Koti >  Hääpuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras kokoelma 2017 hääpuvut alkaen Bridesire. ❤ Kaikki morsiuspuvut ovat käsintehtyjä ja mukautetun räätälöity sinulle.
1-24 (tehty 764 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Organza Tafti Lyhyt/ Mini Olkaimeton Hääpuku

  En voi uskoa kuinka suuri Bridesire päätyi. Se oli paljon kauniita mekkoja myytävänä, jotka ovat murto-osa hinnasta, joka maksaisi putiikkeella. Ne tulevat melko nopeasti ja todella laadukkaina. Olen aina loistava leningit ja pidän yhä ostaa lisää.

  Asiakas: ELISABETH Treffi:18-11-2017

 2. Kotelomekko Olkaimilla Hovilaahus Hihaton Sifonki Hääpuku

  Bridesirellä on yksi tehokkaimmista palveluista, joita olen kokeillut. He ovat todella mahtavia. Sain kaiken heti, eikä matkalla ollut ärsyttäviä haittoja.

  Asiakas: Stephanie Treffi:24-11-2017

 3. A-linja Neliö Hovilaahus Lyhyt hiha Satiini Organza Hääpuku

  Bridesire on aina ollut minun go-to destination, kun tarvitsen iltapukuja ja rakastan kokoelmia siellä. Toimitus on aina ajoissa ja niiden mekot ovat aina niin kauniita kuin mainostetut, näet, mitä saat. Kiitos Bridesire Minun tulee aina kääntyä aina kun tarvitsen mekkoa.

  Asiakas: Christine Treffi:30-11-2017

 4. Prinsessa V-aukko Täysipitkä Hovilaahus Hihaton Satiini Sifonki Hääpuku

  Oi Jumalani selaillen monien pukeutumiskauppojen kautta, en löytänyt täydellistä iltapukua pukeutumaan liiketoimintaillalleni toimitusjohtajan kanssa. Sitten tulee Bridesire, jossa minulla ei tarvitse viettää paljon arvokasta aikaa klikkaamalla seuraavaksi, kun silmäni kasvoillaan. Minusta tuntuu, etten koskaan poista tätä mekkoa lol.

  Asiakas: Elena Treffi:06-12-2017

 5. A-linja Sifonki Plussakoko Kappelilaahus Sydän Wedding Dres

  Rakastan Bridesirea. Koska olen tutustunut verkkokauppaan muutama kuukausi sitten, ostokokemukseni on aina ollut hienoa. Kaikki kollegani kysyvät minulta, mistä saan leningit niiden ainutlaatuisen muotoilun takia. Olen aina hienoa työpajojen aikana ja tuntuu niin seksikkäältä, tulemme aina ostamaan Bridesien mekkoja.

  Asiakas: Elvira Treffi:12-12-2017

Parhaat Tarjoukset

Hääpuvut / Morsiuspuvut

Häät leningit on monia, se on selvää. Kuitenkin löytää täydellinen sinulle ei ehkä ole helppoa. Ja se on, että ruumiin ja makujen ominaisuuksista riippuen sinun pitäisi mennä yhdestä myymälästä toiseen, kunnes löytää sellaisen, joka tekee sinusta tuntuu erityisen. Tässä olemme ehdottaneet, että puhuisimme kaikesta, mitä sinun pitäisi pitää mielessä.

1. Miten löydän täydellisen hääpuvun?

Ensimmäinen asia sinun pitäisi karkottaa pääsi on ajatus ostaa hääpuvut yksinkertaisesti siitä, että ne ovat muodissa, ne ovat trendi tai mannekiini uskomme ne ovat ihanteellisia. Ja se on paitsi kehon ja sen muotojen mukaista, vaan myös sinun persoonallisuuttasi ja osaa korostaa mielenkiintoisimmasta hahmosi osia. Ainoastaan kaikki nämä näkökohdat huomioiden antavat sinulle avaimen, tulet kotiin oikealle ja ystäväsi voivat valita omat morsiuspuvut ja heidän juhlakukunsa helpommin.

2. Miten voin ostaa hääpuvun?

Ei ole epäilystäkään siitä, että on parasta mennä erikoisliikkeeseen, jossa heillä on erinomainen valikoima ja vie aikaa valita. Tässä mielessä älä kiirehdi tai anna itsesi vaikuttaa enemmän kuin välttämätöntä myyjän mielipiteitä tai ne, jotka ovat mukana. Loppujen lopuksi, joka pitäisi olla tyytyväinen lupaukseen, olet sinä. Kun olet tehnyt ensimmäisen valinnan, tarkista, miten sopivat, ja varmista, että voit tehdä tarvittavat järjestelyt, jotta se sopii kuin käsine.

3. Mikä hääpuku sopii minulle parhaiten? Tyylit, vinkit ja suuntaukset

Ensinnäkin, ajattele, millaista kehoa sinulla on eri lajikkeita mekkoja on. Erityisesti nämä ovat:

- Courtin tai linjan A mekot. Ne ovat hyvin tiukkoja rinnan alla ja vyötäröön asti. Lonkan osassa ne ovat erittäin laaja. Ne näyttävät hyvältä suorakulmion ja kolmion siluetteina, jotka ovat naisia, joilla on vähän rintakehä ja lonkat, jotka on tasapainotettu.

- Mermaid Court-mekot. Ne on asennettu polvin vaatteisiin, jotka erottuvat tyylikkyydestään. Korosta rintakuva, litteät kainalot ja ampiaiset vyötäröllä.

- Empire-mekot. Heillä on lyhyt vyötärö ja hame voimakkaalla pudotuksella. Ne sopivat erinomaisesti pienikokoisille brideille. Lennon määrä riippuu jokaisen makusta.

- Prinsessa leikkaus mekot. Ne ovat niitä, jotka parhaiten pitävät niitä, jotka etsivät vaatetta, joka näyttää jotain satumasta. Ne näyttävät hyvältä naisille, joilla on hyvin laaja lonkat ja kolmion tai tiimalasin keho.

- Lovinen Mekot. Ne sopivat anatomian kaltaiseen käsineeseen, joten niitä suositellaan niille, joilla on kompensoituneita ja hyvin muodostuneita käyräjä ja joilla on korkea taso.

4. Mitkä ovat uusimmat trendit hääpukuissa?

Tällä hetkellä piirtoheitinkalvot ja verhon puuttuminen ovat trendit, joilla on vahva vahvuus hääpukujen maailmassa. Myös leikkauslaipat ovat myös etulinjassa, koska ne kykenevät parantamaan ja muotoilemaan kuvion, vaikka se riippuu jokaisesta tapauksesta. Toisaalta se tehdään myös kontrastin kanssa morsiusneitojen mekot ja juhlamekot.