luonnollisesti vastaa kahden olennon rakkauden kestoa. Valmistettu kestävästä metallista, rengas on kestävä ja vastaa jälleen tätä rakkautta. Se on rengas, joka symboloi tulevaisuuden lupausta kahdelle, pyhälle sitoutumiselle.

Yksi tai useampi kivi on valittavissa. Vaikka Solitaire on nykyään eniten tarjottu rengas, voimme lisätä kivet lisäämään erityisen merkityksen. Niinpä timantti vastaa ikuisuutta, topatiasta uskollisuuteen, smaragdin todelliseen rakkauteen, rubiinin intohimoon …

Kiinnitysrengas voidaan myös kaivertaa. Täällä pariisen symboliikka esitetään merkinnällä: kokouksen päivämäärä, etunimet tai alkukirjaimet.

Hääseremonian jälkeen häägäreitä voidaan käyttää vihkisormuksen yhteydessä. Mutta jos ne eivät mene yhteen, on mahdollista siirtää se oikeanpuoleiseen rengasnielle. Jos käytät kahta sormustasi samalla sormella, on tavallista käyttää sormen pohjassa olevaa etureunassa olevaa vihkisormusta niin, että se “suojaa” häitä.

Lopuksi kiinnitysrengas on varattu naispuolisille sormille. Mies ei käytä sitä. Hän tarjoaa sen osoituksena rakkaudesta ja sitoutumisesta.

Mitä London Fashion Week järjestää 2018?

Useiden vuosien ajan muotiviikolla suunnittelijoille on tilaisuus esitellä kokoelmaansa kaikkina vuodenaikoina. Se on globaali tapahtuma, joka tapahtuu kahdesti vuodessa eri pääkaupungeissa ympäri maailmaa, kuten Lontoossa. Nämä esitykset ovat yhtä poikkeuksellisia kuin muut, joten katsojat odottavat aina olevansa yllättyneitä.

15.-20. Helmikuuta pidetään Lontoon muotiviikon 67. painos, jossa kaikki muotinäyttelijät kohtaavat. Nuoria muotoilijoita kunnioitetaan myös aina. Heillä on poikkeuksellinen tilaisuus osoittaa lahjakkuutensa ja tehdä kaikkensa houkuttelemaan vaativaa yleisöä. Sijoitettu luovuuden ja innovoinnin merkiksi, niiden kokoelmat lupaavat olla hyvin erilaisia. Uusilla suunnittelijoilla on myös mahdollisuus hieroa hartioita tunnetuimpien suunnittelijoiden kanssa. Jälkimmäiset toimivat yleensä suuren muotitalon puolesta, jolla on hyvä maine. Kaikki nämä elementit takaavat värikkäitä esityksiä ja luomuksia, joissa on useita inspiraatioita. Jotkut taiteilijat ovat tarkistaneet punk-henkeä lisäämällä lievän sotilaallisen kosketuksen. Toiset halusivat vetää luovuuttaan brittiläisiltä tai kreolielementeiltä. Tarjotut artikkelit eivät koske vain vaatteita vaan myös erilaisia ​​muotiasusteita, kuten pussit, hatut tai kengät. Lontoon muotiviikko asettaa trendit kaikkina vuodenaikoina, olivatpa ne värejä tai materiaaleja. Monet muotiharrastajat ovat innoitettuja muotoilemaan ulkoasuaan olosuhteista riippuen.

Muotinäytösten lisäksi tämä tapahtuma tarjoaa monia nähtävyyksiä 14 000 ihmiselle. Festivaali pidetään 22.-25. Helmikuuta. Yli 120 brittiläistä ja kansainvälistä brändiä yhteistyössä järjesti ostoskeskuksia. Tarjolla on myös luentojen esityksiä ja teollisuutta. Nämä keskittyvät yhtä paljon muotiin kuin elämäntapaan ja tekniikkaan. Näiden konferenssien tärkeimmät isännät ovat Daphné Guiness, muodin todellinen kuvake ja Daren Skey, joka ostaa suuria määriä miesten vaatteita. Myös suunnittelijat Orla Kiely ja Markus Lupfer sekä Fioriccin toimitusjohtaja Janie Schaffer. Tällä lähestymistavalla pyritään tiukentamaan tuotemerkkien ja kuluttajien välisiä yhteyksiä. Edellisillä on mahdollisuus allekirjoittaa uusia sopimuksia, kun taas jälkimmäisille annetaan mahdollisuus maistella Lontoon muotiviikon jännitystä.

