Muotisarjat tälle keväällä

Talvi alkaa lähteä meistä, ilmapiirin lämpimät ensimmäiset auringonsäteet alkavat näkyä, takit ja villapuserot siirtyvät taustalle, jotta ne tulisivat voimakkaammin kevyempiin vaatteisiin. On aika tarkastella katukanavia ja tietää, mikä on suuntaus keväällä 2019 tulevan kauden aikana.

Erittäin vahva linja, joka on ollut tänä talvena ja jota myös kevät suunnittelijat ovat ehdottaneet, on Wild West -tyyli. Paras länsimaisen elokuvan tapit, niitit ja tyypilliset kosketukset; tämän tyylin inspiroimat vaatteet tekevät sinusta viimeisimmän tämän uuden kauden.

Tämän ajatuksen puitteissa pieni villi ilmestyy henkiin. Tämä elementti antaa vaatteille runollisen kosketuksen ja tekee eron tuomalla hienostuneisuutta ja glamouria. Häikäisevä mekko tekee sinusta erottuvan missä tahansa.

Ja jos haluat olla viimeisinä keväisinä päivinä, jolloin pieni turkki ei satuta, panostaa kerroksiin. Kyllä, kuten olet kuullut. Kerrokset palaavat, palasivat uudelleen tuhkasta, tämä vaatekappale, joka oli niin muodikasta, kun taas taaksepäin saada näkyvyyttä tarjoamalla sellaista ylimääräistä hienostuneisuutta, jota jokainen näyttää.

Nostalgia on läsnä suunnittelijoiden panoksissa tänä keväänä. Rakastetuista kuusikymmentäluvun innoittamista vaatteista tulee turvallinen veto seurata muodin trendejä. Mekot ja hameet, joiden painatus on inspiroinut kyseisestä aikakaudesta, ruudullinen neulepuserot tai kapinat, joissa on kapinallinen kosketus, täyttävät kadut uudella kaudella.

Kaikkein lumoavimmille yötä varten flitterit eivät voi hukata. Tänä keväänä minidressit siirtyvät toiseen tasoon saadakseen näkyvyyden kahdeksankymmentäluvun pitkille kappaleille ja tyypillisille apinoille.

Jos olet yksi niistä, jotka tuntevat hieman epämuodostuneita ja haluavat näyttää sen omalla tavallaan pukeutumiseen, tänä vuonna olet onnea. Hippi-tyyli muuttuu jälleen välttämättömäksi trendiksi. Värien mosaiikit, erilaiset tekstuurit ja värit, joissa on tietty boheemilainen ilma, tuovat sinut hippin ulkoasuun, joka on aina ollut niin pirteä vuosien varrella.

Hävitä kaapin alaosa, joka oli kerran niin muodikas. Tämä uusi kausi on nestemäiset mekot. Marokon soukin innoittamat mekot, epäviralliset, höyryt ja maapallon sävyt antavat sinulle mahdollisuuden olla ajan tasalla ja pukeutua mukavasti ilman, että pidät niin paljon naisellisuus ja aistillisuus.

Värien osalta voittaja on selkeä vuoden 2019 keväällä. Jos pastelliruusu ja laventeli voittivat taistelun vuoden toisella kerralla, tämä ensi kausi on päähenkilö. Iloinen, piristävä ja elinvoimainen väri, joka saa sinut loistamaan mekkoissa sekä hameissa tai paitoissa, jotka ovat täyttäneet koko maailman katukengät.

Miten näyttää tyylikäs kylmässä ilmastossa?

Kuka sanoi, että kylmä on ristiriidassa glamuurin kanssa? Talvella, kun lämpötilat ovat hyvin alhaiset ja kylmä jäähtyy luissa, tyylikäs on hyvin yksinkertainen, jos tiedät millaisia ​​vaatteita valita milloin tahansa.

Vaikka on totta, että talvi pakottaa meidät pukeutumaan sipulityylin jälkeen, jossa kerrokset ovat runsaasti vaatteissa ja kehon käyrät ovat epätarkkoja, mikä antaa paljon paksumpaa kuvaa todellisesta, kun valitset jokaisen kerroksen asianmukaisesti, voit katsoa naisellinen, seksikäs ja tyylikäs.

