Koti >  Juhlamekot >  Tanssiaispuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

1-24 (tehty 511 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja U-aukko Lyhyt/Mini Hihaton Elastic Silk-like Satiini Mekko

  Etsin kohde hääpuku viime kuussa. Minä ja morsiameni menevät naimisiin Honolulussa Havaijilla kesäkuussa, ja olin etsivät että täydellinen ranta valmis puku. En ole koskaan kokenut ostavat mitään Bridesire, mutta olen overheard officemate sanoa, että se on hyvä yritys. Yritin tarkkailun sivuston ja olin tyrmistynyt sen laaja valikoima kohde hääpuku. Löysin tämän epäsymmetrinen pallo viitta organza mekko kultaseni pääntie ja en voinut ottaa silmiäni pois. Soitin yhtiö välittömästi ja pehmeä ottaen edustaja vastasi puheluun. Hän oli niin kohtelias ja ystävällinen, kun minua läpi tapahtuman helposti. Annoin hänelle minun tarpeet ja mieltymykset ja hän vakuutti minulle, että mekko toimitetaan kuukaudessa. Varmasti, mekko saapui kuukaudessa, mutta liivi oli hieman löysä, joten lähetin sen takaisin heille ja vaati heidän täytyy lähettää sen minulle alle viikossa. Jälleen mekko saapui alle viikossa ja tällä kertaa ei ne minulle, koska se on jo täydellinen ja he myös antoivat minulle matching hanky!

  Asiakas: Joshua Treffi:15-05-2017

 2. A-linja Polvipituinen Olkaimeton Helmillä koristelu Sash/Ribbon Satiini Kerrostettu mekko Rypytetty Coktail mekko

  Mikä kaunis iltapuku !!! Täydellisesti tehty ja ehdottomasti väri halusin; punainen. Tuona iltana, olin näköisenä Barbie, olin tilannut kokoa 36 tehtävä e kevyt materiaali. Totuus on, että kun avasin tuon paketin, olen levoton koska ajattelin että olisi virhe, mutta arvaa mitä? Se oli väri, materiaali ja koko olin tilannut. Kukaan tarvitsee yöpaita pitäisi käydä Bridesire ja lupaan, että ne ovat ei kaduta!

  Asiakas: Melinda Treffi:24-05-2017

 3. A-linja Halterneck Sääripituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Aikana poikani häissä, olen tilasi vuonna Bridesire varten mekko. Käytin mahdollisuus mukautetun mitoitus tilauksesta. Käytin parhaiten räätälöidä saan mittaukset hyvin tehty. Sitten minä lähetin mittaukset Bridesire ja pukuni tuli istuva kuin hansikas. Asiakkaat pitäisi kokeilla tätä vaihtoehtoa erityisesti niille epävarma koot. Pituus samoin oli niin täydellinen liikaa. Ne ovat myös saatavilla chattailuun one tilauksen yhteydessä. Rakastan Bridesire ja se on peräisin tunnen verkkokaupasta.

  Asiakas: Leticia Treffi:02-06-2017

 4. Kotelomekko Tafti Lyhyt/Mini Olkaimeton Morsiusneitojen mekko

  Etsin prom mekko tyttärelleni toiselle viikolla, kun sain sivuston. Löysin sinistä minimekko kanssa röyhelöt helmassa. Se sai kultaseni pääntie ja rypytetty liivi on täydellinen mennä hänen hauras vielä kurvikas ruumiinrakenne. Soitin välittömästi Bridesire heti ja kertoi heille, että halusin tuon mekon. Henkilökunta oli kaikki innoissaan ja potilaan puhelimessa ja olin nopeasti liimattu hänen viehättävä puhelimeen taitoja. Kuitenkin tilaus meni hyvin, ja mekko saapuivat sovittuna päivänä. Täytyy sanoa, että mekko näyttää erittäin upea todellisuudessa eikä valokuvaa. Näytin mekko tyttärelleni ja hän rakasti röyhelöitä sekä kultaseni pääntie. Olen myös ostanut uuden parin seksikäs avoin pohjantikka korkea kallistuneena sandaalit mennä mekko. Tiedätkö mitä??! Minusta tuntuu että olen teinivuosieni taas vain katsellen minun kaunis tytär upeassa mekossa.

  Asiakas: Erika Treffi:11-06-2017

 5. A-linja Sifonki Polvipituinen V-aukko Coktail mekko

  Se oli ensimmäinen kerta tehdä ostoksia verkossa. Olen asioinut ympäri kuuluisan ja johtava myymälää, mutta hinnat eivät olleet kätevää. Se oli vasta sain Bridesire että laitoin tilaukseni. Mekko oli niin merkittävä valmistettu korkealaatuisesta. Se oli ystäväni häissä ja sain olivat positiivisia huomioita mekko. Voin viitata on Bridesire jossa laatu on avain. Haluan käydä tämän sivuston muihin jotta tapahtuma. Niin upea.

  Asiakas: robin Treffi:20-06-2017

Parhaat Tarjoukset