Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut >  Pitkä hiha
Jos olet joko menossa viralliseen tapahtumaan, talvikokoukseen tai molempiin, sinun kannattaa harkita yllään paras pitkähihainen puku, jonka löydät täältä.
1-24 (tehty 50 tuotteet)

1  23

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  23

 Siirry 

Pitkähihainen iltapuvut takaavat itsevarmojen naisten klassisen ilmeen

Olipa juhlava tilaisuus, pallomainen vierailu tai tyylikäs juhla - elegantti iltapuku, jokainen nainen on hyvin pukeutunut. Mallien valikoima on suuri ja sisältää enemmän kuin vain materiaalin ja värin. Erityisesti viime vuosina on havaittavissa, että myös hameilla valmistetut puvut ovat muotia nuorille naisille. Syynä on niiden monipuolisuus leikkauksessa ja muotoilussa, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja menestyksekkääseen ulkonäköön.

Erilaisia häämekkoilmiöitä

Naisten, jotka valitsevat juhlava pitkähihainen mekko, voivat hyvin käyttää alla olevaa rintaliivettä. Koska kantoaallot voidaan piilottaa helposti, vahvat aseet ovat kätevästi piilossa. Erittäin suosittu muodin valinta muodikas pukuja ovat ne, joiden hihat ovat läpinäkyvää materiaalia. Hienojakoinen silkkipuku, jossa pitsihihnat, näyttää aina täydelliseltä juhla-tilaisuudelle ja korostaa sen käyttäjän naisellisuutta. Myös erittäin suosittuja ovat sileät hihat, jotka leikataan leveän päähän ja antavat siten loistoa ja glamouria. Ehdottomasti lonkka on yhdistelmä sametti ja jalo materiaali, joka luo ainutlaatuisen ilmeen.

Olipa lyhyt tai pitkä, puvut pisteet hienostuneesti

Nuoret naiset valitsevat pukuja, joita usein ei voi antaa tyypilliselle tyylille. Puhumme tyylikkäistä, pitkähihainen malleista, jotka osoittavat avokätisen selän pääntie ja vakuuttavat erinomaisella hienostuneisuudella. Kun edessä on erityinen yksinkertaisuus, selkä näkymä täydentää täydellisesti naisen hurmaa. Tämä on vieläkin enemmän, kun mallit ovat lyhyet hameet ja siten osoittavat jalkatilaan. Tietysti on myös pitkähihainen mekkoja, joissa on pehmeä hame tai tiukka pitkä hame. Nämä ovat erityisen sopivia tyylikkäisiin esityksiin, kuten teatterivierailuun tai juhlaan tai pallomatkaan. Tietenkin, mekkoja voi myös pitää lyhyt tyylikäs juhla tai kutsu rento musikaali. A on kuitenkin se, että hameen pituus on noin käden leveys polven yli. Kaikki muu näyttää halvalta ja ristiriidassa harmittoman seksikkään ilmeen kanssa.

Laaja värivalikoima tuo jokaiseen tyyliin puvut

Niin elegantit puvut, joissa on hihat, toimivat niin paljon, että värivaihtoehdot korostavat tätä. Tämä vaikutus toimii parhaiten malleissa mustalla tai keskiyönsillä, mutta myös smaragdinvihreä tai rubiininpunainen. Nuoremmat naiset mieluummin miellyttävät rentoja värejä, kuten oranssi, keltainen tai jalo ruskea. Erityisesti nämä värit voidaan yhdistää erittäin hyvin läpinäkyviin kankaisiin samaan sävyyn, mutta eivät vielä näytä vanhentuneilta. Tämä takaa jokaiselle naiselle visuaalisesti vaikuttavaan pukuun täydellisen ulkonäön, myös tai vain siksi, että käsivarret ja dekorin edessä oleva pääntie lupaavat enemmän kuin hän lupaa. Naisten eleganssi on huomion keskipiste.