1. Koti
  2.  > 
  3. Hääpuvut
  4.  > 
  5. Kohde / ranta

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Hihan Pituus

    Kauppa hinta

Jos etsit rannalla mekot, olet oikeassa paikassa. Meillä on yli 1000 erilaista rannalla häät leningit valita. Laadukas mutta edullinen hinta.
1-36 (tehty 117 tuotteet)

1  234

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  234

 Siirry 

Häät rannalla: Löydä täydellinen pukeutua

Romantisesti rannalla elävän solmun sulkeminen: Tämä on monien rakastuneiden parien unelma. Jos tämä unelma todella toteutuu, on paljon harkittava, kun valitset hääpuvut. Koska aurinko, hiekka ja tuuli vaikuttavat voimakkaasti siihen, millainen morsius tuntuu hyvältä suurella päivällä.

Mekot, joissa on runsaat hameet ja pitkät hihnat, ovat usein ensimmäinen valinta, kun etsit täydellistä mekot. Kirkossa tai puistossa he epäilemättä joutuvat omaansa. Vähemmän kuitenkin ne sopivat rannalle häät, koska ekspansiiviset vaatteet ovat yleensä liian raskas ja hankala, jotta ne voisivat helposti liikkua hiekka.

Sen sijaan etsi vaatteita kevyistä ja ilmavista kankaista, kuten sifonista tai silkistä. Esimerkiksi pitkät mallit Empire- tai Etui-tyyliin ovat käteviä. Virtaava ja rakoinen hame voi tarjota lisää mukavuutta seremonian aikana. Leikkisä yksityiskohdat, kuten hohtava helmi, halkeilupäälliset tai ristikkäiset takakappaleet sopivat täydellisesti kesäisin romanttiseen romanttiseen tunnelmaan rannalla ja täydentävät ulkoasua. Tyylikäs huivi tai stole voi myös olla hyödyllinen, jotta jäätyä jäähtyy tuulessa.

Vaihtoehto on lyhyt häät leningit midi tai mini pituus: ne takaavat kevyyden ja myös estää hiekkaa vaate hemistä tulee ongelma. Vaikka ne toimivat jotain vähemmän kuin lattia-pituus mallit, mutta eivät sovi yhtä hyvin juhlaan -. Ihanteellinen pariskunnille, jotka haluavat rento ilmapiiri heidän kovasta muutenkin

Trendit ovat myös kaksiosainen morsiuspuvun muunnelmia, jotka yleensä koostuvat hameesta ja erillisestä yläosasta. Jos haluat, voit valita kasvillisen mallin, mutta jopa korkean kaulan vaihtoehdot ovat mahdollisia. Käytännöllisesti katsoen kaksi parteria ovat lähinnä siksi, että pitkä hame virallisen seremonian jälkeen voidaan helposti korvata lyhyenä - niin röyhkeä juhla ei ole mitään tapaa.

Vähintään yhtä tärkeä on kengän valinta. Korkokengät ja hiekka eivät ole yhteensopivia - riski jäädä hiekkaan kantapään kohdalla ja kompastuminen on liian suuri. Mutta jos et halua tehdä ilman tyylikästä kenkäparia, omat korkeat kiilasi tai tasainen sandaalit. Ne, jotka eivät voi päättää tehdä kevytjalkineet tai melko paljain jaloin eteen alttarille, niin sanottu avojaloin sandaalit epätavallinen vaihtoehto: se on koristeltu nilkkakorut että kietoa varpaat ja nilkat ja Sandaalit - vain ilman pohjaa.

Valitessaan kampauksen myös morsiamen tulisi olla varovaisia riippuvaisiksi säänkestävistä tekijöistä: kehittyneet päivitykset aiheuttavat riskin joutua tuulen uhreiksi. Voit asettaa korostuksia kukkien, korujen tai nauhojen kanssa hiuksessasi. Tässä mielikuvitukselle ei ole rajoituksia.