Talven trendi: valkoinen pitsi mekkoja

Miksi valkoiset pitsi mekot ovat trendikkäitä?

Tuskin on aine, joka on niin monipuolinen, viettelevä ja samalla tyttömäinen – romanttinen: pitsi. Hyvin usein pitsikangasta käytetään erityisesti mekkoja ja uudelleen ja uudelleen tulkita ja keksiä tunnettuja suunnittelija pitsi mekkoja ja sanella hieman muoti. Tänä syksynä ja talvella klassiset “ei-värit” valkoiset kuin suunnittelijat ovat tehneet sen sekä alkuun, tämä materiaali tuodaan jo 1500-luvulta itään ja kulutetaan Euroopassa. Lisäksi valkoiset pitsi mekot ovat joskus hyvin romanttinen, ajaton ja erittäin joustava ja muuttuva. Ei mikään ihme, miksi he säännöllisesti valloittavat tunnettujen trendi-pääkaupunkien kenkiä ja muotinäytöksiä. Lisäksi valkoinen pitsi mekko antaa käyttäjälle jotain hyvin romanttista ja samalla houkuttelevaa, sillä pitsireunatun runko-osan tulee läpinäkyvä, silti piilotettu kappale. Näin ollen käyttäjä voi “pelata” hänen hurmaaan, olematta liian avoin. Kaikki nämä ominaisuudet ovat oikein auttamaan valkoisia pitsipeittejä uudestaan ​​ja uudestaan. Varsinainen väri valkoinen on lähes koskaan muotia ja on vain viimeisin joka kausi.

Suosittuja tyylejä valkoisille pitsi mekkoille

Pitsi mekko ei tietenkään ole sama kuin pitsi mekko. Riippuen kaudesta ja kaudesta ovat aina erilaisia ​​malleja valkoisia pitsi mekkoja moderni, kankaat myös muuttuvat vastaavasti muotikauden. Varsinkin talvella, hyvin pitkät midi- ja maxi-mekot, valkoiset ja pitsiä, ovat erittäin moderneja ja kysyttyjä. Lukuisat yhdistelmävaihtoehdot mahdollistavat valkoisen pitsi mekot uudestaan ​​ja optimoidaan uudestaan ​​ja uudestaan. Esimerkiksi valkoinen, pitkähihainen mekko, jossa on pitkät hihat, voi olla erityisen “dramaattinen” takki, muutamia saappaita voi aiheuttaa todellisen tauon tyyliin, koska se voi joskus olla hyvin kylmä syksyllä tai talvella. Talvella voi käyttää myös lämpökäsineitä, joissa on valkoinen pitsi mekko. Termistrum housut musta, ruskea tai eri sävyjä harmaa sopivat parhaiten tähän tarkoitukseen. Hihan pituudesta riippuen voit myös pukeutua yläosien tai T-paitojen alla mekon alla täydentää sipulin ulkoasua. Erittäin hyvä, varsinkin kun pitempi valkoinen pitsi mekko voidaan käyttää talvella erityisen suuria puseroita (ylimitoitettu) ja neuletakit. Ne antavat jopa ohuemmille pitsiväreille juuri oikean kosketuksen syksyllä ja talvella, ilman käyttäjän jäätyä. Jos olet valinnut tyylikkään valkoisen pitsi mekon ohuilla spagettihihoilla, voit myös käyttää sopivaa turtleneck alle mekko ja luoda uusia aksentteja. Erityisesti pitsiä pitsiä pitkiä valkoisia mekkoja ovat tämän talven erittäin suosittuja, ja ne voidaan suunnitella hyvin talvella edellä mainittujen temppujen ja talvimaiseman kanssa. Suunnittelijoiden edulliset kankaat ovat sifonki, mutta myös satiini, vaikka tämä trendi onkin edellisessakin kaudella. Satinvalkoiset pitsi mekot eivät kuitenkaan ole missään muotia, ja niitä voidaan silti käyttää. Erityisesti sifonki kangas on kuuma, koska se antaa jokaiselle valkoiselle pitsi mekko juhlaa huomaamatta, varsinkin kesällä mekkoja tai juhlavailupuku on valmistettu valkoisesta pitsiä. Joten tämä talvi, jossa valkoinen pitsi mekko on taattu olevan trendikäs ja voi asettaa muodikkaita aksentteja.

