1. Koti
 2.  > 
 3. Morsiamen juhlamekko
 4.  > 
 5. Morsiusneitojen mekot
 6.  > 
 7. A-linja Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Sifonki Morsiusneitojen Mekko

A-linja Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Sifonki Morsiusneitojen Mekko

  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 06/22/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:
Kuvaus:

Tämä kaunis morsiusneitopuku on uskomattoman monipuolinen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä monissa yhteyksissä, mukaan lukien häät, valmistumiset, juhlat ja paljon muuta. Se on erittäin mukava ja sitä voi käyttää koko päivän tuntematta väsymystä. Se on valmistettu sifonkista, jossa on satiinivuori. Siinä on myös olkaimeton pääntie ja hihaton yläosa, kauniisti muotoiltu vyötärönauha ja lattiaan ulottuva A-linjan hame, joka ei koskaan mene muodista.
Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:Olkaimeton
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Rypytetty
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:As pictureKirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2021/10/11 03:04:41
  camilla
  My gift to Jane was to buy her a wedding dress. I had to check out your wedding dresses section and choose the best looking one. She loved it a lot. I appreciate the excellent services you offered. The delivery was fast too.

   2017/11/26 13:05:28
  Franka
  Olen erittäin tarkka äiti kolme. Olen aina varma, että kaikki on täydellistä, varsinkin kun on kyse tyttäreni leningeistani, joten olin huolissani sairastani yhdestä niistä, jotka oli tilattu Bridesiresta. Olen pahoillani, mutta en ole koskaan ennen kuullut Bridesiren nimeä. Minun on sanottava, että se ei ole yhtä suosittua kuin jotkut online-yritykset, mutta olen melko vaikuttunut yrityksestä. Olen itse kutsunut heitä päivästä sen jälkeen, kun olen oppinut, että vanhin tyttäreni maksoi 1000 plus. Sanoin heille, että virhe oli ja että minun tarvitsi saada rahat takaisin, mutta edustaja oli varsin vakuuttava. Hän sanoi, että tyttäreni on jo asettanut tilauksen ja että he vain antavat hyvityksiä vääristä, huonoista ja menetetyistä tilauksista. Jotta vältettäisiin stressaaminen, katkaisin puhelun heikosti ja odotin tilauksen saapumista. Olin järkyttynyt, kun saimme ne. Oli kuin 3 upeaa mekkoa tulle-hameessa upeilla väreillä. Jokainen leningit sopivat hyvin ja olin jopa onnellinen kun kuulin vanhin sanovan, että Bridesire todella viimeisteli muokkauksensa, jota hän halusi pukeutua. Vaatteet näyttivät myös kalliimpia kuin sen 300 plus hinta. Vau! Joten anteeksi Bridesire, koska et luota sinuun. Aion suositella sinua tytöille. Kiitos paljon tekemästä hyvää työtä.

   2017/11/09 11:27:05
  Bianca
  Tarvitsin mekko minun häät ja oikeastaan ​​Bridesire ei petä. Mekko valmistettiin laadukkailla kankailla yhdistettynä tahrattomiin ompeleihin. Omat koot oli vaikea löytää, mutta kun otin mittaukseni ja lähetin heille, sain tarkan mekon, jota etsin. Pukeutumani oli hyvin sopiva ja tyylikäs. Tämä kehotti minua jopa tekemään tilauksen myös bridesmaidien mekkoille, ja tulokset olivat myös rohkaisevia. My bridesmaids leningit olivat täydellisesti sopivia ja vastaavia värejä. Heidän asiakaspalveluhenkilöstö ovat myös erittäin ystävällisiä ja hyödyllisiä. Ostokset olivat siis erittäin helppoja ja ne olivat myös nopeita toimittamaan pakettia. Bridesire todella teki häätni todellisen unelmamessuille, joita kukaan haluaisi. Tyylikkäät ja tyylikkäät bridesmaids-mekot tekivät kävijöistä kimmoisan kunnioituksen. En voi suositella muuta paikkaa kuin Bridesire.

   2017/11/03 17:50:44
  Clara
  Olen täysin rakastunut hääpukuani. Se juuri saapui tänään ja otan sen välittömästi. Se ei vaadi muutoksia ja on todella upea. Nyt kun minulla on mekko, häät tuntuvat todellisilta. (Hullu, tiedän.) Kiitos, Bridesire, tiedän olevani todella kaunis morsiamen, joka näyttää miljoona taalaa, mutta en viettänyt sitä läheskään paljon.

Kirjoita arvostelu A-linja Olkaimeton Täysipitkä Hihaton Sifonki Morsiusneitojen Mekko:

Jos sinulla on tarkastelu tästä tuotteesta jakaa muiden asiakkaiden kanssa, voit jättää kommentin.

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *