Koti >  Morsiamen juhlamekko >  Morsiamen Äiti Mekot

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

1-24 (tehty 334 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Sifonki Täysipitkä Yksiolkaiminen Morsiamen äidin mekko

  Siskoni laissa on viiden kuukauden matkalla kun veljeni päätti naimisiin. Heidän häät on 20. toukokuuta, mutta hän haluaa kaiken olevan valmiina tässä kuussa. Tulevaisuuteni sis laissa on niin kiireinen ja löytää hyvä mekko hänen orastavaa vatsa varmasti vie aikaa, joten tarjosin löytää tyylikäs mekko, joka tekisi hänen hyvältä vaikka hän äiti olla kehon muodon. Etsin netin lähes kaksi päivää ja rehellisesti, en ole löytänyt hyvä, jotka täydentävät hänen nice iho ja pitkät jalat, kunnes törmäsin kanssa Bridesire. Se sai loooooong luettelo muodikas morsiamen kappaletta. Kun löysin tämän henkeäsalpaava äitiys / vahvike kultaseni sifonki mekko pyyhkÄisysuihkupuhdistuksella junalla, tiesin lain näyttäisi henkeäsalpaava sekin ja olin oikeassa! Hän itki, kun hän asennettu mekko koska mittaukset seurattiin erittäin tarkasti ja joka kulmasta näytti täydellinen. Hän voi lopettaa kiittämällä minulle ... ja uskon kiitos ei riitä bridesire samoin. Joten kaikille naisille jotka etsivät että täydellinen sovitettiin mekko, et tule katumaan, jos saat sen Bridesire.

  Asiakas: Amalia Treffi:10-05-2017

 2. Kotelomekko U-aukko Lyhyt/Mini Pitkä hiha 3/4 hiha Elastinen Satiini Mekko

  Olen aivan innoissani vielä hermostunut, kun mieheni kertoi minulle, että hän tulee tuo minut sotilaallinen pallo. Se oli ensimmäinen kerta, kun menen juhliin ja minulla ei ollut pukua tuolloin. Tarkistin verkossa uskottavaa verkkokaupan ja pääsin verkkosivuilla bridesire. Mekot näytti fantastinen, mutta olen koskaan hyvä shopper mekkoja, joten en anna bridesire henkilökunta valitsi yksi minulle. Olen vain kertonut heille Pidän tumma kappaletta kuten musta, tummansininen, ja violetti. Sain mekko yhden viikon ajan, ja olen todella, todella innoissani käyttää sitä. Mieheni rakastaa vaatteita, too. En voi kiittää teitä tarpeeksi bridesire.

  Asiakas: Isabelle Treffi:19-05-2017

 3. A-linja Elastinen Satiini Ja Sifonki Täysipitkä U-aukko Iltapuku

  Ensinnäkin haluaisin olla rehellinen, että en todella vaikuttunut ensimmäisen transaktion että minulla oli Bridesire. Se oli kuin 1 vuotta sitten. Tilasin morsiuspuku, antoi heille erityisiä mittauksia, ja kertoi heille, että tarvitsen sitä kahden viikon kuluttua. Kaikkea puhelimessa todella meni hyvin, kunnes puku toimitettiin aivan kotiovelle. Se oli erilainen mekko! Tilasin ja valkoinen riimu merenneito puku, mutta he antoivat minulle pitkähihainen pitsi Aline mekko. En heti lähetetty kohde heille takaisin ja vaati hyvitystä. Olin tavallaan hätääntynyt koska minun häät on kuin kolme viikon päästä ja olen todella tarvitsevat kaiken olevan valmiina ainakin kuukaudessa! He lupasivat toimittaa oikea yksi viikossa kaikki mittaukset täydellinen. Varmasti, se saapui, joten en kysynyt minun palautusta, mutta olin vaikuttunut koska he antoivat minulle 10% alennuksen ja Tiara mennä, anteeksi aiheutunutta vaivaa he ovat aiheuttaneet. Että teko vilpittömyyttä todella sai minut sääliksi annan vihani päästä tielläni. Siitä lähtien olen ollut kuin 3 mekkoja tilata heiltä ja kaikki näytti menevän hyvin sen jälkeen.

  Asiakas: HsiuHui Treffi:28-05-2017

 4. Kotelomekko Yksiolkaiminen Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Olin tilannut mekkoja muista online-sivustoja ja aina saanut turhautunut koon Tilasin aina turhautunut minua. Kun minun häät, sain lähetteen ystävä, joka oli tilannut mekkoja tästä talosta. Annoin sille yrittää uudelleen, mutta tällä kertaa Bridesire minun häämatka mekko. Siellä oli niin paljon kokoelmia leningit tehdä valinta. Mekot olivat niin accommodating joten tilasin minun häämatka mekko. Mekko saapui ajallaan. Se oli niin täydellinen juuri laadun olin tilannut. Mekko-mittaukset olivat näkyy sivustolla ja minun valintani koosta asennettu minulle täydellisesti. En vain voi lopettaa arvostaa Bridesire tehdä minun häämatka mahtava ja auttaa minua takaisin luottamuksen verkkokaupoista.

  Asiakas: Matea Treffi:06-06-2017

 5. A-linja Neliö Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Kuka sanoo tahdon sijaitsee toukokuun ensimmäisellä viikolla Australiassa ja halusin kaiken olevan kunnossa tällä viikolla, koska hän teki morsiusneito, joten tilasin minun mekko bridesire. Näytin sen hänelle tänä aamuna, ja olin iloinen, kun hän sanoi, että hän tulee tilata kukkastyttö mekkoja Bridesire liikaa. Se oli todella jännittävää, koska hän oli hämmästynyt minun Emerald olkaimeton Aline sifonki mekko. Hän sanoi, että se on melko ja halpaa. Aion tehdä tilauksen huomenna jälkeen olemme saaneet mittauksia kukka tyttöjä. Toivon vain tilaus saapuu ennen tässä kuussa loppuu.

  Asiakas: Nanci Treffi:15-06-2017

Parhaat Tarjoukset