Musta iltapuvut: miksi he ovat aina silmiinpistävää

Miksi musta iltapuku tai juhlamekot?

Riippumatta siitä, onko se fancy pallo tai toinen juhla, tuskin mitään myyttejä musta iltapuvut ja pallo kylpytakit löytyvät. Voisi melkein ajatella, että musta väri olisi melko hämmentynyt – mutta tässä päinvastoin. Musta leningit ovat pitkään menestyneitä suosikkeja ja lähes koskaan menettävät muotia. Ennen kaikkea mustat mekot ovat ajattomia, tyylikkäitä ja sopivat lähes kaikkiin tilaisuuksiin. Myös mustat mekot eivät ole edullisia, kuten jotkut muut värit tekevät. Lisäksi musta tarkoittaa kaikentyyppisiä naisia ​​- olipa se viileä kauneus punaisilla hiuksilla tai tummalla naisella. Lisäksi mustat naiset kaiken ikäisille, jotta myös kypsät naiset haluavat napata mustan mekon. Toinen plus: mustat mekot piilostavat usein pieniä “ongelma-alueita”, kuten pieni vatsa tai leveät lonkat. Joten jokainen nainen, jolla on jokainen musta mekko, tuntuu mukavalta ja on mukava ilta. Musta on väri, jota voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina – kesällä tai talvella – ja tyylikäs musta mekko erityiselle päiväksi, nainen ei voi mennä vikaan ja siirtää muotia teknisesti turvallisella maastossa.

Musta leningit voidaan yhdistää hyvin

Väri musta voidaan helposti yhdistää lähes kaikkiin väreihin, joten yksinkertainen, musta mekko oikeilla väreillä muuttuu todeksi silmäänpainuva. Ei ole väliä, onko se valkoinen, maanläheinen tai pastelli – kaikki värit voidaan yhdistää mekon kanssa. Joten musta mekko voi olla joko lisävarusteita, kuten valkoisessa tai jopa mustassa vihassa, jossa on kiinnitetty, värillinen raja-aufhübschen, mutta myös kirkkaan värinen punainen väri olisi täällä ajateltavissa. Käyttäjän mielikuvitus täällä ei ole rajoja. Tämä pätee myös kenkien värien valintaan – mustat tossut voivat näyttää yhtä tyylikkäiltä. Jos “mustan ulkonäön” hajoaa, hopeaketoketjut tai kulta ovat täydellisiä. Tässä olisi kuitenkin varmistettava, että esimerkiksi käsilaukun väri sopii yhteen varren tai kenkien kanssa. Toinen moraali mustia mekkoja varten on tietenkin korujen valinta. Ei muita värejä, naisilla on niin paljon vaihtoehtoja ja muunnelmia käyttää oikeita koruja mekko. Esimerkiksi hopea- tai kultakorut, kuten korvakorut tai rannekorut, sopivat erinomaisesti mustisiin mekkoihin. Jos haluat, voit käyttää valkoista helmihanskaa, jossa on vastaavia korvakoruja pukeutumiseen ja antaa asusteelle klassisen kosketuksen Coco Chanelille, joka oli kuuluisa tästä ulkoasusta. Jopa rintaneulat ovat varma yhdistelmä mustia mekkoja – joko kupari, hopea tai kulta. Täällä se riippuu vain käyttäjän henkilökohtaisesta makusta.

Täydellisen ulkoasun loppuun sulkeutuu vastaava meikki. Jälleen, musta mekko pukeutuu hyötymään, koska he voivat hiljaa käyttää hieman enemmän väriä. Älä koskaan menetä naista, jolla on klassinen meikki, pieni rouge ja punainen huulipuna, joka on räätälöitävä naisen vaaleuteen. Silmät on korostettava hieman ripsiväillä ja viimeistelty on täydellinen ulkonäkö.

