Koti >  Hääpuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras kokoelma 2017 hääpuvut alkaen Bridesire. Kaikki morsiuspuvut ovat käsintehtyjä ja mukautetun räätälöity sinulle.
1-24 (tehty 764 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Olkaimilla Hovilaahus Hihaton Pitsi Hääpuku

  Rakastan verkkokaupoissa erityisesti Bridesire koska sen esikunnat vastata kyselyitäni hyvin tehokkaasti, ja tuotteet olen ostamassa niitä viimeisten kahdeksan kuukauden aikana aina ollut loistava. Tulen aina ostoksia bridesire kaikki minun puku ja pukeutuminen tarpeisiin.

  Asiakas: Haylee Treffi:12-04-2017

 2. Merenneito Sydän Ylipitkä Hihaton Pitsi Hääpuku

  Ruusuinen valkoinen morsiuspuku tilasin saapui kaksi päivää myöhemmin ja helmapäärme ei ollut hyvin tehty. Onneksi ystäväni räätälöidä muuttaa sitä menestyksekkäästi ja täydellisesti. Tarkista tuotteet ennen toimitusta seuraavan kerran.

  Asiakas: Ewa Treffi:16-04-2017

 3. A-linja Organza Katedraalilaahus Olkaimeton Hääpuku

  Varsinainen mekko on paljon upeita kuin mekko kuvassa. En edes odottanut minun kävelyttää mekko wow paljon ystäviäni tapahtuman aikana. Olin myös mahdollisuus ostaa pari bling mennä mekko, koska se oli vain myyty $ 214,49.

  Asiakas: Mollie Treffi:20-04-2017

 4. A-linja Olkaimeton Epäsymmetrinen Ylipitkä Hihaton Tafti Organza Hääpuku

  Olen melko kiireinen, joten aion jättää lyhyen viestin sinulle tänään. Haluan sanoa kiitos tuottaa pukuni nopeasti ja huolehtimaan tilaukseni heti. Kiitos täydellinen muutoksia minun puku sekä huivi. Rakastan myös lisätty nauha on liivi. Tämä on toinen kerta tehdä liiketoimintaa teitä ja jatkatte hämmästyttämästä minua. Kaksi peukaloa ylös!

  Asiakas: Kristina Treffi:24-04-2017

 5. Runsashelmainen Halterneck Ylipitkä Hihaton Pitsi Hääpuku

  Et tiedä kuinka onnellinen olet tehnyt minulle tänään. Mekko sain teiltä oli uskomattoman upea! Kollegani kyseli mistä sain LBD, ja kerroin minua Bridesire. He todella mielestä se oli suunnittelija mekko! Minä vain nauroin, kertomalla heille, että sain sen sinulta vain $ 219,99. Jatkat hämmästyttämästä minua! Kiitos niiin paljon!

  Asiakas: nazila Treffi:28-04-2017

Parhaat Tarjoukset