Voimassa: 09/21-09/28
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Lomamekkoja
 6.  > 
 7. A-linja Halterneck Polvipituinen Hihaton Sifonki Loma Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja Halterneck Polvipituinen Hihaton Sifonki Loma Mekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:Halterneck
Helman/Laahuksen Pituus:Polvipituinen
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Rypytetty, Porrastettu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:Valkoinen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2019/07/29 02:39:48
  Christina
  Sinun täytyy etsiä hämmästyttävä valikoima häät. Tässä on ratkaisu sinulle. Vierailin tällä sivustolla ja heillä on valikoima pukuja. Saat varmasti oman valintasi.

   2019/07/03 02:27:55
  Christine
  En yleensä kirjoita arvioita, mutta pirun se! Tämä mekko on vain kuuma ja hämmästyttävä. Se on hyvin tehty ja sopii tiiviisti hyvään hengitystilaan. En ole koskaan tuntenut hyvää tällaista mekkoa. Kiitos kaverit.

   2019/05/25 04:34:17
  Vanessa
  Nämä kaverit ovat laadukkaita ja hienoja malleja. Olen ostanut muutamia mekkoja, jotka muodostavat ne, ja ne ovat kaikki tyylikkäitä! hinnat ovat edullisia. Hyvin iloinen heidän kanssaan.

   2019/05/03 18:20:25
  Twange
  Ostan klassista mekkoa tästä kaupasta, ja jos myös klassikoita pidätte, sinun ei tarvitse mennä KAIKKIIN - luota minuun! Lopuksi äitini rakastaa nyt mekkoa.

   2019/03/28 22:06:40
  thina
  Luotan siihen, että yrityksellä on suuri valikoima ja edullisia hintoja. Heillä on myös suuri kassajärjestelmä. Se saa minut hymyilemään ja palaa takaisin tähän yritykseen vaatteiden tarpeisiin

   2018/01/23 03:51:46
  SANDRA
  Ladies, tämä on paras verkkokauppa, jossa voit ostaa päivällisesi, prom-mekko ja hääpuku. Jos sinulla on kiireinen aikataulu, sinun tarvitsee vain kertoa heille haluamasi mekko ja koko ja odota, että he voivat valita sinut. Tein sen ja sain parhaan vaatteen kuin odotettiin. Nämä kaverit eivät koskaan pettäisi. Illallinen maku näytti niin kauniilta minulle ja poikaystäväni rakasti sitä vieläkin enemmän. Älkää antako kukaan sinua lannistelemaan, että he eivät ole aitoja kavereita, mutta jos he kokivat sen, että ehkä se johtuu siitä, että he eivät koskaan ylittäneet viestiään niin hyvin. Tunne, mitä haluat ja ota heihin yhteyttä välittömästi. Lyön vetoa, että nautit häät, illallinen tai tapahtuma johon osallistut. Bridesire Rakastin kuinka huolestunut joukkueesi oli, he tekivät minusta rentoutuneen.

   2018/01/20 10:13:30
  john
  Monet ovat aikoja, jotka olen pettynyt verkkokaupoissa erityisesti minkäänlaiseen mekkoon. Kuitenkin kun kuulin Bridesiresta, päätin antaa sen viimeisen yritän. Yllätyksekseni, kaikki verkkokaupat eivät ole keskimääräisiä, kalliita tai hidasta. Jos jotain, Bridesire on päinvastainen. Tilasin hääpuvun, joka antoi minulle elämäkerran muiston. Pukeutuminen oli täsmällinen, jonka valitsin, sen toimittaminen ajoissa ja hinta oli ystävällinen. Kiitos niin paljon Bridesire.

   2017/12/22 07:49:03
  Hannah
  Bridesire teki minulle erittäin hämmästyttävän työn, kun asetin morsiuspuvun järjestyksen. Koska olen melko pieni, minulla on aina ollut pelkoja tilaamalla mekko verkossa edellisestä tilauksestani, minulla on aina niin suuri mekko minulle. Kun tilasin tämän mekon ja vastaanotin sen, mekko oli hyvin sopiva ja niin upea minulle. Olin niin onnellinen siitä, että sait sen. Pukeutuminen antoi parhaan näytön odottamani kyseisen erikoispäivän aikaan. Mekko saapui pari päivää aiemmin. Kiitos Bridesire, annoit minulle parhaan, jota en voinut pyytää mistään.

Kirjoita arvostelu A-linja Halterneck Polvipituinen Hihaton Sifonki Loma Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *