Voimassa: 05/08-05/15
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Tanssiaismekot
 6.  > 
 7. A-linja Off-the-shoulder Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja Off-the-shoulder Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko

  Värikartta
  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 05/15/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:Off-the-shoulder
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Kristallikoristelu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Satiini
Väri näkyvissä:Samppanja (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2018/03/01 19:39:27
  Maaike
  Olen tilannut prom hameen ja itse asiassa se oli kaukana odottamastani. Pukeutuminen oli Wow! Laadukas ja tyylikäs tyyli. Se oli juuri puku, jonka kuvat olivat osoittaneet ja samat mitat, jotka olin lähettänyt. Pukeutuminen oli kaunista ja se sopii täydellisesti. En voi sanoa, kuinka iloinen olin sinä iltana, varsinkin sen vuoksi, että olen saanut paljon ystäviä, jotka minulta saivat tyttärestä. Pukeutuminen oli niin mukavaa, että muut puolueen osapuolet eivät voineet vastustaa vastustavansa heittäytymistä. Muut naiset eivät voineet vastustaa sen upeaa muotoilua, kun he myöhemmin kävivät minua kyselemään minne olin ostanut mekon. Se oli upea kohtaus, jota haluan vaalia ikuisesti. Kaikki rakastivat mekkoa. Tällä yrityksellä on myös erinomaiset toimitus- ja asiakaspalvelupalvelut. Kun hääkuukausi lähestyy, en voi odottaa laittaa tilausta hääpukuani Bridesire.

   2018/02/28 21:00:32
  Meaghan
  Bridesire on yksi parhaista online-pukukerosivustoista, joita olen tavannut viime aikoina. Osapuolten tai erikoistilanteiden osalta verkkosivusto on yhden luukun palvelu, joka pystyy käsittelemään kaikki pukeutumistarpeeni. Sain onnistuneesti hankkimani kaikki häät joukkueeni tarvitsemani mekot ilman vaivaa, joka liittyy usein tämän tehtävän suorittamiseen. Bridesire tarjosi hääpukuja, vastaanottomekkoja ja erikoistapahtumia morsiuspuvuksi hääpuvun lisäksi. Toinen asia, että piti tästä sivustosta, on, että ne on varustettu eri tyylejä hääpukuja jokaiseen asetukseen ja kausi.

   2018/02/22 01:11:04
  carmen
  Pyysin kahta leningiasi kaupastasi ja kaikki tapahtui niin nopeasti. Viikon kuluttua sain sen, mutta en koskaan uskonut, että se voisi olla niin aikaisin. Omat tapaukseni, kun ostokset verkkokaupasta ovat hyvin erilaisia, että aina kun pyydän jotain, se toimitetaan aina viime hetken. Hintasi ovat myös oikeudenmukaiset verrattuna muihin myymälöihin, palveluihisi ja toimitusprosessiin. Kaikki kaupat, jotka tarjoavat kohtuulliset hinnat, voivat tehdä kaiken sinulle hyvin. Tärkeintä oli, että leningit olivat hyvin kauniita, ja perheeni rakasti niitä niin paljon, ja tein paljon enemmän. Minulle säästää aikaa ja välttää huolestuminen, mieluummin ostoksilla kanssasi milloin tahansa. Olet veto verkkokaupasta, jonka olen tuntenut tähän mennessä parhaita palveluita aina mekon valinnasta, kunnes se toimitetaan.

Kirjoita arvostelu A-linja Off-the-shoulder Täysipitkä Hihaton Satiini Mekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *