Koti >  Juhlamekot
Bridesire tarjoaa yli 1000 tyylejä juhlamekot valita. Selaa sivuillamme tänään löytää täydellinen juhlamekkoja. Mekot ovat nyt saatavilla Bridesire uskomattoman hinta!
1-24 (tehty 1348 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Olkaimeton Ylipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Halusin joukon sopivia mekkoja minulle ja sisareni tälle puolueelle, johon meitä oli kutsuttu. Se oli lyhyt ilmoitus ja meidän piti näyttää hämmästyttävältä. Onneksi Bridesirea suosittelin työtoveri ja rakastin palveluita sekä mekkojen kokoelmaa.

  Asiakas: manuela Treffi:12-11-2017

 2. A-linja Spagettiolkaimet Ylipitkä/laahus Hihaton Sifonki Mekko

  Olen vakavasti tuntunut prinsessa, kun käytin Bridesire-hääpukuani ensimmäistä kertaa. Tosiasiallisena päivänä minusta tuntui kuningatar! Kiitos kaikesta, Bridesire!

  Asiakas: Frida Treffi:18-11-2017

 3. Kotelomekko Neliö Lyhyt/Mini Lyhyt hiha Sifonki Mekko

  Kun aluksi lähdetään Bridesiresta, minulla ei ollut aavistustakaan mitä odottaa. Kun joku rohkaisee ystäviä, jotka ovat myös käyttäneet Bridesire, päätin ottaa mahdollisuuden ja ostin hääpuvun. Paketti saapui aikaisemmin kuin odotin ja mekko oli aivan yhtä kaunis kuin toivoin. Se sai minut tuntemaan prinsessa.

  Asiakas: SILVIA Treffi:24-11-2017

 4. Runsashelmainen Off-the-shoulder Täysipitkä Hihaton Tafti Mekko

  En ole koskaan ennen ostanut mekkoa verkosta, ja olin todella huolissani hääpuvun saamisesta verkossa. Minulla oli kaikki nämä kauhistuttavat ajatukset siitä, mitä voisi tapahtua. Kiitos, Bridesire, kaiken työn tekemiseksi.

  Asiakas: Michaela Treffi:30-11-2017

 5. Runsashelmainen Organza Täysipitkä Sydän Iltapuku With Kristallikoristelu Ja Röyhelömekko

  Se lähestyi promkiä ja tarvitsin epätoivoisesti kaunista mekkoa. Minulle oli kerrottu kaikille ystävilleni, että minulla oli täydellinen mekko nostettu promeksi, kun itse asiassa en ollut. Oma välitön ratkaisu oli ostaa verkossa ja tein niin Bridesiren kanssa, koska äitini yleensä ostaa leningit sieltä. Minun mekko oli aika kaunis ja prom oli hämmästyttävä.

  Asiakas: lucia Treffi:06-12-2017

Parhaat Tarjoukset

Juhlamekot / Juhlamekkoja

Aina kun noin tärkeä tapahtuma sosiaalisen elämäsi, onko häät, cocktailin tai muita juhlia samanlaisia ominaisuuksia, ikuinen herää kysymys: "Pitäisikö minun pukeutua mekko pitkä tai lyhyt loma" Epäilemättä päätös Se voi tulla erittäin monimutkainen. Sen vuoksi auttaaksemme sinua ottamaan sen, annamme teille useita hyviä neuvoja.

Minkä puolin mekot sopivat minulle?

Löydät vastauksen tähän kysymykseen, sinun pitäisi ensin näyttää peiliin. Tämä johtuu pääasiassa siitä päätös sinun täytyy ottaa riippuen ominaisuuksista kehon ja hahmo, koska loppujen lopuksi, mikä on on saada sinut eniten ja viihtyvät.

Tässä mielessä pitkät iltapuvut ovat yleensä parempia korkeille ja ohuille naisille, varsinkin jos ne ovat putkia tai asennettuina. Toisaalta lyhyet iltapuvut voisivat paremmin suosia heitä, joilla on lyhyempi korkeus ja joilla on voimakas rintakehä ja lonkat. Joka tapauksessa on toinen tekijä, jonka on otettava huomioon, josta aiomme puhua juuri nyt.

Juhlamekkoja pitkä tai lyhyt?

Se riippuu tilanteesta. Ja on, että tapahtuma, johon osallistut, merkitsee myös valintasi cocktail-mekkoihin, joita pidät. Esimerkiksi pitkä voi auttaa sinua erottumaan oman eleganssia ja yksinoikeuden häät, mutta ei mahdu lisää epävirallisia tapahtumia, joissa Etiketti ei ole tarpeen. Myös liian lyhyt voi olla liian rohkea riippuen siitä, mitä tilanteita. Sinulla on siis oltava juhlan ominaisuudet aina mielessä valittaessa.

Tasainen kenkä tai korkokenkiä puoluepukuani?

Toinen asia, joka yleensä tuo monia naisia pään. Ja monissa tapauksissa ne joutuvat tukalaan että korkokengät ovat tyylikkäitä ja parempia stylize vartaloasi piirustukset, mutta nämä ovat enemmän epämukavaksi. Epäilemättä paras neuvoja voimme antaa on, että aina kun mahdollista, valitse kiila, joka tarjoaa enemmän mukavuutta tapahtuman aikana ja puolestaan auttaa parantaa jalat ja saada irti pukeudun.

Pidä aina mielessä, että maksimaalinen "kauneus, jota sinun on kärsittävä" on täysin väärä. Itse asiassa on todella kauniita ja tyylikkäitä kenkiä, jotka sopivat täydellisesti kaikenlaisiin lyhyisiin ja pitempiin juhlamekkoihin. Vaikka jos haluat, sinulla on aina mahdollisuus ottaa molempia, ja kun väsyt yksi, toisesta ulos, mutta ei suositeltavaa.

Toivomme, että olette auttaneet, kun tiedät miten määrität, millaisia cocktailmekot sopivat sinulle parhaiten ja millaisia kenkiä sinun pitäisi yhdistää. Näytät säteilevältä seuraavaan sosiaaliseen tapahtumaan!