1. Koti
  2.  > 
  3. Hääpuvut
  4.  > 
  5. Lyhyt
Lyhyt mekot ovat ihanteellisia riippumatta häät tyyppi, olipa yksityinen, ulkona perinteinen tai sisätila häät.
1-33 (tehty 33 tuotteet)

1  

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  

 Siirry 

Lyhyt pukeutua - mikä oikeuttaa heidät?

Olipa häät leningit pitkät tai morsiuspuvut lyhyt - oikea tilaisuus heille haluaisi löytää. Joten on tilanteita, joissa lyhyt morsiuspuku ei ole tarkoituksenmukainen - ja muissa tilanteissa, joissa ne ovat sopivampia kuin pidempi versio.

ensin Milloin voit käyttää lyhyitä hääpukuja?

Häät leningit ovat kuin muunnelma naisia, jotka käyttävät niitä. On värilliset hääpuvut, tavallinen valkoinen mekko, seksikäs mekot tai hyvin yksinkertaiset muunnelmat. Aivan kuten jokainen nainen on erilainen, niin myös vaatteita.

Vaikka makut ovat niin erilaisia, herää kysymys siitä, mitkä tilanteet oikeuttavat lyhyet morsiuspuvut ja kun se olisi mieluummin sopimaton.

Ensinnäkin sijainti on tärkeä. Perinteisissä häät linnassa, on melko sopimatonta tehdä klassinen ilme sexi. On tärkeätä sitten pukeutua pitkään mekot, sillä sijainnin konservatiivista tunnelmaa ei pidä rikkoa mekot tyylillä. Loppujen lopuksi pitkät mekot ovat edelleen klassisen tyylikkyyden, joka määrittelee häät yleisen sävyn.

Jos kuitenkin vietät nykyaikaisemmassa paikassa, jossa pukeutumiskoodi on hieman löysempi ja siksi enemmän muotia tai ylimääräisiä mekkoja on sallittua, on myös mahdollista käyttää lyhyt morsiuspuku. Siinä tyyli ei riko liikaa sijaintiin ja morsius on edelleen klassisesti pukeutunut.

toinen Mitkä tarvikkeet ovat tärkeitä lyhyille pukeutua?

Lyhyt morsiamen mekko, lisävarusteiden valinta on oltava erittäin huomaamaton. Lyhyt morsiuspuku on jo rauhoittavaa, joten muusta morsiamen ulkoasusta on pidettävä melko piilossa. Tästä syystä kaikki tavalliset lenkkarit ja kaulakorut ovat todellakin vaikeita.

On mahdollista käyttää lyhyttä huntua. Jos valitset tämän kevyellä kärjellä, voit myös käyttää kaulakorua. Jos se tulee alas rannerenkaan valintaan, on syytä huomata, että ne eivät houkuttele ulkoasun vakavuutta: hienovaraisesti valittuja ohut rannerenkaita tarvitaan enemmän kuin leveät soljet.

Kengän valinta on toinen piste, joka vaatii valtavaa huomiota lyhyen morsiamen mekkoissa. Koska painopiste on pääosin jalkoihin ja kenkiin, ne eivät saa rikkoa ulkoasua, ja niiden on vastattava sekä väriä että tyylisuunnittelua vaatteen valinnassa. On parasta käyttää samaa väriä kuin morsiuspuku.

Koron korkeus vaihtelee naisesta naiseen. Täällä on tärkeää, että morsiamen kotona tuntuu näiltä kannoilta. Liian korkokenkiä lisäävät luottamusta ja tämä on tärkein tekijä, kun hänellä on lyhyt tai jopa värillinen pukeutua.

Lisävarusteet ovat siis tärkeä osa ulkoasua, ja ne on valittava viisaasti.