Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras laatu iltapuvut löytyy Bridesire, jossa suurin kokoelma ja alin hinta! Kaikki iltapuvut ovat räätälöityjä varmistaa istuvuuden.
1-24 (tehty 1069 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Tafti Täysipitkä V-aukko Morsiamen äidin mekko

  Bridesire ehkä ole kovin suosittu morsiamen kauppa näinä päivinä, mutta se varmasti on paranemassa pitämään sen asiakkaat tyytyväisinä. Viisi tilauksia niistä viime viimeiset kaksi vuotta ja aion silti edelleen tilaamalla niitä tulevaisuudessa.

  Asiakas: Monika Treffi:13-04-2017

 2. Kotelomekko Sifonki Ja Satiini Sydän Täysipitkä Morsiusneitojen mekko With Röyhelömekko

  Heti ensimmäisen kerran Tarkistin sivustosi, olin automaattisesti liimattu laaja kokoelma leningit että sait. En epäröinyt tilata upea samppanja kietoa chifonkimekossa minun Homecoming osapuolelle. Olin hieman levoton, kun se ei saapunut ajoissa. Onneksi se saapui eilen, ja se oli täydellinen aivan kuten kuinka kuvittelin sen. Vaikka sait minut hermostuneeksi haluan silti sanoa kiitos.

  Asiakas: Lenka Treffi:17-04-2017

 3. Runsashelmainen Organza Täysipitkä Sydän Iltapuku With Helmillä koristelu Ja Side Draping

  Kaikista online-yhtiöt, jotka tein liiketoimia, Bridesire on aina ollut hämmästyttävä käsittelyssä liiketoimien vaiheesta 1, kunnes viime vaiheeseen. Maine!

  Asiakas: Peggy Treffi:21-04-2017

 4. Kotelomekko Spagettiolkaimet Ylipitkä/laahus Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Hei! Tilasin kaksi nuorempi morsiusneito leningit viime kuussa. En todellakaan ole verkkokaupoissa ja olen aina ajatellut, että tuotteita myydään verkkokaupoista ovat ala-arvoiset ja surkea, mutta osoittautui minua väärin, kun sain tilauksia. Kaikki kohteet ovat erinomaisesti tehty ja jopa koristeita ilmeisesti ommeltu huolellisesti. Mekot ovat jopa par joidenkin huippuluokan kappaletta löytyy putiikkeja. Erät ovat kaiken Odotan minun tyttöjen pukeutua minun veljentytär hääpäivänä Havaijilla. Haluan myös kiittää henkilökuntaanne ehdottaa minulle valita jauhe sininen väri sijasta kuninkaallinen. Tyttöni todellakaan halunnut niitä. Kiitos, niin paljon.

  Asiakas: Irene Treffi:25-04-2017

 5. Tuppi/ Column Sifonki Täysipitkä Halterneck Morsiusneitojen mekko

  Vihdoinkin! Sain vihdoin ylellisyyttä hääpuku tilasin teiltä viime maaliskuussa. Ja gosh! Se on erittäin kuuma ja muodikas ja ylellinen näköinen. Rakastan laahus Organza; Rakastan kultaseni pääntie ja ruched liivi; ja rakastan yksityiskohtia mekko. Voin kertoa, että se on taidokkaasti tehty. Paljon kiitoksia, Bridesire. Olet juuri tehnyt minulle innoissaan ja huolettoman kesäkuu morsian.

  Asiakas: Pauline Treffi:29-04-2017

Parhaat Tarjoukset