Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras laatu iltapuvut löytyy Bridesire, jossa suurin kokoelma ja alin hinta! Kaikki iltapuvut ovat räätälöityjä varmistaa istuvuuden.
1-24 (tehty 1069 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Sydän Olkaimilla Täysipitkä Ylipitkä/laahus Hihaton Sifonki Iltapuku

  Päätin tilata pukuni peräisin Bridesire jälkeen paljon tutkimusta ja lukeminen arvostelut. Tilasin mittatilaustyönä mekko koska en ole helppo asentaa ja tämä oli toiseksi paras päätös tein, joista ensimmäinen on tilaamiseksi Bridesire. Mekko fit kuin valettu ja uskomaton ammattitaito oli sellainen, että laitoin mekko nurinpäin, koska ei ollut selvää sisäisiä saumoja. Ei sisäinen ommel nähtäväksi. Hämmästyttävä! Mekko toimitettiin kahden viikon kuluessa ja väri ja tyyli ovat tosi ottelussa. Voisin suositella ostavat Bridesire kenellekään.

  Asiakas: Kiia

 2. A-linja Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Satiini Iltapuku

  Olen ostanut aika paljon kohteita Bridesire ja suurimmaksi osaksi, olen ollut erittäin tyytyväinen. Ainoa asia on ostaa bolerot; jos olet ostamassa bolerot, ostaa niitä hieman isompi kuin arvioidun koon. Mutta vaikka jotain menee pieleen, ne toimivat voit ratkaista sen ja se on parasta! Aion ehdottomasti ostoksia uudelleen ja olen jo tunnistettu minun seuraava hankinta kohde.

  Asiakas: Katja

 3. A-linja Sydän Täysipitkä Ylipitkä/laahus Hihaton Satiini Mekko

  Sain mekko ja se oli täydellisyyttä. Olen suuri naisten ja olivat sen mittatilaustyönä, se sopii täydellisesti. Näyttää tuhansia Euro pukeutua alle 200€. Älä epäröi et tule katumaan sitä!

  Asiakas: Beate