1. Koti
  2.  > 
  3. Meistä

Meistä

 

 

Noin 12 vuotta sitten päätimme erota perinteisistä häämyymälöistä ja muista morsiusalan yrityksistä. Bridesire perustettiin tarjoamaan morsiamille halvimmat ja laadukkaimmat puvut verkossa. Pukumme ovat täysin uusia, eikä niitä ole myöskään koskaan kokeiltu. Hintamme ovat noin 80 % alhaisemmat kuin mitä muut perinteiset häämyymälöt tarjoavat.

 

Meillä on Bridesirellä yli 2 500 ainutlaatuista mallia. Työllistämme yli 50 lahjakkaan ja kokeneen mekkovalmistajan ja suunnittelijan tiimin. Saat juuri sen, mitä näet kuvissa.

 

Lisäksi, toisin kuin perinteiset häämyymälöissä ja muissa yrityksissä, olemme tervetulleita palautuksiin ja vaihtoihin, jotta saat täydellisen mekkosi ilman vaivaa. Jokaisella mekolla on käteispalautustakuu. Katso lisätietoja palautus-/palautuskäytännöstämme.

 

Bridesirestä ostaminen on turvallista ja kätevää. Asiakasedustajamme odottavat 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Voit olla varma, että kysymyksesi selvitetään ystävällisesti ja asiantuntevasti. Voit tavoittaa meidät lähettämällä meille sähköpostia tai käyttämällä ainutlaatuista verkkochat-palveluamme. .

 

Odotamme auttavan sinua löytämään täydellisen mekkosi. Bridesire on kunnia saada upouusia ensiluokkaisia mekkoja jopa 80 % halvemmalla kuin muut morsiusliikkeet. Leikkaamme ja räätälöimme kaikki mekot itse. Pääasiallinen syy siihen, että kustannukset ovat niin alhaiset, on se, että meillä ei ole normaalien häämyymälöiden yleiskustannuksia.

 

Tervetuloa Bridesireen!