Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut >  Pitkä
1-24 (tehty 453 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

  Se oli viisi kuukautta sitten viimeksi olen ostanut puku päässä Bridesire, ja täytyy sanoa, että olin hyvin tyytyväinen heidän palveluun ja tuotteeseen. He olivat osoittaneet suurta asiakaspalvelua ja pukeutuminen oli upea myös. Ostin puku minun nuori tyttö viime kuussa ja olin vielä vaikuttunut heidän erinomainen palvelu. En koskaan etsiä muita online muualle kuin Bridesire, se on varmaa.

  Asiakas: Kimberly Treffi:14-04-2017

 2. Merenneito V-aukko Hovilaahus Pitkä hiha Organza Elastinen Satiini Mekko

  Olen sanaton, kun avasin paketin toinen päivä, koska puku oli kaunis erittäin halpa hinta on $ +349,99. Siskoni oli kateellinen, koska se näytti hyvin samanlaisia ??600 $ morsiuspuvun hän osti kaksi vuotta sitten häihinsä.

  Asiakas: Angelika Treffi:23-04-2017

 3. A-linja V-aukko Täysipitkä 3/4 hiha Sifonki Mekko

  Viikko sitten tilasin vihreää morsiusneito mekko tallentaa ja kun sain sen olin tyytyväinen siihen. Sivustosi oli helppo navigoida ja olin tyytyväinen myös hintoihin. Toinen suuri asia myymälän on erinomainen asiakaspalvelu. Lähetin sähköpostia koskien tilaukseni ja kysymys ratkesi heti. Pidin monipuolinen valikoima morsiusneitojen mekkoja sivustosi ja olen melkein ostanut enemmän kuin yksi. Hinnat olivat kohtuullisia ja näin muunlaisia ??mekot muissa yhteyksissä, joka näytti ihana. Minun veljentytär quinceanera on tulossa ja minä vain suositella sivuston siskoni. Quinceanera mekot sivuston näytti tyylikäs ja olen suositellut erityisvaatimusten siskoni. Kaiken kaikkiaan suosittelen sivuston muille ja kiitos hyvin tehdystä työstä.

  Asiakas: Leane Treffi:02-05-2017

 4. Merenneito Korkeakaluksinen Ylipitkä Puolihiha Tafti Pitsi Mekko

  Haluan kiittää Bridesire ylittämisestä minun odotuksia morsiuspuvut. Kävin hiljattain sivuston ja lähes kaikki ystäväni suositteli sitä. Kuten olen selailla morsiuspuvut saatoin nähdä, miksi. Morsiamen takit näytti tyylikäs mutta seksikäs samaan aikaan. Olen Retrohenkinen sydän niin totta kai gravitated kohti niitä, jotka muistuttivat vintage tyyliin mekkoja. Olin jo mitattu sukulainen, joka oli ompelija joten tiesin mittauksia. Kun puku tuli se sopii minulle täydellisesti. En tarvinnut muutoksia ja helmikoristelu mekko oli loistava! Olen myöhemmin suositellut ihmettelemään serkkuni ja hän oli tyytyväinen myös. Hän osti morsiusneito mekko ja hän valitsi vaaleanpunainen syöksyä niska hihaton morsiusneito mekko. Olen erittäin suositella Bridesire kaikille, jotka haluavat hienostunut vaatteita kaikille juhlaan. Tämä Store tarjoaa mekkoja ja kenkiä kohtuuhintaan ja henkilökunta on osaavaa.

  Asiakas: Ruth Treffi:11-05-2017

 5. A-linja U-aukko Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

  Viime viikolla kävin Bridesire etsiä kävelyttää mekko tyttärelleni. Henkilökunta ymmärtää haluni säädyllisyyden hänen pukeutua niin myyjä haluan käydä läpi erilaisia ??mekkoja selvittää kumpi oli sopivin ikäisekseen. Tyttäreni oli hyvää aikaa myös ja koska hän on useita suosikki värejä, hän vietti paljon aikaa yrittää on mekkoja erivärisinä. Olin erityisen tyytyväinen hintaan ja mekko ostimme oli 70% normaalihinnasta. Tyttäreni tuntui prinsessa kun yrittää hänen pukeutuminen ja henkilökunta antoi meille vihjeitä tallentamisesta mekko pitkällä aikavälillä sen jälkeen, kun prom oli ohi. Bridesire on tallentaa, että olisin vierailla jälleen erikoistilanteisiin ja että toiset nauttia liikaa. Olen iloinen olen valinnut tämän paikan minun kävelyttää mekko ja tyttäreni on liian.

  Asiakas: Annette Treffi:20-05-2017

Parhaat Tarjoukset