Voimassa: 06/12-06/19
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Pitkä
 8.  > 
 9. A-linja Korkeakaluksinen Täysipitkä Hihaton Sifonki Iltapuku

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja Korkeakaluksinen Täysipitkä Hihaton Sifonki Iltapuku

  Värikartta
  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 06/19/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Kun käytät tätä ainutlaatuista iltapukua, kaikki ihailevat upeaa ulkonäköäsi. Tämä johtuu siitä, että tämä mekko on ainutlaatuinen, viehättävä ja upea. Siinä on korkea pääntie, joka on koristeltu kauniilla kukilla, ja seksikäs mutta tyylikäs hihaton yläosa. Tässä lattiaan ulottuvassa mekossa on myös kaunis muotoiltu liivi, johon kuuluu luonnollinen vyötärö ja A-linjainen siluetti.
Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:Korkeakaluksinen
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Kirjailtu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:Musta (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2017/11/11 11:01:40
  Ajsa
  Olen melko kiireinen, joten jätän tekstiviestin sinulle tänään. Haluaisin kiittää teitä siitä, että toimitin mekkoani viipymättä ja huolehdin tilauksestani välittömästi. Kiitos täydellisistä muutoksista minun pukeilleni sekä huivin. Rakastan myös lisättyä nauhaa miehusta. Tämä on toinen kerta, kun teet liiketoimintaa kanssasi ja olette edelleen hämmästyttäviä. Kaksi peukaloa ylös!

   2017/11/10 22:41:11
  monica
  Paras ystäväni häät on toukokuun ensimmäisellä viikolla Australiassa ja halusin, että kaikki järjestetään tällä viikolla, koska hän teki tytön morsiamen, joten sain tilaisuuden pukeutumaan morsiusneitoon. Näytin hänet tänä aamuna ja olin onnellinen, kun hän sanoi, että hän tilaa myös kukkamies-mekot Bridesirestä. Se oli todella jännittävää, koska hän oli hämmästynyt smaragdin olkaimattomalla aline sifonki mekko. Hän sanoi, että se on kaunista ja halpaa. Annan tilauksen huomenna saatuamme kukatyttöjen mittaukset. Toivon vain, että tilaus saapuu ennen tämän kuun päättymistä.

   2017/10/24 05:24:39
  Pamela
  Hyvää päivää sinulle. Haluan kertoa teille, että olen saanut kuukausi sitten käsin pukeutuneen mekon. Se oli uskomatonta! Erityisesti rakastan sitä, kuinka luovan suunnittelijanne keräsivät yksityiskohdat, joita halusin pukeutumaan. Se on yksi hienoimmista ostoksista, joita minulla on koskaan ollut tässä kuussa. Kiitos sooo paljon!

Kirjoita arvostelu A-linja Korkeakaluksinen Täysipitkä Hihaton Sifonki Iltapuku:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *