Voimassa: 07/11-07/18
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Cocktailmekot
 6.  > 
 7. A-linja Sydän Polvipituinen Hihaton Satiini Organza Cocktailmekot

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja Sydän Polvipituinen Hihaton Satiini Organza Cocktailmekot

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:Sydän
Helman/Laahuksen Pituus:Polvipituinen
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Kristallikoristelu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Satiini, Organza
Väri näkyvissä:Sininen (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2020/03/24 04:09:02
  Amy
  Etsinyt mekkoa ilman suurta menestystä, kunnes löysin tämän yrityksen verkosta. Piti saatavilla olevasta lajikkeesta ja päätti parhaimmasta olla prom-mekko. Se näytti kauniilta ja sopii kokoon.

   2019/12/07 08:55:15
  Emma
  Olen yllättynyt jatkuvasti tästä myymälästä. Heidän verkkosivustonsa on ilmiömäinen, heidän pukeutumisensa ovat loistavat ja asiakaspalvelu ylittää parin tason. Kaikkien pitäisi tehdä ostoksia täällä, ei pelkästään pukeutumisvalikoimansa takia, koska Bridesire todella välittää asiakkaistaan ​​ja on valmis menemään ylimääräisen mailin puolestasi.

   2019/09/14 03:08:36
  åsa
  Amazing mekko. Tilasin tämän mekko sulhaseni jälkeen, kun hän oli luopunut täydellisestä hääpuvusta. Hän näytti upealta ja pukeutuneena prinsessa. Kaikki rakastivat mekkoa, ja minusta tuntuu, että olen voittanut hänen sydämensä kahdesti; rakkaudella ja pukeutumisella, jonka te suunnittelitte. Kiitos kaverit.

   2019/04/02 07:35:11
  Edis
  Ensimmäinen kokemus tästä yrityksestä oli niin hyvä, että olen palannut yhä uudelleen ja uudelleen. Haluan kohdella niin hyvällä tavalla.

   2018/03/24 09:00:22
  SONYA
  Olen yritysgalleria, joten minulla ei ole aikaa ostaa vaatetta. Kun siskoni valitsi minut tyttärensä kummittariksi, en voinut sanoa mitään ja minun oli pyydettävä sihteeriä ostamaan verkossa mekko minulle. Hän teki ostoksia Bridesireen ja anna minun valita miehet, jotka hän löysi minulle annettujen mieltymystensä mukaan. 10 mekosta valitsin 6, koska useimmat niistä ovat todella upeita. Kun leningit saapuivat, olin ensimmäinen, joka tarkisti ne ja sopi ne heti. Yksityiskohtia oli todella henkeäsalpaava ja voin nähdä, että he ovat panostaneet paljon vaivaa, kun he loivat vaatteen. Olen erittäin huolellinen henkilö ja joskus jotkin brändit eivät läpäise standardeja, mutta minun on sanottava, että kappaleet, jotka saan yritykseltä, ovat A-OK!

   2017/12/28 06:12:25
  Helene
  Mieheni antoi minulle kuuma vaaleanpunainen cocktail-mekko syntymäpäiväni aikana. Se oli kaunein mekko, jonka hän on koskaan antanut minulle, ja olin melko hämmästynyt, kun hän sanoi ostanut sen vain alle 400€ sinulle. Se oli todella vaikuttava, koska se ei näyttänyt vähän halvalta.

   2017/11/01 18:07:02
  Shannon
  Hei Bridesire. Halusin vain kertoa sinulle, että olin eilen hullu, koska tilaukseni ei tullut, mutta sain sen tänä aamuna, ja olin helpottunut. Räätälöity kotipukuinen puku oli ihana ja lisätty keula näytti erittäin söpöltä. Olen niin innoissani käyttämään sitä viikonloppuihin. Luulen, että teit hienosti tilauksessani, ja vaikka se saapui myöhään, mielestäni se kannattaa odottaa! Kiitos!

Kirjoita arvostelu A-linja Sydän Polvipituinen Hihaton Satiini Organza Cocktailmekot:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *