Koti >  Juhlamekot
Bridesire tarjoaa yli 1000 tyylejä juhlamekot valita. Selaa sivuillamme tänään löytää täydellinen juhlamekkoja. Mekot ovat nyt saatavilla Bridesire uskomattoman hinta!
1-24 (tehty 1348 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Prinsessa V-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Tylli Mekko

  Poikaystäväni ja minä näytämme aina olevan eri mieltä kaikesta. Kuitenkin, kun on ostoksilla minun mekkoja, olemme kaikki samaa mieltä siitä, että Bridesire ovat mestareita. Tämä on minun ensimmäisen tilauksen jälkeen. Muistelen elävästi sinä päivänä. Olimme verkossa vain, mitä parit tekevät ja jotenkin päätämme tarkistaa ja tilata iltapuku Bridesiresta. Kuten tavallista, odotimme toimitusaikaa kestävän noin viikossa. Paljon epäilyksemme, mekko oli siellä edellisenä päivänä, kun he olivat luvannut toimittaa. Mitä muuta voisimme kysyä? Kaunista koko matkan.

  Asiakas: Franciska Treffi:28-07-2017

 2. Prinsessa Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Organza Satiini Mekko

  Ensimmäisestä kerrasta, kun kävin liiketoimintaa Bridesireen kanssa, tiesin, että menisimme hyvin pitkälle yhdessä. Lähes luopin verkkokaupoista varsinkin mekkoihin. Edelliset myymälät olivat joko hitaita toimituksessaan, toimittaneet väärän tuotteen tai olleet liian kalliita. Kuitenkin, kun ystäväni kehotti minua kokeilemaan Bridesireä, tiesin, että heidän kanssaan oli oltava jotain hyvää. Muistan, että ensimmäinen tilaukseni oli iltapuku. Paitsi nopea toimitus myös hinta oli reilua. Eläköön Bridesire.

  Asiakas: felicia Treffi:02-08-2017

 3. A-linja Yksiolkaiminen Polvipituinen Hihaton Satiini Mekko

  Mieheni ja minä saimme tämän kiireellisen kokouksen neljän päivän kuluttua, eikä minulla ollut kunnollista pukua siihen paikkaan. Me ylitimme sormimme ja tilasimme Bridesiren pukeutumisen ja koska se oli ensimmäinen kerta, emme voineet auttaa pähkinää huolta siitä, että toimitus olisi ajoissa. Paljon yllätyksessämme meillä oli täsmällinen mekko, jonka olimme tilanneet kahden päivän kuluessa. Hinta oli myös taskuystävällinen ja palvelut ovat yleensä erinomaisia. Kaunista koko matkan.

  Asiakas: cynthia Treffi:07-08-2017

 4. A-linja Sifonki Täysipitkä V-aukko Morsiamen äidin mekko

  Vaimoni on pian syntymäpäivä ja halusin tehdä jotain erityistä hänelle. Hän rakastaa teatteria, joten sain lippuja tulevalle näyttelylle. Halusin myös saada hänelle uuden iltapuku osoittaa hänelle kuinka paljon rakastan häntä. Olen täysin idiootti ostaessaan ostoksia. Onneksi Bridesiren naiset auttoivat minua ulos. Päätin puhua pari naista, koska kun soitin ensin, en tiennyt mitä kokoa tai väriä päästä. Minun oli hiipiä ja katsella vaimoni muita vaatteita löytää oikea koko. Sitten soitin takaisin hänen kokoaan ja toinen nainen auttoi minua poimimaan hameen ja värin. Sinä naiset pelastit minua tähän! Hänen syntymäpäiväsaikaansa tuli ja hän ehdotti ehdottomasti pukeutumista, jonka me keräsimme ja meillä oli loistava ilta teatterissa. Minulla on hyvät kiitokset siitä!

  Asiakas: Tuula Treffi:12-08-2017

 5. Kotelomekko U-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Satiini Mekko

  Haluan kiittää sinua siitä, että olet kärsivällinen, kun annoin tilaukseni. Olen tyytyväinen pukeutumiseen, kun se näyttää muodikas ja tyylikäs. Pakkaus näytti niin mukavalta, että joku olisi pitänyt pukeutua niin kalliiksi. En voi unohtaa kohtuuhintaisia ??palkintoja, vaan rakastin kaikkea.

  Asiakas: wwew Treffi:17-08-2017

Parhaat Tarjoukset