Koti >  Juhlamekot >  Lomamekkoja
1-24 (tehty 301 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Yksiolkaiminen Hovilaahus Hihaton Tylli Mekko

  Äitini meni naimisiin toisen kerran isäni kuoleman jälkeen. Olimme kaikki erittäin hermostuneita, eikä kukaan tunne menevänsä myymälöihin ja yrittäen mekkoja tuntikausia loppuun asti. Äitini löysi Bridesiren, ja hän rakastui johonkin mekkoon. Hän päätyi tilaamaan meidät kaikki bridesmaid leningit vain helposti löytää kaikki mekot verkossa. Olimme tyytyväisiä, kun vaatteet saapuivat. Äitini näytti kauniilta hääpäivänään. Hän todella arvostavat stressin puutetta, koska Bridesire säästää päivää upeilla kylpytakkeilla.

  Asiakas: Teresa Treffi:06-07-2017

 2. Prinsessa Sydän Lyhyt/Mini Hihaton Organza Mekko

  Bridesire nostaa esille tyylikkäät naisten mekot. Sen jälkeen, kun erittäin hyvä ystäväni suositti minua, päätin tarkistaa ne. Bridesire on todellinen kauppa, kun kyseessä on naisten asut, juuri leningit. Minulla oli räjäytetty verkkokaupasta, joka oli varusteltu tyylikkäällä kokoelmalla hääpukuja, prom-mekkoja ja iltapukuja. Pidän uudesta iltapukustani ja odotan pian uuden kappaleen tilaamista.

  Asiakas: jennifer Treffi:17-07-2017

 3. Kotelomekko Tafti Lyhyt/Mini Spagettiolkaimet Coktail mekko

  Uusi työni edellytti, että pukeudun muodollisesti, mikä on niin kaukana normaalista tyylistä kuin voit. Työvaateesi pelasti minut. Rakastin monipuolista valintaa ja rakastan niitä. Ne ovat yllättävän mukavia, oikea pituus ja kalliita (vain tiedän suuret sopimukset, jotka saan). Tarkastelen sivustoa säännöllisesti uusista tyyleistä.

  Asiakas: Catherine Treffi:28-07-2017

 4. A-linja U-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Satiini Mekko

  Ystäväni kertoi minulle kokeilla tätä verkkosivustoa ja aluksi ajattelin, että leningit olivat vanhanaikaisia, kunnes sain samanlaisia ??malleja Lontoon muotiviikolla ja todella hyville hinnoille. Sanotaan vain, että olen nyt säännöllinen asiakas. Ja verkkosivusto on niin järjestetty, että voit selata allthw-malleja niin helppoa.

  Asiakas: Beverly Treffi:08-08-2017

 5. A-linja Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Mekko

  Poikaystäväni ja minä päätimme lyödä, mutta halusin edelleen upean, yksinkertaisen mekon ja tarvitsin sitä FAST! Kiitos, Bridesire, jotta tämä tapahtuisi. Edustaja, jonka kanssa puhuin, oli hieno ja näytti siltä, ??että minua huolestui tilanteestani. Mekko saapui viikoksi ja sopii kuin käsine. Katsoin ja tuntui upealta hääpäivälleni. Kiitos!

  Asiakas: Julia Treffi:19-08-2017

Parhaat Tarjoukset