Koti >  Morsiamen juhlamekko >  Morsiusneitojen mekot

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Halvat morsiuspuvun mekot voivat usein antaa morsiolle saman vaikutuksen kuin kalliita. Ja ne tulevat myös trendikkäimmistä ja muodikkaimmista kuvioista.
1-24 (tehty 545 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Satiini Polvipituinen Sydän Morsiusneitojen mekko

  Viimeksi kun näin itseäni, tämä onnellinen oli, kun kävin ostoksilla kauppakeskuksessa. Tällä kertaa teit minut vieläkin onnellisemmaksi, koska tarjoamasi palvelut tarjosivat mediaa ostanut hääpuvun teiltä ja se oli upea. Rakastin sitä niin paljon, koska se näytti olevan enkeli. Tämän kiireisen aikataulun mukaan häätni valmisteluun joukkueesi onnistui tekemään kaiken, kun media sai sen jo varhain odotetusti ja se asetti niin hyvin. Olin niin huolissani, että minun täytyi palata taas, mutta kaikki meni niin hyvin. Olet paras verkkokauppa, jolla voit tehdä ostoksia tähän mennessä. Haluaisin kertoa muille asiakkaille, jotka haluavat tehdä ostoksia kanssasi, että heidän ei pitäisi olla huolissaan ostamaan kanssasi vain yhden negatiivisen arvostelun vuoksi, vaan kokeilemaan palveluitasi ja kokemusta. Tiedän vain, että he rakastavat sinua vieläkin enemmän ja he ylläpitää asiakassuhteesi kanssasi.

  Asiakas: cristiana Treffi:20-09-2017

 2. Empire Sifonki Over Elastic Satiini Täysipitkä Yksiolkaiminen Bridesmaid/ Wedding Party Mekko

  Monien epäonnistuneiden koettelemusten jälkeen useissa online-pukeutumiskaupoissa siskoni laittoi Bridesirea ja tilasi heistä hääpuvunsa nähtyään heidän kauniit online-esityksensä. Hän arvioi myyjien erinomaisia ??ja kohteliaita asiakaspalveluja ja oli tyytyväinen siihen, että he antoivat hänelle huomiota. Lisäksi hän antoi myös kehon mittaukset ja valitsi miellyttävän mekon asiakkaille edulliseen hintaan. Henkilöstö oli myös erittäin tarkka ja nopea vastaamaan hänen kysymyksiinsä yksityiskohtaisesti. Toimitus, mekko oli erittäin upea, ja se näytti kauniilta, kuten kuvassa. Melkein jokaisen hääpäivänsä nainen ei voinut välttää katsomaan ja hakkaamaan hänen poikkeuksellista pukuansa.

  Asiakas: Helmut Treffi:26-09-2017

 3. Merenneito Sydän Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Muistan, että äitini hääpäivä tapahtui kolme kuukautta uuden vuoden jälkeen. Minun piti järjestää paras mekko sopivaksi äitini kanssa. Ystäväni kehotti tarkistamaan käytettävissä olevat hääpuvun tarjoajat verkossa. Tapasin Bridesien sähköisen kaupankäynnin sivuston ja olen tukenut tilaukseni. Minulle näytettiin erilaisia ??malleja ja tilasin suuren koon, joka sopii äidilleni. Lisäksi mekko oli hyvin mitoitettu ja sopiva. Se oli oikea silkkinen väri, jonka halusin. Suosittelen ostajia käymään tällä sivustolla suuria satunnaisia ??tarjouksia varten.

  Asiakas: Anouk Treffi:02-10-2017

 4. A-linja Sifonki Epäsymmetrinen Olkaimeton Morsiusneitojen mekko

  Lopuksi verkkokaupoissa on hienoa pakkausta! Haluat olla upeita pakkauksia hääpukuun. Mekko näytti yhtä suurelta kuin pakkaus.

  Asiakas: Rebekah Treffi:08-10-2017

 5. A-linja Sydän Epäsymmetrinen Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Bridesirellä on niin paljon upeita vaatteita, että todella haluan, että voisin tehdä ostoksia koko ajan. Tämä on yksi parhaista online-vaatevarastoista, joita olen koskaan vieraillut.

  Asiakas: Simone Treffi:14-10-2017

Parhaat Tarjoukset