Vintage-tyylisiä vaatteita kuumenee vuonna 2018

Vintage-mekot ovat jälleen ehdottomasti välttämättömiä vuonna 2018. Ei ole väliä, jos käytät niitä rento tai cocktail leningit – vintage mekko olet aina hyvin neuvottu. Miksi naiset rakastavat näitä vaatteita? Yksinkertaisesti – he tekevät meistä tyylikkyyden kaikissa tilanteissa ja korostavat naisellisuutta. Ja parasta on se, että kaiken tyyppiselle naiselle ja jokaiselle tilaisuudelle löytyy oikea mekko, koska vintage-tyyli ei ole tarkkaan keskittynyt leikkaukseen. Ja ne, jotka eivät ole löytäneet mitä etsivät muotiliikkeissä, pitäisi ehdottomasti katsoa internetin ympärille, niin löydät jopa iltapuvut verkossa, tietenkin myös vintage-tyylillä.

Joten on selvää, jopa vuonna 2018 sinun pitäisi … tai naisella ainakin olla vuosikerta mekko kaapissa. Tietenkin kysymys on edelleen selvitettävä, mitä voisi yhdistää. Tämä on hyvin vaikea kysymys, koska mahdolliset yhdistelmät ovat lähes loputon. Klassikko ja leikkisä on tietenkin pieni neulottu liivi, jota käytät yli vuosisadan mekko 50-luvun ilmeen. Tämä tyyli näyttää nuorilta ja viattomalta ja näyttää viettelevältä varsinkin keväällä ja kesällä. Jos haluat vähän hiukan, vaihda neuletakki nahkatakkiin. Katso, että voit käyttää rentoa, mutta tekee myös hienon hahmon juhla-iltana.
Tietenkin, vuosikerta mekko toimistossa on ehdoton silmäänpistävä ja samalla näyttää melko vakavalta. Tämä on vaihtoehto, jossa kynän hame on erinomainen. Laita vain mukava blazer ja olet ajan tasalla uudestaan.

Uskovaiset ja luottavat naiset tekevät tyyliinsä täydellisiksi aitoa alusvaatetta alushameeksi. Jotkut 50-luvun tyyliin kuuluvista vintage-mekoista ovat jo ommeltu tällaisella alushameella. Etuna on, että sinun ei tarvitse huolehtia oikeasta väristä. Haittapuoli on, jos pidät pukeutua hieman kunnolliseksi, et voi vain jättää alushameen tekemään tyylistä rennompaa.

Mutta nyt kysymykseen: Miksi naiset tuntevat erityisesti naisellisia vintage-mekkoissa? Toisin kuin monet “modernit” mekot, nämä mekot, erityisesti 50-luvun ja 60-luvun alkupuolen, leikkaavat, korostavat feminiinistä kehon muotoa. Tämä tarkoittaa sitä, että vyötärö on ohuempi, joten deco-tee on myös parempi ja lantiot ovat laajemmat, joten klassinen tiimalasi kuvaa. Samanaikaisesti piilevät tyypilliset ongelma-alueet, joita useimmat naiset valittavat, kuten vatsa, jalat ja pakarat. Ja parasta Vintage Mekot on se, että se sopii jokaiselle hahmolle. Joten ei ole väliä mitä kokoa sinulla on, onko sinulla pitkät tai lyhyet jalat, kapea vyötärö, kapea tai leveä lonkat jne. Nämä mekot ovat todella kaikille naisille. Ja mitkä vaatteet voisivat muutoin väittää sellaisen asian?

Ja tyhjentää viimeinen epäilys pois tieltä: Kuka tällainen mekko tuntuu liian epämiellyttävältä, tulee ehdottomasti kokeilla variantti vyötäröllä elastisella. Nämä mallit korostavat vyötäröä ja tekevät niistä näyttävän kapeaksi, mutta samalla mukavaksi kuin lenkkeilyhousut.

Joten jos sinulla ei ole pukeutua vintage-tyyliin kaapissa, sinun pitäisi vaihtaa se heti, koska jopa vuonna 2018 nämä pukeutumat ovat välttämättömiä ja silti aivan kuumia. Joten nopeasti tilaat muutaman rento leningit, cocktailmekot tai iltapuvut verkossa.

