Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras laatu iltapuvut löytyy Bridesire, jossa suurin kokoelma ja alin hinta! ❤ Kaikki iltapuvut ovat räätälöityjä varmistaa istuvuuden.
1-24 (tehty 1076 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Tuppi/Colum Sifonki Täysipitkä Sydän Iltapuku

  Olen juhlii minun hääpäivä mieheni tänään ja halusin yllättää hänet elegantti yöasu. Olin etsimässä useita takit paikallisella tavarataloissa, mutta yksikään niistä osui silmään kunnes olen etsinyt off olkapäähän, seksikäs yö puku Bridesire. Olen hieman pullea, joten olin jotenkin huolissaan siitä, että muutokset saattavat olla tarpeen, kun mekko saapuu. Yllätyksekseni mekko sopii minulle hyvin, ja minulla ei ollut muuttaa mitään siinä. Olen varma mieheni mun asu.

  Asiakas: Glena Treffi:08-06-2017

 2. Merenneito Halterneck Ylipitkä Hihaton Tylli Mekko

  Ystäväni ovat aina käski ostaa mekkoja Bridesire halvan hinnan ja kauniita valintoja, mutta en ole aivan ihastunut verkkokaupoissa. Kun yksi heistä osti yksi lapa Aline mekko chifongista paljetein hartiat synttärilahjaksi rakastuin siihen. Rakastan pukeutua niin paljon ja olen heti selailla päällä muutaman päivän kuluttua tarkistaa joitakin upeita morsiusneito leningit. Tästä päivästä lähtien verkkokaupoissa todennäköisesti sisällytetään minun Bucket List. Kiitos Bridesire.

  Asiakas: Cora Treffi:12-06-2017

 3. Kotelomekko Satiini Sifonki Täysipitkä V-aukko Morsiamen äidin mekko

  Kokemukseni Bridesire on aina ollut vaivatonta ja nopeaa kaksi vuotta. Olen jo ostanut noin 8 mekkoja niitä span kaksi vuotta enkä ole koskaan ollut ongelmia niiden kanssa. Minun viimeisin tilaus oli viimeisellä viikolla maaliskuun ja se saapui tänään. Se näytti erittäin hieno! Aion varmasti ostaa sinulta uudestaan ??ja uudestaan ??ja uudestaan.

  Asiakas: Emilia Treffi:16-06-2017

 4. A-linja Sifonki Täysipitkä U-aukko Iltapuku

  Olette täysin merkittävää! Ensinnäkin sain ihana mekko on hyvin kohtuulliseen hintaan. Se on luultavasti yksi parhaista ostoista että olen koskaan tehnyt elämässäni, koska aloin verkkokaupoissa. Toiseksi, tilasin yritys, joka on liimattu tehdessään asiakkaat tyytyväisinä. No, tämä on mitä tunnen ja ajatella sillä tavalla tilaukseni päätyi oli uskomaton. Aion pitää tulossa takaisin enemmän, bridesire! Kiitos!

  Asiakas: Joyce Treffi:20-06-2017

 5. Merenneito Neliö Täysipitkä Lyhyt hiha Elastinen Satiini Satiini Mekko

  Viime kuussa kipeästi plus koko mekon parhaan ystäväni tuleva debyytti. Koska olen yleensä saada negatiivisia reaktioita, kun yrittää tunkea plus koko takit tavarataloissa, päätin ostaa verkossa. Oikeastaan ??olin melko epäröi aluksi. Pelkäsin, että voisin sovi mekko täydellisesti, mutta olin yllättynyt, kun se saapui. Vaikka minun täytyy muuttaa hieman mekko helmapäärme, mielestäni se oli aivan täydellinen! Kaksi peukkua teille, kaverit!

  Asiakas: jennifer Treffi:24-06-2017

Parhaat Tarjoukset