Koti >  Juhlamekot >  Cocktailmekot
1-24 (tehty 707 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Kuukausi sitten olin etsimässä mini cocktail mekko verkossa, kun Jäin koukkuun klo olkaimeton tuppi sarake chifonkimekossa värillinen hopea. Sillä oli röyhelöitä, puoli draping ja ruches jotka tehdä se näyttää erittäin tyylikäs. En epäröinyt ostaa sitä Pronto koska ajattelin, että se on todella tyylikäs. Tuote saapui office 5 päivää myöhemmin. Minun jännitystä, avasin laatikon ja sai huolissaan, kun pakkaus on rypistynyt, ajattelematta, että se voisi olla surkea näköinen pala, koska pakkaus ei ollut siisti. Yllätyksekseni kappale oli kaunis ja se jopa täydentää minun uusi pari korkokengät. Minun officemates näki sen ja kysyi sitä varsinkin kun olen kertonut heille, että se oli vain myyty $ 74,99.

  Asiakas: debbie Treffi:11-05-2017

 2. Kotelomekko Yksiolkaiminen Polvipituinen Hihaton Satiini Mekko

  Koska olen jo ollut huono kokemus verkkokaupoissa, ostavat jotain bridesire oli viimeinen asia mielessäni kun olin jo hurja etsivät oikeaa morsiusneito. Paras ystäväni sai minut kuin hänen morsiusneito hänen tulevan häät tässä kuussa Brasiliassa. Olin jo etsimässä kauniita mekkoja helmikuusta lähtien, mutta en yksinkertaisesti voinut löytää joka saa minut tuntemaan ja etsiä luottavainen ja kaunis. Silloin aloin tehdä ostoksia verkossa sitten näin tämän Aline epäsymmetrinen mekko punastuminen vaaleanpunainen. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä minulle! Ilman toisiin ajatuksiin, olen heti tarttui puhelimeen ja soittaa bridesire. Tunsin kotonaan koska rep oli erittäin ammattimaista käsittelyssä minun soittaa. Koska se oli sovitettiin mekko, puhelu kesti noin puoli tuntia, mutta kaikki sujui hyvin. Mekko saapui sovittuna ajankohtana ja en odottanut sen olevan hyvin tyylikäs ja elegantti näköinen. Puolella verhot, yksityiskohtia ja epäsymmetrinen sai näyttämään erinomaisesti fabulous. Bridesire, annoit minulle syyn luottaa verkkokaupoissa uudestaan, mutta tulen tekemään sen kanssa vain. Kyllä, aion ehdottomasti ostaa lisää teiltä tulevaisuudessa.

  Asiakas: Danielle Treffi:20-05-2017

 3. A-linja Sifonki Lyhyt/ Mini V-aukko Coktail mekko

  Halusin vain sanoa kiitos paljon, että autat minua saamaan minun unelma cocktail mekko. Olin epätoivoisesti etsimässä tyylikäs, mutta erittäin trendikäs cocktail mekko mennä minun tyylikäs korot. Tilaaminen mekko Bridesire ollut oikeastaan ??ensimmäinen asia mielessäni, mutta koska yhtiö suositteli työtoverilleni, yritin tarkistaa sitä. Olin aivan hukkua tuhansien pukeutuu sivuston, mutta tämä polvipituinen kultaseni sininen mekko hapsut yksityiskohtia helmapäärme oli täysin upea. Se oli ensimmäinen mekko, joka sai minut, niin pyysin yhtiön kerralla. Luulin tilauksen kanssa bridesire on aikaa vievää, mutta se ei ollut Juttelin henkilökunnan nimeltään Lucy ja hän oli todella kohtelias ja ystävällinen. Kerroin hänelle tilaukseni ja hän helposti käsitellä kaiken ilman meteli. Olin ekstaattinen kun mekko saapuivat. Olin vieläkin haltioitunut, kun se on asennettu minua hyvin. Kiitos bridesire tehdä kokemukseni teille ikimuistoinen. Yhtiö on kiitettävää!

  Asiakas: Lana Treffi:29-05-2017

 4. A-linja V-aukko Polvipituinen Hihaton Sifonki Satiini Mekko

  Kaksi kuukautta sitten Tilasin print kuviollinen muutos mekkoja keväällä ja pidin mitä näin. Nämä mekot ovat juuri oikea minun ruumiinrakenne ja malleja näistä leningit nuorekas ei kuitenkaan liian lapsellinen näköinen. Tilasin myös joitakin kiila kengät ja ne tarjosivat niitä koko 10, koko, joka on vaikea minulle löytää enintään kenkäkauppaa. Tämä on yksi parhaista paikoista olen nähnyt kevään ja kesän vaatteita ja olen jo suositellut sivustosi ystäviä. Olen tällä hetkellä ostamassa häät suosii serkun häissä ja suosii sivustosi näyttää hyvältä! Suosikkini ovat elefantti hartsi kortin haltijat, bambusta käsi puhaltimet, linnunpesän suola Shakers, ja ruostumatonta terästä manikyyri pakki. On hienostuneisuutta noin kohteet Bridesire verkkosivuilta ja siksi siitä on tullut yksi suosikkini paikkoja tehdä ostoksia näinä päivinä.

  Asiakas: ULA Treffi:07-06-2017

 5. A-linja V-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Satiini Mekko

  Kaikki pitkin, minun suunnitelmani oli etsiä hääpuku minun kaksoissisar, joten tilasin yksitellen Bridesire. Voin ylpeänä sanoa, että en ollut pettynyt, koska se varmasti saapui ajoissa, ja arvaa mitä? Se oli mittatilaustyö joka tilattiin mittauksiin. Päivä tuli ja hän kokeillut sitä, se oli henkeäsalpaava kuin se sopi hänen täydellisesti. Olen erittäin suositella kaikille käymään Bridesire jos he haluavat laatua ja vain laatu.

  Asiakas: Brenda Treffi:16-06-2017

Parhaat Tarjoukset