Mekkoja tulevalle lomakaudelle

Kauneimmat joulun ja uudenvuoden vaatteet

Katse ikkuna riittää. Se on jo pimeä iltapäivällä ja se on kylmä ulkona. Talvi on jo täällä. Lennot ovat jo loman edessä. Tämä kausi vaatii selvästi kiekkomaista viiniä ja kastanjoita. Muodikkaasti kuitenkin vaaditaan keskittynyttä glitterin kuormitusta. Matching Christmas and New Year, putiikkeja ja tavarataloja on täynnä juhla-asuja ja kiiltäviä lisävarusteita. Vähemmän tarkoittaa lomaa. Päinvastoin, mottona, joka ulottuu meiltä kansainvälisiltä palikoilta, on: Anna se skaalata siististi. Jouluna ja uudenvuodenaattona haasteena on saada valo ja tyyli kevyisiin talvipäiviin tyylillä ja eleganssilla. Hyvä, että olemme löytäneet tämän vuoden lomakauden tärkeimmät suuntaukset.

Kolme “S” hyvää tyyliä: sametti, pitsi ja satiini

Juhlamekkoja tehdään tänä vuonna erityisen jaloista materiaaleista. Velvet varmasti tähtää 2017 varmasti. Olipa pitkä iltapuku tai lyhyt cocktail mekko. Miettivä kausi lähes kaikki suunnittelijat luottavat naiselliseen aistillisuuteen, jota mikään muu aine ei voi välittää paremmin kuin sametti. Jos iltapuvut ovat lyhyitä, sametti on parhaiten koristeltu pitsielementeillä tai läpikuultavilla osilla. Satin mekot ovat myös erittäin suosittuja tänä vuonna ja tulevat takaisin kapeammilla hihnoilla. Puhdistettu pitkähihainen lingery antaa käyttäjilleen erityisen nuorekkaan vaikutelman. Sifonki on sallittua myös pitkät leningit ja juhlavaiset puserot. Lace trim, kirjonta ja embellishments ovat yhtä paljon osuma kuin antelias flounces, kallioperä, filigraanien kukka malleja ja rohkeita malleja. Jopa rohkea boho chic pysyy muotia talvena.

Korkea kaulan Vs. olkaimeton

Kauluksen koko putoaa talveksi juhlallisiin naisten vaatteisiin suhteellisen tiukka. Korkea kaulan sametti ja sifonki mekot viktoriaanisessa tyylissä ja tummissa väreissä ovat erityisen suosittuja. Toinen suuri trendi, joka on jo täyttänyt kesäkuukaudet, on off-the-lapa mekkoja. Tänä talvena ne luovat verrattoman ulkonäkön rikkaissa talvivaaleissa, kuten claretissa, smaragdinvihreässä ja terässinisenä. Jopa 80-luvun Promdressin muunnelmat ovat uudenaikaisia. Erityisesti uudenvuodenaattona epäsymmetrinen leikkaus näyttää erityisen tyylikkäältä.

50 hopeaa ja kultaa

Suuntaus menee tänä vuonna kohti kimaltelua ja Glanzstoffea. Sequins, helmet, lame-look ja metalliset värit ovat välttämättömiä joulun ja uudenvuoden vaatekaapissa. Kaikki hopean, kullan ja pronssin väliset värit ovat edustettuina. Kultaiset koristeet mustalla samettimekosta tai hopeanharmaat paljetit vasikka-iltapuvuilla, kaikki kipuhtelee, kaikki paistaa. Jopa Chainmail, disko-aikakauden virtaava kangas, joka muistuttaa ketjun postia, kaunistaa tyylikkäät iltapuvut ja tyylikkäät blousons tällä lomakaudella. Juhlava hameet ja puserot, joilla on hämmästyttävä potentiaali, ovat loistava valinta joulupuolelle ja vieläkin parempia uudenvuoden juhlaan.

Paluu vuoden lopulla

Äärimmäisen naisellinen ja käytännöllinen päällystakki tuntui unohtaneen jonkin aikaa. Tässä jouluskaudessa se liikkuu jälleen etulinjaan. Vaihtovaippa mukautuu kevyesti naisellisiin kaarteisiin ja kaunistaa kaiken ikäisiä naisia. Valmistettu samettista, villaa tai lycraa, jolla on hohtavat vaikutukset, se on erinomainen valinta jouluksi. Oikeilla lisävarusteilla se voidaan helposti suunnitella uudenvuodenaattipuolueen puolesta.

Hiljainen yö, musta yö

Monet värit ovat yrittäneet kiistää heidän ensisijaisuuttaan juhlavaisuudessa, mutta musta on kiistaton klassikko. Olipa musta, laiha farkut satiinipuseroille jouluna tai mustapippurilla laskostettuun hameeseen uudenvuodenaattona – musta on juhlava mekko, mikä valkoinen morsiuspuku on: älykkäämpi valinta.

