Koti >  Juhlamekot
Bridesire tarjoaa yli 1000 tyylejä juhlamekot valita. Selaa sivuillamme tänään löytää täydellinen juhlamekkoja. Mekot ovat nyt saatavilla Bridesire uskomattoman hinta!
1-24 (tehty 1348 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Neliö Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Etsin iltapukua, joka voisi parhaiten palvella syntymäpäivänäänni Laguna Beachilla. Haun aikana löysin Bridesiren sähköisen kaupankäynnin yrityksen, joka tarjoaa erilaisia ??iltapukuja. Vieritin käytettävissä olevia malleja, ja ne näyttivät kauniilta. Tilasin vaatteeni kokoa vaalean valkoisen värin. Vaatetus oli löysä ja niin kauan kuin ruumiin kokoani. Lähetin sähköpostilla etukäteen ja lähetin kuvia kehon koosta. Toimituksen toimituspäivänä sain ihastuttavan jumalanpennun, jota rakastin. Suosittelen ystävilleni käyttämään sivuston parempia tarjouksia varten.

  Asiakas: Stefan Treffi:21-09-2017

 2. A-linja Satiini Ja Tylli V-aukko Morsiusneitojen mekko

  Siskoni on menossa naimisiin ja tarvitsee hääpukua. Koska minä ja sisareni ovat erittäin lähellä, päätin ostaa hänen pukeutumisen hänelle. Hän löysi kaksi Bridesiresta, jota hän rakasti ja emme vain voineet valita näiden kahden välillä. Päätimme soittaa ja puhua Natalielle ja hän auttoi siskoani valitsemaan. Hän auttoi myös ehdottamaan paikka, jossa siskoni voisi saada kengät vastaamaan. Mahtava asiakaspalvelu, gal! Kaiken kaikkiaan tämä oli paras online-kokemus, joka meistä on ollut kauan. Kerro Natalielle, että hän on kutsuttu häihin!

  Asiakas: Laetitia Treffi:26-09-2017

 3. Merenneito Yksiolkaiminen Täysipitkä Hihaton Organza Mekko

  Olen törmännyt Bridesireen helposti sattumalta, koska olin tekemässä yleistä hääpuvun etsintää sekä leningit koko hääjuhlille. Löysin verkkosivustosi melko helppoa, ja kaikki, mitä tarvitsin, oli vain klikkaus. Tyyli ja hinta olivat käteviä kotisivullasi, samoin kuin siluettivalinta ja muut tyylivalinnat. Olin pian löytänyt täydellisen mekon itselleni ja parhaaseen hintapisteeseen. Upea ja täysin edullinen. Nopeasti otin yhteyttä muuhun hääjuhliniin ja otin heidät katsomaan verkkosivustoasi, koska olin päättänyt, että olette menossa. Käytin heidän live chat -saikaansa ja löysin edustajansa palvelemaan kaikkein hyödyllisinä, ja todellakin tämä asiakaspalvelun taso todella myi minulle. Pitkä tarina lyhyt, tilasin mekkoani, ja minun on sanottava, että koko prosessi oli yksi täydellisyydestä, mukavuudesta ja kohtuuhintaisuudesta.

  Asiakas: Anneli Treffi:01-10-2017

 4. Tuppi/ Column Sifonki Täysipitkä V-aukko Iltapuku

  Tiedän, että monet ihmiset rakastavat shoppailemista hääpukujaan, mutta se oli oikeastaan ??part of the ceremony, jota pelkäsin. Olin niin huolissani siitä, mitä Bridesiren kanssa tapahtui. Päädyin saamaan kaunein mekko, jonka olisin voinut kuvitella!

  Asiakas: Tammy Treffi:07-10-2017

 5. Merenneito V-aukko Hovilaahus Pitkä hiha Organza Elastinen Satiini Mekko

  Olin innoissani kokeilemaan Bridesireä ensimmäistä kertaa, koska kuulin paljon hienoja asioita siitä. Olen iloinen voidessani sanoa, että tämä on palvelu, joka vastasi odotuksiani. Sain halutun mekon, ja sain sen paljon nopeammin kuin olisin odottanut.

  Asiakas: Caroline Treffi:13-10-2017

Parhaat Tarjoukset