Voimassa: 07/11-07/18
 1. Koti
 2.  > 
 3. Juhlamekot
 4.  > 
 5. Iltapuvut
 6.  > 
 7. Pitkä
 8.  > 
 9. A-linja V-aukko Täysipitkä Hihaton Sifonki Iltapuku

Tämä päättynyt mekko on räätälöinyt ja valokuvannut Bridesire. Kaikki oikeudet pidätetään. Luvaton kopiointi/toistolaite tämä kuva on ehdottomasti kielletty.

A-linja V-aukko Täysipitkä Hihaton Sifonki Iltapuku

    
  Määrä:Kaikki mekot ovat räätälöityjä. Katso kuinka kauan kestää suorittaa mekko.
Taata täydellinen istuvuus ja mukavuus, sinun kannattaa käyttää "Tilausmitat" vaihtoehto.

Me aluksen yli 200 maassa ympäri maailmaa.

Räätälöinti aika: 7-15 työpäivää. Katso tiedot >>

Toimitusaika: 3-5 työpäivää. Katso tiedot >>


Huomio Asiakkaat:
Bridesire on maailman johtava häät vaatteita toimittaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita loistava palvelu ja paras hinta. Huomaamme, että jotkut sivustot tekevät heikkolaatuisia tuotteita meidän nimi. Olkaa varovaisia, ettemme ostaa näitä sivustoja, koska laatua ei voida taata. Klikkaa tästä nähdäksesi laatusuhde.

Kuvaus:

Siluetti:A-linja
Kaula-aukko:V-aukko
Helman/Laahuksen Pituus:Täysipitkä
Hihan Pituus:Hihaton
Koristelut:Röyhelöt, Paljetti, Rypytetty, Helmillä koristelu, Kristallikoristelu
Selkä:Vetoketju
Täysin vuorattu:Kyllä
Kangas:Sifonki
Väri näkyvissä:As picture (Väri & Tyyli voi vaihdella näytön.)Räätälöinti ja toimitusaika
Tilauksen odotusaika on sama mekko räätälöi aika + toimitusaika. Katso tiedot >>
Kangas ja väri
On yli 25 värivaihtoehtoja tuotteitamme. Lisätietoja tutustu Värikartta >>
Kokotaulukko
Voit valita joko vakiokoko tai custom mittauksia. Tutustu Kokotaulukko >>
Miten Mitata
Tarkka mittaaminen on tärkeää taata sovi valintasi. Katso miten >>
FAQ
On kysymys? Käy FAQ >>
Miksi ihmiset kuten me?
Asiakkaamme kuten meille monista syistä. Katso itse >>

Kirjoita arvostelu: Scrivi una recensione

   2019/11/21 04:32:54
  Keri
  Aika, jonka vietän täällä ostoksille, on paras kaikista. En tunnu olevansa tuomittu tai vääränlainen kuin miltä tunteisit muissa paikoissa. Tämä on yksi heidän ainutlaatuisista hahmoistaan.

   2019/10/03 00:06:06
  Sheena
  Olen varovainen valitaksesi parhaan iltapukun jokaiseen tilanteeseen. Sinulta ostani mekko on parhaiden joukossa. Tästä eteenpäin ostan meiltä mekkoja. Huomasin jopa, että myyt hääpukuja. Tulevassa häässäni tilaan sinulta.

   2019/04/24 23:06:19
  leonides
  Vieraile Bridesiressä milloin tahansa, jos tarvitset minkäänlaista mekkoa puolueesi tai häät. He tekivät niin värikkäitä. Kiitos paljon, Bridesire.

   2019/04/17 00:20:07
  Sara
  En voi suositella kenellekään käymään toisessa paikassa pukeutumista varten. Tilaa vain Bridesire ja saat hämmästymään tarjoamastaan ​​palvelusta. MAHTAVA!!!

   2018/03/17 02:34:18
  Fahim
  Siskoni on sellainen henkilö, jolla on vaikea valita. Siksi kun menimme ostoksille joihinkin mekkoihin, joita hän voisi käyttää miehensä työtehtäviin, se oli vähän painajainen. Hän ei pidä kokeilemassa joukko mekkoja, eikä hän nähnyt mitään myymälässä, joka oli kiinni hänen silmistään. Joten päätimme ottaa hänen ystävänsä suosituksen katsoa verkossa Bridesiresta. Ystävä sanoi, että hän tilaa paljon täältä. Siskoni näki joitain pukeutuneita mekkoja ja prosessi oli helppoa.

   2018/03/02 07:53:18
  Saskia
  En todellakaan halua riskata ostoksia verkossa, koska monet asiakkaiden valitukset. Mutta minun on kiitettävä Bridesireä heidän toimittamastaan ​​pukeutumisesta. Olin tilannut prom-mekon toimintoon, johon osallistuin. Mekko oli hieno, korkeampi laatu ja erinomainen räätälöinti. Toimitus oli aikataulussa eikä muutoksia tarvittu. Suosittelen Bridesirea, ja en aio ajatella kahdesti, jos minun täytyy ostaa mekko niistä!

   2017/12/16 15:11:30
  Pius
  Useiden epäonnistuneiden koettelemusten jälkeen useissa online-pukeutumiskaupoissa siskoni laittoi Bridesiren ja tilasi heistä hääpuvun heiltä, ​​kun he olivat nähneet kauniita online-esityksiä. Hän arvioi myyjien erinomaisia ​​ja kohteliaita asiakaspalveluja ja oli tyytyväinen siihen, että he antoivat hänelle huomiota. Sitä paitsi hän antoi myös kehon mittaukset ja valitsi miellyttävän mekon asiakkaille edulliseen hintaan. Henkilöstö oli myös erittäin tarkka ja nopea vastaamaan hänen kysymyksiinsä yksityiskohtaisesti. Toimitus, mekko oli erittäin upea, ja se näytti kauniilta kuten kuvassa. Lähes jokaisen naisen hääparissa oleva nainen ei voinut välttää katsomaan ja hakkaamaan hänen poikkeuksellista pukuansa.

Kirjoita arvostelu A-linja V-aukko Täysipitkä Hihaton Sifonki Iltapuku:

Kerro meille mitä mieltä olet tästä tuotteesta, tai jakaa arviosi muiden asiakkaiden. Ole hyvä ja tee kommentteja keskittyä tähän kohtaan vain. Huomaa, että asiattomat arvostelut poistetaan ja lähetetty.

On kysymyksiä tai tiedustelu tästä tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalvelua. (Asiakkaamme edustaja saavat takaisin sinulle 24 tunnin kuluessa.)

  Tarkoittaa pakollista kenttää*
  Arvostelu:
  Nimesi: *
  Sähköposti: *