Lisävarusteiden vuosi

Hohtava kirjekuorilenkki pronssiin, paljetein nilkkurit tai helmillä valmistetut berretit: 2017 on lisävarusteiden vuosi. Ne sopivat muuhun asuun, ne voivat asettaa kuohuviiniä aksentteja. Mutta varokaa! Jos vaate itsessään kimmoilee, hiljaisempi lisävaruste voi olla parempi sovitus. Iltapuvut ovat lyhyitä ja tavallisia, ne voivat sietää kirkkaan kumppanin hyvin.

Mitkä iltapuvut ilmoitetaan vuonna 2018?

Varmasti iltapukua on viime vuosina tullut paljon suvaitsevaisemmaksi, mutta erityisissä tilaisuuksissa naiset ovat hyvin tärkeitä pukeutua tilaisuuden mukaan. Iltapuvut 2018 on erittäin monipuolinen, joka näyttää paljon ihoa, osoittamaan lähes mitään ihoa.

Juhlava mekot illalla kulta

Iltaisin naisille annetaan glitter ja loisto. Kultakin kultainen kulta on nousussa tänä vuonna. Kultainen mekko voi näyttää paljon kaunista ihoa, ei ole väliä onko se lyhyt, midi tai pitkä. Jos kuitenkin päätät käyttää kultaista iltapukua, sinun ei tarvitse tehdä paljon meikkiä, koska se vain häiritsee sinua mekon tyylikkyydestä. Hiukset voivat olla jumissa tai pitkiä, ja kultainen mekko voi olla lyhyt leikkaus.

Pitkät hihat viileälle illalle

Nykypäivän tähdet ovat pukeutuneet hameisiin, jotka peittävät enemmän kuin he ovat. Pitkähihainen korkealaatuiset mekot ja updo ovat tänä vuonna aivan kuumia. Tämä suuntaus on todella jalo ja vaikuttaa juhliin. Toinen tyylin etu, sinun ei tarvitse miettiä mitä käyttää, jos se on viileämpi ulkopuolella.

Leikkisä läpinäkyvä mekko

Täysin läpinäkyvät leningit ovat tänä vuonna trendikkäitä, mutta vain rohkeita naisia, joilla on unelmahahmo ja tietävät tarkasti, mitä he voivat käyttää alla, pitäisi uskalla. Käytännöllisesti katsoen naista voi käyttää iltapukuja, joissa on osittain läpinäkyvät lisäosat, tulle-hunnut tai läpinäkyvä ylälamppu. Ne soveltuvat jokaiseen pukeutumiskoodiin.

Valkoinen iltaisin

Voit myös suorittaa valkoisessa mekossa illalla. Ei jos tilaisuus on häät. Valkoisia iltapukuja varten leikkauksen tulisi olla hyvin minimalistinen. Valkoinen iltapuku, tietenkin, mustan mustan on luonnollisesti vielä pitkäikäinen. Lähes kaikki muutokset ovat sallittuja tässä: pitkä, lyhyt, pitsi, tylli, hihat, selkä ja olkapää.

Sinun pitäisi käyttää tätä iltapukuasi alla

Jos iltapuvun valinta on laskenut, kannattaa harkita huolellisesti sitä, mitä käytät alla. Oikean rintaneulan valinta on suuri rooli. Bandeau-mekko sopii olkaimeton rintaliivit ja takaperin mekko pitäisi olla itsekiinnittyviä silikonikupit. Jos mekko leikataan alhaalla, varmista, että rintaliivillä on syvä Dekoltee.

Mikä sopii illalla?

Klassikko on edelleen viety vastaavan värin yhdistelmässä. Jos pukukoodi sallii, se voi olla myös karkeampi lyhyt takki. Jokainen, jolla on pitkähihainen iltapuku, ei ole ongelma.

Täydelliseen iltapukuun tarvitset vain vastaavia koruja ja kenkiä. Tämän vuoden iltatulvan suuri etu on monimuotoisuus. Koska jokaisella naisella ei ole ihanteellista hahmoa, tämän vuoden iltapuvun ansiosta on aivan varmaa, että jopa naiset, joilla on muutama kiloa liikaa, voivat kätkeä sen hyvin. Jokainen, joka voi loistaa hahmollaan, voi tehdä niin kultaa tänä vuonna. Iltapuvun värin valinta jättää sinulle paljon joustavuutta.

