Voimassa: 05/08-05/15
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Lyhyt
 8.  > 
 9. A-linja Halterneck Sydän Polvipituinen Hihaton Sifonki Iltapuku

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja Halterneck Sydän Polvipituinen Hihaton Sifonki Iltapuku

  Värikartta
  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Tämä polvipituinen iltapukujen suosio on kasvanut merkittävästi parin viime vuoden aikana sen erinomaisen laadun ja ainutlaatuisuuden ansiosta. Tässä trendikkäässä mekossa on kultaisen muotoinen pääntie, joka on ripustettu riimuilla, luonnollinen vyötärölinja, röyhelö- ja röyhelökoriste sekä sifonkikangas, joka on mukava ja houkutteleva.
Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:Halterneck, Sydän
Helman/Laahuksen Pituus:Polvipituinen
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Rypytetty
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:Valkoinen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/03/25 20:14:32
  Cristian
  Osallistuin paljon tehtäviin osana työni. Haluan mennä verkkoon poimimaan leningit, jotta voisin varmistaa, etten valitse pukua, jota muutkin kaupunkini naiset ostavat. Se on tapahtunut minulle aiemmin, ja se voi olla todella hankalaa kuin elokuvissa. Bridesirellä on ainutlaatuinen valinta, joten se on tullut piilotetuksi helmi. Luulen, että ilmoittaminen maailmalle ei ole paras liike, mutta toivottavasti kukaan miehistäni ei saa lukea tätä!

   2018/01/22 14:27:41
  ELISABET
  Rakastan todella kangasta, jonka sain Bridesire mekkoani! Se tuntuu hyvältä iholta. Voisin käyttää tätä mekkoa joka päivä, ja olisin, jos en olisi niin huolissani pilaantumisesta.

   2018/01/21 12:19:18
  sonia
  Toivottavasti haluaisin tietää Bridesirestä, kun olin naimisissa ensimmäisen kerran! En voi uskoa kuinka monta pukeutumisvaihtoehtoa heillä on ja värejä! Olen tilaamassa paitsi minun hääpukua, mutta kaikki viisitoista morsiuspuvun mekkoja näillä kaverit myös! Olen kirjaimellisesti viettänyt viikkoja kauppoihin ja en löytänyt mitä halusin, ja löysin sen sivustolla viidessä minuutissa! Alunperin halusin tehdä kaiken tytön samasta väristä, mutta koska heillä on niin paljon valintoja, ajattelemme lyhyempiä mekkoja pidempään pukeutumiseen ja erilaisten sävyjen tekemiseen eräänlaiseksi ombre-ilmeeksi! Uskon, että tämä todella tekee hääni erikoiseksi ja en voi odottaa nähdä näitä mekkoja henkilökohtaisesti, olen kuullut niin paljon hyviä asioita niistä!

Kirjoita arvostelu A-linja Halterneck Sydän Polvipituinen Hihaton Sifonki Iltapuku:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *