1. Koti
  2.  > 
  3. Hääpuvut
  4.  > 
  5. Prinsessa

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Kaunis ja royally tyylikäs muotoilu, prinsessa pukeutua määritellään parhaiten sen nimestä. Tämä mekko on sopiva prinsessa ja sopii parhaiten prinsessa kokoinen häät.
1-29 (tehty 29 tuotteet)

1  

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  

 Siirry 

Prinsessa häät leningit satu häät

Tunne kuninkaan hääpäiväsi upeassa prinsessa-tyylisessä hääpuvussa. Tee satunnaisia häät unelmia totta kun olet suorittanut kävelylle alttarille wow kauniilla helmillä pallo huivi. Prinsessa hääpuku kutsutaan myös a-line pukeutua. Tämä siluetti alkaa lonkan siirtämisellä, joka sitten leviää. A-rivin nimi kuvaa hameen hellävaraista kaltevuutta, joka on lähellä kirjainta "A". Vaikka useimmat prinsessa mekot käyttävät sovitettu miehusta, tämä ei välttämättä ole osa prinsessa pukeutua. Vaikutus on, että hame vie lempeän kelloa, vaikka kaikki prinsessan mekot eivät täytä hamea tylliä alla. Sen sijaan nämä päällystämättömät hameet pudota lattialle pehmeillä taitoksilla. Prinsessan siluetti on yksi klassisimmista ja suosituimmista mekot tyyleistä, ja useimmat morsiamet tunnistavat välittömästi tyylin.

Mikä ruumiin muoto sopii parhaiten prinsessapukuun?

Prinsessa tai A-line-pukeutua on yleisesti mairitteleva. Pienet morsiamet voivat valita ohuemman A-linjan puku, joka pidentää kehoa ja luo enemmän korkeutta. Petite-brides, jotka haluavat tätä vaikutusta, ei pitäisi valita prinsessa mekko määritelty vyötärö, muuten hänen ruumiinsa on visuaalisesti lyhyempi. Pitkät morsiamet näyttävät hyvältä millä tahansa tyylillä, mutta prinsessan morsiuspuvun määrä vähentää visuaalisesti korkeutta. Miehillä, joilla on leveät hartiat, voi käyttää prinsessa pukeutua visuaalisesti tasapainottamaan kehoaan. Prinsessa-hameen volyymi heijastaa morsiamen hartioita ja tekee vyötäröstä pienen. Brändit, jotka ovat päärynän muotoisia ja haluavat piilottaa suuremman lonkan ja leveä päki, rakastavat prinsessan mekot tilavuutta, joka vain piilottaa kaiken vyötärön ja lantion alle. Muotit, jotka ovat kiharaisia tai täyteläisiä, voivat käyttää prinsessan mekot, jossa on hyvin määritelty vyötärölinja, kiinnittää huomiota pienempään vyötäröön ja korostamaan tiimalasin muodon. Jos morsian ei halua näyttää hieman paksumpia aseita, hän voi valita morsiamen mekot hihoilla.

Mitä lisävarusteita sopii erinomaisesti prinsessapukuun?

Pitkä verho menee hyvin prinsessapukuun, mutta sinun ei välttämättä tarvita huntua, tiaraa, korvakoruja, kaulakoruja jne. Lisävarusteet lisäävät ainutlaatuisen kosketuksen ulkonäköön, mutta korujen ylimittaisuus voi näyttää liioitellulta mekosta, joka on jo rikkaasti koristeltu. Ota huomioon pukeutesi erinomaiset ominaisuudet ja päätä lisävarusteista. Jos mekko on pehmeä, valitse korvakorusta kaulakorun sijaan (tämä saattaa näyttää liian "halultavalta"). Jotta pukeutua yksinkertaisempi tyyli, kokeile rohkea lausuma kaulakoru tai kiehtova. Kun on kyse korvakoruista, noudata hiustyyliasi. Jos jätät hiuksesi alla ja korvien yläpuolelle, pienet nappikorvakorut riittää. Jos morsiuspuvut ovat päällä, niin pehmeä rannerengas tai kapea kaulakoru voidaan yhdistää sen kanssa, muuten malli näyttää ylikuormitettuna.