Villat hatut tai villatakit ovat yksi lisävarusteista, joita et voi unohtaa, kun lämpötila laskee. Jonkin aikaa sitten tällaisten lisävarusteiden käyttö oli hyvin muodikasta, mutta ne katosivat ajan myötä. Korkit tai baretit, jotka auttavat meitä ylläpitämään kehon lämpötilaa, antavat meille mahdollisuuden luoda hyvin monipuolisia ulkonäköjä ja antaa hienostuneisuuden niistä yksinkertaisimmille. Vedonlyöntien vedonlyönti antaa sinulle mahdollisuuden tuoda modernin kosketuksen kuvaan, mutta jos päätät villakorkista, saat paljon enemmän boheemista tulosta.

Takki on erottamaton kumppani talvella, se on suoja, jota me kaikki käytämme, kun meidän täytyy mennä ulos kadulla. Lämmin takki, jonka avulla voit luoda erittäin hyödyllisiä asuja, on untuvatakki. Se yhdistää täydellisesti farkut, hame tai korkeat saappaat, joten voit näyttää naiselliselta ja tyylikkäästi.

Yksi päähenkilöistä, jotka eivät voi hukata kaapissa talvella, ovat korkeat saappaat. Tämäntyyppiset jalkineet yhdistyvät täydellisesti farkuihin, hameisiin tai mekkoihin, jotka haluavat etsiä naisellisuutta ja eleganssia. Saadaksesi paljon muodikkaampaa panosta ylimääräiseen pitkään, tulet yllättymään äärettömistä yhdistelmistä, joita voit tehdä, ja monipuolista, jotka ovat hyödyllisiä menemään töihin tai menemään elokuviin ystävien kanssa.

Jos haluat antaa toisen kosketuksen takkiisi näyttämään toiselta, lisää vyö. Käytännöllisesti katsoen kaikki takit myöntävät tämän täydennyksen ja tarjoavat jotain erilaista, mikä tekee siitä näyttävän muuttaneen turkin, jolloin voit merkitä vyötärösi enemmän. Häivyttele kaikki uusitut takit.

Yksi tärkeimmistä varusteista talven aikana on huivit. Kaulaliinoja ei voi käyttää vain kaulan ympärillä, niillä on paljon enemmän mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi sitoa ne vyötäröllä vyötärön ympärille tai sijoittaa ne ponchoon hartioille. Hyödynnä talvikauden alhaisia ​​lämpötiloja ja kokeile tätä monipuolista täydennystä.

Jotta voisit kävellä talvella mukavasti ja sinulla on paikka säilyttää käsineet tai huivi, kun et käytä niitä, suuri pussi on paras vaihtoehto. Jos valitset myös lyhyen kahvan ja pitkän ketjun, voit käyttää sitä useilla tavoilla tarpeen mukaan koko päivän.

Väärät nahat voivat auttaa sinua saamaan hyvin tyylikkään ulkonäön. Tästä materiaalista valmistettu takki antaa sinulle ylimääräistä eleganssia ja jos yhdistät sen enemmän asennettuihin vaatteisiin, voit saada naisellisuus ja aistillisuus.

Muotitrendit vuonna 2019

Kevään tulee pian ja on parasta, että valmistaudumme saamaan sen sen ansaitsemaan: parhaat suuntaukset, jotka kestävät tänä vuonna 2019. Jotkut niistä ovat jonkin verran riskialttiita, mutta samalla houkuttelevia, kun taas toiset tekevät rennomman ulkonäön ja erittäin naisellinen. Yleensä uudet muotisuositukset ovat täynnä laaja-alaisia ​​mittasuhteita, romanttisia siluetteja ja tyylikkäitä asuja, joissa on erittäin tyylikäs urheilullinen kosketus. Muista aina mennä viimeiseen!

Vuoden väri: laventeli

Kaikkivaltias Pantone on jo vahvistanut sen: laventelin väri, sen makeimmillakin ja pastellimainen versio, on trendi tällä kaudella. Näemme sen erityisesti leningit, puvut ja räätälöidyt housut, mutta myös lukemattomia lisävarusteita ja jopa näyttää “total violet” rohkeimmille. Laventeli voi tuntua a priori vaikealta kuljettaa, mutta mikään ei ole enää todellisuutta. No niin väri on niin huomaamaton, kevyt, raikas ja monipuolinen, että voit käyttää sitä useaan otteeseen ilman vaatettasi on kyllästynyt. Ainoa asia on löytää vaatetta, joka sopii parhaiten kuvasi ja ihon sävyyn.

