Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut >  Pitkä
1-24 (tehty 453 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Yksiolkaiminen Hovilaahus Hihaton Sifonki Mekko

  Mieheni ja minä pyrimme yksinkertaisempiin hääjuhliin ja halusin tilata morsiuspuvut verkossa, mutta heillä oli paljon vaikeuksia löytää luotettava sivusto, joka oli tarpeeksi halpa ja miellyttäviä tuotteita. Lopulta löysin Bridesiren, ja menestysprosessi oli yksi tasokkaimmista, mitä olen koskaan kokenut. Leningit tulivat täsmälleen, kun sivusto sanoi, että he tekisivät ja mukautettu asennus toimi kaikkien bridesmaids. Tämä on varmasti sivusto, joka voidaan luottaa!

  Asiakas: Karen Treffi:27-06-2017

 2. Kotelomekko Yksiolkaiminen Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Party-suunnittelija käyttää säännöllisesti online-pukeutuneiden kauppiaita tilaamaan leningit asiakkaillemme. Minun on myönnettävä, että Bridesire on paras erikoisliikkeen mekko-jälleenmyyjä, jonka olen tavannut pitkään. Tärkein syy siihen, miksi arvostan tätä sivustoa niin suuresti on kaksi. Yksi, Bridesire on varustettu laajemmalla vaatteiden valikoimalla verrattuna muihin verkkokauppoihin. Ne tarjoavat erilaisia ??tyylejä sekä prom ja iltapukuja. Heillä on myös runsaasti plus-kokoisia mekkoja, ja heillä on jopa edullinen leningit. Toinen asia, joka sai miellyttävyyteni tällä verkkosivustolla, on niiden tehokkuus nopeassa toimituksessa ja työntekijöiden ammattitaidolla.

  Asiakas: Helena Treffi:08-07-2017

 3. Kotelomekko Olkaimilla Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  En koskaan etsi missään muualla kuin Bridesire, kun minun täytyy ostaa vaimokseni mekko. Olen enemmän kuin kiitollinen ystävällisestä ja hyödyllisestä edustajasta, joka auttoi minua tutkimaan tuotteitaan kunnes löysin jotain, joka sopii vaimoni makuun. Minun on myönnettävä, että olin hieman haluton kokeilla sinut aluksi, mutta päätin miellyttää kokemusta. Jatka hyvää työtä Bridesire.

  Asiakas: Sarah Treffi:19-07-2017

 4. A-linja U-aukko Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

  Ennen kuin annoin tilaukseni tanssin prom hameen, ajattelin, että tämä ei ollut aito verkkokauppa. Päätin kokeilla sitä, koska mekko näytti kauniilta. En voi pahoitella ostaa pukeutua sinusta, koska se näyttää niin kaunis tyttäreni ja hän jopa rakastaa sitä niin paljon. Haluaisin tehdä ostoksia minun päivällisen mekkoani pian.

  Asiakas: Anna-Maria Treffi:30-07-2017

 5. Merenneito Olkaimeton Watteau laahus Hihaton Tafti Mekko

  Olin luopunut etsimästä hääpukua, jota rakastin ja sillä oli varaa, kunnes törmäsin Bridesire-sivustolle tekemällä Googlen haun. Se oli paras napsahdus, jonka olen koskaan tehnyt! Löysin unelmiesi prinsessakiviä minun kokoon ja hinnalla. Mieheni leuka putosi, kun hän näki minut tulevan käytävään. Se laski jälleen kun kerroin, kuinka paljon se maksaa vastaanottimessa. Sain liian monia kohteliaisuuksia laskea ja ei voinut olla onnellisempi.

  Asiakas: Christina Treffi:10-08-2017

Parhaat Tarjoukset