Koti >  Juhlamekot >  Tanssiaispuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

1-24 (tehty 511 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. Kotelomekko Yksiolkaiminen Polvipituinen Hihaton Satiini Mekko

  Kiitos tämän sähköisen kaupankäynnin yrityksestä, kun löysin sen kauhistuttavan ja hirveän, kun tilasin mekko 41 tuuman räjähtävällä. Kuitenkin he toimittivat 36 tuuman räjähdyspaineen. Myöhemmin otin yhteyttä heihin ja sanottiin lähettävän heille kuvia, joiden jälkeen menen naimisiin muuttamaan. He myös lupasivat maksaa 15 prosenttia kokonaiskustannuksista tai tehdä uuden tilauksen 25 prosentin alennuksella. Mikä muu online-yritys laajentaa tätä anteliaisuutta? Se osoittaa, että yritys on vastuussa virheistä, joita he tekevät yrityksilleen. Pidä se ylös Bridesire.

  Asiakas: NASSIMA Treffi:25-08-2017

 2. Kotelomekko Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Tein kaksi pukeutumissopimusta Bridesire-myymälöissä viime kuussa ja ne kaikki tulivat odotetusti. Väri, laatu ja rakenne olivat täsmälleen niiden verkkosivuilla. He saapuivat valolaatikolle ja olivat kaikki ihastuttavia. Ne olivat molemmat sopivia hyvälaatuisia ja paksu vuori. Aluksi olin huolissaan negatiivisista arvioista, jotka olin lukenut yrityksestä, mutta myöhemmin kehittämässä luottamusta, kun jatkanin viittasin ystäväni verkkokauppaan. Toimitus tehtiin asetetuissa aikatauluissa hyvällä asiakaspalvelulla. Aina kun pukeudun leningit, ystäväni ihailevat heitä ja haluaisivat aina haluta laittaa heille tilauksen.

  Asiakas: Mynissa Treffi:05-09-2017

 3. A-linja Satiini Polvipituinen Halterneck Morsiusneitojen mekko

  Olen aina kuvitellut satuhenkistä, koska olin nuori. Itse asiassa en päätynyt naimisiin kunnes olin 40-vuotias. Tämä ei ollut osa minun suunnitelmaa - olla joutua etsimään hääpuvun, jonka oletan vain näyttävän hyvältä 20-vuotiailta. Onneksi Bridesire ilahtui miellyttävästi heidän valintansa mukaan. Paljon huivit olivat minulle hyvin houkuttelevia. Ja onnistuin tilaamaan yhden mekon, joka oli unelmani.

  Asiakas: Petra Treffi:16-09-2017

 4. Kotelomekko Yksiolkaiminen Sydän Sifonki Lyhyt/Mini Cocktailmekot

  Olen kyllästynyt kuulostamaan kuin rikki levy, kun puhun siitä, miten tarvitsen uusia mekkoja, koska painoni on muuttunut. Raskauden ja painon aiheuttavien lääkkeiden välillä olen usein tarvinnut uusia mekkoja. Bridesire on pelastanut elämäni, koska voin tilata kotoa. Tämä on parempaa kahdella kiireisellä pienellä lapsella. Nyt, kun menen ulos mieheni kanssa, tarvitsen vain varata lastenhoitajan varsinaiselle yölle, ei ostopäivää etukäteen.

  Asiakas: Angelica Treffi:27-09-2017

 5. A-linja Olkaimeton Lyhyt/Mini Hihaton Satiini Mekko

  Olen todella rikkaita siitä, millaisia ??iltapukuja minä kuluvat. En tyydy mitään, mikä ei ole mielekästä. Miksi haluan pukea rahaa mekko, jota en koskaan halua käyttää? Bridesireellä oli mitä halusin.

  Asiakas: Claudia Treffi:12-10-2017

Parhaat Tarjoukset