1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Valmistuminen Mekot
 6.  > 
 7. A-linja Satiini Polvipituinen Yksiolkaiminen Valmistumismekko

A-linja Satiini Polvipituinen Yksiolkaiminen Valmistumismekko

  Kokotaulukko
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Tilausmitat
  Tilausmitat (cm):
  Etsitkö täydellinen istuvuus? Meidän räätälit käyttää tarkat mittaukset tehdä räätälöity mekko sinulle. Tämä lisäpalvelu on vapaa ennen 07/20/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Määrä:
Kuvaus:

Siluetti: A-linja
Kaula-aukko: Yksiolkaiminen
Helman/Laahuksen Pituus: Polvipituinen
Vyötärö: Luonnollinen
Hihan Pituus: Hihaton
Sleeve Type: Hihaton
Koristelut: Rusetilla koristeltu
Selkä: Vetoketju
Täysin vuorattu: Kyllä
Sisäänommellut rintaliivit: Kyllä
Boning: Kyllä
Kangas: Satiini
Väri näkyvissä: NorsunluuKirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2020/02/26 05:21:20
  Luz
  Kokemukseni kavereidesi kanssa oli poikkeuksellinen. Onnistuin valitsemaan kolme mekot kokoelmastasi. Hinta oli hyvä, ja toimitit ajallaan. Kirjoitan tämän vain kiittää sinua. Olet legit pukeutuja. Kiitos erinomaisesta työstäsi.

   2020/01/29 15:56:53
  Karin
  Tämä mekko on uskomaton, ja laatu on erinomainen. En odottanut heidän olevan erittäin tyytyväisiä ja yllättyneitä. Tilasin pukuni pian häästäni ja pystyin vastaanottamaan sen 10 päivässä! Asiakaspalvelu oli myös kärsivällinen ja avulias kaikissa kysymyksissä ja huolenaiheissa, koska halusin saada pukeutumisen ajoissa. Olen erittäin kiitollinen valosta laatikossa, joka sai minut tuntemaan oloni niin kauniiksi isolla päiväni.

   2019/09/21 21:58:45
  Amanda
  Tein kaksi erilaista mekkoa, koska olin loppumassa, jos epäonnistui. Mutta nyt olen hemmoteltu valinnoista, ne ovat kaikki hämmästyttäviä, ja meidän oli keskusteltava siitä sulhaseni kanssa, johon mahtuisi täydellisesti tilaisuus. Te olette hämmästyttäviä, ylititkö odotukseni erityisesti, kun olet lukenut arviot. Olet suuria ihmisiä.

   2019/09/21 20:42:16
  Giovanna
  Mahtava ostos! Et voi pahoillani antaa teille tämän tehtävän. Mekko on loistava ja täyttää kaikki minun vaatimukset. Pidin siitä, että pukeutumiseni oli sisäänrakennettu rintaliivit, jotka sopivat täydellisesti minulle, joten minun ei tarvinnut käyttää toista. Minulla on pieni potin vatsa ja mekko piilottaa sen hyvin.

   2019/06/02 07:23:48
  Melanie
  Minulla on tähän mennessä ollut suuri kokemus Bridesirestä. Niiden tuotteet ovat erinomaisia, ja niiden asiakastuki on fantastinen. He myyvät myös kohtuuhintaan.

   2018/02/21 05:44:32
  Sharon
  Koska se oli online-yritys, joka käsitteli promppuja, hääpukuja ja iltapukuja, tämä oli täydellinen paikka minun tyttären hääpuvun ostamiseen. Olin viettänyt paljon aikaa konsultointiin ja etsinyt ammattilaisia ​​häätateriaissa, mutta Bridesire sopi täydellisesti tyttäreni ominaisuuksiin, koska halusin hänelle runsaasti häät.

   2017/12/08 21:09:19
  Madison
  Viime viikolla kävelin Bridesiressa etsimään tyttöjen prompukuja. Henkilökunta ymmärsi halun vaatimattomuudesta mekkoani, jotta myyjä saisi nähdä monenlaisia ​​mekkoja selvittääkseen, mikä oli sopivin hänen ikäänsä. Tyttäreni oli myös hyvä aika ja koska hänellä on useita suosikkivärejä, hän vietti paljon aikaa kokeilla eri värejä. Olin erityisen tyytyväinen hintaan ja mekko osti 70% normaalihinnasta. Tyttäreni tuntui prinsessan jälkeen yrittänyt hänen mekko ja henkilökunta antoi meille vihjeitä säilyttää mekko pitkän aikavälin jälkeen prom oli ohi. Bridesire on myymälä, jossa vierailisin jälleen muissa tilaisuuksissa ja toiset nauttivat myös. Olen iloinen, että valitsin tämän paikan prom-mekkoani ja tyttäreni on liian.

   2017/11/25 18:50:20
  ALDONA
  Jokainen siellä etsii prom, ilta ja häät leningit muun tyyppisiä mekkoja minulla on jotain sinulle. Ei online-sivustoa, joka voittaa Bridesire. Kyllä, kuulit minut oikein ja perustan omaan henkilökohtaiseen kokemukseen, voit luottaa sanani. Kaksi viikkoa sitten, tilasin iltapuku, joka tuli kämpällä hinnalla, jonka luulin olevan vitsi. Hinta oli alhainen, että ajattelin, että he olivat valloittaneet minua. Kaksi päivää myöhemmin, iltapuku yhdessä hattun kanssa, kuten olin tilannut, oli käsissäni. Mitä sanot siitä?

Kirjoita arvostelu A-linja Satiini Polvipituinen Yksiolkaiminen Valmistumismekko:

Jos sinulla on tarkastelu tästä tuotteesta jakaa muiden asiakkaiden kanssa, voit jättää kommentin.

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *