1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Tanssiaismekot
 6.  > 
 7. Sifonki

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Sifonipulloiset leningit valmistetaan tanssin ideasta mielessä. Ne ovat kustannustehokkaita, kevyitä ja mahdollistavat kehon pysyvän hiiltyneinä koko matkan ajan.
1-36 (tehty 335 tuotteet)

1  2345678910

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  2345678910

 Siirry 

Sifonki Tanssiaismekot: Sexy, Delicate ja Sensual

Sifonki on tullut todellinen suuntausmateriaali, jota käytetään jälleenmyyjille ympäri maailmaa. Sifonki on ominaista se, että se näyttää erittäin naiselliselta ja tyylikkäältä. Tästä syystä materiaali soveltuu erinomaisesti aistillisiin, ilmaviivisiin ja pörröiviin palloihin. Olipa klassinen A-rivinen leikkaus tai juhlava cocktail siluetti: pallo huovat valmistettu sifonki välittömästi luoda ilmava tunne ja todella hyväillä jokainen kuva täydellisesti.

Seksikäs pallohousut: sifonki ylimääräisen eleganssin ja keveyden annokselle

Sifonipuvut voivat tehdä paljon, koska ne eivät ole vain täydellisiä kumppaneita liikelounaalle, vaan myös punaisen maton ulkonäköä tai erikoisjuhlailua. Pallolenkit ovat siis erittäin monipuolisia ja tietenkin erilaisia värejä ja leikkauksia. Ne loistavat erilaisia trendikkäitä värejä, mutta ne voivat myös tarjota yksinkertaisia värejä absoluuttisen wow-vaikutelman ansiosta. Erityisesti sifonista valmistetut yksinkertaisemmat pallolenkit tarjoavat edelleen tyylikkäitä yksityiskohtia. Yläreunavuori, hilpeä, tai ylellinen maxi pituus ovat vain muutamia esimerkkejä. Tästä syystä sifonista valmistetut kylpytakit eivät jätä mitään toivomisen varaa ja ovat ehdottomasti suosittuja suosituimmista pallolenkit.

Sifonipallopuvut ovat oikea yhdistelmä

Sama pätee myös sifonkipalloihin: Sillä on onnistunut ulkonäkö, ei pelkästään mekon itsensä, vaan myös styling ja vastaavat lisävarusteet. Ihana kevyt ja ilmava yhteys on sifonki yhdistettynä Camisoleen. Nämä ovat spagettihihnoja, jotka ovat parhaillaan toipumassa kauden. Näin tämä tyylikäs yhdistelmä voittaa jokaisen kevään ilmeen. Camfishing-sifonki Camisole-leningit eivät ole vain ehdottoman välttämättömiä, mutta niitä voidaan helposti käyttää leningit-pukuina erikoistapahtumiin. Myös sorbetin vivahteet toimivat täydellisesti sifonilla valmistetuilla pallohameilla. Olipa feminiininen karkki nousi, lempeä vauvan sininen tai herkkä kalkki keltainen: pastelli paletti on täysin heidän kustannuksellaan. Herkät sävyt antavat jokaiselle palloa sifonkihelle kevyt ja leikkisä kosketus. Jos haluat kääntää palloilusi tyylikkääksi cocktail-pukuksi, kokeile kasvaa. Tyylikkäät muodikkaat muodot ovat lopulta aivan trendikkäitä. Sifonkista valmistetut huovat eivät luonnollisestikaan aina ole yksivärisiä, koska kukkaiset mallit, geometriset gadgetit tai hienot polkadot toimivat hyvin yhdistettynä sifonkiin. Mitä tulee malleihin, mikään toive ei ole täyttynyt. Pallolenkit voidaan luonnollisesti yhdistää myös hameisiin, koska ne antavat mekolle erityisen ylimääräisen keveyden ja liikkeen. Tämä tekee mekosta välittömästi silmiinpistävää ja näyttää erittäin naiselliselta. Jos valitset yksinkertaisen sifonkipallon, voit päästää höyryä kenkien ja lisävarusteiden mukaan, koska lisävarusteet voivat olla näkyviä. Kuitenkin, jos sifonkipallolenkki itsessään on jo kuvioitu, korut tulisi aina olla huomaamattomia.