Voimassa: 06/12-06/19
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Pitkä
 8.  > 
 9. A-linja Halterneck Täysipitkä Hihaton Satiini Iltapuku

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja Halterneck Täysipitkä Hihaton Satiini Iltapuku

  Värikartta
  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:Halterneck
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Laskostaa
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Satiini
Väri näkyvissä:Musta (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/02/16 18:23:42
  Deborah
  Tilasin sinulle teetä pukeutuneen mekon viime kuussa ja ajattelin, että väri oli keltainen, mutta se oli sinappi kun se saapui kotiovelleni. Mielestäni se kuitenkin täydentää ihoni, joten ei ole huolissani. Kiitos

   2018/02/01 04:57:59
  Valentina
  Kaksi kuukautta sitten olen tilannut joitakin painokuvioitua shift-mekkoja keväällä ja pidän siitä, mitä näin. Nämä mekot ovat juuri sopivia ruumiilleni ja mallit näistä mekkoista olivat nuorekkaita mutta eivät liian lapsellisia. Tilasin myös kiilakengät ja ne tarjosivat ne kooltaan 10, mikä on vaikeaa löytää eniten kenkäkauppoja. Tämä on yksi parhaista sivustoista, jotka olen nähnyt kevään ja kesän vaatteille ja suosittelin sivustossasi ystäviä. Olen tällä hetkellä ostoksilla häät suosii serkkun häät ja suosikki sivustosi näyttävät hyvältä! Suosikkini ovat elefanttihartsikorttikannattimet, bambu-käsinfaneja, linnunpesän suolaa ravistelevia ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu manikyyri-sarja. Bridesien verkkosivuilla on hienostuneisuutta kohteita, ja siksi siitä on tullut yksi suosikkipaikoistani ostoksille näinä päivinä.

   2018/01/01 06:38:26
  Valerie
  Koska minulla on jo huono kokemus verkkokaupoissa, ostaessani jotain morsiamesta oli viimeinen asia mielessäni, kun olin jo raivostunut etsimään oikeaa morsiusneitoa. Paras ystäväni sai minut bridesmaidiksi tulevissa häät tässä kuussa Brasiliassa. Olin jo etsinyt kauniita mekkoja helmikuusta alkaen, mutta en yksinkertaisesti löytänyt sellaista, joka saa minut tuntemaan itseni ja näyttämään itsevarmalta. Sitten alkoi tehdä ostoksia verkossa, ja näin tämän alin epäsymmetrisen pukeutuneen vaaleanpunainen. Se oli rakkaus ensi silmäyksellä minulle! Ilman muita ajatuksia, heti tartuin puhelimeen ja soitin morsiamet. Tunsin helposti, koska edustaja oli erittäin ammattilainen puhelun käsittelyssä. Koska se oli räätälöity mekko, puhelu kesti noin puoli tuntia, mutta kaikki meni sujuvasti. Mekko saapui sovittuun päivämäärään, enkä odottanut sen olevan kovin tyylikäs ja tyylikäs. Puolipeitteet, yksityiskohdat ja epäsymmetrinen tekivät sen näyttävän upealta. Juhla, annoit minulle syy luottaa verkkokaupoissa uudelleen, mutta teen sen vain sinun kanssasi. Kyllä, tulen varmasti ostamaan lisää sinua tulevaisuudessa.

Kirjoita arvostelu A-linja Halterneck Täysipitkä Hihaton Satiini Iltapuku:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *