1. Koti
  2.  > 
  3. Hääpuvut
  4.  > 
  5. Tuppi

Tarkentaa

    Tapahtumapaikat

    Kauppa hinta

Hameet ovat suunniteltu siten, että sauma kulkee pystysuorassa olkapäistä alas lantiolle. Heidän on tarkoitus sovittaa morsiamen ruumiin.
1-36 (tehty 132 tuotteet)

1  234

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  234

 Siirry 

Mekot sifonki Dream Wedding vihreäksi

Häät ovat kaunein päivä elämässä monille morsiuspareille. Tästä syystä hääpuvut pitäisi olla jokaisen naisen kaunein vaate. Häät, morsiamen pari on aina keskittyä. Tietenkin tärkein painopiste on valkoinen morsian. Klassinen häät valkoisella on trationaalinen tapahtuma, jossa morsian aina houkuttelee huomiota hänen herkkä ulkonäkö. Valkoiset mekot ovat romanttisia ja jännittäviä samaan aikaan. Kuka päättää tällaisesta mekko, on hemmoteltu valinnanvaraa, koska häät leningit tarjotaan monissa eri versioita myyntiin. Mutta on varmaa, että sopivat häät leningit jokaiseen makuun tai jokaiseen kuvaan. Morsian on varmasti paljon aikaa valita oikea mekko, koska naimisiin ei ole joka päivä. Houkuttelevien suosikkien joukossa on tyylikkäitä malleja, joissa on hienostuneita sifonkipeitteitä. Puhtaan silkin ja sifonin yhdistelmä täydentää jokaisen häät unen viehättävällä tavalla.

Erittäin erikoinen puku kotelorivillä

Nämä materiaalit silmämääräisesti täydentävät jokaisen mekot ja tekevät siitä mitä on, hyvin erityinen mekko, joka on elämäsi kaunein päivä. Kevyt, läpinäkyvä, herkkä sifonkieristys maagisesti korostaa naisellinen charmia. Jos kyseessä on ostopäätös, mutta ei vain materiaalien valinnan keskipisteenä. Myös leikkaus on valittava vastaamaan tyyppiä. Muodikas naiset valitsevat usein muodikkaita mekot. Nämä mekot aina heijastavat tietyntyyppistä tyyliä ja tuovat esille kaikki naiselliset käyrät huomaamattomiksi. Kauluspaidat ovat tiukkoja, hahmoja yhdestä kappaleesta. Klassiset vaippamekot pidetään suorina ja niissä on vaakasuora pääntie. Tietenkin, nämä mekot ovat halpoja, lyhyissä tai pitkiä versioita ja tietenkin sifonki koristeita tai ilman. Pitkäsiirto-mekko on varustettu lyhyillä urilla.

vastaavia lisävarusteita

Nämä eivät ole vain tyylikkäitä, vaan ne tarjoavat myös tarvittavan jalatilan. Nuoremmat naiset haluavat myös valita jännittäviä mini-malleja. Myös mekot ovat saatavilla mini-versiossa. Pukeutua valitseminen kauneus on, että jokainen mekko voidaan yksilöllisesti räätälöidä tai räätälöidä. Tämä luo täysin ainutlaatuisen pukeutumisen ainutlaatuiseen tapahtumaan. Enemmän romantiikkaa ei voi säteillä morsiamessa. Jos haluat, voit suorittaa romanttisen kuvan junalla. Hinaus tai peite on myös saatavana monissa eri malleissa ja pituuksissa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sopivat lisävarusteet loistavat jokaisen häät tyyliin. Ilman sitä vain ei ole mahdollista. Koristeellinen pääpanta tai herkkä helmi kaulakoru tekevät morsiamen taideteoksesta. Tietenkin on myös tyylikkäitä tai ylellisiä A-line-pukeutua valkoisissa ja norsunluusta. Katso nykyiset kokoelmat lisää entistä enemmän romanttisen häät.