Pyöräily shortsit

Vaikka et halua polkea, aseta pyöräilijä sukkahousut, jotka vuonna 2019 tulevat monipuolisemmiksi kuin koskaan ja lupaavat lakaista kadun tyyliin. Uusien trendien avain on yhdistää elegantit räätälöityjä vaatteita tällä käytännöllisellä urheiluvaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että mikä saattaa tuntua todelliselta muotirikokselta vuosia sitten, on nyt kasvava trendi tuhansien seuraajien kanssa maailmassa. Joten sinulla on vapaa tapa yhdistää urheiluhousut asennettuihin blazereihin, ylisuurisiin takkeihin olkapäillä, pommikonsolilla, puserolla tai klassisella valkoisella paidalla ja luoda omia asuja töihin tai yöllä.

Rypyt, kukat ja höyhenevät hihat

Uudet trendit herättävät kahdeksankymmentäluvun henkeä romanttisimmassa ja herkkimmassa versiossaan ja viettelevät. Rypyt ovat läsnä kaikentyyppisissä vaatteissa: paitoista ja puseroista mekkoihin ja housuihin. Siellä on myös keräyksiä, reunoja, höyheniä, joustoja ja kolmiulotteisia sovelluksia kukkien tai perhosten muodossa, jotka ottavat sekä ylä- että alaosat. Toinen trendi hyvin “sisään” ovat puhalletut hihat, jotka tuovat ylimääräisen annoksen naisellisuutta ja makeutta mihin tahansa sarjaan.

Navy näyttää

Jos ajattelet klassisia meriliuskoja, olet oikeassa, vaikka asia menee paljon pidemmälle. Ja vuonna 2019 näemme raidat kaikkiin väreihin ja kaikkiin suuntiin, jotka muodostavat muodollisen ja rennon ulkonäön runsaalla kimalluksella, mutta vähentämättä sitä tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta, joka on niin tyypillinen laivaston tyyliin.

Neon- ja eläintulostusäänet

Fluorivärit säilyvät hyvin läsnä vuonna 2019, sekä monokromaattisessa versiossa että käärmeissä tai erehtymättömissä leopardipainoissa. Vaaleanpunainen, keltainen, vihreä, violetti … Valitse suosikki neonväri ja käytä sitä vaatteissa, lisävarusteissa tai kynsilakkauksissa, jotta saat aikaan upeimmat ja tyylikkäät kesäasut.

Paras juhlamekko jouluksi

Joulu on yksi vuoden kauneimmista hetkeistä, mutta myös yksi raskaimmista. Ja täydellisten lahjojen löytämisen lisäksi kaikille perheille ja ystäville, meillä on useita tapahtumia, sekä muodollisia että rentoja, jotka vaativat erikoisvaatteita. Jos haluat pysyä mukana, mutta epäilet, kuinka pukeutua tänä jouluna, kiinnitä huomiota tyyliohjeeseemme. Hänen neuvonsa auttavat sinua saavuttamaan viiden tähden joululahjan, jonka avulla voit menestyä varmasti.

Valmista loistaa kuin tähti

Tänä vuonna ylpeys vie osapuolten leningit ja kutsuu meitä antamaan vapaasti “enemmän on enemmän”. Joten unohda minimalismit ja valita metalliset päällysteet, jalokivi-sovellukset, paljon pitsiä ja suurta annosta paljetteja. Värialueen osalta trendit kannustavat meitä jättämään mukavuusvyöhykkeemme ja valitsemaan joululahjoja, jotka eivät ole mustia. Sen sijaan he ehdottavat meitä panostamaan räjähdysmäisimpiin väreihin, kuten kulta, hopea, punainen, smaragdinvihreä tai fuksipussi. Toinen kasvava trendi on prom pukeutuu violetti sävyjä, sinappi, samppanja, tummansininen, munakoiso, viininpunainen ja alaston. Riippumatta valitusta mallista, on istua hyvin ja olla mukava, koska lomat ovat yleensä pitkiä ja halua siirtää ne pysty liikkumaan, koska mekko sinua olemasta liian lyhyt tai liian tiukka.

Velvet leningit

Noble, lämmin, pehmeä ja imartelevaa, sametti on pohjimmainen joulua kangas ja sopii sekä lyhyen että pitkän mekkoja tai midi pienoismallit. Houkutteleva barokki ilmaa, se tarjoaa majesteettinen lasku sametti, glamour näyttää kaikille neljälle sivulle ja on enemmän muodissa kuin koskaan.

