Koti >  Morsiamen juhlamekko >  Morsiamen Äiti Mekot
1-24 (tehty 334 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Olen yleensä yrittänyt välttää vaatteiden järjestämistä tärkeille tapahtumille verkossa, koska en koskaan hanki vaatteeni ajoissa ja kummallakin tavalla, he eivät juuri koskaan sovi. Minulla oli epäilyksiä, kun minulla oli odottamaton ongelma minun kallis prom dress ja ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tilata halvempaa verkossa, mutta siskoni suositteli Bridesire ja minä annoin sen laukaus tilanteen takia. Olin niin vaikuttunut siitä, että mittatilaus on tehty hämmästyttävänä ja tuote tuli etsimään upeita ja paljon aikaisemmin kuin odotin sen! Voin sanoa, että he työskentelevät kovasti, joten jokainen asiakas on tyytyväinen. Yleisesti erittäin iloisesti yllättynyt ja tyytyväinen palveluni.

  Asiakas: felicia Treffi:26-06-2017

 2. A-linja Satiini Ja Sifonki Polvipituinen Spaghetti Strap Mother Of The Bride Mekko

  Olimme selaamassa internetissä paras myymälä, joka myy häät leningit, kun törmäsimme Bridesire. Vaikka olimme hieman skeptisiä, päätimme kokeilla sitä. Kun toimituspäivä tuli, sydämemme lyö nopeammin. Aseen avaaminen ja sitominen osoittautui toisestakin asiasta yhdessä. Promootit olivat juuri sitä, mitä olimme unelmoinneet, koska mitään muutoksia ei tarvinnut tehdä. Minä todella kiitän Bridesireä erinomaisesta työstäsi!

  Asiakas: leighginyeh Treffi:07-07-2017

 3. Kotelomekko Tafti Polvipituinen Mother Of The Bride Mekko

  Kuulin paljon ennen ihmisistä, jotka vaativat vaatteita verkossa ja eivät saaneet sitä, mitä he vaativat. Näen kuvat online-odotukset vs. todellisuus. Minun on kuitenkin sanottava, että Bridesiren kanssa todellisuus ylitti jopa oman odotukseni. Tilaukseni mekko näytti paremmalta kuin kuvassa. Olin erittäin tyytyväinen, ja minun on sanottava, että tämä oli minulle hieman koeajo. Nyt tärkeämmille tilaisuuksille menen suoraan Bridesireen.

  Asiakas: Laura Treffi:18-07-2017

 4. Kotelomekko Vene Täysipitkä Lyhyt hiha Satiini Sifonki Mekko

  Tilasin prom-mekko kooltaan 4 ja lähetin tarkat mittaukseni Bridesireen ja minua käsiteltiin upeaan mekkoon, joka sopii kuin käsine. Mekko oli täydellinen kehoni, niin kaunis ja täsmällinen mekko. Myynnin alkamishetkestä lähtien myyjä oli hyvin tarkkaavaisesti tarpeitani ja mieltymyksieni. Hän vastasi kaikkiin sähköposteihini ja antoi minulle unelmani mekko. En voi riisua pukusta tarpeeksi. Se on oikea kangas ja sen jokaisen pennin arvoinen. Poikaystäväni oli innoissaan - suosittelen ehdottomasti tätä pukeutua ja verkkosivustoni kaikille, joille tiedän. Kiitän niin paljon ...

  Asiakas: bujor Treffi:29-07-2017

 5. A-linja Halterneck Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Prom hameet näyttävät kauniilta jokaiselle naiselle. He ovat minun henkilökohtainen suosikki. Kuitenkin kerran keräsin yhden tietyltä verkkokaupasta ja totesin, etten ollut tyytyväinen. Se ei sovi minulle, se oli kallista ja enemmän, joten se oli erittäin kallista. Tämä melkein sai minut muuttamaan mieli prom hameet. Kuitenkin, kun yritin kokeilla Bridesireä, tajusin, että he ovat parhaita. He olivat täysin vastakkaisia ??kaikista aiemmista myymälöistä, joita olin aiemmin vieraillut. Ensimmäisen tilaukseni ansiosta ne toimitettiin paitsi ajoissa myös pakkauksissa niin kauniita, etten voinut pitää jännitykseni. Olet paras Bridesire.

  Asiakas: Luzia Treffi:09-08-2017

Parhaat Tarjoukset