Hääpuku trendit 2018

Häät ovat yksi tärkeimmistä päivistä naisen elämässä, joten kaikki paikasta paikasta nimitykseen muotoiluun sopii. Siksi on myös todennäköistä, että jotkut naiset ovat välttämättömiä hääpukujen suuntauksina vuonna 2018.

Naiset hyötyvät etualalla

Tulevana vuonna miespuolinen maailma odottaa todennäköisesti häitä, koska seksisydäminen on tärkeä asia. Aikaisemmissa vuodenaikoina leningit olivat usein melko tavallisia ja leveitä, joten se menee 2018 paljon naisellisemmin.

Paljon suuntautuu läpinäkyvyyteen, syviin V-aukkoihin ja katkaisuihin. Lisää tähän kasvava paletti häämekkoihin. Sillä ei ole enää velvollisuutta, että morsiama ilmestyy hääpäivällään valkoisella mekolla häissä. Varsinkin tulevana vuonna on olemassa myös lukuisia malleja väreissä darkbeige tai samppanjaa.

Jatketaan trendit vuodesta 2017

Mutta muutamia asioita ei varmasti muutu tähän vuoteen verrattuna. Näin erilaiset muotiviikot osoittavat, että häät leningit 2018 on usein varustettu paljon pitsiä tai vintage look. Mekin rajoissa ei ole lainkaan rajoja. Top mekko on saatavilla eri muunnelmia ja puolia. Nämä vaihtelevat suosituimmista A-linjatyypeistä ja menevät Vokuhilan pukeutumiseen.

Huomisen huipulla oleva hääpuku tuo kuitenkin lisää etuja sen kanssa. Varsinkin brides, joilla on hieman vahvemmat aseet, voivat taitavasti ja kätevästi kätkeä tämän pienen ongelman vyöhykkeellä vinkkejä käyttäjille.

Hääpuku Boho-tyylillä

Mahdollisesti myös 2018 morsian voi innostaa äitisi tai isoäiti ja antaa vinkkejä. 1970-luvulla suosittu Boho-tyyli houkuttelee yhä enemmän hääpukuja. Nämä tarjoavat ihanteellisen siirtymän tyylikkään ja melko löyhän tyylin välillä, joka vastaa 21. vuosisataa.

Hääpuku kahdessa osassa

Kyllä, olet varmasti lukenut oikein. Boho-tyylin ja vintage-ilmeen lisäksi ylä- ja alavartalon hääpuvut ovat myös muodikkaita tulevana vuonna. Nämä epätavalliset morsiuspuvut koostuvat melko yksinkertaisesta yläosasta ja hameesta, joka tavallisesti saavuttaa polven pituuden. Tietenkään ei kaikkien liiketoimintaa, mutta muutama vuosi valokuva-albumissa, voit silti kertoa lapsillesi, että tällaisella “hääpuku” olit aivan trendikäs tällä hetkellä.

Akselit asetettu mustalla

Kuten olemme jo kuulleet enemmän, valkoinen ei enää ole välttämättömyys modernissa hääpuvussa. Samanaikaisesti kuitenkin tulevan vuoden suunnittelutyöntekijöille ei jää yksinkertaisia ​​värejä, kuten beige tai samppanjaa. Koska jopa mustat elementit morsiamen asussa ovat sallittuja ja jopa trendikkäitä. Kuinka täsmälleen tämä yhdistetään voi joku morsiamen valita itselleen. Esimerkiksi hääpuku, jossa on musta vyötärönauha, on korkealla kurssilla. Mutta myös muilla aloilla, kuten kenkiä tai kukkakimppu. Esimerkiksi vuonna 2018 mustavalkoisia mekkoja voidaan käyttää erinomaisesti.

Paljon kiikkua ja kukoistaa

Useimmat naiset ovat luultavasti haaveillut lapsuudessaan pukeutua hääpukuun, jossa on paljon sovelluksia, röyhelöitä, silmukoita jne. Se, mikä on luultavasti irtisanottu liian kypsäksi tai lapsuuden aikuisikään, voi helposti pukea pian uudelleen. Morsiuspuku 2018 on moniosaisempi, sitä parempi. Muunnelmille ei ole rajoituksia. Alhaalta reunasta reunaan ja kimallukseen ja helmiin kaikki on sallittua.