Koti >  Hääpuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras kokoelma 2017 hääpuvut alkaen Bridesire. ❤ Kaikki morsiuspuvut ovat käsintehtyjä ja mukautetun räätälöity sinulle.
1-24 (tehty 764 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Merenneito/Trumpet Pitsi Tylli Hovilaahus Korkeakaluksinen Hääpuku

  En ole faneja verkkokaupoista pelkäämättä, etten saisi parhaita tarjouksia ja asiakkaiden negatiivisista arvioista. Mutta kun ystäväni viittasi, päätin mennä eteenpäin ja tilata iltapuku. Olin hermostunut, kun merenkulku saapui, kun ajattelin negatiivisesti mitä odotan. Todella totuus, iltapuku oli hieno ja sopiva, kuten olin halunnut. Itse asiassa kaikki kertoivat minulle, mikä kaunis mekko minulla oli. Yksi asia on varma, että ostaisin kaikki mekot Bridesiresta.

  Asiakas: Jana Treffi:21-09-2017

 2. Merenneito/ Trumpet Neliö Kappelilaahus Pitsi Hääpuku

  Prom hame on ainutlaatuinen puku erityisissä tilaisuuksissa. Halusin ostaa minun valmistuneesta ystäväni yliopistosta. Tilasin mekon Bridesire-verkossa. Viestintä jatkui nopeasti ystäväni kanssa. Arvostan ystävää, joka linkitti minut Bridesire-verkkokauppasivustoon, koska sain erilaiset leningit. Tavaroiden uutiset ovat, että mekko oli toimitettu etukäteen ja siinä oli vaaditut tiedot. Suosittelen monia ostajia sivustoon hyvää työtä varten.

  Asiakas: Linda Treffi:26-09-2017

 3. Tuppi/ Column Sifonki Halterneck Hovilaahus Empire Hääpuku

  Jokaisella on standardit, ja arvaan, että minulla on vähän korkealla puolella. Siksi en ollut varma tilauksesta Bridesire, vaikka olen nähnyt paljon hienoja arvosteluja. Kuitenkin soitin asiakaspalvelu joukkue ja he allayed huoleni. Tiedän, että he välittävät paljon yrityksestään ja heidän asiakkaistaan. Niinpä otin uskonnon harppauksen ja nautin yllättävän. Suosittelen jollekin ystäväni ja perheeni.

  Asiakas: Andrea Treffi:01-10-2017

 4. Tuppi/ Column Pitsi Sweep/ Brush Train V-aukko Hääpuku inspired by Katherine Heigl

  Minä todella vihaan ostoksia verkossa. En voi koskaan saada sopivuutta, jota haluan. Olin huolissani ostoksista Bridesiren kanssa ensimmäistä kertaa. Nyt en todellakaan voi suositella sitä tarpeeksi! Iltapuvut sopivat kuin unelma!

  Asiakas: Gary Treffi:07-10-2017

 5. A-linja Polvipituinen Olkaimeton Hääpuku

  Kiva iltapuku on todella vaikea näinä päivinä. Bridesirellä oli todella kauniita iltapukuja. Rakastuin niin monet heistä, että oli todella vaikeaa selvittää, mitä ostaa!

  Asiakas: Shaquaya Treffi:13-10-2017

Parhaat Tarjoukset