1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Vintage
Jos olet enemmän perinteinen nainen, ansaitset ansaita itsellesi ajattomia ilmeitä, joita vain vintage-puku voi tarjota.
1-36 (tehty 107 tuotteet)

1  23

 Siirry 

 •   Katso:  
 • Lista Grid Galleria
 • Kaikki Ilmainen toimitus
 • Järjestä:
 • Näyttö:

1  23

 Siirry 

Tyylikäs vintage mekot juhliin

Vuosikerta puvut ovat tyylikkäitä ja henkivät samaa nostalgista viehätysvoimaa. Tällä hetkellä pitkiä puvut ovat suosittuja retro-ilmeitä. Suunnittelijat käyttävät hyvin erilaisia aikakausia, joten jokaiseen makuun on jotain. Esimerkiksi Golden Twenties -hahmot ovat hämmästyttäviä malleja. Tämä kuohuviini malleja näy houkutteleva metallinen sävyjä ja yleensä koristeltu paljetteja tai hapsut. Jos kuitenkin tuntuu fifties näyttävät, muista tarttua puku leveä keinuvat alushame. Sixties, naiset käyttivät juhlissa yhtäkkinen muutos mekkoja. Yksinkertaisia malleja värejä kuten viininpunainen ja mänty vihreä ovat erityisen juhlallinen. Tyylikäs 70-Jaher katsoa sinua menestymään takit, jotka oli koristeltu leikkisä röyhelöt. 80-luvulla, sitten se löysi olkatoppaukset, joka ei lopu, vaikka ennen juhlavaatteita. Jos se on hieman liian paljon hyvä asia, voit yksinkertaisesti valita hyvin leikattu mekko hieman kiiltävä kangas ja yhdistää se leveä vyötärö vyö. Tämä ilme oli myös 80-luvulla aivan lonkka. Tänään hän tekee viileän retro-tunnelman.

Yhdistä vintage-puvut oikein

Tyylikkäät vintage-mekot ovat erinomaisia eri tilanteissa. Voit takit cocktailkutsuilla kulumista käydessään taidenäyttelyn häissä paras ystäväsi tai päivällisen elegantissa ravintolassa. Pukeutumisen lisäksi lisävarusteiden pitäisi äänestää. Vain ne antavat vaatteen viimeistelyn. Reuna mekot 20s sopivat hyvin, esimerkiksi silmäänpistävä päähine kuin Fascinator. Myös hiukset bändejä, koristeltu sulat, sopii tämä näyttää kuin hansikas. 50-luvulla naiset toivottivat kiinnittävänsä huomaamattomat jouset hiuksiinsa. Söpöllä polkadotilla varustetut mallit sopivat täydellisesti alushameen. Nyt sinun tarvitsee vain saada viileät kampaukset tältä vuosikymmeneltä. Sillä 60 on räikeä ja värikkäitä, muodossa värikkäitä korvakoruja ja rannerenkaita paras valinta. Piristää yksinkertaista tuppi mekko tällä kertaa taitavasti. Voit tehdä tämän käyttämällä korkeimpia mahdollisia hiuksia, jotka ovat tiukasti sidoksissa toisiinsa. Dutt ja updo ovat yhtä sallittuja. Vain kymmenen vuotta myöhemmin, levyke hattu tuli yksi suosituimmista tarvikkeet ollenkaan. Voit myös käyttää sitä ihanasti pukuun. Se antaa sinulle erityisen naurettavan näköisen. Tyylikäs hopeinen tai kultakoru täydentää ulkoasua. 80 vuoden aikana naiset kuin alkoivat tuottaa oman iltapuvut erikoispitkä helmikaulakorut ja toisistaan enemmän. Olkalaukku täydentää ulkoasua.