Koti >  Morsiamen juhlamekko >  Morsiamen Äiti Mekot

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

1-24 (tehty 334 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Tuppi/ Column Sifonki Täysipitkä V-aukko Morsiamen äidin mekko

  Minun morsiuspuku oli täydellinen! Se sopii täydellisesti minulle erityisesti vatsan päälle alueella ja se tuntuu pehmeältä, too. Minulla on ystäväni tilata teiltä tulevista cocktailtilaisuuksiin.

  Asiakas: Lakishia Treffi:04-04-2017

 2. Kotelomekko Sydän Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Aluksi luulin ostoksen Bridesire on niin täydellinen sotku! Olen juuri kertonut työkaveri ostaa hienostunut pukeutuminen verkossa, ja hän teki sen kanssasi. Olen lukenut ole niin hyvä palautteita sinusta ja olen melko ahdistunut kun kuulin, että olen maksanut $ 400 sinulle. Mutta, minun täytyi olla pahoillani, kun sain paketin. Se oli täysin upeita! En voinut kiittää sinua tarpeeksi, Bridesire. Ja niille, jotka epäilevät teitä, sanon teille ovat arvoltaan $ 400 kokeilla!

  Asiakas: Clara Treffi:13-04-2017

 3. Tuppi/ Column Sifonki Polvipituinen Neliö Morsiamen äidin mekko

  Morsiamen puku saapuivat viikkoa myöhemmin odotettua ja olen jo alkanut paha mieli siitä. Minun häät on kahden viikon ja en voinut varaa pahalta minun suuri päivä, mutta mekko sain on yksinkertaisesti hieno. Huivi oli upea, pitsi liivi oli kuolla, ja juna oli aivan ihana! Myös kaikki mittaukset ovat täydellisiä ja kaikki pyydetyt muutokset tehdään täydellisesti, too. Kaikki myös korkeutta ja vartalon mittoja saavutetaan. Vaikka junan pituus, että olen nimenomaan halunnut tehdään. Tämä on kolmas kerta, kun olen tilannut räätälöityjä mekko verkossa, mutta tämä on ainoa yritys, joka teki tilaukseni täydellinen. En voinut kiittää sinua tarpeeksi, Bridesire.

  Asiakas: Michelle Treffi:22-04-2017

Parhaat Tarjoukset