Voimassa: 05/30-06/06
 1. Koti
 2.  > 
 3. Hääpuvut
 4.  > 
 5. A-linja Sydän Hovilaahus Hihaton Sifonki

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja Sydän Hovilaahus Hihaton Sifonki

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:Sydän
Helman/Laahuksen Pituus:Hovilaahus
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Aplikointi, Helmillä koristelu
Selkä:Pitsi-up
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:Valkoinen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2020/03/22 23:52:12
  nuria
  Äskettäin löysin tämän sivuston, ja on iloa etsiä mekkoja siitä. Tuonut ensimmäisen mekkini viime viikolla ja vaikuttunut siitä. Puku sopii täydellisesti ja ostaa täältä taas.

   2020/01/07 18:31:04
  Lynda
  Tilasin hääpuvuni, se oli kaunis ja kaikki pitivät siitä. Tein “paljastuksen” kävellessäni käytävältä, kaikki olivat peloissaan. Olin erittäin onnellinen! Se oli mahtavaa; Liittäisin kuvan, jos voisin.

   2019/09/10 04:57:43
  Angelika
  Et voi vain voittaa suurta asiakaspalvelua, ja tämä paikka on siinä vauhdissa! Henkilökunta oli ilahduttavan mahtava ja erittäin avulias. Minun ei tarvinnut kysyä mitään. Se on kuin he vain tiesivät, mitä halusin ja auttoi minua löytämään sen.

   2019/08/29 04:28:17
  marina
  Tilasin sähköpostiviestejä. Sain yhden myynnistä ja varmasti, että menin sopimukseen. Tarjotut kappaleet olivat trendikkäitä ja tyylikkäitä. Olen iloinen, että myynti ei laimentaa valintaa.

   2019/08/22 01:52:07
  daniela
  Tyttäreni oli etsinyt tiettyä mekkoa, minulla ei ollut aavistustakaan, mitä se oli, kunnes löysimme täällä. Hän sai sen neljä päivää ennen tapahtumaa ja sopi täydellisesti.

   2019/07/27 18:46:43
  sgt
  Suuri kauppa kaikkialla. Nopea toimitus ja muutoksia ei tarvita. Rakasta tätä mekkoa! Niin mukava.

   2019/07/18 20:30:08
  Myriame
  Ostokset ovat minulle vaikeita. Olen yksinhuoltajaäiti, jolla on erityistarpeita omaava lapsi, joten olen todella murheellinen, kun minun täytyy mennä myymälään. Olen niin iloinen, että tilasin mekon yllään ystäväni häät tästä kaupasta. Se on kaunis, edullinen ja ainutlaatuinen. Ja ostin sen olohuoneestani. Hyvin onnellinen asiakas täällä.

   2019/05/14 19:26:01
  Samineh
  Tilasin häätpukuni Bridesireltä ja se oli paras päätös koskaan. Olen täysin kunnioitusta siitä upeasta mekosta. En olisi voinut pyytää rehellisemmin. Mieheni ei voinut ottaa hänen silmänsä todelliseksi! Sen luultavasti paras verkkokauppa.

   2019/05/07 03:01:11
  silvia
  Muutama kuukausi sitten ostin itselleni juhlamekon jouluna. Se oli lämpimin joululahja, jonka olen koskaan antanut itselleni. Erityisesti kustannukset olivat minulle erittäin edullisia.

   2019/04/04 04:05:52
  Simone
  Tämä on minun online-vaatteiden myyntipiste. Siinä on kaikki mitä tarvitsen, mikä tekee elämästäni helpompaa. Suosittelen sitä varmasti kaikille, joilla on vaikea löytää vaatteita

   2019/03/30 20:28:47
  Amy
  Kun lapseni ovat sängyssä, vie aikaa ostamaan tällä sivustolla. Kokemukseni heidän kanssaan on aina ollut hyvä ja minulla ei ole valituksia.

   2019/03/26 01:01:28
  Phyllis
  Bridesirella on helppo päästä myyntiin. Heillä on verkkosivuillaan erityinen myyntiosasto, joka tekee ostoksesta edullisen, en halua enää jättää erityishintoja, kiitos Bridesire

   2019/03/24 13:33:55
  Hilda-Mari
  Mikä teki tästä kokemuksesta niin erikoisen, että sain kaikki tarvittavat tiedot. Ne lähettävät materiaaleja, puhdistusohjeita ja lisätietoja. Pidän siitä

Kirjoita arvostelu A-linja Sydän Hovilaahus Hihaton Sifonki:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *