Koti >  Juhlamekot
Bridesire tarjoaa yli 1000 tyylejä juhlamekot valita. Selaa sivuillamme tänään löytää täydellinen juhlamekkoja. Mekot ovat nyt saatavilla Bridesire uskomattoman hinta!
1-24 (tehty 1348 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Sydän Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

  Haluan vain kertoa, että tilaukseni saapui sovittuna päivänä ja vaimoni rakastaa seksikäs mekko ostin hänelle. Kiitos, että avustavien minulle tilaukseni. Suosittelen teitä työkavereitteni.

  Asiakas: Maria Cesidia Treffi:06-05-2017

 2. A-linja Satiini Ja Organza Epäsymmetrinen Halterneck Morsiusneitojen mekko With Rusetilla koristeltu

  Etsin punainen kävelyttää mekko viime kuussa, kun olen luiskahtanut tämän sivuston. Olin vaikuttunut leningit näkyvät päällä ja käyttäjäystävällisyyttä sivuston, too. Valitsin upean näköinen punainen kävelyttää mekko kultaseni pääntie ja tyllihame. Soitin välittömästi Bridesire, mutta tuntui frutrated kun töykeä edustaja sain puhelun. Hän ei ole tarpeeksi kärsivällisiä vastatessaan kyselyitäni, joten kysyin heidän Työn ohjaaja. Esimies käsitellään tilaukseni, ja kaikki meni hyvin. Mekko saapui eilen ja se oli upea pala alennettuun hintaan valituksen johdosta koin kanssa töykeä henkilökunta. Kiitos, Bridesire. Se osoittaa, että voit varmistaa, että asiakkaat arvostetaan.

  Asiakas: katja Treffi:10-05-2017

 3. A-linja Polvipituinen Sifonki Off-the-shoulder Coktail mekko

  Hei Bridesire, tämä on Tifanny New York. Haluan vain sanoa kiitos paljon on niin hyvä minulle, kun olen tilaukseni useita päiviä sitten. Avusta sekä tuote on suuresti kiitettävä. Vaikka mekko on vähän pitkä, en ole mitään tunnontuskia, koska ystäväni räätälöidä helposti säätää sen minulle. Tapahtumaraporteistani teille on sujunut aina. Kiitos myös vastaamista minun sähköpostit nopeasti. Kaikki nämä osoittavat, että olet todella rakentaa osanottajiin ja luomaan suhteita asiakkaisiin, ja joka ei ole kylmä yrittäjänä.

  Asiakas: tina Treffi:14-05-2017

 4. A-linja Satiini Olkaimeton Polvipituinen Prinsessa Coktail mekko

  Kiitos laskemisesta niin paljon vaivaa tilaukseni. Vaikka olen hieman levoton kun tilauksen, te tehnyt minun päivä! Kiitos!

  Asiakas: angela Treffi:18-05-2017

 5. Kotelomekko Olkaimilla Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Kaikista verkkokauppoja, jotka olen tehnyt yritysten kanssa, Bridesire on kaikkein kiitettävää. Asiakaspalvelu on kohtelias ja avulias, tuotteet ovat hyvin tehty ja kestäviä, ja myydään huomattavasti alennettuun hintaan. En voisi pyytää enempää!

  Asiakas: gerardina Treffi:22-05-2017

Parhaat Tarjoukset