Koti >  Morsiamen juhlamekko >  Morsiusneitojen mekot

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

1-24 (tehty 545 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Satiini Täysipitkä V-aukko Morsiusneitojen mekko

  Bridesire on yksi niistä sivustoista, jotka eivät jää kirjanmerkkeihini. Ensimmäisestä kerrasta, kun olen tehnyt liiketoiminnan heidän kanssaan, heti rakastuin. Naiselle, joka rakastaa verkkokaupoissa erityisesti minkäänlaista pukeutua, Bridesire on paikka vierailla. Niiden hinnat ovat tasku ystävällisiä, niiden toimitus on ajankohtaista ja ennen kaikkea, ne ovat erittäin ystävällisiä asiakkailleen. Tämä muistuttaa minua, että minun pitää laittaa iltapukujärjestykseni. Käy heille myös tänään ja kokeile palkitsevaa ostokokemusta.

  Asiakas: Michael Treffi:22-07-2017

 2. A-linja Yksiolkaiminen Täysipitkä Lyhyt hiha Sifonki Mekko

  Kiitos Bridesire, minulla on paras muisto minun häät. Jo pitkään aviomieheni ja meillä oli ongelmia löytää paras verkkokauppaan ostamaan hääpuku. Onneksi meillä on tietämätön ystävä, joka ehdotti, että meidän pitäisi kokeilla Bridesirea. Kuten kävi ilmi, se oli paras ehdotus, jonka hän oli koskaan antanut. Hääpuvun pakkaus toimituksen aikana oli hämmästyttävä, hinta oli reilua ja se sopii. Pääsin räjähtämään häissäni.

  Asiakas: Michaela Treffi:28-07-2017

 3. A-linja Halterneck Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Syy, miksi naiset tekevät ostoksia erityisesti verkossa, on kokea hämmästyttävä tunne siitä, että se tulee siihen. Ostopalvelun prom mekko on bargain ja saada se toimitetaan kotiovellesi kuulostaa hauskaa. Enemmän kuin yrität sitä ja huomaat, että se sopii täydellisesti on vielä parempi tunne. Juuri näin saat Bridesire. Jo vuosia he ovat olleet siellä meille. Tein suurimman osan ostoksistani siitä lähtien, kun ostin tämän ensimmäisen prom-mekon.

  Asiakas: Natascha Treffi:03-08-2017

 4. A-linja U-aukko Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

  Juhla, saan valtavan kiitoksen loppuni. Aloitin etsimään täydellistä mekkoa takaisin maaliskuussa, koska halusin uudistaa vannon kun juhlimme 20. hääpäivää. Olin jonkinlainen lannistunut sen jälkeen, kun olen suorittanut paljon verkkosivustojen haut ilman, että halusin. Näin oli, kunnes törmäsin Bridesireen ja näin uneksin mekkoani. Menin eteenpäin ja tilasin mukautetun asun puku ja neljän viikon kuluessa kaikki oli valmis ja täydellinen. Mieheni oli erittäin vaikuttunut mekko ja päivä oli mieleenpainuva.

  Asiakas: Gary Treffi:09-08-2017

 5. A-linja Sifonki Epäsymmetrinen Olkaimeton Morsiusneitojen mekko

  Tilasin tämän pukeutumisen, koska tyttäreni tarvitsi sitä nuoren promtonsa aikana. Kun tilaus saapui, mekko oli moitteeton, ja voin suositella Bridesireä kenelle tahansa, joka tarvitsee prompuku. Palaan varmasti verkkokauppaan seuraavan kerran, kun tarvitsen samanlaisen mekon. Ihmisenä, jolla on hienostunut maku, en ollut pettynyt siihen, mitä minulla oli, mekko ei koskaan näyttänyt juotavaa tai halpaa. Olin myös vaikuttunut siitä, kuinka Bridesire toimitti mekon ajoissa.

  Asiakas: BJ Treffi:15-08-2017

Parhaat Tarjoukset