1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Tanssiaismekot
 6.  > 
 7. Hihoilla
Jos haluat pysyä vaatimattomana, Tanssiaismekot hihoilla. Leningit eivät ole vain merkittäviä paluuta vaan myös osoittautuvat erittäin suosituiksi ja edullisiksi.
1-36 (tehty 141 tuotteet)

1  234

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234

 Siirry 

hameet ja parhaat värit

Mikä on niin erikoinen hameissa olevista mekoista?

Tietenkin erityisen hyville tilaisuuksille kuten häät, ooppera tai prom, kysymys syntyy täydellinen mekko. Oletko eri hakukoneissa "mekkoja sifonki tai mekkoja verkossa", voit varmasti löytää lukuisia mekkoja. Vaatteet, joissa on pitkät hihat, ovat erittäin suosittuja. Erityispiirre näistä mekkoista on, että pitkät hihat voivat olla tietyn tyylikkyyttä ja niitä voidaan käyttää tilanteissa, joissa "paljain" käsivarsi ei ehkä ole sopiva. Myös "käytännöllisen" edun vuoksi hameilla varustettu mekko on erittäin hyvä ratkaisu, kun lähdet tapahtumaan keväällä tai syksyllä - loppujen lopuksi naiset eivät jäätyvät niin nopeasti ja pitkät hihat antavat mahdollisuuden ilman varren tai boleroja. Mutta kaukana näistä väitteistä, pitkähihainen mekko näyttää tyylikkäältä, ajattomalta ja yksinkertaiselta kauniilta. Suuri asia on, että jopa naiset, jotka ovat kurveja, voivat käyttää näitä vaatteita tuntematta epämukavuutta. Iltapuku, jossa on pitkät hihat, ei myöskään poistu muotia ja sitä voidaan käyttää milloin tahansa vuoden ajalta.

Mitkä värit ja tyylit ovat oikein

Pitkien hihojen mekot ja värit vaihtelevat, joten jokaiselle naiselle on tyyliä ja makua. Pohjimmiltaan, mekko varjossa olisi valittava mukaan iho, hiukset ja silmien väri nainen. Joten naiset, joilla on erityisen vaalea iho ja vaaleat tai punaiset hiukset, on etsittävä vaatteita, joilla on punertavia, lämpimiä värejä, jopa lohta tai aprikoosi, sekä kirkkaat violetit tai lämpimät vihannekset ovat erinomaisia tämäntyyppiselle naiselle. Pimeässä ja mustassa hiustyypissä tummemmassa ihokuvassa on edullista valita mekko väreissä, kuten kylmäpunaiset tai kirkkaan turkoosi. Jopa vaaleanpunainen mekko tai klassisen mustan mekko on erittäin hyvä nainen. Tietenkin vaatteen väri on valittava myös tilaisuuden jälkeen - oopperassa on läpinäkyvämpiä värejä, juhlavaisuudessa voidaan valita rauhallisesti värejä. Myös tyyliin naiset voivat palata erilaisiin pukeutumistyyleihin: pitkät hihat pitkälti ovat pitkälti leikattuja ja ulottuvat melkein maahan. Kuitenkin on myös lyhyempiä leningit, jotka soveltuvat paremmin pienille naisille, koska ne voivat myös venyttää jalat stetosilla. Pohjimmiltaan jokaisella naisella, pitkillä hihoilla varustetut, eri käyristössä olevat naiset voivat valita esimerkiksi räätälöidyn pukeutumisen, jolla on laaja sytytysalus. Pitkät, ohuet naiset ovat suora mekko hyvin, todellinen silmänräpäisevä täällä voi edustaa sivuraidetta alhaalla mekon. Niinpä on täydellinen mekko, jossa on pitkät hihat jokaiselle naiselle.