Koti >  Juhlamekot >  Iltapuvut >  Sifonki
Jos kaipaa pitkähihaista ja hienostuneisuutta mekossa, niin sifonki-puku on sinulle sopiva pukeutuminen.
1-24 (tehty 192 tuotteet)

1  2345678

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  2345678

 Siirry 

iltapuvussa sifonki laittaa naisellisuutta kehykset ovat täydellinen

Harva kangas ei ole niin hyvä juhlavaiset iltapuvut, kuten sifonki. Näitä voidaan käyttää useissa tilaisuuksissa ja ne tarjoavat laajan valikoiman suunnittelua ja mallin ohjausta. Onko puvut pitkiä tai on toiminut cocktail mekko, valmistettu sifonki laskemisesta feminiinisyys kantajansa täydellisesti.

Sifonki on suosittu materiaali ilta-ja morsiamen kulumista varten

Sifonki on hieman kiiltävä ja kihara kangas, jolla on hienot pitkittäisurat. Materiaali koostuu erittäin kierrettyjä lankoja, joissa pyörimissuuntaa muutetaan uudelleen ja uudelleen. Yleensä hyvin ohut kangas on tehty silkistä tai manuaalisista kuiduista, kuten polyesteristä. Se on läpinäkyvä ja erittäin kevyt, mikä tekee siitä ihanaa kulumista. Mekko on valmistettu tästä materiaalista tuntuu erittäin hyvältä iholla ja asettaa naiseudesta paitsi visuaalisesti parrasvaloissa, mutta myös jokaisen liikkeen. Valmistettu tästä materiaalista valmistetuista puvut lyhyt, on enimmäkseen laadukkaita cocktail mekkoja puheen. Suunnittelu on monipuolista ja jättää vähän halutuksi pallokruunuille. Onko työskentelee bustier tai leikkauksen kanssa, joka pidetään V-muotoinen, tai korkea kaula pieni kaulus, juhlava asu sifonki aina elää jopa sen vaatimus naisellisuus.

Sifonki mekko - musthave klassikko jokaiselle naiselle

Sifonki on ranskalainen termi, joka tarkoittaa läpinäkyvää kangasta. Varmistaa, että kaikki on jo sanonut, koska hienostuneisuutta käsittelystä materiaalin kaunis pallo viitta tekee jokaisesta naisesta Prom Queen. Puvun hugs naishahmo, onko se toimii siirtyminen mekko peplum-helma tai mallina, jossa on laaja keinuvat vaipan ja varustettu liivi. Värin osalta erityisesti nude- ja pastellivärejä on kysyntää. Nämä sävyt korostavat mekonvaatteen filigreen persoonallisuutta ja ne voidaan yhdistää täydellisesti. Suosittelemme ihonvärisiä pumppuja tai kevyitä sandaaleja, jotka poistavat puvun värin. Jos haluat sen jäähdytin, jossa yhdistyvät lyhyt chifonkimekossa kuori, joten takki denim tai nahkaa. Tämä luo upean kontrastin, joka tekee koko ulkoasusta erittäin rentoa. Myös erilaisten jalkineiden yhdistelmä muuttaa tämän ainutlaatuisen naispuolisen vaateen ilmaisun erikoistilanteissa. Vaikka korkokengät näyttävät hyvin klassinen, rento kokonaisvaikutelma voidaan luoda karkea saappaat tai kiilat.

Herkät korut näyttävät täydellisiksi

Ne, jotka valitsevat puku sifonki joka voi joko poimia yksinkertainen klassiseksi lisävarusteita tai sitoutua todellista epäjohdonmukaisuuksia. Yksinkertaiset hopeiset ketjut tai herkät korvakorut korostavat materiaalin ulkoasua. Kuka sitä enemmän koreileva ja trendikäs varsinkin kuten joka käyttää laatu Perlschmuckstücken kunhan helmikaulakorut laadukkaita solki ja pieni Perlohrsteckern. Kun käsilaukut ovat, tällaisissa vaatteissa olevat naiset suositaan parhaiten kytkimellä.