1. Koti
  2.  > 
  3. Hääpuvut
  4.  > 
  5. Yksinkertainen
Yksinkertaiset mekot eivät välttämättä tarkoita, että ne ovat halvempia. Sen sijaan yksinkertaiset mekot näyttävät aina upealta ja tyylikkäältä, varsinkin kohteiden häätilaisuuksissa. Bridesire voit valita yhden 50+ yksinkertaisesta häätpukeutumismallistasi ja räätälöidä sen räätälöidäksesi tarpeidesi mukaan.
1-2 (tehty 2 tuotteet)

1  

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  

 Siirry 

Yksinkertaiset mekot ovat optinen korostus hienostuneesti

Vaikka oletettavasti kaunein päivä morsiamen elämässä on etualalla oleva mekko, se ei tarkoita sitä, että tämä on pompous ja liian suunniteltu. Häiden tunnuslauseesta riippuen monet naiset valitsevat myös mallin, jota voidaan pitää yksinkertaisena. Silti he varmasti kiinnittävät huomiota hääpäivällä, koska juuri tällaiset hääpuvut korostavat morsiamen luonnon kauneutta ja viehätystä. Ne soveltuvat myös naisille, jotka eivät astu alas altan eteen.

Yksinkertainen muotoilu, jalo kankaat

Häät leningit kuitenkin ovat väittävät olevan laadukasta materiaalia. Mutta kun morsian valitsee yksinkertaisen mallin, huomiota kiinnitetään enemmänkin aineistoon. Siksi tällaiseen tilaisuuteen käytetään usein korkealaatuista ja raskasta silkkistä tai satiinista valmistettua silkkaa. Häät, jotka rennosti vietetään rannalla tai ympäröivät kukkiva luonto, tällaiset leningit ovat erittäin sopivia. Jopa tyylikäs ulkonäkö rekisteritoimistossa, morsian päättää oikein, jos hän valitsee yksinkertaisen mallin. Pikemminkin tyylikäs ja huomaamattomasti suunnitellut morsiamet voivat vakuuttaa, jos he eivät halua päättää häät valkoinen. Koska klassiset kerma tai munankuorenväriset näyttävät entistä tyylikkäämmältä yksinkertaisemmalta työstään ja tekevät jokaisesta morsiamesta kruunaamatonta prinsessaa hänen onnellisimmalla päivällään.

Vilkkaat lisävarusteet korostavat vaikutusta

Naiset, jotka valitsevat häät leningit verkossa, löydät monia malleja eri pituuksilta ja malleilta lukuisissa kaupoissa. Olipa puoli hiha tai trendikäs yksi-olkapää leikkaus, pitkä tiukka tai lyhyt ja leveä swinging hame, mielikuvitusta ja hienostuneisuutta discreet bridesmaids ovat käytännössä rajaton. Malli on suunniteltu häät orientoitumisen mukaan. Jos haluat juhlia luontoystävällistä juhlaa ystävien ja perheen kanssa, löydät vastaavan kukkaisen tuen herkissä kukissa, kuten päivänkakkaroita, violetteja tai koiranputkea. Hääjuhlia rannalla tai jopa rannalla voidaan myös kehittää runsaasti kukkien luomuksia.

Korosta korut ja kampauksen tyylikkyys

Jos morsian päättää yksinkertaisesta morsiuspuvusta, hän voi asettaa visuaalisia aksentteja muotoilun ja kampauksen suhteen. Pitkät hiukset, luonnolliset aallot ja kiharat, jotka kulkevat rennosti olkapään yli, todellinen silmäänpistävä. Jos haluat jotain tyylikkäämpiä, voit laittaa pullaa ja vetää pois joitain säikeitä löysätä. Morsiamet. joilla on lyhyet hiukset, nämä voivat pehmeästi muotoilla kasvojen kehystämistä ja korostaa näin naisellisuutta. Kengät pitävät mukavasti päivän, mutta myös täydentää ulkoasua. Yksinkertaisille hääpukuille sopivat tyylikkäät sandaalit hihnoilla, jotka eivät halua käyttää avoimia kenkiä, jotka voivat myös kengät kantapohjaisilla kennoilla, joten valitse pieni pennin kantapää. Kaiken kaikkiaan tämä korostaa hiljaista ulkoasua, joka myös koruja, jotka ovat melko klassisia lyhyellä helmikorkeudella tai liian kookkaalla kultaketjulla.