Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras laatu iltapuvut löytyy Bridesire, jossa suurin kokoelma ja alin hinta! ❤ Kaikki iltapuvut ovat räätälöityjä varmistaa istuvuuden.
1-24 (tehty 1076 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Runsashelmainen Sydän Täysipitkä Hihaton Organza Mekko

  Tilasin promo-mekon Bridesiresta heidän online-sivustollaan. Halusin hyvin varustettua ja imartelevaa mekkoa. Pyysin pitkää ja ohutta pukea. Asiakaspalvelu pyysi lähettämään sähköpostin kuvauksen ja kuvia mekon tyypistä. Viikon odotuksen jälkeen sain puhelun pukeutumisen toimitukselle. Se oli oikea promo-mekko. Minulla oli velvollisuus antaa myönteinen katsaus yhtiön verkkosivuilla.

  Asiakas: Björn Treffi:22-09-2017

 2. Runsashelmainen Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Organza Satiini Mekko

  Olin tilannut hääpuvun mukautetun paikallinen suunnittelija. Mekko todella osoittautui olemaan mitä odotin. En usko, että suunnittelija näki näkemykseni. Minun piti maksaa mekko, mutta halusin jotain, mitä todella tuntisin mukavalta yllään. Katsoin netistä Bridesireen ja löysin jotain paljon tyylikkäämpiä ja muotoiltavampaa.

  Asiakas: Reinhard Treffi:27-09-2017

 3. Kotelomekko Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Olen täysin tyytyväinen Bridesiren saamaasi asiakaspalvelun laatuun ja huippuosaamiseen. Jos etsit erinomaista, luotettavaa verkkokauppaa, joka myy paitsi leningit, mutta myös lisävarusteet ja kengät, katso Bridesirea. Se mitä tapahtui, oli, että olin epätoivoinen tarpeessa kohtuuhintaista hääpukua. Minun on oltava rehellinen täällä, en ole menettänyt valtavaa määrää vaatteisiin, joten tarvitsen jotain, joka olisi tyylikäs, sovi hyvin ja on hyvällä hinnalla. Kun tein joitain online-hakuja, löysin Bridesire ja halusin mitä näin. Sivusto on rakennettu mukavaksi. Sinulla on helppo pääsy mekkoihin tyylillä, tyypillä, hinnalla ja koolla. He myyvät myös erikoisnäköisiä leningejä, muotiasuja, lisävarusteita ja vastaanottotavoitteita, joten et unohda kenkiä! Käyttämällä hienostuneita hakuja, löysin täsmälleen mitä tarvitsin, lattian pituus satiini hääpuku 1/2 hihat. Heidän tilausprosessi on melko yksinkertainen ja heidän edustajansa auttavat sinua, jos tarvitset keskustelua hieman päätöksestäsi. Kaikki tämä johti pukeutumiseen, joka sopii täydellisesti ja näyttää minusta aivan upealta! Erittäin onnellinen ja innostunut saada jotain niin upea niin hyvään hintaan!

  Asiakas: Shelby Treffi:02-10-2017

 4. Kotelomekko Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Tafti Mekko

  Löytäminen mekko, joka todella sopii minun kehon oikein on todella vaikeaa. Minun täytyy ostaa ikuisesti löytääkseen kaiken, mikä toimii. Bridesiren kanssa sain täydellisen sopivan ja kaiken todella käsitteli minulle!

  Asiakas: Gayle Treffi:08-10-2017

 5. Trumpet/ Merenneito Satiini Hovilaahus V-aukko Iltapuku inspired by Eva Pitkäoria at Kultaen Globe Award

  Rakastin säästää rahaa toimituksiin ja palata Bridesireen! Se ei todellakaan ole sellaista, jota voit saada kaikkialla, koska katsoin. Voin todella käyttää enemmän rahaa mukavampaan pukeutumiseen.

  Asiakas: Egzona Treffi:14-10-2017

Parhaat Tarjoukset