1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Tanssiaismekot
 6.  > 
 7. Sininen
Jos aiot olla yllään sininen tanssiaismekot, sinun täytyy päättää, mitä meikki mennä sen esittelemään sinut kaunein prom queen yöllä.
1-36 (tehty 43 tuotteet)

1  2

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  2

 Siirry 

Siniset promokatut ovat visuaalinen kohokohta mihin tahansa juhlaiseen tilaisuuteen

Harvoin ei ole värejä niin monta eri puolta kuin sinistä. Näin ollen se on myös täydellinen suunnittelemaan pallomekkoja, joiden puolet kattavat lähes kaikki tyylit. Onko valmistuneet valita chic lyhyt malli, tai juhlava ooppera vierailijoita pitkään tiukka mekko jätetään makuun ja tyyliin kunkin nainen.

Useita vaihtoehtoja

Jos valitset prom hameet siniseksi lyhyeksi ajaksi, löydät laajan valikoiman erilaisia sävyjä ja leikkauksia. Olipa tyylikäs laivasto, tyylikäs kuninkaallinen tai tyttövaali vaaleansininen, jokainen pallo vierailija tulee todellinen prinsessa tapahtuman. Jopa muotoilussa on hyvä valinta jokaiselle hahmolle ja jokaiselle tyylille. Naiset, joilla on hieman leveämpi lonkat, ovat hyvin perehtynyt pehmeästi pudottaviin mekkoihin A-linjalla. Saat melko androgynoustyyppiset, kehittävät luomukset, joissa rypyt, jouset ja strassit ovat onnistunut vaihtoehto. Jos pidät siitä melko yksinkertaiselta, löydät mallit, joissa on kiehtova pääntie ja erittäin trendikäs Vokuhila-tyyli. Joten näytä eturinta, kun taas takana mekon pääsee nilkan.

Monipuolinen sininen käyttö

Olipa kyseessä lattian tai nilkkanen pituus, tämä versio menee hyvin tyylikkään ja tyylikkään pallokäynnin kanssa. Lyhyet cocktailasut leveillä keinuvat hame vastaamaan nuorekas tyyli ja sopivat erittäin hyvin kävelyttää tanssikurssin tai prom. Myös kauan odotetun musiikin vierailu, nämä vaatteet ovat erittäin hyviä ja tekevät vain sininen väri aina visuaalisesti jotain. Naiset, jotka nauttivat tanssin tulisi varmistaa, että he valita malli, jonka kanssa he eivät vain lumota visuaalisesti, mutta niiden on myös runsaasti jalkatilaa. Onko tämä varmistetaan se, että puku raon yli, on tai on varustettu leveä keinuvat helma, on jätetty maun sen käyttäjän.

Suunnittele siniset mekot oikein

Vaikka monet naiset ovat houkuttelevia pukeutua palloon tai juhlaan, heidän pitäisi olla tekemättä. Koska siniset kaikissa sävyissään, etenkin tummat vaihtelut, näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja jaloilta yhdistettynä pieniin koruihin. Erityisesti jos käyttäjä on melko pieni ja herkkä, liian monet lisävarusteet voivat nopeasti pilata koko ulkoasun. Trendikäs helmi kaulakoru, joka räpäyttää rentoa kaula on - riippuen valitusta pääntie variantista - mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla. On myös tärkeää tietää, että rannekelloa ei lasketa koruina. Jos haluat, voit parantaa ulkoasua laadukkaalla lausumamallilla. Kengät osalta sininen prom leningit voidaan yhdistää hyvin filigree sandaalit tai sandaalit. Ne, jotka eivät pysty tekemään sitä, voivat vaihtaa kissanpennun korkokenkiä eli kenkiä, joissa on korkokengät. Tämä on mukavaa ja visuaalisesti ole yhtä kömpelö kuin balerinat tai puoliksi kallistetut mallit, joissa on hihnat, jotka sitovat.