Voimassa: 05/08-05/15
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Quinceanera mekot
 6.  > 
 7. A-linja Korkeakaluksinen Täysipitkä Lyhyt hiha Tafti Organza Quinceanera mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja Korkeakaluksinen Täysipitkä Lyhyt hiha Tafti Organza Quinceanera mekko

  Värikartta
  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:Korkeakaluksinen
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Lyhyt hiha
Koristelut:Röyhelöt, Paljetti, Porrastettu, Kukkakoristelu, Aplikointi, Rusetilla koristeltu, Vyöt/nauhat, Rypytetty, Helmillä koristelu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Tafti, Organza
Väri näkyvissä:Valkoinen, Violetti (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/01/18 19:17:02
  Tamara
  Sain tilaukseni eilen. Se oli mahtavaa! Kangas oli pehmeää ja koristelut luovasti muotoiltu. Kaksi peukaloa ylös! Hyvää työtä!

   2017/12/06 23:58:04
  Eir
  Ette tiedä kuinka kiitollisia olen, kun sain eilen morsiuspuvun äitien pituuden. Näet, minulla ja äidilläni oli oikeastaan ​​hieman ajautumista suunnitelmiani naimisiin, koska hän ei pitänyt poikaystäväni. Mutta hän ei voinut estää meitä enää "coz olen jo 3 kuukautta raskaana, joten ajattelin voivani ostaa häneltä mekko, jotta hänet halusi hääpäivänään. Poika, hän itki! Niin, äitini on hyvin tunneperäinen ja kaikki tekee minusta tunteelliseksi, koska suuri päivä on tulossa niin pian ja haluan, että kaikki väärinkäsitykset häviävät. Hän huusi paitsi, että ostin hänelle mekon ("coz hän ei ole kovin materialistinen"), mutta hän myös itki, koska se oli itse asiassa hänen unelmoiva äiti morsian mekko! Hän asensi sen ja hän näytti upealta. Kiitos paljon tarjotaksenne asiakkaillemme onnellisuutta kauniilla mekkoilla, vaikuttavalla asiakaspalvelulla ja edullisilla hinnoilla.

   2017/11/02 02:00:34
  paola
  En todellakaan halunnut kuopata 500€ pukeutumiseen erikoistapauksissa, ellei se ole minun hääpuku, joten kun kollegani kertoi minulle, että hän on ostanut vaatteensa Bridesireltä, päätin kokeilla sitä viime kuussa. Etsin korallivanteen mini-pukeutua toimistopuolelle toukokuussa, ja kun näin yhden Bridesien sävyinen korallin mekko, en epäröinyt soittaa heihin ja tilata tilaukseni. Koska se ei ole räätälöity mekko, tilaus saapui noin viikossa. No, se on hieman löysä midsectissä, mutta sen on ok, koska voin piilottaa valtavan vatsaani. LOL! Joka tapauksessa, olen vain onnellinen kollegani kertoi minulle yrityksen coz sain upea mekko vain 72,99€!

Kirjoita arvostelu A-linja Korkeakaluksinen Täysipitkä Lyhyt hiha Tafti Organza Quinceanera mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *