Voimassa: 05/30-06/06
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Valmistuminen Mekot
 6.  > 
 7. A-linja Satiini Polvipituinen Yksiolkaiminen Valmistumismekko

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire.fi. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi / toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja Satiini Polvipituinen Yksiolkaiminen Valmistumismekko

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti: A-linja
Kaula-aukko: Yksiolkaiminen
Helman/Laahuksen Pituus: Polvipituinen
Vyötärö: Luonnollinen
Hihan Pituus: Hihaton
Sleeve Type: Hihaton
Koristelut: Rusetilla koristeltu
Selkä: Vetoketju
Täysin vuorattu: Kyllä
Sisäänommellut rintaliivit: Kyllä
Boning: Kyllä
Kangas: Satiini
Väri näkyvissä: Norsunluu (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2020/02/26 05:21:20
  Luz
  Kokemukseni kavereidesi kanssa oli poikkeuksellinen. Onnistuin valitsemaan kolme mekot kokoelmastasi. Hinta oli hyvä, ja toimitit ajallaan. Kirjoitan tämän vain kiittää sinua. Olet legit pukeutuja. Kiitos erinomaisesta työstäsi.

   2020/01/29 15:56:53
  Karin
  Tämä mekko on uskomaton, ja laatu on erinomainen. En odottanut heidän olevan erittäin tyytyväisiä ja yllättyneitä. Tilasin pukuni pian häästäni ja pystyin vastaanottamaan sen 10 päivässä! Asiakaspalvelu oli myös kärsivällinen ja avulias kaikissa kysymyksissä ja huolenaiheissa, koska halusin saada pukeutumisen ajoissa. Olen erittäin kiitollinen valosta laatikossa, joka sai minut tuntemaan oloni niin kauniiksi isolla päiväni.

   2019/09/21 21:58:45
  Amanda
  Tein kaksi erilaista mekkoa, koska olin loppumassa, jos epäonnistui. Mutta nyt olen hemmoteltu valinnoista, ne ovat kaikki hämmästyttäviä, ja meidän oli keskusteltava siitä sulhaseni kanssa, johon mahtuisi täydellisesti tilaisuus. Te olette hämmästyttäviä, ylititkö odotukseni erityisesti, kun olet lukenut arviot. Olet suuria ihmisiä.

   2019/09/21 20:42:16
  Giovanna
  Mahtava ostos! Et voi pahoillani antaa teille tämän tehtävän. Mekko on loistava ja täyttää kaikki minun vaatimukset. Pidin siitä, että pukeutumiseni oli sisäänrakennettu rintaliivit, jotka sopivat täydellisesti minulle, joten minun ei tarvinnut käyttää toista. Minulla on pieni potin vatsa ja mekko piilottaa sen hyvin.

   2019/06/02 07:23:48
  Melanie
  Minulla on tähän mennessä ollut suuri kokemus Bridesirestä. Niiden tuotteet ovat erinomaisia, ja niiden asiakastuki on fantastinen. He myyvät myös kohtuuhintaan.

   2018/02/21 05:44:32
  Sharon
  Koska se oli online-yritys, joka käsitteli promppuja, hääpukuja ja iltapukuja, tämä oli täydellinen paikka minun tyttären hääpuvun ostamiseen. Olin viettänyt paljon aikaa konsultointiin ja etsinyt ammattilaisia ​​häätateriaissa, mutta Bridesire sopi täydellisesti tyttäreni ominaisuuksiin, koska halusin hänelle runsaasti häät.

   2017/12/08 21:09:19
  Madison
  Viime viikolla kävelin Bridesiressa etsimään tyttöjen prompukuja. Henkilökunta ymmärsi halun vaatimattomuudesta mekkoani, jotta myyjä saisi nähdä monenlaisia ​​mekkoja selvittääkseen, mikä oli sopivin hänen ikäänsä. Tyttäreni oli myös hyvä aika ja koska hänellä on useita suosikkivärejä, hän vietti paljon aikaa kokeilla eri värejä. Olin erityisen tyytyväinen hintaan ja mekko osti 70% normaalihinnasta. Tyttäreni tuntui prinsessan jälkeen yrittänyt hänen mekko ja henkilökunta antoi meille vihjeitä säilyttää mekko pitkän aikavälin jälkeen prom oli ohi. Bridesire on myymälä, jossa vierailisin jälleen muissa tilaisuuksissa ja toiset nauttivat myös. Olen iloinen, että valitsin tämän paikan prom-mekkoani ja tyttäreni on liian.

   2017/11/25 18:50:20
  ALDONA
  Jokainen siellä etsii prom, ilta ja häät leningit muun tyyppisiä mekkoja minulla on jotain sinulle. Ei online-sivustoa, joka voittaa Bridesire. Kyllä, kuulit minut oikein ja perustan omaan henkilökohtaiseen kokemukseen, voit luottaa sanani. Kaksi viikkoa sitten, tilasin iltapuku, joka tuli kämpällä hinnalla, jonka luulin olevan vitsi. Hinta oli alhainen, että ajattelin, että he olivat valloittaneet minua. Kaksi päivää myöhemmin, iltapuku yhdessä hattun kanssa, kuten olin tilannut, oli käsissäni. Mitä sanot siitä?

Kirjoita arvostelu A-linja Satiini Polvipituinen Yksiolkaiminen Valmistumismekko:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *