1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Tanssiaismekot
 6.  > 
 7. Keltainen
Keltaiset tanssiaismekot edustavat naisten henkistä luonnetta. Saatavilla sekä pitkillä että lyhyillä malleilla ja leikkauksilla, ne antavat upean kulumisen, mikä myös korostaa käyttäjän.
1-29 (tehty 29 tuotteet)

1  

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  

 Siirry 

Juhlamekot, joissa on keltainen viehättävä romantiikkaa ja tyylikkyyttä

naiset paikka juhlatilaisuuksiin paitsi elegantti kaapu, mutta toivottavasti tuoda naisellisuutta tarkentaa samalla hyvin suositeltavaa keltainen pallo takit. Ne tulevat monissa muodoissa, kooissa ja eri sävyissä. Tämä on oikea asia jokaiselle innokkaalle pallolle tai vierailijalle. On tärkeää laittaa laadukkaita ja trendikäs muotoilu ja yhdistää taitavasti pieniä ominaisuuksia varten täydellisen kampauksen.

Soveltuu melkein mihin tahansa tilaisuuteen

Laaja valikoima keltaisia pallohameja, naiset löytävät täydellisen valintamallin jokaiseen juhlaan. Jos pallolaudat ovat pitkiä ja runsaasti suunniteltuja, ne sopivat erinomaisesti juhla-tanssitapahtumaan. Lyhyt versio, joka on saatavana joko kapea hame tai leveä keinuvat alushame, ovat jälleen erittäin hyvä Abi tai prom osoitteessa tanssitunnilla. Hienostuneet extrat, kuten yhden olkapäävaikutus tai syvä takakansi, takaavat täydellisen ulkoasun. Ei ole väliä mitä sävy nainen valitsee, ja keltainen pallo huivi hän näyttää tyylikäs ja mielenkiintoinen samaan aikaan. Lisäksi täydellinen siluetti on lavastettu, jonka tyylikkyys ja charmi innostaa.

Aine valitaan optiksi

Pohjimmiltaan keltaiset pallovälineet kuuluvat jo värien takia. Siksi ne ovat myös - esimerkiksi tehty hohtavan satiinista - pikemminkin häät eivät sovi. Loppujen lopuksi kävijä voi nopeasti houkutella morsiamen visuaalisesti, minkä pitäisi keskittyä sinä päivänä. Täydellinen ovat Atlasimekot keltainen mutta juhlatilaisuuksiin kuten juhliin tai palloja, joissa kantajansa voi hyvinkin ovat huomion keskipisteenä. Mitä enemmän kuvioa tehostava ja loistava malli toimi, sitä paremmin. On kuitenkin tärkeää, että ilme yksinkertaisia lisävarusteita kuin pieni kytkin tai beige pumppuja yhdistettynä. Jos kuitenkin olet vieraana häissä, voit valita mallin vaaleankeltaisista sävyistä ja virtaavasta kankaasta. Lisäksi hopeaa tai kultaa olevat kaulakorut voidaan käyttää hyvin. Kun kyseessä on kengät, hienot sandaalit tai pumput, joissa on alttoviuluja, ovat oikein.

Myös pitsi mekot keltaisella lahjolla

romanttinen otteeseen, tanssia kesäyöt tai illallinen kahdelle kynttilänvalossa, polvipituinen iltapuku keltainen on täydellinen valinta vaatteita. Jotta tunnelma saataisiin entistä paremmin valaistua, naiset voivat laittaa yläpuolisen pilkkomisen päälle sovelluksissa. Nämä eivät ole häiritseviä, mutta silti houkuttelevat ja silti muodostavat kauniin hahmon. Nuoret naiset voivat helposti ristiriidassa kengänsä kanssa ja valita silmukoita vaaleanpunaisissa tai turkoosissa. Pohjimmiltaan keltainen keltainen leningit voidaan yhdistää hyvin yksinkertaisilla sävyillä, kuten harmaalla. Jännittävä ja tuhma ovat ns väri esto näyttääkin kobolttia tai taivaansininen lisävarusteita. Naiset, joilla on tummat hiukset asetettu kirkkaan keltaiseksi, vaaleat naiset valitsevat vihreän sävyn.