Koti >  Juhlamekot >  Tanssiaispuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

1-24 (tehty 511 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Satiini Sääripituinen Olkaimeton Morsiusneitojen mekko

  Olen laski sanoa kiitos minun upea järjestyksessä. En odottanut erinomaisena, koska sen halpa hinta. Tämä on luultavasti ensimmäinen mekko ostin erittäin halpa hinta, mutta täynnä upeita yksityiskohtia. Kiitos!

  Asiakas: Emma Treffi:09-04-2017

 2. Kotelomekko Sydän Spagettiolkaimet Lyhyt/Mini Hihaton Sifonki Mekko

  Olin kauhea tarve uuden LBD kaksi kuukautta sitten, koska minun piti vaikutuksen mennessä. En löytänyt hyvää joka imartelee ruumiini muodon. Katsos, olen isompia torsos ja pienempiä lonkat, mutta olen todella haaveilla päällään kehon halailemassa LBD joka ei vääristä minun miehekäs muoto. Onneksi Kuuntelin paras ystäväni, kun hän kertoi minulle etsiä sen Bridesire. Valitsin upea joku ja kertoi heille tekemään mitään he voivat piilottaa miehekäs muoto. Olin yllättynyt, kun ne lisätään hienovarainen juna, joka hienovaraisesti piilottaa miehekäs muoto, mutta imartelee minun sovi midsection. Minulla oli uskomaton kokemus kanssasi, kaverit. Haluan kertoa teille, että seuralaiseni todella sanoi Olen seksikkäin nainen hän koskaan päivätty 2 vuotta! Paras ystäväni kertoi myös katsoin erittäin seksikäs siinä. Tunsin todella imarreltu ja happy ’coz mekko myytiin vain on $ 250 myynnistä johtuen. Niin, ja ennen kuin unohdan, serkkujani tarkasteltiin mekko ja he ovat melko vaikuttunut siitä, varsinkin kun kerroin heille hinnasta ja siitä, miten sain sen teiltä. He sanoivat he on tilaan teiltä ensi kuussa tulevissa Homecoming osapuolelle. Kiitos!

  Asiakas: Mary Treffi:18-04-2017

 3. Kotelomekko Sifonki Over Paljetti Lyhyt/Mini V-aukko Coktail mekko

  Minun ensimmäinen päivä koskaan minun tulevan miehensä oli olla viikon ajan. Joten otin erityisiä mittauksia ja tilasi prom mekko Bridesire. En voinut piilottaa iloa, kun mekko saapuivat päivää aikaisemmin kuin odotettiin. Mutta parasta oli, kun jouduin avaamaan paketin ja kokeilla sitä. Itse se tehtiin saamieni mittausten kirjaimellisesti aina; En ole koskaan nähnyt mitään virhe sitä. Hyvää työtä Bridesire ja keep it up!

  Asiakas: Johanna Treffi:27-04-2017

 4. Kotelomekko Spagettiolkaimet Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Kokemukseni bridesire on suorastaan ??hämmästyttävä. Olin panicky tilassa löytää täydellinen cocktailasut viime kuussa, kun pääsin sivuston sattumalta. Sivusto oli todella käyttäjäystävällinen ja kaikki mekot olivat todella upeita. Sain näkyville helmi vaaleanpunainen epäsymmetrinen kultani polvipituinen cocktail mekko. Se oli todella upea ja se, että kangas oli sifonki antaa minulle varmuuden, etten tarvitse huolehtia minun toivottuja pieniä pullistumat keskiosa. Laitoin tilauksen välittömästi ja edustaja, joka sain puhelun viihdyttivät minua hyvin, rakentaa Rapport matkan varrella. Kun mekko saapuivat, liivi on melko tiukka, joten minun piti lähettää sen takaisin. Yhtiö toimitetaan täydellinen tuote minulle neljä päivää ja se oli todella upea ja se sai minut tuntemaan erittäin iloinen, että minun täytyy suositella bridesire minun ystäviä ja sukulaisia.

  Asiakas: Bettina Treffi:06-05-2017

 5. A-linja U-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Elastic Silk-like Satiini Mekko

  Etsin kohde hääpuku viime kuussa. Minä ja morsiameni menevät naimisiin Honolulussa Havaijilla kesäkuussa, ja olin etsivät että täydellinen ranta valmis puku. En ole koskaan kokenut ostavat mitään Bridesire, mutta olen overheard officemate sanoa, että se on hyvä yritys. Yritin tarkkailun sivuston ja olin tyrmistynyt sen laaja valikoima kohde hääpuku. Löysin tämän epäsymmetrinen pallo viitta organza mekko kultaseni pääntie ja en voinut ottaa silmiäni pois. Soitin yhtiö välittömästi ja pehmeä ottaen edustaja vastasi puheluun. Hän oli niin kohtelias ja ystävällinen, kun minua läpi tapahtuman helposti. Annoin hänelle minun tarpeet ja mieltymykset ja hän vakuutti minulle, että mekko toimitetaan kuukaudessa. Varmasti, mekko saapui kuukaudessa, mutta liivi oli hieman löysä, joten lähetin sen takaisin heille ja vaati heidän täytyy lähettää sen minulle alle viikossa. Jälleen mekko saapui alle viikossa ja tällä kertaa ei ne minulle, koska se on jo täydellinen ja he myös antoivat minulle matching hanky!

  Asiakas: Joshua Treffi:15-05-2017

Parhaat Tarjoukset