1. Koti
 2.  > 
 3. Morsiamen juhlamekko
 4.  > 
 5. Morsiusneitojen mekot
 6.  > 
 7. Pitkä
Pitkä morsiusneito mekko pidentää morsiamen mekon tyylikkyyttä ja luokkaa sekä morsiamen itseään bridesmaidsille.
1-36 (tehty 168 tuotteet)

1  2345

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  2345

 Siirry 

Morsiusneitojen mekot - säteilee kuin unelma

Tyttöystävän häät on aina erityinen kokemus. Romanssi, juhla ja pari ovat etualalla, ja ne ovat mukana bridesmaids ja bridesmaids koko ajan. Morsiamen lisäksi hänen upea mekko, tietenkin, bridesmaids innostaa heidän teemaattisia morsiuspukuja.

Morsiusneito leningit vasikka-pituus tyylikkäälle tyylikkäälle

Valikoima morsiusneitojen mekot riippuu monista kriteereistä, jotka on otettava huomioon. Erityisen tärkeä on tyyli, joka sopii hääpukuun, mutta ei liian vahva. Bridesmaids haluaa tukea morsiamen asuja, ei varastaa häntä. Viime vuosina morsiusneiden mekot ovat lyhyempiä ja yksinkertaisempia, mutta vasikka-mekot ovat todellinen silmäänpistävä. Pitkät leningit sopivat hyvin perinteisiin häät, joilla on muodollinen kosketus, koska ne näyttävät tyylikkäämpiä ja klassisempia niiden pituuden kautta. Se olisi asetettava yksinkertaisiin väreihin ilman paljon kelloja ja pilliä. Pastellin sävyt ovat tervetulleita täällä ja eivät häiritse morsiamesta. Bridesmaidin mekot ovat kuitenkin lyhyempiä, mutta ne ovat yleensä nykyaikaisempia eivätkä ne ole niin tyypillisiä unelma-häät. Kaulaliinaa ei pidä valita, jos morsiusneitoja on erikokoisia. Pienet naiset voivat uppoutua tällaisiin vaatteisiin melkein ja siksi ne on asetettava keskipitkäksi tai lyhyeksi mekkoiksi, joiden koko vaihtelee. Tässä on erityisen hyödyllistä, jos kunniapuku on pitkä ja pukeutuu pitkään. Hän voi erottua hieman muista bridesmaidsista ja osoittaa, että hän on morsiamen paras ystävä. Kontrasti on erittäin tehokas, eikä se näytä paikoiltaan. Toinen kohta valita pitkän morsiusneito mekko on raskauden yksi naisista. Lyhyt mekot korostaa vauvan vatsaa hyvin, ja mekon pituus voi häiritä tätä. Riippuen kaudesta, pitkä versio suositellaan. Joten syksyllä leningit, joissa on pituus, tarjoavat parempaa, koska bridesmaids ei ole armottomasti altistunut viileälle tuulelle. Tietenkin tämä on vain osittain välttämätöntä häissä hämmästyttävillä alueilla. Lisävarusteena on tappi, joka on värillistä.

Mitä kenkiä kannattaa käyttää pitkiä morsiuspuvuissa?

Pitkät morsiuspuvut innoittavat tyylikkään muotoilunsa ja feminiinisen tyylikkäänsä. Kun valitset kengät, on huolehdittava siitä, että ne sopivat mekkoon. Kun kalliita kenkiä kuluvat brändit kuten Louboutin, morsiusneito haluaa ylpeänä esittää ne. Jos näin on, pukeutumalla pitäisi olla asianmukainen leikkaus, jotta jalat ja jalat asetetaan paikalle. Jos vaatteet noudattavat yhtenäistä tyyliä, kengät pitäisi laittaa kenkiin ilman kantapäätä. Täällä kannattaa käyttää tennareita tai pumppuja, ja ne näyttävät yhtä naisellisilta kuin korkokengät.