Sequin mekkoja

Voit loistaa omalla valolla tänä jouluna valitsemalla paljain mekko. Ja se on, että “paillettes” ovat imartelevia, hauskoja ja antavat erittäin tyylikkään kosketuksen mihin tahansa puolueen asuun. Yllättää vieraasi erittäin ainutlaatuisella ulkoasulla, valitse jalkineiden mekko-tyyppinen blazer. Rakkaat! Sitä vastoin, jotta saadaan entistä selkeämpi ja hillitympi tyyli, valitse mekko klassisilla linjoilla, suorat tai asennettu ja pituus yli polven. Jos et uskalla täysin kirkkaan ulkoasun kanssa, voit aina valita pieniä aplikoita paljetteja olkapäillä tai hihansuissa.

Lace mekot

Harvat vaatekappaleet ovat naisellisia ja aistillisia kuin pitsi mekko. Olipa valitset sen mini- tai maxi-versiossa, saat osapuolten ulkoasun upealla tuloksella. Jos haluat antaa erilaisen touch joulua tyyli, pakenee yksivärinen ja valitsee pitsimekko kirjava kukka-aiheita.

Metallivaikutus mekot

Metallinen loisto on aina varma, että onnistuu puolueesi kanssa. Jos haluat ylittää klassisen kultaa tai hopeaa, valitse metallinen mekko vihertävänsininen, intohimoinen tai smaragdinvihreä. Jotta voimakas isku olisi voimakas, valitse epäsymmetrinen malli, jossa olkapää asetetaan ilmalle. Tällöin sinä näytät joululahjaksi tähtiä, ja sinusta tulee puolueen kiistaton kuningatar.

Jousikuukausi ja villapaidat.

Kun lasku lämpötiloissa saapuminen syksyllä, on aika valita villapaitoja, pelipaidat ja “neuletakit” uudella kaudella. Niiden pitäisi olla lämpimiä, mukavia ja miellyttäviä kosketuksiin, jotta niiden pukeutuminen on mukava kokemus. Jos haluat myös tuoda uusimmat neuleet ja neulepuseroihin, suosittelemme, että huomaat trendit, joita ehdotamme alla. Kun olet löytänyt ne, valitse suosikit ja muokkaa niitä makuun ja tyyliisi.

Paluu klassikkoon: timantit ja eights.

On olemassa suuntauksia, jotka tulevat aina takaisin ja toistuvat itsensä kauden jälkeen. Sillatyypin tapauksessa eights palaa. Se on erittäin klassinen kohta, voimme löytää villapaitoja ja villapaitoja pienissä päissä ja maxi-kokoisina. Toinen trendi, joka palaa on timanttikuvio, joka yhdistää eri kokoja ja värejä.

Suuri aika: ylisuuri suuntaus.

Olemme nähneet ylisuuret trendit paitoihin yhdessä “poikaystävän” farkkujen kanssa. Se on vain paitoja tai tässä tapauksessa, pelipaidat paljon suurempi kuin vastaisi kokoa teemme. Pelipaidat ja “cardingas” ylisuuren ovat erittäin mukavat ja erinomaisesti kylminä päivinä, antaa vaikutelman, että ympäröivät meitä. Suosittelemme niiden yhdistämistä lyhyeen hameen tai laihojen farkkujen tai muun tyyppisiin tiukka housuihin.

Pyöreä kaula ja korkea kaula.

Touch unohtaa Kaula ja valitse kaulus alueella solisluun tai pystykaulus tai joutsenkaula. Nämä kaksi niska ovat katkottua vaatekaappi, joten valitse ne eri väreillä antaa sinulle ulkoasua haluat päivä.

Absoluuttinen värivapaus.

Syksyn kaudella ei ole ennalta määrättyä väriä, joten voimme valita suosikkiväreistämme. Fyysisessä ja verkkokaupat jos löydämme helposti pelipaidat, neulepuserot ja “cardingas” viileitä värejä kuten violetti, ja fluoria värit: keltainen, vihreä tai vaaleanpunainen.

Erilainen kosketus jerseyistasi: paljetteja.

Paljetit yhdistyvät näiden vaatteiden ompeluun eri muodoissa. Levitä koko jersey tai luo luonnon tyylipiirustuksia, kuten ruusuja, lehtiä tai perhosia. Paljettien koosta ne ovat yleensä pienimpiä ja halkaisijaltaan pienempiä kuin yksi senttimetri. Erittäin suositeltava vaihtoehto monipuolisuudelle on pusero tai musta pusero, jossa on valkoisia tai hopeisia paljetteja.

