Koti >  Juhlamekot >  Lomamekkoja
1-24 (tehty 301 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Mekko

  Poikaystäväni ja minä päätimme lyödä, mutta halusin edelleen upean, yksinkertaisen mekon ja tarvitsin sitä FAST! Kiitos, Bridesire, jotta tämä tapahtuisi. Edustaja, jonka kanssa puhuin, oli hieno ja näytti siltä, ??että minua huolestui tilanteestani. Mekko saapui viikoksi ja sopii kuin käsine. Katsoin ja tuntui upealta hääpäivälleni. Kiitos!

  Asiakas: Julia Treffi:19-08-2017

 2. Kotelomekko Sydän Olkaimilla Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Olen tilannut prom-mekko ja itse asiassa se oli kaukana odottamastani. Pukeutuminen oli Wow! Laadukas ja tyylikäs tyyli. Se oli täsmälleen mekko, jonka kuvat olivat osoittaneet ja samat mittaukset, jotka olin lähettänyt. Puku oli kaunis ja se sopii täydellisesti. En voi sanoa, kuinka iloinen olin sinä iltana, varsinkin sen vuoksi, että olen saanut paljon ystäviä, jotka minulta saivat tyttärestä. Pukeutuminen oli niin mukavaa, että muut puolueet eivät voineet vastustaa vastustajan heittämistä. Muut naiset eivät voineet vastustaa sen upeaa muotoilua, kun he myöhemmin kävivät minua kyselemään minne olin ostanut mekon. Se oli upea kohtaus, jota haluan vaalia ikuisesti. Kaikki rakastivat mekkoa. Tällä yrityksellä on myös erinomaiset toimitus- ja asiakaspalvelupalvelut. Kun hääkuukausi lähestyy, en voi odottaa laittaa tilausta minun hääpuku Bridesire.

  Asiakas: Rachel Treffi:30-08-2017

 3. Prinsessa V-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Tylli Mekko

  Se oli online-yritys, joka käsitteli promppuja, hääpukuja ja iltapukuja, tämä oli täydellinen paikka ostaa tyttären hääpuku. Olin viettänyt paljon aikaa konsultointiin ja etsinyt ammattilaisia ??häätateriaissa, mutta Bridesire sopi täydellisesti tyttäreni ominaisuuksiin, koska halusin hänelle runsaasti häät.

  Asiakas: Viola Treffi:10-09-2017

 4. A-linja V-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Elastic Silk-like Satiini Mekko

  Siskoni on sellainen henkilö, jolla on vaikea valita. Siksi kun menimme ostoksille joihinkin mekkoihin, joita hän voisi käyttää miehensä työtehtäviin, se oli vähän painajainen. Hän ei pidä kokeilemassa joukko leningejä, eikä hän nähnyt mitään varastossa, joka oli kiinni hänen silmistään. Joten päätimme ottaa hänen ystävänsä suosituksen katsella verkossa Bridesire. Ystävä sanoi, että hän tilaa paljon täältä. Siskoni näki joitain pukeutuneita mekkoja ja prosessi oli helppoa.

  Asiakas: Susan Treffi:21-09-2017

 5. A-linja U-aukko Lyhyt/Mini Lyhyt hiha Elastinen Satiini Mekko

  En edes kuullut Bridesiresta äskettäin. Pyysin ystäväni, missä hän sai hääpuvun, ja hän mainitsi "Bridesire". Olen todella iloinen, että kysyin häneltä! Tämä on yksi parhaista verkkokaupoista, joita olen koskaan nähnyt!

  Asiakas: Rebecca Treffi:06-10-2017

Parhaat Tarjoukset