Koti >  Juhlamekot >  Tanssiaismekot

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Bridesire on paras verkkokauppa teidän tanssiaismekot. ❤ Useita vaihtoehtoja, halvat hinnat ja korkea laatu.
1-24 (tehty 1045 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Halterneck Hovilaahus Hihaton Sifonki Mekko

  Järjestin Kuka sanoo tahdon kaksi kuukautta sitten, ja olin myös vastuussa bridesmaids. Ilman paljon aikaa juosta tavaratalon Selasin verkossa ja etsinyt Morsiustarvikeliike. Tarkistin tämän sivuston ensin, koska se sisältää runsaasti vaihtoehtoja tarjota. Soitin heille kahdesti, antoi heille koot ja komennetaan koneen se seuraavalla viikolla. Siellä oli yhden päivän viive, mutta se ei haittaa, koska tytöt olivat todella tyytyväisiä leningit. Kiitos, Bridesire. Olen ehdottomasti menossa tilata uudelleen.

  Asiakas: Rachel Treffi:05-05-2017

 2. Merenneito V-aukko Täysipitkä Ylipitkä Pitkä hiha Satiini Mekko

  Äitini yllätti minut viime kuussa kaunis, sifonki mekko, joka täydellisesti muodostaa minun sävyttämään masu. Koska en ole fani verkkokaupoissa, en usko häntä ensin, että hän todella ostanut tuotteen verkossa. Kuitenkin, kun hän näytti minulle tämän sivuston ja tapahtumien hän meni läpi vain tehdä tilausta, olen nyt ajatellut saada lyhyt mekko tulevan ristiäiset lastani.

  Asiakas: Shirley Treffi:09-05-2017

 3. A-linja Off-the-shoulder Nilkkapituinen Lyhyt hiha Tafti Mekko

  Olen yrityksen tyttö, joten minulla ei ole aikaa tehdä ostoksia varten mekko. Kun siskoni valitsi minut tyttärensä kummiksi, en voinut sanoa ei ja joutui pyytämään minun sihteeri ostoksia verkossa mekko minulle. Hän teki ostoksia Bridesire ja haluan poimia leningit hän löysi minulle perustuu minun myönnettyjä etuuksia. Niistä 10 leningit, päätin 6, koska useimmat niistä ovat todella upeita. Kun leningit saapui, olin ensimmäinen tarkistaa ne ja asenna ne välittömästi. Yksityiskohdat olivat todella upea ja voin nähdä, että he ovat laittaa niin paljon vaivaa, kun he loivat vaatteet. Olen erittäin huolellinen henkilö ja joskus jotkut merkit eivät kulje tasovaatimuksistani, mutta täytyy sanoa, että kappaleet sain yhtiön A-OK!

  Asiakas: Charjuana Treffi:13-05-2017

 4. A-linja Sydän Epäsymmetrinen Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Ostin räätälöity äiti morsiamen pukeutuminen tätini kaksi viikkoa sitten. Oli pimeää violetti ja ajattelin hän oli todella pidä siitä. Se saapui kaksi viikkoa sitten ja kaikki meni hyvin sovituksen aikana. Vaikka hän ei pidä ryppyiset suunnittelu, hän sanoi hän haluaa kangasta sekä yleistä viihtyvyyttä, että hän nauttii tiputtaa sen. Vau! Luulin mekko imee hänelle. Joka tapauksessa, kiitos bridesire Nizzan vaatteita.

  Asiakas: Deborah Treffi:17-05-2017

 5. Kotelomekko V-aukko Täysipitkä Puolihiha Satiini Mekko

  Äitini ei koskaan tyyppi nainen, joka rakastaa osoittaa pois hänen jalat kun yllään pukeutuu juhliin, mutta olen todella rakasti tan polvipituinen äiti morsiamen pukeutuminen. Tilasin sen ja kun se saapui, olin melko huolissani, että hän ei ehkä pidä siitä. Hän asennettu sen ja hän näytti hyvältä, koska se on asennettu hänen täydellisesti. Hän myös piti? holkin ja neliötä koska se luo siluetti pienempiä vyötärölinja. Lopulta hän rakasti sitä.

  Asiakas: Shirley Treffi:21-05-2017

Parhaat Tarjoukset