Ennen viimeistelyä haluamme antaa sinulle viimeisen neuvon. On tärkeää tarkistaa tämän tyyppisten vaatteiden vaatteiden tyyppi, erityisesti ne, joissa on paljetteja, rhinestoneja ja muita kirjonta, jotta ne pysyisivät kunnossa, pestään pesun jälkeen.

Trendit pukeutumaan syksyyn 2018

Tässä artikkelissa tarjoamme avaimet, joiden avulla saat ilmeen oikein syksyisin. Viisi trendejä, jotka pukeutuvat sinuun niin muodoin kuin muodollisimmissa tapaamisissa, kuten kaikkein epävirallisimmissa, ystävien ja puolueen kanssa, joka sopii mihin tahansa tilanteeseen. Otamme huomion? Sitten sinulla on olennaisia ​​syksyyn 2018.

1. Bardot-pääntie.

Bardotin pääntie on pääntie, joka jättää hartiat alttiiksi. Se on ollut trendi viime kesänä ja jatkuu tulevina vuodenaikoina. Yläosat tai juhlamekot ovat sitoutuminen naisellisuuteen ja viehättävä kosketus ilman liian rohkeita saattajia. Suunnitelman mukaan voit yhdistää sen farkkuihin tai midi-hameen, jos etsit romanttisempaa ulkoasua.

2. eläinten tuloste.

Eläinpainatus tai eläinpainatus on selkeä trendi, joka menee ja palaa vuosien varrella, ja tällä kertaa näyttää siltä, ​​että se on täällä. Suosituksemme on, että saat peruseläimenpunaiset seeprat, tiikeri- tai käärmeet, kuten pusero tai mini-hame tai midi, yhdistää muihin vaatteisiin, joissa on kevyempiä tai tummempia sävyjä. Täydellinen vain kahdessa kappaleessa. Toinen hyvä vaihtoehto on paita, jossa tämä malli.

3. Bikers takit.

Biker-takit ovat hyvin monipuolisia ja hyvä sijoitus vaatekaapin pohjaksi. Niitä voidaan käyttää päivän aikana, rento näyttää, tai saada valmiiksi yöllä erityinen nimittäminen tai retki. Trend-biker-takit, jotka yhdistävät erilaisia ​​kankaita, kuten täydellinen duo-ihon vaikutus ulkopuolelle ja hiusten vaikutus sisäpuolelle, joka näkyy kaulassa ja ranteissa. Haluatko lyödä? Valitse pyöräsi musta tai kamelin väri.

4. Laaja kantapää ja terävä viimeistely.

Tämä syksy kausi 2018, on sitoutunut tyyliin ja mukavuutta jalkineissa. Nilkkurit ja suurikokoiset kengät, joissa on eläimistö tai mustavalko tai vadelma väri, ovat erinomainen vaihtoehto. Jos etsit paljon tyylikkäämpiä ilmeitä, vaihda laaja kantapää hieno kantapää ja terävä viimeistely.

5. Olkalaukut tai fanipakkaukset.

Vaikka ajatus, että meillä yleensä on mielessä bandoliers tai fanny pakkauksissa ei ole juuri sitä, mitä haluaisimme mennä eräänä yönä, uudet ehdotukset tekevät niistä hyvän vaihtoehdon. Nahka, musta, punainen tai kameli, yhdistettynä hopeisiin, pienikokoisiin sovelluksiin ja puhtaiden linjojen ja jäykän rakenteen muotoiluun. Jos etsimme suurempaa laukkua, voimme valita mallityypin pussin. Tyylikkäämpi illallinen? Suosittelemme kaistaleita, joissa on kirjonta ja strassit.

Nyt vain yhdistää nämä suuntaukset mieltymyksesi mukaan ja muokata niitä tyylillesi.

Häät syksyllä – Mitä pukeutua?

Jos valmistaudut syksyn häät, olet luultavasti miettimässä mitä käyttää, joten tässä ovat häät vinkkejä syksyllä.

Vieraat: mitä käyttää?

Syksyn kausi on tulossa, ja lyhyiden päivien ja ensimmäisen kylmän saapumisen ansiosta ei ole aina helppoa valita oikea asu hääparille tämän kauden aikana.

Valitse mekko, joka on tyylikäs, mukava ja monipuolinen pukeutua kaksinkertaisella dekolteilla tai korkokengillä.

