Koti >  Juhlamekot >  Tanssiaismekot

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Bridesire on paras verkkokauppa teidän tanssiaismekot. ❤ Useita vaihtoehtoja, halvat hinnat ja korkea laatu.
1-24 (tehty 1045 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Merenneito Neliö Täysipitkä Pitkä hiha Satiini Mekko

  Poikaystäväni kysyi mitä Synttärilahjaani toive olisi, ja kerroin hänelle, että Mielelläni saada uusi mekko minun tulevan 20. syntymäpäiväänsä. En ole koskaan ajatellut hän oli vakava ja annoin hänelle värin ja muotoilu halusin pukuni olla. Kun mailman soi minun ovikello toinen päivä, olin yllättynyt nähdessäni paketin bridesire ja katso! Ja katso! Upea vaaleanpunainen lyhyt satiinimekko koristaa paljetteja liivi ja helmassa alue seisoi edessäni, kun avasin sen. Ja mikä sai minut todella hämmästynyt, että se sopi minulle täydellisesti! Joten soitin poikaystäväni ja kertoi hänelle siitä. Hän oli myös hyvin onnellinen, ja hän kertoi minulle, että bridesire henkilökunta auttoi häntä erittäin kärsivällisesti erityisesti suunnitteluun mekko. Haluan vain sanoa kiitos bridesire auttanut poikaystäväni saada täydellinen mekko minulle.

  Asiakas: Debra Treffi:06-06-2017

 2. Kotelomekko Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Haluan vain sanoa, että morsiuspuku saapui tänään ja halusin sanoa kiitos auttamaan minua tilauksen päivästä 1. Olet todella tehnyt stressittömän morsian ja koska täydellinen mekko että sain teiltä, ??minä suosittelee sinua ystäväni ja kollegani. Se on yksi parhaista leningit Olen nähnyt vain murto-osa kustannuksista. Kiitos paljon.

  Asiakas: Reyna Treffi:10-06-2017

 3. Kotelomekko Yksiolkaiminen Täysipitkä Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Kaikista verkkokaupoista että tein liiketoimia, ostamalla istuva puku teille on paras kokemus, että minulla on. Tilasin räätälöity, lyhyt morsiamen mekko minun häät ensi kuussa. Olen erikseen minun mittauksia ja toistuvasti sanoa, että olen 5 kuukautta matkan varrella. Se on hyvä asia, että edustaja oli viileä, potilaan ja luova hän ehdotti minulle malleja, joka tekisi minut näyttämään kauniimpi suuri päivä. Olen myös melko lyhyitä ja hän ehdotti, että minulla on suuri pieni puku sijaan lyhyt hame. No voihan! En voinut uskoa silmiäni, kun näin itseni yllään mekko. Katsoin aika ja ystäväni pitää kertoa minulle, että mekko näytti se tehtiin täsmälleen minulle! Kiitos, Bridesire. Teette minut punastella morsian.

  Asiakas: Linda Treffi:14-06-2017

 4. Kotelomekko Koristeltu Lyhyt/Mini Pitkä hiha Paljetti Mekko

  Tilasin minun morsiuspuvun teiltä kuukausi sitten, ja en löytänyt täydellisen sanoja kuvaamaan, kuinka iloinen olen, kun sain sen tänä aamuna. Haluan lähettää minun kiitos on henkilökunnalle, koska he ovat olleet hyvin suvaitsevainen aikana koko puhelimessa ja he myös soitti minulle, että mekon saapuisi kaksi päivää myöhemmin kuin odotettiin, koska joidenkin siirron kysymyksiä. Se vain osoittaa, että yhtiön perimmäisenä tavoitteena on tarjota asiakastyytyväisyys hinnalla millä hyvänsä ilman latausta paljon tuotteisiinsa.

  Asiakas: Lea Treffi:18-06-2017

 5. A-linja Olkaimeton Polvipituinen Hihaton Satiini Mekko

  Et tiedä kuinka kiitollinen olen, kun sain tavi teetä pituus äiti morsiamen pukeutuminen eilen. Katsos, minä ja äitini oli todellakin hieman drift minun suunnitelmat naimisiin, koska hän ei pitänyt poikaystäväni. Mutta hän ei voinut pysäyttää meitä enää coz Olen jo 3 kuukautta raskaana, joten ajattelin että voisin ostaa hänelle mekko antaa hänen tuntea halusi minun hääpäivä. Poika, hän itkeä! Joo, äitini on hyvin emotionaalinen ja kaikki on tehdä minulle emotionaalinen, myös siksi, että minun suuri päivä tulee niin pian ja haluan mahdolliset väärinkäsitykset laantua. Hän itki ei vain siksi ostin hänelle mekon (coz hän ei oikeastaan materialistinen), mutta hän myös itki, koska se oli itse asiassa hänen unelmansa äiti morsiamen pukeutuminen! Hän asennettu sen ja hän näytti fantastinen. Kiitos paljon tarjota asiakkaillesi onnella kauniita mekkoja, vaikuttava asiakaspalvelua, ja alhaiset hinnat.

  Asiakas: sally Treffi:22-06-2017

Parhaat Tarjoukset