1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Punainen
Punainen puvut tulevat toiseksi vaaleanpunaiseksi, kun on kyse tyttöjen tavanomaisesta valikoimasta. Ja on suosittu valinta pukeutua, odottaa, että siellä on muita hyviä nautintoa illalla punaisella outfits pois sinusta.
1-36 (tehty 42 tuotteet)

1  2

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  2

 Siirry 

Tyylikäs punainen pukeja erikoistilanteissa

Punainen on todellinen aksentti väri, joka houkuttelee kaikkien huomion. Tämän trendikkävärin iltapuvut avulla voit tehdä unohtumattoman ulkonäön ja esitellä naiselliselta puolelta. Sinulla on valinta monien punaisten välillä. Esimerkiksi tumma burgundi näyttää tyylikkäältä, kun taas kirkkaalla tulipunalla on villi karisma. Tyylikkäät pastelipunaiset tyylikkäät puvut ovat ihanteelliset kumppanit romanttiseen ulkonäköön. Lisäksi punaiset puvut esiintyvät kaikissa kuviteltavissa tyyliin.

Punainen puku eri tyyleillä

Lace punainen puvut ovat juhlallisia, vietteleviä ja erittäin tyylikäs. Voit valita malleja, jotka on valmistettu kokonaan filigraanista pitsiä ja malleista, jotka on vain osittain peitetty pitsiä. Punainen, pehmeä metallipintainen puku on toisaalta loistavan ulkoasun täydellinen yhdistelmä kumppani. Leikkisä ja hyvin moderni mekko, jossa on koristeellisia hymyjä. Ylellisyystuotteille on tullut kyseenalaisia punaisia pukuompeluja tai tyylikkäitä Vokuhilan helmiä. Naiset, jotka haluavat pukeutua klassiseen tyyliin, voivat napata punaisen iltakerroksen ajattomaan A-rivin leikkaukseen. Erittäin pompomainen ja tyylikäs malleja, joissa on olkaimeton korsetti ja hieman kaatuva hame. Jos haluat nykyaikaisemman ulkonäön, tutustu lukuisiin lyhyisiin lyhyisiin hame-iltoihin. Esimerkiksi nämä mallit sopivat hyvin cocktail-puolueelle. Ne sopivat myös discoon.

Vastaavat lisävarusteet punaisille pukuille

Punainen puku voidaan yhdistää monin tavoin. Oikeat tarvikkeet täydentävät ulkoasua tyylikkäästi ja luovat onnistuneen kokonaiskuvan. Kirkkaat punaiset mekot sekoittuvat hyvin nude-värillisiin lisävarusteisiin. Beige-kytkin ja luonnolliset pumput ovat paras valinta. Näin valoväri pääsee esiin. Elegantti puvut viininpunainen, toisaalta, myös ottelu lumoava hopea tai kulta. Julkistus kaulakoru vastaava väri ja kiiltävä metallinen korkokengät antavat vaatteen tarpeellisen määrän glamouria. Tietenkin voit yhdistää myös punaisen punaisen esinepussin. Kengät ja laukut punaisella nahkaisella nahalla taidokkaasti nostavat mekon värin ja luovat harmonisen ulkoasun. Myös veljepintojen lisävarusteet ovat hyvä valinta. Tämä filigree hopeakoruja sopii täydellisesti. Kuka haluaa luoda onnistuneen kontrastin, voi käyttää myös mustia lisävarusteita ja jopa mustia koruja. Jotta tämä ulkoasu ei näytä halvalta, mekko olisi mahdollisimman tummanpunainen. Hieno kultainen aksentti tekee asusta täydelliseksi. Valitse esimerkiksi musta tikattu kytkin kultaisella metallisella lukolla tai käytä mustia pumppuja, jotka on koristeltu kultaisella metallilla. Kirkkaan punaiset pastellivärit sopivat hyvin myös kesävalkoiseen. Hieno valkoiset stetoskoot ja valkoinen kukka hiuksissa loistavat kevyen, kesäisen iltatavan. Voit käyttää hiustesi auki.