Syksyn muotivaatteita erottuvat rikkailla koru-sävyillä, pitkillä hihoilla ja raskailla kankailla, mutta pukeutumistyypin valinta riippuu paljon hääpuku-koodista. Siksi hyvä ehdotus valita maku täydellinen asu on ilmoittaa sinulle tyyppi tapahtuma, joka odottaa sinua, olipa rento tai muodollinen.

Syksyn ajaksi ajatellaan sametti, satiini, silkki ja hohtavat kankaat värikkäillä sävyillä, jotka inspiroivat syksyn luontoa. Turkoosi, tumma violetti, calendula, beige, öljy, viininpunainen ja tummanvihreä voisi olla sinulle.

Tiedämme, että lasku voi olla vaikea kausi pukeutua, varsinkin kun se tulee kattaa vaatteita, ja jos et halua tehdä kompromisseja fantastinen mekko yllään vieviä takki tai liian rento pusero, voit pysyä lämpimänä tuhoamatta vaatetus. Voit esimerkiksi valita turkista tai nahasta valmistetun lyhyen takin, joka varmasti suojaa sinut kylmästä, jolloin voit näyttää mekko joka tapauksessa.

Morsian: mitä pukeutua syksyllä?

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on syytä harkita hääpuvun valinnassa hääjuhlille syksyllä on varmasti hihojen pituus.

Paljon riippuu siitä, mistä päätit mennä naimisiin. Pohjoisessa Italiassa syksyn ilma on varsin pistävä, joten on parempi päättää kolmen neljänneksen hihasta tai puoli hihasta tai jopa pitkästä hihasta. Etelässä, päinvastoin, lasku on yleensä taipumus olla miellyttävä lämpötila, niin uskallat taas erittäin lyhythihainen tai hihaton rohkea.

Joka tapauksessa hihaton miehu on ehdottomasti kielletty: on parempi keskittyä johonkin ositettuun ja sävelettyyn, koska myöhäisen iltapäivän ja illan viileys voi olla sinua vastaan.

Jos et ole varma, tämä viimeinen ratkaisu voisi olla sinulle: sopivat miehusta varren tai pukeutuman kanssa ja olet tyylikäs, mutta lämmin!

Ottaen huomioon kausi ei ole vielä kovin kylmä, mutta varmasti tuoretta, puhua paksuja materiaaleja, jotka pystyvät pitämään lämpimänä uhraamatta eleganssia. On niin paljon, ja toisinaan ne, jotka eivät tunne muotia, eivät edes tiedä niitä, joten on suositeltavaa neuvoa. Saammeko ehdottaa esimerkiksi satiini tai Mikado yhdistettynä ehkä jossa alushame tai äänenä hunnun valon organza, tylli tai tafti luomaan hieman ‘liikkeen sopivaksi.

Jos rakastat perinne, valitse klassinen Brocade, kun valon vaikutus ja kasvot dupioni silkki on kuumempi ja paksumpi shantung.

Sopii takaisin kouluun

Takaisin kouluun, lisäksi on yksi parhaista mahdollisuuksista asettaa uusia tavoitteita akateemisesti, se voi myös esittää täydellisen tilaisuuden uudistaa monia asioita käytämme päivittäin, kuten vaatteita teemme päivittäin.

Ensinnäkin on tärkeää tietää, että tämä kysymys ei pitäisi olla stressin aiheuttaja kuka tahansa, vaikka kaikki sosiaalinen paine alistumme turhaan yrittää sovittaa sisällä tiettyjen standardien ja prototyyppejä. Siksi valittaessa asuja takaisin kouluun pitäisi ottaa huomioon useita näkökohtia: ensimmäinen asia on muistaa, että mitä enemmän yksinkertainen ja kätevä kuin ulkoasua, sitä parempi (ei saavuttanut rajan suttuinen ja hoitamaton). Toiseksi on tärkeää tulostaa omat tyylisi ja persoonallisuutemme ulkoasuun, jota käytämme, jotta voimme tuntea olosi mukavammaksi ja turvallisemmaksi, kun avaamme ympäristömme. Ja lopuksi, on löydettävä tasapaino kahden edellisen pisteen välillä, jotta varuste ei näytä paikkaansa tai ylikuormittua.

