Koti >  Juhlamekot >  Lomamekkoja
1-24 (tehty 301 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Sifonki V-aukko Lyhyt/ Mini Coktail mekko

  Äitini oli oikeassa, kun hän kertoi minulle saan morsiamen mekko teiltä. Mukautetun asennettu norsunluun syöksyä hääpuku oli todella kaunis. Kaikki mittaukset mainitsin teille seurattiin. Vaikka hemlline on vähän pitkä, se on okei, koska ystäväni räätälöidä muokattu sen helposti. Hän jopa sanoi lisäosat ja pitsiä sulkemiseen yksityiskohdat ovat kiitettäviä, kuin jos ne on tehty oikeiden suunnittelijoiden ja ammattilaisille. Te täytyy todella olla taiteellinen ja ammattilaisia.

  Asiakas: Felicia Treffi:03-04-2017

 2. Kotelomekko Sydän Lyhyt/Mini Hihaton Elastic Silk-like Satiini Mekko

  Minun golly! En koskaan odottanut minun $ 300 voidaan mennä näin pitkälle! Ensinnäkin tarvitsin todella halpa mekko mennä minun hääpuku. Hääpuku on merenneito leikata röyhelöt ja punaisen sävyt, ja sain sen kaverin putiikki noin $ 1000. No, se oli oikeastaan ??aika kallis, mutta se oli Wang-vaikutteita, joten uskon, että on ok. Toinen on peräisin Bridesire. ALINE hääpuku pitsi aksentti ja punainen kumartaa. En odottanut paljon, koska se on halpaa, mutta en voinut uskoa silmiäni, kun sain sen. Kuva ei tee mitään oikeutta todellinen asia. Tuote on tyylikäs ja näyttää se kuljettaa tuhat taalaa hinta, too. Paljon ystäväni olivat kuin, oh! Todella? Mitä?! Kun kerroin heille, että sain pukeutua vain $ 300 km. Kiitos Bridesire. Teit päiväni.

  Asiakas: Mary Treffi:12-04-2017

 3. A-linja V-aukko Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Tilasin minun mekko Bridesire viikkoa ennen poikaystäväni syntymäpäiville. En halua pettää häntä erityinen päivä. Pukuni ei viive se saapui ajoissa ja siten kuin siinä olin tilannut. Minun Jotta Pyysin lisäämällä hihnat pukuni lisämaksusta ja he tekivät sen täydellisesti. Kiitos Bridesire. Mekko oli niin hyvin istuva hyvin lyhentää hihnat ja helmapäärme mekko jotka vastasivat täydellisesti minun asuntoja. Bridesire teki tapahtuman onnistumiseen en voi lopettaa kiittää teitä.

  Asiakas: Olga Treffi:21-04-2017

 4. Kotelomekko Sydän Lyhyt/Mini Hihaton Tafti Mekko

  Minulla oli häät viime vuonna ja oli vaikea aika etsiessään mekot minun häät bridesmaids. Olen vihdoin törmäsin Bridesire. Verkkokauppamme tarjosi erittäin kauniita mekkoja ja tilasin niitä oman bridesmaids käyttää mukautettua kokoa vaihtoehto. Sain leningit ajoissa, seitsemän päivän kuluessa tilaus- ja toimitusprosessin ja kaikki hyvin istuvat ja laadun aivan kuten todettu niin ihailtavaa. Kaikki kyseenalaiseksi, missä sain mekkoja ja jaoin avoimesti heidän kanssaan. Morsiusneitojen rakastavat leningit. Niin mahtavaa!

  Asiakas: Zaklina Treffi:30-04-2017

Parhaat Tarjoukset