Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Paras laatu iltapuvut löytyy Bridesire, jossa suurin kokoelma ja alin hinta! ❤ Kaikki iltapuvut ovat räätälöityjä varmistaa istuvuuden.
1-24 (tehty 1076 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja V-aukko Ylipitkä Lyhyt hiha Satiini Mekko

  Kun ajattelet verkkokaupoista joko prom, ilta tai morsiuspuvut, olet ajatellut Bridesirea. Tämä on sinun yhden luukun tallenne, josta saat kaiken, mitä tarvitset, pukeutumaan tähän erityiseen tapahtumaan. Kuinka tiedän tämän? Tiedän, koska olen pitkäaikainen asiakas kaupassa ja en olisi yksi, jos palvelut ovat huonoja. Jos haluat, että tuotteesi toimitetaan nopeasti, säästää rahaa ja koe hyvää ostosseikkailua, niin Bridesire on paikka ostoksille.

  Asiakas: Heike Treffi:29-07-2017

 2. A-linja Tafti Täysipitkä Off-the-shoulder Iltapuku

  Kirjoitan ilmaisemaan onneni hääpuku, jonka olen saanut Bridesiresta. Kun annoin ensimmäisen kerran tilaukseni, en koskaan tiennyt, mitä odottaa, mutta mitä sain ylitti odotukseni. Se on korkealaatuista ja erittäin kaunista, ja se saa minut tuntemaan, että se oli hieman liian alhainen. En löydä mitään puutteita mekko valittaa - kaikki siitä todella hienoa. Bridesiren ansiosta olin onnellinen morsian ja ostoksillaan taas pian.

  Asiakas: Kalipso Treffi:03-08-2017

 3. A-linja Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Mekko

  Aika oli loppumassa nopeasti ja tyttäreni tarvitsi promekin. Olin aiemmin pettynyt joissakin online-myymälöissä, joita olin käsitellyt aiemmin ja en ole koskaan halunnut tehdä samanlaista virheta tällä kertaa. Silloinkin, kun ystäväni suositti, että yritän kokeilla Bridesireä, olin hieman epäröivä aluksi. Koska minulla oli vähemmän vaihtoehtoja, menin eteenpäin ja kokeilin sitä. Lopulta sain täydellisen prom-mekon, joka näytti aivan kuin olin nähnyt myymälän sivustolla. Odotan innolla ostaessani illallisvaatteita niiltä pian.

  Asiakas: Viktoria Treffi:08-08-2017

 4. A-linja U-aukko Polvipituinen Hihaton Satiini Mekko

  Olen nähnyt joitakin ihmisiä, jotka antavat teille negatiivisia arvosteluja, mutta haluaisin sanoa, etteivät he ole halunneet sinulle parasta, ja jos jotain johtuu siitä, että se johtuu väärästä viestinnästä. Olet paras verkkokauppa, josta voi ostaa. Rakastan mekkoani niin paljon.

  Asiakas: Charlotte Treffi:13-08-2017

 5. Kotelomekko Vene Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Bridesire, olen aina halunnut A-line-hääpuvun prinsessa v-kaulassa, mutta en halunnut mennä velkaan saada. Sinulla oli PERFECT-mekko edulliseen hintaan. En voi kiittää sinua tarpeekseni auttaakseni löytämään unelmamekkoni. En voi odottaa tulevaa aviomieheni nähdä minua hääpäivänä. Minä räjäytän hänet pois, kiitos osittain mekosta!

  Asiakas: mandi Treffi:18-08-2017

Parhaat Tarjoukset