1. Koti
 2.  > 
 3. Morsiamen juhlamekko
 4.  > 
 5. Morsiusneitojen mekot
 6.  > 
 7. Lyhyt
Lyhyt morsiusneito mekot ovat parhaita, kun ne kuluvat ulkona tapahtumissa. Pukun leikkaus voidaan täysin arvostaa yhdessä vihreän ympäristön ja luonnonvalon kanssa.
1-36 (tehty 243 tuotteet)

1  234567

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567

 Siirry 

Lyhyet morsiuspuvut: kaikki säännöt, jotka eivät tee virheitä hääsi

Monista organisatorisia päätöksiä tehdä, kun ne järjestävät häät, yksi suurimmista pulmista on edelleen valinta bridesmaids käyttää omia tapahtuman aikana. Valinta yhden mallin, joka toimii kaikissa bridesmaids, itse asiassa se voi muuttua todellista liiketoimintaa, varsinkin kun ystäväsi on täysin erilaiset rakenteet ja fysikaaliset ominaisuudet toisistaan. Ensimmäinen tärkeä valinta, johon keskitetään kuuluu morsiusneito kylpytakit, klassinen, perinteisiä tai lyhyempi, modernimpi ja epätavallinen. Vaikka perinteisesti bridesmaids pitäisi seurata tyyli morsian (ja siksi tiukasti pitkä), viime vuosina yhä enemmän tapahtumia, joissa näemme lyhyempi valinta, varsinkin kun avioliitto juhlitaan epävirallisessa ilmapiirissä ja kenties päivällä. Millaisia sääntöjä noudatat, jotta sinun ei tarvitse unohtaa bridesmaidien asuja isoina päivinäsi? Varmasti, jos päätät viettää illan häät, on suositeltavaa valita lyhyitä mekkoja: ilta vaatii dresscode mennessä ehdottomasti tyylikäs ja erittäin tyylikäs. Tilanne on toinen, jos seremonia järjestetään aamulla, ehkä vähemmän muodollinen paikka, jossa lyhyt voi olla paras vaihtoehto ehdottomasti pukeutua. Sifonki morsiusneitojen mekot, tässä tapauksessa, voisi olla pätevä vaihtoehto. Virheiden välttämiseksi muista aina varmistaa bridesmaids ovat kotonaan toimivien valitsit: tunnistaa sopivin malli myös miettiä, miten kukaan ottaa ystäväsi hääpäivä. Sinä olet tapahtuman tähti, mutta on tärkeää, että he tuntevat myös lomakkeen yläosassa!

Litteät kengät tai korkokengät: mitä sopivat, jos bridesmaids käyttää lyhyttä mekkoa?

Jopa kengän valitsemiseksi, peruspiste, johon pohjaan on paikka, jossa menossa häätesi juhlaan. Korkeat kengät, epäilemättä, on apt vaihtoehto useimmissa tapauksissa: tyylikäs, tyylikäs, antaa jokainen nainen hienostuneen ilmeen ja auttavat hoikka siluetti. On tapauksia, jos kuitenkin kantapää voidaan rankaista bridesmaids sallii heidän tuntuu hankala ja epämukavaa koko keston ajan seremoniaan. Puhumme avioliittojen vietetään rannalla tai paikoissa, joissa hallitseva osa tapahtumaa vietetään puutarhassa, pehmeillä niityillä missä kävellä korkokengät voi olla enemmän kuin valtava haaste. Jos haluat estää ystävillesi kärsivät vain nähdä sinut onnelliseksi, niin ehkä valita muutosta kengät: ehdottaa korkokengät kirkon ja sitten ohjelman vaihto pari tasainen sandaalit osapuolelle. Tällä tavalla, sinun bridesmaids on helposti ja voi nauttia puolueen kanssasi!