Koti >  Juhlamekot >  Tanssiaispuvut

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

1-24 (tehty 511 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Asiakkaiden Arvostelut
 1. A-linja Sydän Polvipituinen Hihaton Sifonki Mekko

  Haluan vain sanoa suuren kiitoksen kaikille Bridesire'ssa saadusta avusta, jonka he antoivat minun löytää täydellinen hääpuku. Olin etsinyt kaikkialla mekosta, joka soitti minulle, mutta ei löytänyt sitä ennen kuin kävin tällä sivustolla. Henkilökunta oli tyytyväinen kaikkiin kysymyksiinni pukeutumisesta ja minulla oli todella paljon kysymyksiä. Palvelun kaikki näkökohdat olivat erinomaisia, ja tunsin olevani turvassa koko prosessin ajan. En voi suositella niitä tarpeeksi.

  Asiakas: Diana Treffi:01-07-2017

 2. A-linja Elastinen Satiini Lyhyt/Mini V-aukko Morsiusneitojen mekko

  En löydä tarpeeksi sanoja kiittääkseen Bridesireä. Tarkoitan, että tämä on mahtavaa! Missä maailmassa pääsen tilaamaan iltapuku ja 24 tuntia myöhemmin, siellä yritän sitä? Aluksi ajattelin sitä vitseinä, kun kysyin yhdeltä Bridesire-edustajalta. Hän oli niin mukava, kuinka hän puhui minulle ja kun hän kertoi minulle, että tilaukseni oli menestys, minun piti vain odottaa ja katsoa, ??kuinka kauan ne vievät heidät. Bridesire on yksinkertaisesti upea.

  Asiakas: ester Treffi:12-07-2017

 3. Kotelomekko Yksiolkaiminen Epäsymmetrinen Hihaton Sifonki Mekko

  En millään miljoonalla vuodella haluaisin ostaa hääpukua verkossa, mutta yup, se tapahtui! Minulla oli todella huono kokemus fyysisistä myymälöistä, myymälähenkilöt olivat töykeä minulle ja eivät halunneet näyttää minua halutuilta mekkoilta, joten lopetin ja aloin etsiä verkossa. Onneksi löysin tarkan pitsi mekon halusin. Se on todella kaunein asia ja minun mukanani rakasti nähdä minut kävelemään käytävän mukana.

  Asiakas: derya Treffi:23-07-2017

 4. A-linja Elastinen Satiini Lyhyt/ Mini Yksiolkaiminen Morsiusneitojen mekko

  Olen vauhdittaa äitiä teini-ikäisille tytöille ja yksi asia, jota emme saa apua, on erityinen tilaisuus leningit (joka kallistuu nopeasti). Minun ystäväni viittasi minua Bridesireen ja olen niin innoissani! Nyt voin saada kaikki tytöt kauniin mekon milloin tahansa he tarvitsevat yhden (kotiinpaluu, prom, tuomioistuimessa lämpeneminen, sinä nimit sen) paljon vähemmän kuin menisimme henkilökohtaisesti! Plus-puoli ei ole vain nämä mekot kohtuuhintaan, kukaan muu ei aio käyttää "heidän" pukeutua ja he voivat saada värin ja tyylin sopivaksi heidän persoonallisuutensa kanssa! Ottaen huomioon, että he tarvitsevat kolme tai useampia mekkoja vuodessa, tyttö, tämä sivusto on ollut elämän ja talousarvion säästäjä! Vanhimmat kaksi pitävät silmällä täällä ja pelaavat tyyliä, jotka valmistautuvat ensi vuonna lol!

  Asiakas: Giulia Treffi:03-08-2017

 5. Kotelomekko V-aukko Polvipituinen Lyhyt hiha Satiini Mekko

  Esimerkkinä juhlallisuuteni, halusin iltapuku tapahtumaan. Kirjoitin kaikki vaaditun koon tekniset tiedot ja lähetin asiakastukea sähköpostitse. Pelkäsin frustroista, joita olin kuulleet verkkoyrityksiltä. Päätin antaa tämän triolle ja odottaa hyvää mekkoa. Suunnitteluni oli paras, ja menin juhlapäivälleni viettämään päiviä nukkumaan mukavasti uuteen iltapukuun. Haluan tukea Bridesiren vaurautta ja neuvoa ihmisiä ostamaan siitä.

  Asiakas: Marina Treffi:14-08-2017

Parhaat Tarjoukset