Koti >  Juhlamekot
Bridesire tarjoaa yli 1000 tyylejä juhlamekot valita. Selaa sivuillamme tänään löytää täydellinen juhlamekkoja. Mekot ovat nyt saatavilla Bridesire uskomattoman hinta!
1-24 (tehty 1348 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Sydän Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Omat tilaukset ovat mahtavia! Sekä morsiuspuku ja nuorempi morsiusneito leningit ovat hyvin yksityiskohtaisia ??ja virheetön. Liivi ja helmapäärme ovat täydellisiä. Rakastan myös sovittamista puku, koska se saa minut näyttämään hieman kurvikas.

  Asiakas: Denise Treffi:07-06-2017

 2. Kotelomekko Sifonki Täysipitkä Sydän Morsiusneitojen mekko

  Ystäväni oli oikeassa sanoessaan shop on paras verkkokauppa on. Mukautetun asennettu mekko oli täydellinen ja puhelut ja sähköpostit reagoitiin nopeasti vastasi, että sain varmuuden, että olen asiointia kanssa oikea yritys. Erinomaista työtä, Bridesire!

  Asiakas: steffi Treffi:11-06-2017

 3. Tuppi/ Column Olkaimilla Sääripituinen Porrastettu Sifonki Spaghetti Morsiusneitojen mekko

  Kun se tulee Mekot, minä vain tarkistaa tämän yrityksen minun keräämistä. Olen ollut saada minun Mekot niistä noin kaksi vuotta peräkkäin. Minulla pitsi, sifonki, ja organza mekko ja ne kaikki näyttävät hyvin tyylikäs. Niiden tuotteet ovat niin halpoja ne eivät riko minun pankkiin. Teknisesti minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa tästä yrityksestä ja varsinkin nyt kun sain riimu teetä pituus mekko tilasin toinen viikko. Se on keltainen ja täydellinen tänä kesänä. Rakastan myös sen helmikirjailtuun draped yksityiskohtia. Se on toinen upea pala bridesire.

  Asiakas: Ralf Treffi:15-06-2017

 4. A-linja Vene Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Jos etsit online Morsiustarvikeliike se asiakasystävällinen tuotteilla, jotka ansaitsevat taalaa, tämä yritys on paras sinulle. Check it out now!

  Asiakas: sina Treffi:19-06-2017

 5. A-linja Sydän Täysipitkä Hihaton Pitsi Mekko

  Sai morsiuspuku tilasin teiltä viime kuussa. Jouduin muuttamaan liivi hieman, koska se on melko tiukka. Anyways, se ei ole ongelma, koska kaikki oli vain henkeäsalpaava. Kiitos myös oman erinomaista asiakaspalvelua.

  Asiakas: Daniela Treffi:23-06-2017

Parhaat Tarjoukset