Koti >  Morsiamen juhlamekko >  Morsiusneitojen mekot

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Halvat morsiuspuvun mekot voivat usein antaa morsiolle saman vaikutuksen kuin kalliita. Ja ne tulevat myös trendikkäimmistä ja muodikkaimmista kuvioista.
1-24 (tehty 545 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Satiini Täysipitkä Morsiusneitojen mekko With Kerrostettu mekko

  Meillä ei ollut aikaa serkkuni häät, joten olimme epätoivoisesti etsivät hääpuku. Paras piika pyysi meitä kokeilemaan Bridesirea. Kun ei ole aikaa jäljellä, me kaikki luotamme Bridesireen ja toivomme parhaan. Itse asiassa hääpuku oli tarkka mittaus ja tyyli oli vieläkin houkuttelevampi kuin mitä odotimme. Kiitoksia paljon Bridesire, hyvää työtä varten, suosittelen kenenkään kanssa häät kokeilla niitä!

  Asiakas: Leanne Treffi:13-11-2017

 2. A-linja Sifonki Täysipitkä Halterneck Morsiusneitojen mekko

  Olin kävellyt useita kaduilla löytää täydellinen hääpuku, mutta en löytänyt sitä. Aioin luopua kun tämä ihastuttava nainen tapasin yhdessä myymälöissä, kertoi minulle, että yritin kokeilla Bridesireä. Kokemukseni oli ostos oli hyvä ja mekko näytti yhtä hyvältä kuin mainostettu. Paljon kiitoksia, Bridesire.

  Asiakas: Kathleen Treffi:19-11-2017

 3. A-linja V-aukko Halterneck Sifonki Matta satiini Polvipituinen Bridesmaid/ Wedding Party Mekko

  Olin tyttäreni valmistumispäivä ja hän tarvitsi juhlavaatteita tapahtuman jälkeen. Ystäväni kutsui minua kokeilemaan Bridesireä, josta epäilen. No, kaikki minun dounts kääntyi ilon kun tyttäreni kokeilla mekko ja huomasi, että se oli unelma hänelle. Haluan varmasti ostaa jälleen Bridesiresta sydämen lyöntiä!

  Asiakas: Cynthia Treffi:25-11-2017

 4. A-linja Yksiolkaiminen Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  ensinnäkin haluan kiittää Bridesirestä hääpäiväni menestystä. Olin loppunut ideoista, mistä ostin hääpuvun, kunnes siskoni kehotti minua kokeilemaan Bridesirea. Minusta ei valitettavasti ole valitettavaa, koska hääpuku oli täydellinen.

  Asiakas: Marigona Treffi:01-12-2017

 5. A-linja Sifonki Empire Polvipituinen Olkaimeton Morsiusneitojen mekko

  Kun nauroin noin useita muistoja siitä, mitä odottaa vaatteiden ostoa verkossa, en voinut muuta kuin paeta, kun annoin Bridesiren prom-mekkani. VAU! Voin vain sanoa, mekko oli täydellinen täsmälleen miten se näyttää sivustolta ja totta mittausten ja koon mukaan. Olen onnellinen asiakas.

  Asiakas: Maria Treffi:07-12-2017

Parhaat Tarjoukset

Morsiusneitojen mekot

Morsiuspuvut täydentävät täydellisesti häät

Hääjuhlat ovat hyvin erikoisia juhlia, joissa ei ainoastaan morsiamen ja sulhanen ole poikkeuksellisen pukeutunut. Bridesmaids ja morsian äiti ovat myös erityinen rooli muotia, erityisesti vaatteita. Valintaa hääpuvut naisille, jotka mukana morsiamen voi vaihdella. Sama pätee sekä morsiamen Äiti mekot materiaalin että värin osalta. On kuitenkin tärkeää, että kukaan heistä tyylikkäästi varastaa esityksen morsiudesta.

Morsiamen mekot eri muunnelmissa

Jotkut haluavat näyttää jalka, muut rakastavat sitä ylimääräistä juhlaa - valintaa leningit bridesmaids on suuri. Olitpa päättänyt käyttää pitkää vai lyhyt mekko riippuu yksittäisistä tekijöistä. Muun muassa se on suunnattu häätpukeutumistyyliin. Vaikka tämä on klassikko, mutta vain hieman yli polven pituus, morsiusneito mekko olisi myös mukautettava tähän tyyliin. Kuitenkin, jos morsiamen mekko on ylellinen ja pitkä, mekko hänen kumppaninsa mekko voi myös näyttää nämä ominaisuudet. Joka tapauksessa klassikot ovat pitkiä malleja, jotka yksinkertaisesti näyttävät tyylikkäiltä ja yhdenmukaistuvat täydellisesti samoilla morsiamen mekkoilla.

Väri ja tyyli sopivat hääpukuun?

Useimpien bridesmaiden kysymys koskee sitä, pitäisikö heidän joutua vaihtamaan vaatteensa. Täällä ei ole tarkkaa sääntöä. Hyvin usein malleja tyyliä ja muotoilua mukautetaan morsiamen mekko, mutta valinnan värin valintaan. Tämä antaa harmonisen kuvan alttarilla, kun naiset kaikki muistuttavat toisiaan tällä tavoin. Toinen vaihtoehto, joka on myös erittäin suosittu, on se, että kaikki bridesmaids valitsevat värin, mutta vaihtelevat mekon tyyliin. Täällä myös tuloksena on yhtenäinen ulkoasu, joka voi näyttää kauniilta. Kuka päättää tämän vaihtoehdon, on hyvin suositeltava pastellisävyillä, vahvalla vaaleanpunaisella tai kuninkaallisella ja harmaalla. Toisaalta sellaisia sävyjä kuin valkoisia, jotka on varattu yksinomaan morsiamelle tai klassiselle mustalle, ei ilmoiteta.

Hyvän tunteen on tärkeää

Lopulta on tärkeää sopia morsiamen muodin sekä morsiamen äidin mekko morsiamen kanssa ja myös jättää hänet lopulliseen päätökseen. On kuitenkin tärkeää, että naisten pukeutuneet naiset tuntevat olonsa hyvin ja voivat näin nauttia läheisen ystävänsä tai sukulaistensa elämästä kauneimmasta päivästä rennossa ja onnellisena. Siksi vaatteita tulisi valmistaa korkealaatuisesta kankaasta ja hyvin valmistetuista, jotta ei aiheuttaisi synnytyksen tai epämiellyttäviä haittavaikutuksia stressaavan päivän syntyessä. Olipa hääjuhla päättää samoista väreistä tai eri väreistä tai erilaisista mekoista, on joka tapauksessa optinen näkökohta, joka muodostaa pysyvän vaikutelman. Jokaisen yksilön hyvinvointi hänen vaatteissään ei saa olla mitenkään huonompi kuin tämä väite.