1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Tyylikäs
Jos haluat pitkää tyylikkäästä tulevassa puolueessa, johon aiot osallistua, niin on aika, että aloitat tänään sopivan tyylikkään pukan ostoksen.
1-36 (tehty 353 tuotteet)

1  2345678910

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  2345678910

 Siirry 

Parhaat Tarjoukset

Tyylikäs puku, jossa kauniit mallit

Elegantit iltapuvut ovat ihanteellinen kumppani erilaisten juhlien tilaisuuksiin. Promassa, juhla-illassa tai häämössä voit näyttää vaatteita tyylikkäältä puolelta. Jaloiset kankaat, naiselliset leikkeet ja ylimääräinen pitkä hame antavat mekolle klassisen, ajaton ulkonäön. Näissä kauniissa malleissa jokainen nainen voi tuntea olevansa todellinen kuningatar. Lisäksi tarjolla on lähes kaikki tyylit ja värit, joten varmasti sopiva malli on saatavana. Puvut voivat olla romanttisia, ylivoimainen, moderni tai erittäin klassinen. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten silkistä tai sifonista. Synteettisiä kuituja käytetään usein myös jalomiin malleihin. Näillä vaatteilla on se etu, että ne voidaan puhdistaa helpommin. Klassinen puku on varustettu pitkällä hameella. Mutta on myös lukuisia malleja, jotka innoittavat lyhyemmillä hameilla. Näitä malleja voi käyttää myös cocktaileja tai discoissa. Samaan aikaan voit tilata puvut verkossa ja valita valtavasta valikoimasta erilaisia sopivia, tyylejä ja värejä. Tutustu mahdollisuuksiin ja löydä uusi suosikki mekko!

Kaunein näyttää juhla-otteita

Erilaisten erilaisten iltakerrosten ansiosta monet ulkonäöt ovat mahdollisia. Esimerkiksi punaiset puvut ovat tällä hetkellä muodissa. Palavat mallit herättävät kaiken huomiota ja ovat täydellisiä kumppaneita dramaattisiin esityksiin. Voit yhdistää nämä mallit nudefarbenen-lisävarusteisiin. Myös kultakorut sopivat täydellisesti punaisiin pukuihin. Jos haluat hurmaavan ulkoasun, nappaa sitten puku, jossa on kiiltävä metallinen viimeistely tai valitse malli, jossa on häikäisevä strassi. Paitsi väri myös määrittää mekon vaikutuksen. Myös istuvuus ja pinta vaikuttavat suuresti ulkonäköön. Kuvio-hugging puku, jossa on alhainen pääntie, näytät viettelevää ja eleganttia samanaikaisesti. Mallin Empire-leikkaus kuitenkin näyttää enemmän tyttömäiseltä ja leikkiseltä. Romanttiset asut voidaan toteuttaa pitkillä, hieman laskevilla mekkoilla pehmeillä pastelliväreillä. Jopa herkkä pitsi sopii täydellisesti tähän ulkoasuun. Narrow Lackballerinas on huomaamaton väri täydellinen asu tyylikäs. Todelliset muotitieteilijät voivat myös uskaltaa jännittäviin pukuihin. Entä mekko, jossa on Vokuhilan helma tai röyhkeä leikkaus lonkalla? Voit käyttää silmiinpistäviä napitut lisävarusteet tai modernit koristeet. Todellinen muoti korostaa ns. Merenneito mekkoja. Näille malleille on tunnusomaista hahmo hame, joka avautuu vain alaosaan. Tämä on visuaalinen muistutus merenneitoon. Ole innoittamana monista eri malleista ja löydä mekko, joka sopii parhaiten tyyliisi.