Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut >  Pitkä
1-24 (tehty 453 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Merenneito Korkeakaluksinen Ylipitkä Puolihiha Tafti Pitsi Mekko

  Haluan kiittää Bridesire ylittämisestä minun odotuksia morsiuspuvut. Kävin hiljattain sivuston ja lähes kaikki ystäväni suositteli sitä. Kuten olen selailla morsiuspuvut saatoin nähdä, miksi. Morsiamen takit näytti tyylikäs mutta seksikäs samaan aikaan. Olen Retrohenkinen sydän niin totta kai gravitated kohti niitä, jotka muistuttivat vintage tyyliin mekkoja. Olin jo mitattu sukulainen, joka oli ompelija joten tiesin mittauksia. Kun puku tuli se sopii minulle täydellisesti. En tarvinnut muutoksia ja helmikoristelu mekko oli loistava! Olen myöhemmin suositellut ihmettelemään serkkuni ja hän oli tyytyväinen myös. Hän osti morsiusneito mekko ja hän valitsi vaaleanpunainen syöksyä niska hihaton morsiusneito mekko. Olen erittäin suositella Bridesire kaikille, jotka haluavat hienostunut vaatteita kaikille juhlaan. Tämä Store tarjoaa mekkoja ja kenkiä kohtuuhintaan ja henkilökunta on osaavaa.

  Asiakas: Ruth Treffi:11-05-2017

 2. A-linja U-aukko Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

  Viime viikolla kävin Bridesire etsiä kävelyttää mekko tyttärelleni. Henkilökunta ymmärtää haluni säädyllisyyden hänen pukeutua niin myyjä haluan käydä läpi erilaisia ??mekkoja selvittää kumpi oli sopivin ikäisekseen. Tyttäreni oli hyvää aikaa myös ja koska hän on useita suosikki värejä, hän vietti paljon aikaa yrittää on mekkoja erivärisinä. Olin erityisen tyytyväinen hintaan ja mekko ostimme oli 70% normaalihinnasta. Tyttäreni tuntui prinsessa kun yrittää hänen pukeutuminen ja henkilökunta antoi meille vihjeitä tallentamisesta mekko pitkällä aikavälillä sen jälkeen, kun prom oli ohi. Bridesire on tallentaa, että olisin vierailla jälleen erikoistilanteisiin ja että toiset nauttia liikaa. Olen iloinen olen valinnut tämän paikan minun kävelyttää mekko ja tyttäreni on liian.

  Asiakas: Annette Treffi:20-05-2017

 3. Kotelomekko Sydän Täysipitkä Ylipitkä/laahus Hihaton Sifonki Mekko

  Muutama viikko sitten tilasin minun morsiuspuvun teidän tallentaa ja olin tyytyväinen minun ostaa. Työskentelen kotona ja olen hoitaa isoäitini samoin joten en aina pysty kävelemään kaupoissa ostoksille näinä päivinä. Onneksi Bridesire tehty helpoksi minulle tehdä ostoksia verkossa. Sivuillaan näin muutamia plus kokoinen morsiamen kylpytakit ja olin innoissani, koska viime viikkoina Hain erilaisessa paikassa ja en ole löytänyt kaunista plus kokoinen mekkoja, jotka sopivat minun hahmo. Värienvalintaikkunaa oli myös siisti. Ja pidin kenkävalintaa tällä sivustolla. Kengät ostin oli myynnissä, ja se oli plus. Jotkut bridesmaids odottavat, ja olin iloinen, että he löysivät upea äitiys morsiusneito leningit. Bridesire on erittäin suositeltavaa, jos haluat erikoinen mekkoja kohtuuhintaan.

  Asiakas: Jessica Treffi:29-05-2017

 4. A-linja V-aukko Täysipitkä Ylipitkä Pitkä hiha Satiini Mekko

  Viime kuussa kävin Bridesire ostaa mekko palkintojen syömään ja olin hyvin vaikuttunut. En ole muotitietoinen ja itse asiassa en ole muuttanut minun tyylini viidessä vuodessa. Mainitsin tämän myyjä ja hän auttoi minua valitsemaan oikea mekko minun muodon ja mieltymysten mukaan. Olin tuonut kuvia lehden minulle joten tämä auttoi minua. Pidin erilaisia ??tyylejä ja malleja, jotka olivat saatavilla, ja päätin off-the-hartia punainen sifonki pitsi mekko, joka oli erilainen kuin mitä yleensä ostaa. Matka Bridesire auttoi minua saamaan tyylitaju takaisin ja olen kiitollinen siitä. Henkilökunta oli ystävällistä ja vaatteet on laadultaan erinomaista. Bridesire tarjoaa apua tarvitset valittaessa oikea pukeutuminen ja et voi mennä vikaan tämä myymälän. Haluan käydä tämän myymälän uudelleen tulevaisuudessa.

  Asiakas: Alina Treffi:07-06-2017

 5. A-linja Halterneck Ylipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Haluan sanoa, että Bridesire teki ilmiömäinen työtä auttaa minua valitsemaan oikea mekko itselleni ja bridesmaids. Arvostamme laadukasta palvelua ja ystävällisyys myyjien siellä ja se oli siistiä nähdä valtava valikoima morsiamen kylpytakit ja bridesmaids. 2017 morsiuspuvun esillä sivustosi näytti upea! Oli vaikea valita kulta lakaista juna tyyli hääpuku ja valtakunnan V-kaula satiini pitsi mekko. Lopulta päätin kultaseni juna tyyliä, koska se on tyylikkään ilmeen. Annoin bridesmaids valita oman mekkoja ja myyjän antoi heille viitteitä valitsemalla kaikkein mairitteleva niistä heidän lukuja. Kun minun piti tehdä muutoksia, henkilökunta teki heille kuinka halusin ja olin tyytyväinen tuloksiin. Kaiken kaikkiaan suosittelen tämän myymälän joku etsii parasta erikoinen mekkoja.

  Asiakas: Josephin Treffi:16-06-2017

Parhaat Tarjoukset