1. Koti
  2.  > 
  3. Hääpuvut
  4.  > 
  5. Sääripituinen
Kun haluat lyhyt ja tyylikäs, tee-pituus pukeutua olisi sinun ilmeinen valinta. Nämä leningit sopivat hyvin rennon puutarhan häät.
1-7 (tehty 7 tuotteet)

1  

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  

 Siirry 

Sääripituinen mekot Vinkkejä ja vihjeitä

Lyhyt pukeutua - milloin ne voidaan kuluttaa?

Olipa morsiuspuvut kuluneet lyhyt tai pitkä, on varmasti maku ja persoonallinen tyyli. Mutta kun lyhyitä pukeutua voi käyttää? Kysymys herää ennen kaikkea siitä, kuinka lyhyt hääpuku voi olla yleensä. Tietysti tuleva morsian voi myös palata lyhyt pukeutua, joka päättyy esimerkiksi polven yläpuolella - erityisen tyylikkäästi ja tyylikkäästi, mutta laittaa häät leningit, jotka lopettavat noin vasikka pitkä. Nämä häät leningit ovat erittäin sopivia, esimerkiksi kuuma kuukausi kuten heinä-tai elokuussa olla naimisissa. Samaan aikaan, morsiamen todistaa tyyliin vasikka pituus morsiamen mekko, koska liian lyhyt morsiamen mekko voi nopeasti provosoiva. Lisäksi naaraspituus morsiamen mekko voidaan käyttää lähes kaikenlaista naista, olipa se hyvin ohut tai kaareva. Jopa leveämmät reidet ja lonkat ovat erittäin hyvin leikkimättömiä, ja ne korostavat naisten siluettia. Vasikkahylkällä vyötäröllä jopa isot naiset eivät mene vikaan, aivan kuin pienet naiset - sinun on vain varottava vastaavia lisävarusteita.

Mitkä lisävarusteet sopivat hyvin vasikkahattuun pukeutua?

Ennen morsiamen mielestä oikeat korut, jotka sopivat pukeutua, pääpaino on kengät. Kengät on sovitettava paitsi värin, myös stylistisesti mekko, niin että kokonaisvaikutelma on oikea. Näin ollen se on erityisen tärkeää tässä pukeutumispituudessa, pikemminkin pukeutua korkeisiin kenkiin. Erityisesti pienemmät naiset ovat hyvin "pakatut" tasaisten kenkien kanssa ja pienemmät kuin ne jo ovat. Siksi morsiamen pitäisi istua hiljaa korkeilla kennoilla - tämä ei ole ongelma suurille morsiuksille, mutta venyttää jalan ja herättää ilmeisen loputon siluetin. Muiden tarvikkeiden, kuten korujen tai käsilaukun, pitää noudattaa pitkiä mekkoja koskevia sääntöjä: korut riippuvat pääasiassa mekon tyylistä ja väristä. Voit yhdistää kerma-valkoinen tai muna-kuoren värinen mekko erittäin helmi korvakorut ja matching kaulakoru. Esimerkiksi, jos pääntie on peitetty pitsi-asetuksella tai jopa korkealla kaulalla, helmi kaulakoru tekee hienosti. Jos osa on kuitenkin paikallaan, voit valita hieman riippuvaisen ketjun. Kermanvalkoiseen sävyyn sopivat hyvin kultaiset tai pronssi-väriset korut, kun taas "todelliset" valkoiset hopeakorut sopivat täydellisesti. Joten, ettei mitään faux pas syntyy täällä, kannattaa sijoittaa suoraan sopivaan koru asettaa ja neuvoo vastaavasti. Toinen silmänräpäittäjä morsiamen elämässä kauneimmasta päivästä voi myös olla hänen hiuksessaan kukkia. Sen pitäisi perustua uudelleen pukeutumisväriin, mutta myös hiusten väriin ja ihonväriin. Parhaimmillaan morsian voi kutoa tai laittaa kukkia hiuksiinsa, jotka voidaan ottaa morsiuspuusta. Morsiamen kimppu yleensä sopii morsiamen mekko, kengät ja asusteet.