1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Pitsi
Pitsi-puvut sopivat erinomaisesti häihin ja perhejuhliin, koska kangas on ollut pitkään yhteydessä tällaisiin asioihin.
1-2 (tehty 2 tuotteet)

1  

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  

 Siirry 

Pitsi-puvut ovat trendikkäitä klassikoita

Erityisesti juhla-aikana talvikuukausina juhlamekot ovat täydellinen vaatteita monta kertaa. Yksittäisten mallien ja leikkausten valikoima on suuri, ja tänä vuonna löytyy usein materiaalin kärki. Tämän vuoksi naiset pallohameissa voivat tuntua prinsessoilta. Riippumatta siitä, mikä väri valitaan, feminiininen on huomion keskipiste.

Prinsessa iltapuvut ovat suosittuja

Jokainen, joka valitsee pitsipallupuku, valitsee erittäin feminiinisen vaatteen, joka on vain tylsää. Koska oikeilla lisävarusteilla ja kengillä tämä Balloutfit voi näyttää sekä rentoa että tyylikkäältä. Periaatteessa pitsi mekot ovat todellinen monipuolisempi muoti maailmassa, ja ne sopivat myös lähes kaikki ikäryhmät naisia. Jopa kuuluisat punaiset matto pitsi mekot ovat erittäin suosittuja, koska se yhdistää naisellisuus ja tyylikäs ilme on jäljittelemätön. Jos haluat olla trendikäs tällä hetkellä, valitse pitsivärit klassisessa kermanvärissä tai herkissä pastelliväreissä. Yhdessä samankaltaisten pumppujen tai ballerinojen kanssa sekä filigraanikoruja, juhlava ja elegantti asu on täydellinen. Niille, jotka tällä hetkellä haluavat houkutella huomiota, pitsi mekot klassinen musta komea kulta korut ja pieni kytkin ovat vain asia.

Pitsi pukeutuu jaloihin klassikoihin

Naiset, jotka haluavat taidokkaasti esitellä naisellisuutensa, on aina ollut suositeltavaa pukeutua pitsipukuihin. On vaihtoehto valita malleja, jotka koostuvat perinteisestä mekosta, jossa on yliluonnollinen läpinäkyvä ulkoasu. Jos se on liian paljon, valitse vain mekko, joka on pinottu pitsi kauluksessa tai pääntien reunassa. Jopa pallon hameet ja hihat voidaan työskennellä pitsi näyttää. Täällä yleensä hihat ommellaan laadukkaasta läpikuultavasta kankaasta. Olipa sitten nainen päättäessään suljettavasta vaippapukuista tai juhlavaatavuista, jossa on swinging hame, on hänen yksilöllisen makunsa. Myös pukeutumispituuden kannalta kaikki on trendikkäitä pitsi mekkoja sallittu. Pallot vaihtelevat lyhyistä malleista keskipitkiksi pitkiksi, jotka ulottuvat juuri polven tai lattiapituisten leningien yläpuolelle. Erikoiselementit, kuten jouset tai röyhelöt pääntiessä tai helmassa tai hihoissa, ovat ylimääräinen merkki naisellisuudesta, joka on täysin järjestetty pitsipallolenkillä.

Pitsistä muotoillut pallolaudat

Monet ihmiset arvostavat erityistä muotoilua osallistumalla palloon. Jokainen, joka päättää pitsistä valmistetusta pallohameesta, tulisi myös kiinnittää naisellisuuteen kampauksessa ja meikituksessa. Fiksu updo yksittäisistä säikeistä roikkuu tai runsaat kiharat hiukset sopivat tähän hyvin ja täydentävät ulkonäköä täydellisesti. Naiset, jotka pukeutuvat pitsi mekkoihin, voivat myös säteillä erektioherkkyyden. Tämä on silloin, kun he valitsevat keho-tajuisen siirtymän pukeutumisen ja kiinnittävät erityistä huomiota meikkiin punaisella huulipunalla ja täysin silmät.