Koti >  Morsiamen juhlamekko >  Morsiamen Äiti Mekot
1-24 (tehty 334 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja V-aukko Halterneck Polvipituinen Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  En koskaan osta minun valokuvamusiini missään muualla. Sattui kohtaamaan Bridesire-sivuston sattumalta ja olen niin iloinen, että sain. Olen tilannut kaksi pukeutua toistaiseksi ... molemmat olivat upeita ja todella erottui lavalle, joka oli täynnä upeita pukuja. Olen nyt asiakas elämästä. BTW, vanhempani sanoivat kiittää myös kohtuuhintaan.

  Asiakas: carol Treffi:20-08-2017

 2. Kotelomekko Tafti Polvipituinen Mother Of The Bride Mekko

  OMG! Missä olet ollut koko elämäni? En odottanut meidän vuosipäivän vuoden puolueen coz minulla ei ollut mitään pukeutua. Tiedän, lol. Tyttö ongelmia. Mutta ystäväni osti teiltä leningit tyttärensä promille ja käski minun tarkistaa sen. En ollut pettynyt! Yay loppuvuoden juhliin!

  Asiakas: Anna Treffi:31-08-2017

 3. A-linja Sifonki Polvipituinen Yksiolkaiminen Morsiamen äidin mekko

  Hei. Tyttöystäväni ja minä tarvitsimme identtisiä leningejä kana-puolueelle ja me kaikki saimme koon. Kauppa jopa suostui vaihtamaan yhden mekosta, joka osoittautui hieman pieneksi jonkun meistä. Se oli erittäin hyvä asiakaspalvelu, ja minusta tuntui niin arvostettu asiakkaalta. Olen niin onnellinen ja toivon, että kaikki löydät unelmasi leningit.

  Asiakas: Parmida Treffi:11-09-2017

 4. Kotelomekko Spagettiolkaimet Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Tyttäreni oli häät kolmella kuukaudella, kun päätin etsiä lahjan esittelemään hääpäivänä. Minua kehotti ystäväni tarkistamaan Bridesire sähköisen kaupankäynnin sivusto. Voisin löytää erilaisia ??malleja eri tilanteisiin. Tarkastin hääpuku luokka ja tilasi lyhyt silkkinen kultainen mekko. Asiakastuki oli tervetullut ja halukas vakuuttamaan minut ostamaan. Myöhemmin tilasin hääpuvun, ja minulle ilmoitettiin uudesta mekosta muutama päivä pyynnöstä. Arvostan nopeaa palvelua ja laatua, jonka sain. Se on hyvä paikka tilata tavaroita.

  Asiakas: Manuela Treffi:22-09-2017

 5. A-linja Off-the-shoulder Ylipitkä Hihaton Organza Pitsi Mekko

  Haluaisin tiesin tämän sivuston takaisin, kun olin etsimässä prom mekko! Ainakin he olivat minulle, kun olin ostoksilla häämme! Olen ehdottomasti palannut tälle verkkosivustolle, kun tarvitsen iltapukuja.

  Asiakas: angeles Treffi:07-10-2017

Parhaat Tarjoukset