1. Koti
  2.  > 
  3. Hääpuvut
  4.  > 
  5. Pitkät hihat
Pitkä hiha mekot ovat täydellisiä hienostuneita häät asettaa monia vieraille ja muodollinen seremonia. Perinteinen kirkon häät palvelu sopisi tähän pukeutumistyyliin parhaiten.
1-28 (tehty 28 tuotteet)

1  

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  

 Siirry 

Pitkähihaiset mekot: tyylikäs, naisellinen ja moderni

Pitkähihaiset hääpuvut ovat olleet trendyjä monien vuosien ajan. Ne antavat morsiamelle yksinkertaisen tyylikkyyden, ja ne voivat myös toimia lisävarusteena. Joten yhä useammat suunnittelijat suunnittelevat pitkähihainen morsiuspuvut, joita voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina.

Pitkän hameen morsiamen mekkoihin liittyvät edut

Pitkät hihat menevät ranteeseen ja näyttävät klassisilta ja erittäin naisellisilta. Pitkä hiha morsiuspuku soveltuu lähes kaikille kehon tyypeille. Hyvin usein pitkät hihat ovat edelleen kuluneet virallisissa häät. Pitkähihaiset mekot ovat periaatteessa sopivia kaikkina vuodenaikoina. Heidän suuri etu, mutta he pelaavat hääjuhlia syksyllä, talvella tai keväällä, koska he ovat naisellinen suojaa kylmää vastaan. Kesällä he eivät anna morsiamen jäädyttää viileässä tuulessa.

Pitkillä hihoilla on myös toinen etu. Kuka tahansa, jolla ei ole aseita kuin huippumalli, voi kätevästi kätkeä pienet hihansuut käsivarret ja olkapäät. Ja myös rintaliivit katoavat peitetyissä olakkeissa riippuen kangasta.

Hihat ja pukeutumislinjat

Pitkät hihat eivät ole vain käytännöllisiä tai tylsiä. Koska ne ovat saatavilla eri versioissa. Yleisin hihan muoto on normaali hiha. Hän kulkee kapealla kädellä. Trumpetti- tai harjoitushihnat ovat kapeita olkapäästä kyynärpäähän, kun taas holkin alaosa on leveämpi eli kelloa muistuttava muoto. Melko harvinaisia ovat mekot, joissa on pitkät pallot tai piispan hihat. He ovat myös ranteessa leveitä, liitto sitoo samalla yhteen. Erityisen hämmästyttäviä ovat batwing hihat. Ne ovat hieman kyynärpäähän ja sitten kapenevat ranteeseen.

Jos pitkät hihat käytetään suojaamaan kylmää, suositellaan klassisesti tyylikkäälle ulkoasulle läpinäkymätöntä kangasta. Pitkät hihat, jotka ovat läpinäkyviä kankaita, kuten tulleja tai sifonki, ovat saatavana herkkien kirjonta- ja applikaattoreiden kanssa tai ilman. Ja termillä "mekot vintage" on jopa perustettu erittäin ainutlaatuinen tyyli. Pitkät pitsihihnat ovat täällä. Mekot kategoriasta "Bridal gowns tattoo" on erityinen vaikutus. Tässä on vinkkejä läpinäkyvistä pitkistä hihoissa, jotka ovat muotoiltuja kuin kaarevat tatuoinnit.

Pitkähihainen pukeutua on klassinen, kapea, ohut rivi. Kuitenkin he myös menevät hyvin liekki hameet, kuten tyyli "mekot prinsessa". Merkittävä esimerkki tästä ulkoasusta on Duchess Catherinen pukeutua. Mermaid-tyylisissä morsiuspuvuissa herkät pitsihihnat parantavat yläosan keveyttä.

Tarvikkeita pitkäkärkisten morsiamen mekkoihin

Mitä lisävarusteita voi käyttää pitkähihainen hääpuku riippuu itse hihassa. Niinpä yksityiskohtaisesti suunnitellut hihat, kuten pitsi, strassit tai helmet, toimivat myös lisävarusteena koko morsiamen ulkoasulle. Niinpä, mitä enemmän käsitellään hihoissa, sitä yksinkertaisemmat tarvikkeet. Vältä rannerenkaiden käyttöä, koska ne hälventävät sinut yleisestä vaikutelmasta. Näytä pääntie, herkkä kaulakoru on sallittu.