Avain arvata sopivaan etsiä koulu on hallita tasapaino todellisen ja rento, synnyttää täydellinen asu kaikille opiskelijoille. Päähahmojen joukossa, jotka auttavat saavuttamaan etumatkaisen virejä ilman paljon vaivaa, meillä on hupparit, joita kutsutaan yleisesti flanelliiksi. ne yleensä leimataan mielenkiintoisia malleja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja menevät hyvin tahansa pillifarkut ja lenkkarit, lähettämään yksinkertaisen näköinen, mutta trendikäs.

Jos sää muuttuu kylmä, kodikas neuleet ovat lähes sama vaikutus kuin colleget, yhdistää lähes kaiken ja osoittautua erittäin miellyttävä alhaisissa lämpötiloissa. Toisaalta, nahkatakkeja ovat avainasemassa tahansa vaatekaappi, ja ne näyttävät sensaatiomainen ja ovat suuria, kun talvisäästä, mikä yhdistettynä farkut enää asu kärjessä, mutta alkuperäinen ja helppo aikaa. Osa tästä, käyttää muita kohteita, kuten saappaat, saappaat, hatut ja jopa käsineet, antavat ylimääräisen persoonallisuuden.

Lisäksi, jos se on jonkun toisen urheilullinen ulkonäkö ei paha, joka haluaa osoittaa pois hänen urheilullisen ilmeen tiloihin yliopiston, päinvastoin, niin yksinkertainen kiinnittyminen vedenpitävä takki ja leggingsit tiukka antaa voimistelu viimeistely se myös lähettää satunnainen ja ainutlaatuinen tyyli.

Toisaalta, sekä osalta ostaa uusia vaatteita, että on tärkeää löytää paloja, jotka lisätä arvoa vaatekaappi, ostaa vaatteita ainutlaatuinen ja mahdollisesti erilainen, koska se ei ole kovin järkevää investoida sama asia toistuvasti. Mutta jos tarkoituksena on säästää kuluja, tehdä ostoksia myyntikausi on loistava liikkua, kun edellisen tarkastelun huoli siitä, että osat ovat hyvässä kunnossa ja että kangas on kestävä.

Kesän 2018 kuumimmat bikinit

Italian kesän 2018 trendin trendit tulevat New Yorkin, Lontoon, Pariisin ja Milanon muotiviikolla. Jos haluat tietää, mikä on kuumin bikinit kesällä 2018, lue suosituimmat kymmenen ja valitse suosikki!

1. Bikinit, joissa edessä jouset

Bikinit, joissa edessä napitus on yleensä bikinit jouset, mutta ne voivat olla myös tankini ja monokini. Yksi parhaista ja mielenkiintoisimmista esimerkkeistä edessä olevista nauhoista tehdyistä bikineistä on kiillotettu yläosa, joka kiinnittyy ja solmuu edessä, joka on taitavasti suunniteltu olemaan ottamatta pois pukusta.

2. Yksi olkapää bikinit

Yhden olkapään uimapuvut eivät ole ollenkaan uusi käsite, vaikka konsepti tarkistetaan ja “korjataan”, kuten kaikkea, joka kehittyy syklisesti trendinä.

3. Virkkaa bikinit

Yksi viihdyttävä ja kiehtova etsii 2018-mallin uimapukuja on virkattu bikinit, jotka ovat saatavilla myös tankiniin, jossa on V-kaulan kiinnittimet ja jonka mukana on tupsut alareunassa.

4. Bikinit, joissa on tupsut

Tanssit tosiasiallisesti kasvattivat viime vuonna suurta kasvuaan, mutta konsepti on kasvanut tasaisesti ja on vakiinnutettu epäoikeudenmukaiseksi kesän trendiksi vuonna 2018. Tuppien tyyppi ja koko vaihtelevat mallista malliksi, mutta kaikki bikinit tämän tyyppiset ovat hauskoja ja luovia.

5. Bikinit syvällä pääntiellä

Kappale on mukava, mutta kun haluat lisätä tyylikkyyttäsi bikiniin, ajattele syviä kaulanauhoja, jotka ovat yksi kesän 2018 parhaista uimapuvutuksista!

6. Strappy Monokini

Monokini edustaa ajatonta merimaailmaa ja jälleen tänä vuonna he palasivat valokeilaan. Niitä kutsutaan “strappyiksi”, koska ne ovat etupuolella, ristissä tai pukujen toisella puolella.

7. Ultra Sexy Bikini

Kesä 2018 tulee vieläkin lämpimämmäksi super-seksikkäiden mallien ansiosta, jotka osoittavat erittäin pieniä toimenpiteitä, jotka soveltuvat erityisesti kuivalle fyysiselle henkilölle, mutta upeilla käyrillä.

