Koti >  Juhlamekot >  Cocktailmekot
1-24 (tehty 707 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Tuppi/ Column Tafti Polvipituinen V-aukko Morsiusneitojen mekko

  Minulla on vain kolme sanaa, että karu valkoinen morsiamen mekko sain teiltä kuukausi sitten - se oli upea! Aion ehdottomasti tilata teiltä tulevia juhliin!

  Asiakas: Tonia Treffi:14-04-2017

 2. Kotelomekko Sydän Spagettiolkaimet Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Mekko

  Siskoni osti punaista cocktail mekko teiltä viikko sitten ja hän oli sitä räätälöity. Emme voi lukea politiikkaa, räätälöityjä tilauksia voi kestää useamman päivän, mutta luulen, että henkilökunta olisi pitänyt kertoa meille samoin. No, hän toi uuden vain on jotain kuluvat osapuolelle. Vaikka mekko oli upea Minusta rep tarvitsee asiakkaille tietoa yrityksen sääntöjä ennen ripustettuna.

  Asiakas: Petra Treffi:23-04-2017

 3. A-linja Sifonki Ja Tylli Lyhyt/Mini Olkaimeton Coktail mekko With Helmillä koristelu Ja Kristallikoristelu

  Tilasin yhtiöstä kolme viikkoa sitten, ja ajattelin räätälöityjä tilauksia toimitetaan alle viikossa edustajana yhtiöstä ei kertonut minulle pitkäaikainen toimituksia siitä. Onneksi siellä oli niin ammattimainen ja ystävällinen kuin he nopeutetussa tilaukseni kun pyysin heitä tekemään sitä tai en ole mekon parhaan ystäväni morsiamen suihku.

  Asiakas: Benedikt Treffi:02-05-2017

 4. Kotelomekko Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Kuukausi sitten olin etsimässä mini cocktail mekko verkossa, kun Jäin koukkuun klo olkaimeton tuppi sarake chifonkimekossa värillinen hopea. Sillä oli röyhelöitä, puoli draping ja ruches jotka tehdä se näyttää erittäin tyylikäs. En epäröinyt ostaa sitä Pronto koska ajattelin, että se on todella tyylikäs. Tuote saapui office 5 päivää myöhemmin. Minun jännitystä, avasin laatikon ja sai huolissaan, kun pakkaus on rypistynyt, ajattelematta, että se voisi olla surkea näköinen pala, koska pakkaus ei ollut siisti. Yllätyksekseni kappale oli kaunis ja se jopa täydentää minun uusi pari korkokengät. Minun officemates näki sen ja kysyi sitä varsinkin kun olen kertonut heille, että se oli vain myyty $ 74,99.

  Asiakas: debbie Treffi:11-05-2017

 5. Kotelomekko Yksiolkaiminen Polvipituinen Hihaton Satiini Mekko

  Koska olen jo ollut huono kokemus verkkokaupoissa, ostavat jotain bridesire oli viimeinen asia mielessäni kun olin jo hurja etsivät oikeaa morsiusneito. Paras ystäväni sai minut kuin hänen morsiusneito hänen tulevan häät tässä kuussa Brasiliassa. Olin jo etsimässä kauniita mekkoja helmikuusta lähtien, mutta en yksinkertaisesti voinut löytää joka saa minut tuntemaan ja etsiä luottavainen ja kaunis. Silloin aloin tehdä ostoksia verkossa sitten näin tämän Aline epäsymmetrinen mekko punastuminen vaaleanpunainen. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä minulle! Ilman toisiin ajatuksiin, olen heti tarttui puhelimeen ja soittaa bridesire. Tunsin kotonaan koska rep oli erittäin ammattimaista käsittelyssä minun soittaa. Koska se oli sovitettiin mekko, puhelu kesti noin puoli tuntia, mutta kaikki sujui hyvin. Mekko saapui sovittuna ajankohtana ja en odottanut sen olevan hyvin tyylikäs ja elegantti näköinen. Puolella verhot, yksityiskohtia ja epäsymmetrinen sai näyttämään erinomaisesti fabulous. Bridesire, annoit minulle syyn luottaa verkkokaupoissa uudestaan, mutta tulen tekemään sen kanssa vain. Kyllä, aion ehdottomasti ostaa lisää teiltä tulevaisuudessa.

  Asiakas: Danielle Treffi:20-05-2017

Parhaat Tarjoukset