Koti >  Hääpuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras kokoelma 2017 hääpuvut alkaen Bridesire. ❤ Kaikki morsiuspuvut ovat käsintehtyjä ja mukautetun räätälöity sinulle.
1-24 (tehty 764 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Merenneito/Trumpet Pitsi Hovilaahus Olkaimeton Hääpuku

  Halusin yllesi päivällisen mekko ja olin onnellinen, koska he osoittivat minulle erilaisia ??leningejä. Valitsin yhden ja sain sen odotettua aikaisin, ja se oli samanlainen valokuvilla, jotka he antoivat minulle, asensivat minut hyvin ja rakastin. Haluaisin tehdä ostoksia kanssasi joka kerta, kun tarvitsen prom- ja päivällispukuja.

  Asiakas: veronica Treffi:28-07-2017

 2. A-Line Tylli Satiini Hääpuku with Bow and Laskostaa

  Rakastin hintasi niin paljon. Mekot, erityisesti hääpuvut, eivät ole yhtä kalliita kuin luulin niiden olevan. Ostin itseni ja se sopii niin hyvin. En ole koskaan onnistunut ostamaan verkkokaupasta, mutta tämä oli parasta palvelua. Haluaisin rohkaista kaikkia naisia ??ostamaan sinusta.

  Asiakas: Antonietta Treffi:02-08-2017

 3. Runsashelmainen Kappelilaahus Organza Porrastettu Korkeakaluksinen Hääpuku

  Olen täynnä ajattelevia ystäviä, jotka usein kamppailevat löytää leningejä, jotka sopivat minulle oikein ja näyttävät hyvältä, joten olin todella pelkää etsimässä hääpukuja. (Sad, tiedän.) Ystäväni käski käydä sivustossasi. Kaunottaret, kauniit kylpytakit valitsivat minua. Minulla oli rehellisesti vaikea päättää yhdestä. Tiedän, että se on klisee, mutta minusta tuntui prinsessa hääpäiväni. Otin jopa muutaman cocktail leningit häämatkaan.

  Asiakas: wendi Treffi:07-08-2017

 4. A-linja Organza Kappelilaahus Olkaimeton Hääpuku

  Yö, jonka poikaystäväni ehdotti, aloin etsiä hääpukuja, ja ajattelin, että kesti kuukausia löytää oikea. Olin väärässä!! Kiitos Bridesire, löytää oikea puku oli helppoa. En olisi voinut olla onnellisempi halutun mekon kanssa. Se sopii hyvin kokoon, joten se ei tarvinnut muutoksia, ja se oli GORGEOUS. Mekon ulkoasu ja tunto ylittivät odotukseni. Kiitos siitä, että olisit voinut olla stressaava ostos tuulta.

  Asiakas: beth Treffi:12-08-2017

 5. A-linja Olkaimeton Täysipitkä Ylipitkä Hihaton Satiini Sifonki Hääpuku

  Bridesire on paras tallentaa ostaaksesi hääpuvun. Tilasin hääpukuani kuusi kuukautta aikaisemmin ja olin vaikuttunut merenkulusta. Se saapui odotettua aiemmin ja se oli parasta laatua. Ennen toimitusta me kaikki olimme huolissamme joidenkin huonojen luokitusten takia, mutta toivoimme parasta. Rakastimme asiakaspalvelutiimejä enemmän, koska ne auttoivat meitä saamaan halutun mekon ja he olivat tarpeeksi potteja, kun otin aikaa valita paras hää häihin. Oma mekko asensi minut niin hyvin, etten koskaan pitänyt palata sitä tai tehdä mitään säätöä, koska se oli täydellinen. En haluaisi kertoa ystävilleni tulemaan tekemään ostoksia kanssasi heidän huivinsa kanssa. Olin erittäin vaikuttunut siitä, että jatkat liiketoimintaasi tällä tavalla.

  Asiakas: Maria Treffi:17-08-2017

Parhaat Tarjoukset