8. Activewear Bikini

Activewear-bikinit sisältävät todella paljon vaihtoehtoja. Useimmat näistä urheiluharrastuksista, joissa on hauskoja viittauksia muodikkaaseen surffailuun. Jopa avoimet olkapäät eivät näytä tuntevansa laskuaan, ja vetoketjulliset ratkaisut voivat täysin täyttää kuuman bikinin vaatimukset.

9. Shimmer ja kiiltävä bikinit

Kaikki uimapukuihin heijastuva voi olla suuri osuma tai voimakas painajainen! Viimeisimmät trendit beachwear vuodelta 2018 osoittavat sen sijaan todella harvinaisia ​​kappaleita, jotka kykenevät parantamaan naisellisuutta ja tekemään rusketuksen kirkkautta.

Kun olet tarkastellut henkilökohtaista sijoitustasi, sinun on vain valittava sopivin bikinit sinulle ja tyyliisi, täytä ranta maxi-laukku ja sukelko aaltoon!

Trendit shortsit ja sandaalit kesällä

Kesä on vihdoin saapunut, mikä tarkoittaa, että on melkein aika vaihtaa kevyet neulepussiasi ilmavilla vaatteilla. Ennen kuin aloitat valmistautua kuitenkaan tee listan muodikkain asu tällä kesäkaudella 2018 ja kun on vaatekaappi puuttuu shortsit ja sandaalit, on aika korjata! Tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten valita tämän kesän muotia shortsit ja sandaalit.

1. Sandaalit, joissa nilkanhihna illalla

Sandaalit, joissa nilkanhihna, eivät ehkä ole täydellisiä tavallisille denim-shortseille, mutta ne soveltuvat varmasti hieman enemmän rentoihin vaihteluihin kuumina kesäiltoina.

2. Mustat sandaalit grunge-ilmeeseen

Tunnetko huonoa tyttöä ja vähän grungea? Shortsit, säiliö, kimono ja mustat sandaalit täydentävät täydellisesti ulkoasua. Jos tällainen asu näyttää hieman liikaa sinulle, muokkaa ulkonäesi pitämällä denim-shortsit, mustat sandaalit ja jotkut metalliset lisävarusteet.

3. Taistelevat sandaalit ja säiliön yläosat shortseissa

Combat-sandaalit – niillä, joilla on sotilaallinen ilme ja säiliön pohja, niin sanotusti – ovat ja tulevat jatkossakin katkottuna jokaisen tytön kenkätelineessä. Nämä kengät todella tietää täydellisesti tasapainottaa puolella “poikatyttö” kanssa enemmän naisellinen ja romanttinen varsinkin jos käyttää shortseja ja sandaalit pariksi ylhäältä paljain hartiat.

4. Slave-sandaalit puolueelle

Valinta jalkineiden erikoista, mutta päättävät yhdistää se shortsit on aina viisasta, jos haluat olla tähti tyylikkäin kesäyöt!

5. Shortsit paljetilla ja korkeakorkoisilla sandaaleilla

Oletko yksi niistä tytöistä, jotka rakastavat paljetteja kimallusta? Sitten sinun pitäisi kokeilla paljetteja shortsit, jos et ole jo tehnyt niin! Ja jos shortsit sopivat pari tyylikkäitä, korkeakorkoisia sandaaleja, tulet erittäin tyylikkääksi tekemättä pienintä vaivaa.

6. Valkoiset kengät ja valkoiset shortsit

Valkoiset sandaalit – joko korkokengillä tai ilman – ovat aina hohdokkaita, varsinkin kun ne ovat samanvärisiä tai kevyitä denim-shortseja.

7. Viralliset shortsit ja sandaalit

Menet ulos viralliseen kokoukseen, mutta haluatko käyttää shortseja? Ei ole mitään väärää, koska ei ole väärää aikaa käyttää niitä! Kuitenkin, jos luulet voit suorittaa shortsit lounaan tai virallista kokousta, vastaavat asu pari suljetun kenkiä, ehkä nude ilmeen.

Miehet ajattelevat, että olemme hieman ‘hullu huolestuttava niin paljon kengät kuluvat, mutta eivät ymmärrä, että se ei ole helppoa löytää oikea yhdistelmät aina olla kauniita ja virheetön. Näytä hänelle tämän artikkelin ja näet, että hän alkaa ymmärtää, miksi olet aina niin trendikäs!