1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Valkoinen
Jos sinulla on säälittävä persoonallisuus, mutta silti haluat olla melkoisen juhlan aikana, kannattaa harkita valkoisen puvut käyttöä.
1-21 (tehty 21 tuotteet)

1  

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  

 Siirry 

Valkoinen puku: ylimääräinen eleganssin ja kevyyden annos

Naisen vaimossa ei ole valkoista iltapuku. Ja se on hyvä asia, sillä loppujen lopuksi valkoinen puku on rento ja elegantti samanaikaisesti, ja sitä voidaan siis käyttää useissa tilaisuuksissa ja juhliin.

Elegantti puvut valkoisella: todellinen silmälääjä

Valkoisten pukujen suurin etu on se, että ne tarjoavat ehdottoman wow-vaikutelman joka kerta. Olipa juhlatilaisuudessa tai juhlallisessa tilaisuudessa: valkoiset puvut ovat aina oikea valinta. Jo 1920-luvulla valkea puku lanseerasi kukaan muu kuin Coco Chanel ja siten muotiin. Myös maailmankuulu suunnittelija Christian Dior tunnustettiin valkoisten pukujen puolesta. Sittemmin vaate on vallannut muotimaailmassa, ja se on nyt saatavilla häikäisevin ja monipuolisin vaihtoehtoisin versioin. Väri valkoinen edustaa erittäin jännittävää ja suosittua värivariaatiota. Valkoista pidetään yleensä viattomuuden värinä ja välittömästi kesä, kevät, keveys ja herkku. Tästä syystä valkoiset puvut välittömästi säteilevät käyttäjiään ja loistavat, jotta jotkut kateelliset katseet taataan. Valkoisia pukuja ei tietenkään voi käyttää vain punaisella matolla vaan myös romanttiseen illalliseen, rentoihin ystävien tai muiden tapahtumien kanssa. Mutta yksi asia on taattu: Valkoisella pallolinnalla menestyvä ulkonäkö on väistämätön.

Kuinka yhdistää valkoiset puvut

Koska väri valkoinen on periaatteessa erittäin yksinkertainen väri, se mahdollistaa monenlaisia yhdistelmiä ja lisävarusteita. Riippuen tilauksesta, jossa valkea puku on tarkoitus kuluttaa, tämä tietysti tarjoaa erilaisia lisävarusteita. Lisäksi väreillä on suuri etu, että vaikka se takaa säteilevän ulkonäön, mutta ei liian räikeä tai tunkeileva, se toimii toimimattomana. Jos valkoista pukua käytetään tuuli- tai juhla-iltana, koruja voi myös epäonnistua. Valkoisissa puvuissa kultaiset korut ovat erityisen hyvin, sillä tämä vie valkoisen sävyn kylmän ja tämä rikastuttaa sen lämpöä. Olipa sitten iso pyöreä korvakoru, kultainen rannekoru tai juliste kaulakorut: kaikki on mahdollista. Jos valkoisella puvulla on lisäksi paljetteja tai muita koristeita, lisävarusteiden on sopeuduttava näihin koristeisiin. Muussa tapauksessa asu voi nopeasti tuntua levoton. Jos se kylmenee illalla, alaston tai keinutuoli denim-takit, tyylikkäät blazerit ovat täydellisiä kumppaneita ilmaville, valkoisille iltohelmille. Tietenkin trendikäs mustavalkoinen näyttää aina toimii. Tässä valkoinen puku yhdistyy mustaan takkiin tai mustisiin lisävarusteisiin. Ilmava ja kevyt kokonaisuus näyttää siltä, että kengän väri on mahdollisimman herkkä. Muuten tulos voi olla liian vaikea tauko, jolla on vähän harmonista vaikutusta.