Koti >  Juhlamekot >  Tanssiaismekot

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Bridesire on paras verkkokauppa teidän tanssiaismekot. ❤ Useita vaihtoehtoja, halvat hinnat ja korkea laatu.
1-24 (tehty 1045 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko V-aukko Täysipitkä 3/4 hiha Satiini Mekko

  Jo pitkään olen etsinyt verkkokauppaa, joka asettaa tarpeitani ensin turhaan. Olen kuitenkin hiljattain löytänyt Bridesirestä ystäväni ja voin todistaa, etten ole koskaan tuntenut tarpeelliseksi ja huolestunut ennen. Se ilmeisesti vei paljon vakuuttavan ystäväni, mutta heti kun yritin ensimmäisellä tilauksessani prom hameen, heti rakastuin tähän verkkokauppaan. Paitsi nopea toimitus myös pakkaus ja hinnoittelu.

  Asiakas: Kerstin Treffi:27-07-2017

 2. A-linja Sifonki Sweep/ Brush Train V-aukko Iltapuku

  Viimeksi kun yritin tilata mekko verkossa olin hyvin tyytymätön. Se ei ollut vain liian pieni, mutta kuvasta ei tehty mitään ja materiaali oli halpaa. Muutamat ystävät olivat kertoneet minulle kokeilla Bridesireä, mutta olin epäilevä. Sitten näin mekon, jonka yksi ystäväni oli ostanut (pieni musta numero), enkä voinut uskoa silmiini. Joten päätin antaa tilaukselle tilauksen ja tilasin mekko itse. En olisi voinut olla onnellisempi! Se näytti aivan kuvan, materiaali oli pehmeää ja tyylikäs, ja se sopii täydellisesti! Tästä lähtien tiedän, mistä ostamaan mekkoani! En vieläkään voi uskoa, että saan kauniita mekkoja niin hyville hinnoille. 10/10 tulee ostamaan Bridesire uudelleen!

  Asiakas: Lily Treffi:01-08-2017

 3. Kotelomekko Yksiolkaiminen Täysipitkä Hihaton Sifonki Mekko

  Vau! Bridesire on paras verkkokauppa, josta voi ostaa. Rakastin palveluitasi ja ennen kaikkea hääpukuani. Kaikki rakastivat sitä, kun kävelin matkan varrella ja häämun jälkeen useimmat naiset, jotka olivat menossa naimisiin, kysyivät minulta, mistä ostin minun. Haluaisin myydä kanssasi uudelleen illallisillani tai prom-mekkoani pian.

  Asiakas: Angela Treffi:06-08-2017

 4. Kotelomekko Halterneck Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Ei ole verkkokauppaa, joka toimii hyvin kuin Bridesire. Rakastin asiakaspalvelua niin paljon. He olivat todella huolissasi siitä, mitä todella halusin kaupastamme. Joka kerta, kun ne koskettavat näyttämään minulle erilaisia ??leningejä, joista valita. Minulla on halutuin mekko ja olen onnellinen siitä, että kaikki oli menestystä ja poikaystäväni rakasti sitä vieläkin enemmän.

  Asiakas: Sandra Treffi:11-08-2017

 5. Tuppi/ Column Sifonki Sweep/ Brush Train Yksiolkaiminen Morsiusneitojen mekko

  Rakastan laatuasi tuotteita, jotka myydät asiakkaille. Ostin itseni päivällisen mekko ja sen materiaali on kestävä. Pukeutuminen itsessään on niin kaunis ja useimmat ihmiset haluavat tietää, mistä saan sen. Joukkue, joka teki merenkulun, oli paras, koska sain mekkoani ajoissa ilman seuraavaa.

  Asiakas: Tasnim Treffi:16-08-2017

Parhaat Tarjoukset