Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras laatu iltapuvut löytyy Bridesire, jossa suurin kokoelma ja alin hinta! ❤ Kaikki iltapuvut ovat räätälöityjä varmistaa istuvuuden.
1-24 (tehty 1076 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Spagettiolkaimet Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Osien ostaminen verkossa on aina ollut minulle ongelma, kun saan tuotteita, jotka eivät näytä kuvia verkossa. No, se oli vasta, kun ostin Bridesirestä seksikkäät mekot ja se näytti kauniilta kuin odotin. Suosittelen sinua aina ystävieni parhaana.

  Asiakas: Hille Treffi:19-11-2017

 2. Merenneito Sifonki Ylipitkä/laahus Haulter Iltapuku

  Halusin mekko puolueelle, johon minut kutsuttiin, koska halusin näyttää seksikkäältä tämän murskaman, joka osallistuu. Bridesirellä löysin yhden tonnin vaatteita ja ne kaikki näyttivät hämmästyttävältä. Pukemisen täydellinen pukeutuminen oli helppoa ja varmasti ensimmäistä kertaa, murskani huomasi minut. Ei muuta kuin kiitosta minusta.

  Asiakas: Elizabeth Treffi:25-11-2017

 3. Kotelomekko Koristeltu Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  En ollut varma, olinko oikea aika päästä naimisiin, kunnes sain Bridesiren hääpuvun. Kun tarkastelin sitä, kaikki aikaisemmat epäilykset hävisivät. Minun häät oli hieno kiitos teille. Suosittelen sinua kaikille ystävilleni, jotka tarvitsevat leningit.

  Asiakas: Rosanne Treffi:01-12-2017

 4. Kotelomekko Koristeltu Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Olen aina pitänyt leningejä, joten kun kollegani kertoi minulle, kuinka Bridesire on valtava kokoelma ihastuttavia mekkoja, minun piti kokeilla sitä itselleni. En odottanut löytää tällaisia ??uskomattomia mekkoja verkossa ja olin järkyttynyt. En aio ostaa mitään mekkoa tuona yönä, mutta löysin itseni ostamasta useita. Haluan ehdottomasti tehdä Bridesire minun perimmäinen ostoskaupankäynti kaikille minun pukeutua tarpeisiin.

  Asiakas: Wendell Treffi:07-12-2017

 5. Kotelomekko Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Ystäväni, voin kiusallista sanoa, että olin pahin pukeutunut. Ystäväni järjesti korkealaatuisen cocktail-tapahtuman ja vaati, että minun piti katsoa osaa. Rakastan häntä kokonaan esitellessään minut Bridesireen. Voin luottavaisesti sanoa, että jos palkinnot olisivat parhaiten pukeutuneet työhöni tai sosiaalisissa piireissäni, olisin ylpeä kultaisesta kultapalkinnosta.

  Asiakas: Saskia Treffi:13-12-2017

Parhaat Tarjoukset

Iltapuvut

Joka kerta, kun erityinen tapahtuma sosiaalisessa elämässäsi lähestyy, olkoon se puolue ystäväsi, työtovereidesi kanssa tai rakastetun häät, sinun on päätettävä, mitkä iltapuvut aiot käyttää. Ja loppujen lopuksi, se on pantti, joka auttaa sinua asettamaan oman tyyliäsi ja tuntemaan itsesi ainutlaatuiseksi ja säteilevältä. Siksi yritämme ratkaista tärkeimmät ongelmat, joista olet varma.

Milloin sinun pitää pukeutua iltapukuihin?

Juhlamekot ovat vaatteita täynnä eleganssia, hienostuneisuutta ja yksinoikeutta. Tästä syystä sinun on varattava heille todella erityisistä ja erottuvista tapahtumista, kuten esimerkiksi niistä, jotka olemme keskustelleet tämän artikkelin ensimmäisissä riveissä. Epäilemättä sinun on tiedettävä, miten valita, koska, jos ei, voit joutua siihen, että olet valinnut liian muodollisen vaihtoehdon.

Mitkä trendit ovat nykyään muodikkaita iltapukuissa?

On monia trendit, jotka merkitsevät cocktailmekot tulevaisuutta. Tässä mielessä vaihtoehto kalvojen, erityisesti vaatteen yläosassa ja pääntien läheisyydessä, näyttää olevan vahvana. Ja he pystyvät lisäämään vaatteesi lisää naisellisuutta ja aistillisuutta. Toisaalta, koska olemme viitanneet kaulaan, meidän on sanottava teille, että kunnianosoitus on muodikasta kuin koskaan. Myös hameen suhteen, aina kun ne kestävät kauemmin ja aukot, joiden avulla voit kätevästi esitellä jalat.

Mikä iltapuku sopii parhaiten kuvasi kanssa?

On monenlaisia juhlamekkoja, joten sinun on syytä valita aika, joka parhaiten sopii sinulle. Tässä mielessä, älä vain tarkastele tyyliä ja muotoilua, vaan myös niiden muotoja ja kuvasi ominaisuuksia. Esimerkiksi jos olet pitkä, ohuinen nainen, jonka käyrät eivät ole liian voimakkaita, päätä asennettu, joka korostaa hahmosi ja tekee siitä erottuvan. Myös jos sinulla on lausuttu lonkat, valitse ne, joiden hame on pieni lennon. Toisaalta, jos sinulla on iso rinta ja haluat stilisoida sen, putki mekkoja tulee kätevä.

Mitkä värit ovat muodikkaampia iltapukuissa?

Musta on pohjimmainen väri cocktail-mekkoille. Itse asiassa sen tyylikkyyden ansiosta se ei koskaan mene tyyliltään. Tällä hetkellä on kuitenkin muita trendikkäitä ääniä, jotka auttavat muodostamaan todella mielenkiintoisia vaatteita. Esimerkiksi blues, yellows ja tietenkin reds ovat hyviä vaihtoehtoja. Kaikki riippuu tietysti siitä, mitä haluat välittää vaatteillesi: erottelu, aistillisuus, uskallus ...

Noudata näitä suosituksia, joita me vain annoimme ja olet varma valitsemaan iltapuku.