Koti >  Juhlamekot >  Lomamekkoja
1-24 (tehty 301 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Olkaimeton Sääripituinen Hihaton Sifonki Elastinen Satiini Mekko

  Bridesire teki erittäin loistavaa työtä minulle, kun olen tilasi on morsiusneito mekko. Koska olen melko pieni, minulla oli aina pelkoja tilauksen yhteydessä mekko verkossa Edellisestä tilaus, olen aina saanut mekkoja niin iso minulle. Kun tilasin tämän mekon ja sai sen, mekko oli hyvin istuva ja niin upea minua. Olin niin onnellinen vastaanottamisesta. Mekko antoi parhaan ilmeen odotin että erityinen päivä. Mekko saapui jo päivää aikaisemmin. Kiitos Bridesire, annoit minulle paras en voinut pyytää enempää.

  Asiakas: Rebekah Treffi:09-05-2017

 2. Kotelomekko Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Tafti Mekko

  Liian paljon iloa minulla on tehnyt minusta kertoa tästä. Minun häät oli viikon ajan ja me todella ei ollut aavistustakaan löytää paras ostamaan hääpuvun. Sitten parhaani piika kertoi tarkistaa Bridesire. Me tilasi välittömästi, ja minun on kerrottava teille, että mekko oli hämmästyttävä. Jokainen paljetti ja strassi oli hyvin sijaitsee mekko. Ulkonäköni siinä jopa teki mieheni hulluksi. Bridesire on ehdottomasti paras kauppa, jos etsit hääpuku.

  Asiakas: Andrea Treffi:18-05-2017

 3. A-linja U-aukko Polvipituinen Hihaton Tafti Pitsi Mekko

  Oltuaan lähete ystävä ostoksia Bridesire, päätin ostaa prom pukeutuminen minun ensimmäinen syntyi tytär. Mieheni ja minä sanoin ”Okei nyt kokeilla sitä” ... Nyt, täällä olen tunnustat, että se oli täydellinen valinta, mekko tuli aika, itse asiassa päivää aikaisemmin, että sovittu yksi. Mekko Bridesire lähetti meille sopii tyttäreni täydellisesti. Lisäksi kun saimme paketin, luulimme että he olivat keskenään sen toisella, koska se oli hyvin pakattu. Peukalot ups ja jatkaa samalla moraalia.

  Asiakas: Veronika Treffi:27-05-2017

 4. Kotelomekko Off-the-shoulder Lyhyt/Mini Lyhyt hiha Sifonki Mekko

  Olen pitkä nainen, joka oli siunattu iso lantio. Lähetin mittauksia edustaja klo Bridesire koska tarvitsin prom mekko viikon ajan. Viidessä päivässä, minulla oli puku, joka oli täysin suunniteltu minulle, itse asiassa, ihmiset olivat ihmeissään siitä, miten se näytti minulle. Jokainen piti kommentoi, että katsoin loistava. Olen todella velkaa äänestää ansiosta Bridesire tehneen minun päivä, että tapahtuma.

  Asiakas: Elizabeth Treffi:05-06-2017

 5. A-linja Yksiolkaiminen Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Viisi kuukautta sitten Tarkistin sivuston ja olen iloinen olen valinnut tämän paikan. Tarvitsin musta cocktail mekko minun organisaation varainkeruun ja näin osio sivustolla vain Pikkumusta. Oma suosikki musta mekko sivuston oli polvipituinen pitsi chifonkimekossa mutta kaiken ostin viisi heistä, koska ne olivat alennuksessa. Kun olen saanut leningit, yritin niitä ja ne sopivat juuri oikea. Mekot tehtiin parhaista kankaita ja kun osallistuin oman varainkeruun viime viikonloppuna, jokainen antoi minulle kohteliaisuuksia. Olen onnellinen Bridesire on saatavilla niille, jotka etsivät parasta erikoinen mekkoja. Haluaisin suositella tätä niille, jotka tarvitsevat formalwear ihmisarvoisen hinnoilla. Tämä myymälä on ystävällinen ja osaava henkilökunta, ja laatu on hyvä.

  Asiakas: Stefanie Treffi:14-06-2017

Parhaat Tarjoukset