Koti >  Juhlamekot >  Tanssiaispuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

1-24 (tehty 511 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Olen todella rikkaita siitä, millaisia ??iltapukuja minä kuluvat. En tyydy mitään, mikä ei ole mielekästä. Miksi haluan pukea rahaa mekko, jota en koskaan halua käyttää? Bridesireellä oli mitä halusin.

  Asiakas: Claudia Treffi:12-10-2017

 2. Kotelomekko Yksiolkaiminen Lyhyt/Mini Hihaton Elastinen Satiini Mekko

  Kun olin ostoksilla paras mahdollinen iltapuku ensimmäistä kertaa, minulla oli joitain ihmisiä online suositella Bridesire. En todellakaan ollut pettynyt ollenkaan!

  Asiakas: Anja Treffi:27-10-2017

 3. Kotelomekko Sydän Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Kävin ensimmäisellä päivälläni ja tarvitsin katsomaan niin seksikäs kuin mahdollista. Katseet internetissä, törmäsin Bridesireen, ja lukemalla joitakin asiakkaiden arvosteluista, pohdin kokeilemista ja tilattiin iltapuku. Pukeutuminen saapui päivälle ennen lähetyspäivää ja sen tarkistamisen jälkeen ylpeänä sanoin, että se on upea ja sopiva. En voi odottaa käyttää sitä isossa päivänä!

  Asiakas: alexandra Treffi:11-11-2017

 4. Kotelomekko Sydän Lyhyt/Mini Hihaton Pitsi Mekko

  Bridesire tuli parhaimman ystäväni suosittelemani heti. Hän vakuutti minulle, että ostaessani hääpuvun verkossa oli helpompaa ja voisin nähdä paljon malleja. Vaikka olin hieman epäröivä, otin ja tilasin hääpuvun ja se oli yksinkertaisesti henkeäsalpaava. Näytin siltä kuin kaunein morsiamen koskaan hääpäiväni, kiitos.

  Asiakas: Teresa Treffi:26-11-2017

 5. Kotelomekko Neliö Lyhyt/Mini Hihaton Elastic Silk-like Satiini Satiini Mekko

  Syntymäpäiväni tulossa viikon kuluttua tarvitsin todella uutta mekkoa. Kun etsin internetissä, päätin lopulta kokeilla Bridesireä. Tänään olen erittäin kiitollinen siitä, että tein päivän. Kaikki ystäväni kertoivat minulle, että katselin upeaa prom-mekkoani.

  Asiakas: Rachel Treffi:11-12-2017

Parhaat Tarjoukset