Koti >  Juhlamekot >  Cocktailmekot
1-24 (tehty 707 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko U-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Tarvitsin todella prom hameen pukeutua ensimmäiseen päivämäärään. Minulla ei todellakaan ollut aavistustakaan, mistä saisin parhaan laadun ja nopean toimituksen. Minun ystäväni suosittelin kokeilemaan Bridesireä, ja tein juuri niin. Hyvä uutinen on, että mekko oli henkeäsalpaava! Suunnittelu oli vain täydellistä, ja mittaukset olivat paikallaan, koska se sopi samalla tavalla kuin käsine sopii käteen! Pysy ajan tasalla työn kanssa!

  Asiakas: Elke Treffi:27-06-2017

 2. Kotelomekko Tafti Lyhyt/Mini Sydän Morsiusneitojen mekko

  Iltapuvut ovat olleet rakkauteni jo kauan sitten. Äskettäin olen tilannut yhden Bridesiresta, joten käytän sitä jonain päivämääränä. Lähetin mittaukseni ja värilleni, ja ennen kuin toimituspäivä tuli, olin saanut paketin. Se oli hienosti pakattu, ja avautuessani olin iloinen, että se täytti odotukseni. Olen ehdottomasti poistunut käyttämään sitä tulemaan iso päivä. Kiitos Bridesire hyvää työtä teet. Aion ostaa sinulta aina!

  Asiakas: CLARA P. Treffi:08-07-2017

 3. Kotelomekko Halterneck Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Pidän yrityksistä, joilla on hyvä asiakaspalvelu. Usein olen pelotella myymälöissä, kun myyntiedustajat eivät näytä välittävän minusta. Bridesiren kanssa he olivat niin kohteliaita, kun joutuin ottamaan heihin yhteyttä joistakin kysymyksistäni. En usko, että olisin, mutta olen tilannut hääpuvun Bridesiresta. Kaikki johtui heidän ystävällisyydestään kyselyihini. He tuntuivat pitävän paljon tuotteistaan. Ja mekko ei olisi voinut olla paremmassa kunnossa. Olen niin innoissani käyttämään sitä suurella päivälläni.

  Asiakas: Sebeliya Treffi:19-07-2017

 4. A-linja Sifonki Polvipituinen V-aukko Coktail mekko

  Olin etsinyt hääpukuja useita viikkoja, ja koska häämisteni lähti lähemmäksi, olen itkenyt yli olemasta "pukeutua". Kuulin Bridesiren yli, enkä voinut uskoa silmiini. Niin monia kauniita hääpukuja, en voinut tuskin päättää. Soitin ja puhuin edustajalle, mielestäni hänen nimensä oli Nicole, ja hän oli niin suuri apu. Luulin todennäköisesti noin 100 kysymystä, mutta hän oli vain niin kärsivällinen eikä koskaan syönyt minua. Lopulta hän oli suuri apu valita oikea mekko minulle. En tiedä mitä olisin tehnyt ilman häntä ja Bridesireä! Ei vain ihmiset ovat erittäin mukavia, mutta hääpuvut näyttivät aivan kuvan tavoin ja sopivat kuin unelma. Uskokaa minua, kaikki ystäväni ovat kuullut kaikki kaupassasi! Kiitos siitä, että minusta tuntui prinsessa minun erityinen päivä!

  Asiakas: Angelika Treffi:30-07-2017

 5. A-linja Olkaimeton Polvipituinen Hihaton Tylli Mekko

  Minulla ei ole koskaan ollut onnistunutta päivällistä mieheni kanssa kuten minulla oli toisena päivänä kiitos Bridesire. Sain tilauksen punainen seksikäs mekko kaksi päivää ennen varsinaista päivä päivällisen ja rehellisesti, en odottanut, että mekko olisi siellä ajoissa. Tämä johtuu todennäköisesti kokemuksista, joita minulla on ollut aiemmissa verkkokaupoissa. Piste on siitä lähtien, kun laitan kaikki leningit ja niihin liittyvät tuotteet tilauksille Bridesire. Jatka hyvää työtä Bridesire.

  Asiakas: radu Treffi:10-08-2017

Parhaat Tarjoukset