Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut >  Pitkä
Jos aiot siunata läsnäolosi jollakin näistä tapahtumista, sinun kannattaa harkita pitkiä iltapukeja tapahtumalle.
1-24 (tehty 453 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Spagettiolkaimet Sydän Täysipitkä Pitkä hiha Sifonki Elastinen Satiini Mekko

  Juuri ostin hääpukemani ONLINE -listasta Bridesieltä! En tiedä miksi ihmiset pelkäävät ostamaan mekkoja verkossa, jos myymälä on uskollinen! Päätin keskustelemaan asiakaspalvelun kanssa ennen kuin ostin ja he kertoivat minulle, että heidän mekot ovat a) käsityönä ja b) tarkastavat enemmän kuin kerran ennen kuin ne lähetetään ulos. Hinta on niin alhainen, tiesin, että minun piti mennä! Minusta on todella varma, että tämä tulee olemaan unelmiesi mekko! Olen yliopistossa ja budjetissa, joten tarvitsin jotain, joka sai minut tuntemaan itseni kauniilta, etten joutunut korostamaan hintaa. Päätin etsimään täyden pituuden, pitsin, prinsessapalloväli alle 300 dollaria! Olen todella innoissani suuresta päivästäni ja en voi odottaa houkutella minun hubby-on yli hintalappu! Hän aikoo ajatella, että olen viettänyt onnen haha!

  Asiakas: Cynthia Treffi:21-08-2017

 2. Kotelomekko Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Bridesire on niin ihana paikka ostaa unelmiesi hääpuku. Sain tilauksen hääpuvulle heidän sivustollaan. Annoin heille mittaukseni: olen 15 ylös ja vyötäisyni koko on 8. Ette voi kuvitella mitä minulla on! Juuri samat mitat, jotka annoin heille. Olin todella tyytyväinen mekkoani. Käytetyt materiaalit olivat erittäin loistavia ja mekko oli hyvin sopiva, se oli odotukseni ulkopuolella, koska olin aikaisemmin sopinut toiselle yhtiölle iltapukua varten, mutta myöhemmin he saivat minulle jotain, joka ei ollut sopiva ja jolla oli erottomia värejä, Jotain hyvin erilainen kuin olin pyytänyt heitä. Mutta Bridesiressä kaikki oli täydellisiä, sopivia ja vastaavia värejä. Toimitus oli myös mahtava, koska se saapui kaksi viikkoa ennen minun häät. Saa Bridesireä hyvään työhösi, joka teit hääpuvullani.

  Asiakas: Dulce Treffi:01-09-2017

 3. A-linja Yksiolkaiminen Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

  Voit ottaa tämän neuvoja tai tunnustusta, mutta Bridesire ovat asiantuntijoita suunnittelussa leningit. Viime viikolla se oli minun päivämäärä ja halusin näyttää yhtä kauniilta kuin koskaan miehelle, jota rakastan. Siksi päätin tilata mekon Bridesiresta. Hämmästyttävästi, mekko tuli päivä ennen odotettua toimituspäivää, avaamalla pakkauksen ja kokeillessani pukeutumista, olin enemmän kuin ihastunut, koska se tuli samalla mittauksella, värillä ja ompelu oli täydellinen. Jälleen kerran, Kiitos erinomaisesta työstä ja aion ostaa toisen hyvin pian!

  Asiakas: Angelika Treffi:12-09-2017

 4. Kotelomekko Sydän Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Ei ole mitään parempaa, kun voit työskennellä luotettavalla palveluntarjoajalla, joka arvostaa mielipiteesi. No, näin olin viime aikoina työskennellyt Bridesiren kanssa hääparien valmistuksessa. Vaimoni ja minä törmäsivät voimakkaasti erilaisten häät suunnittelussa, ja meidän oli turvauduttava siihen, että tapahtuma sujuisi hyvin. Bridesire oli ylivoimaisesti yksi parhaista palveluntarjoajista, koska he toimittivat korkealaatuisia mekkoja morsiamelle ja hänen seurueelleen. Parasta oli, että hinnoittelupaketit eivät olleet kohtuuhintaisia, mutta varmistivat myös, että kaikki leningit sopivat kaikkiin naisiin. Teidät ovat parhaita, ja tulen pian takaisin.

  Asiakas: Linnea Treffi:23-09-2017

 5. Merenneito Halterneck Ylipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Bridesire on todella tehokas! Olin pysty tekemään tilauksen todella helposti, ja saisin kaiken, mitä halusin paljon nopeammin kuin olisin odottanut. Tämä on vain sellainen verkkokauppa, jota ihmiset haluavat.

  Asiakas: Brenda Treffi:08-10-2017

Parhaat Tarjoukset