Koti >  Juhlamekot >  Cocktailmekot

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

1-24 (tehty 707 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Halterneck Sääripituinen Hihaton Elastic Silk-like Satiini Mekko

  Kotipukuinen mekko oli upea! Vanhempani rakastivat suurta hintaa, mutta rakastin kuinka kaunista se sai minut tuntemaan. Se vaikutti minusta vielä paremmalta kuin sivustosi kuvassa. Koralliväri erottui toisten tyttöjen tylsistä mustista mekkoista ja jopa harjoitteli heistä vähän mustasukkaita !!! Minun päiväni ajattelin, että näytin kuumalta. Se oli uskomaton yö.

  Asiakas: Miriam Treffi:21-08-2017

 2. A-linja Off-the-shoulder Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Mekko

  Toivottavasti haluaisin tietää Bridesirestä, kun olin naimisissa ensimmäisen kerran! En voi uskoa kuinka monta pukeutumisvaihtoehtoa heillä on ja värejä! Olen tilaamassa paitsi hääpukua, mutta kaikki viisitoista morsiuspuvun mekkoja myös näiden kaverien kautta! Olen kirjaimellisesti viettänyt viikkoja kauppoihin ja en löytänyt mitä halusin, ja löysin sen sivustolla viidessä minuutissa! Alunperin aioin tehdä kaikki tytöt samassa värissä, mutta koska heillä on niin paljon valintoja, aiomme mennä lyhyempiin mekkoin pitempiin mekkoihin ja tehdä erilaisia ??sävyjä jonkinlaiseen ombre-ilmeeseen! Uskon, että tämä todella tekee hääni erikoiseksi ja en voi odottaa nähdä näitä mekkoja henkilökohtaisesti, olen kuullut niistä niin paljon hyviä asioita!

  Asiakas: Sabrine Treffi:01-09-2017

 3. Kotelomekko Halterneck Polvipituinen Hihaton Satiini Mekko

  Tyttäreni on menossa naimisiin neljänä kuukaudena ja ostanut kaikki hänen mekot pois tästä sivustosta! Hänen hääpuku (ja tiara), hänen morsiuspuvut pukeutuvat ja jopa nuoren morsian mekko pikkusiskoaan. Ainoa asia jäljellä oli löytää "Mother of the Bride" asu minulle. En tee paljon verkkokaupoissa, ja olin hieman huolissani siitä, että voisin ostaa mekon, jota en voinut koskettaa, mutta kun hän vihdoin päästi minut tänne, en voinut lopettaa selaamista! Päädyin saamaan todella kaunis, pehmeä harmaa mekko, joka imee kuvani ja söpö vastaavia käärejä. Se on melko tarpeeksi häät, ja se on jotain, jota voin käyttää uudestaan ??ja uudestaan. Joten, jos olet vanhanaikainen äiti kuin minä, anna Bridesire kokeilla, aiomme käyttää niitä uudelleen!

  Asiakas: Jean Treffi:12-09-2017

 4. Kotelomekko Koristeltu Lyhyt/Mini Pitkä hiha Pitsi Mekko

  Olen erittäin vaikuttunut siitä, että Bridesire tarjoaa laadukkaita mekkoja, enkä voi lopettaa katsomasta kaunista prompukkaa, jonka he antavat turvallisesti minulle kauppoihinsa. Kukkakuvio oli hyvin sopiva, ja se myös parani käyräni sen mukaisesti. Minun päiväni oli niin vaikuttunut minun ainutlaatuisesta ulkonäöstäni, eikä voinut vastustaa tuijottaen ja hymyillen minulle. Minun on myös sanottava, että mekko voitti minulle päivämäärän sydämeni, kun hän ei lopeta puhumista siitä, kuinka upea katsoin. Hän on ylpeä minusta ja olemme niin lähellä toisiaan kuin ennen. Aion myydä aina Bridesiressa.

  Asiakas: LaToy Treffi:23-09-2017

 5. A-linja Halterneck Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Bridesirellä on joitain upeimpia iltapukuja, joita löydät mistä tahansa! Vakavasti, minulla on vaikea löytää upeita vaatteita kaupoissa näinä päivinä. Olin todella innoissani valinnasta, jonka Bridesire oli.

  Asiakas: Lynette Treffi:08-10-2017

Parhaat Tarjoukset