Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut >  Musta
Jos haluat tulla tapahtumaan, jossa on perinteinen mekko, jossa on vihje seksistä, mene sitten mustaan iltapukuun tässä tilaisuudessa.
1-24 (tehty 46 tuotteet)

1  2

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  2

 Siirry 

Musta iltapuvut: muodikas all-rounder

Jo Coco Chanel sanoi Voguea koskevassa muistiossaan, että ajan myötä mustat mekot tulevat vaatteiksi, joita jokainen nainen voi ja kuluttaa makuun. Hänen pitäisi olla aivan oikeassa. Tähän päivään, musta iltapuvut ovat absoluuttinen klassikko muodin ja siksi löytyy jokaisen naisten vaatekaappi. Pitkä tai lyhyt, kapea tai leveä: se on mullistanut muotia eikä ole ilman syytä niin suosittu. Musta iltapuvut ovat saatavilla monissa eri tyyleissä, tyyleissä ja hintaluokissa. Ne voidaan yhdistää lähes kaiken kanssa, ja siksi ne ovat ehdottoman suosikki monille naisille.

Musta leningit mullistavat muotia

Lähes jokaisella naisella on ainakin yksi vaatekaapistaan: musta iltapuku! Ei ole ihme, koska nämä ovat aina investoinnin arvoisia. Loppujen lopuksi väri on ihanan yksinkertainen, sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja se voidaan vapaasti yhdistää ja muotoilla halutulla tavalla. Coco Chanel loi musta iltapuku jo 1920-luvulla. Muotimyllyissä musta iltapuku teki sen lukuisten käsitysten kautta, kuten Audrey Hepburn tai Marylin Monroe. Samaan aikaan on musta iltapuku erilaisissa muodoissa, leikkauksissa ja muunnelmissa. Silti se on edelleen yksi nykyajan muodin klassikoista. Olipa tyylikäs illallinen tai hyvin erikoistapahtuma: Musta iltapuku voidaan yhdistää täydellisesti monenlaisiin tilanteisiin, joten se on hyvin yksinkertainen. Kun se on ostettu, se pysyy kaappiin jo pitkään, koska se voidaan yhdistää uudelleen useaan otteeseen.

Miten voit tehdä musta iltapukuja?

Musta iltapuku tietää periaatteessa, miten muoti toimii. Vähemmän näistä klassikoista on vähemmän. Mustat iltapuvut on ominaista erityisesti niiden minimalistisen luonteen vuoksi ja suuntaa kaikki silmät aina olennaiseen. Tästä syystä mustat iltakorut kutsuvat monia lisävarusteita, jotka voivat olla - tapauksesta riippuen - näkyviä. Ilmoitus kaulakoruista tai korvakorusta yhdistettynä mustaan iltapukuun tekevät erityisen menestyksekkäästä ulkoasusta. Jopa valtava aurinkolasetti asettaa musta mekko täydellisesti kohtaukseen. Lisävarusteiden lisäksi itse muotoilu voi olla myös hieno ja näkyvä. Eri tekstuurit ja leikkaukset osoittavat, kuinka musta iltapuku on muuttuva. Niinpä on lyhyitä malleja, kuten cocktail-mekkoja ja kantopusseja, joiden ansiosta pumput ja jalat ovat vapaat. Jos valinta on lyhyt mekko, iltapuvun pitäisi olla kiinni yläosassa. Kuitenkin mustat iltapuvut voidaan asentaa myös paljetilla, skeidoilla tai leikkauksilla, mikä antaa heille erittäin ylellinen kosketus. Tällä tavoin musta iltapuku tulee heti silmiinpistäväksi. Vastaavat lisävarusteet, kuten silmiinpistävät korkokengät tai karkeat biker-takit, tarjoavat modernia ja rentoa tyyliä. Musta iltapuku voidaan yhdistää uudestaan ja uudestaan yksinkertaisuuden vuoksi.