Kesän 2018 kuumimmat bikinit

Italian kesän 2018 trendin trendit tulevat New Yorkin, Lontoon, Pariisin ja Milanon muotiviikolla. Jos haluat tietää, mikä on kuumin bikinit kesällä 2018, lue suosituimmat kymmenen ja valitse suosikki!

1. Bikinit, joissa edessä jouset

Bikinit, joissa edessä napitus on yleensä bikinit jouset, mutta ne voivat olla myös tankini ja monokini. Yksi parhaista ja mielenkiintoisimmista esimerkkeistä edessä olevista nauhoista tehdyistä bikineistä on kiillotettu yläosa, joka kiinnittyy ja solmuu edessä, joka on taitavasti suunniteltu olemaan ottamatta pois pukusta.

2. Yksi olkapää bikinit

Yhden olkapään uimapuvut eivät ole ollenkaan uusi käsite, vaikka konsepti tarkistetaan ja “korjataan”, kuten kaikkea, joka kehittyy syklisesti trendinä.

3. Virkkaa bikinit

Yksi viihdyttävä ja kiehtova etsii 2018-mallin uimapukuja on virkattu bikinit, jotka ovat saatavilla myös tankiniin, jossa on V-kaulan kiinnittimet ja jonka mukana on tupsut alareunassa.

4. Bikinit, joissa on tupsut

Tanssit tosiasiallisesti kasvattivat viime vuonna suurta kasvuaan, mutta konsepti on kasvanut tasaisesti ja on vakiinnutettu epäoikeudenmukaiseksi kesän trendiksi vuonna 2018. Tuppien tyyppi ja koko vaihtelevat mallista malliksi, mutta kaikki bikinit tämän tyyppiset ovat hauskoja ja luovia.

5. Bikinit syvällä pääntiellä

Kappale on mukava, mutta kun haluat lisätä tyylikkyyttäsi bikiniin, ajattele syviä kaulanauhoja, jotka ovat yksi kesän 2018 parhaista uimapuvutuksista!

6. Strappy Monokini

Monokini edustaa ajatonta merimaailmaa ja jälleen tänä vuonna he palasivat valokeilaan. Niitä kutsutaan “strappyiksi”, koska ne ovat etupuolella, ristissä tai pukujen toisella puolella.

7. Ultra Sexy Bikini

Kesä 2018 tulee vieläkin lämpimämmäksi super-seksikkäiden mallien ansiosta, jotka osoittavat erittäin pieniä toimenpiteitä, jotka soveltuvat erityisesti kuivalle fyysiselle henkilölle, mutta upeilla käyrillä.

8. Activewear Bikini

Activewear-bikinit sisältävät todella paljon vaihtoehtoja. Useimmat näistä urheiluharrastuksista, joissa on hauskoja viittauksia muodikkaaseen surffailuun. Jopa avoimet olkapäät eivät näytä tuntevansa laskuaan, ja vetoketjulliset ratkaisut voivat täysin täyttää kuuman bikinin vaatimukset.

9. Shimmer ja kiiltävä bikinit

Kaikki uimapukuihin heijastuva voi olla suuri osuma tai voimakas painajainen! Viimeisimmät trendit beachwear vuodelta 2018 osoittavat sen sijaan todella harvinaisia ​​kappaleita, jotka kykenevät parantamaan naisellisuutta ja tekemään rusketuksen kirkkautta.

Kun olet tarkastellut henkilökohtaista sijoitustasi, sinun on vain valittava sopivin bikinit sinulle ja tyyliisi, täytä ranta maxi-laukku ja sukelko aaltoon!

Trendit shortsit ja sandaalit kesällä

Kesä on vihdoin saapunut, mikä tarkoittaa, että on melkein aika vaihtaa kevyet neulepussiasi ilmavilla vaatteilla. Ennen kuin aloitat valmistautua kuitenkaan tee listan muodikkain asu tällä kesäkaudella 2018 ja kun on vaatekaappi puuttuu shortsit ja sandaalit, on aika korjata! Tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten valita tämän kesän muotia shortsit ja sandaalit.

1. Sandaalit, joissa nilkanhihna illalla

Sandaalit, joissa nilkanhihna, eivät ehkä ole täydellisiä tavallisille denim-shortseille, mutta ne soveltuvat varmasti hieman enemmän rentoihin vaihteluihin kuumina kesäiltoina.

2. Mustat sandaalit grunge-ilmeeseen

Tunnetko huonoa tyttöä ja vähän grungea? Shortsit, säiliö, kimono ja mustat sandaalit täydentävät täydellisesti ulkoasua. Jos tällainen asu näyttää hieman liikaa sinulle, muokkaa ulkonäesi pitämällä denim-shortsit, mustat sandaalit ja jotkut metalliset lisävarusteet.

3. Taistelevat sandaalit ja säiliön yläosat shortseissa

Combat-sandaalit – niillä, joilla on sotilaallinen ilme ja säiliön pohja, niin sanotusti – ovat ja tulevat jatkossakin katkottuna jokaisen tytön kenkätelineessä. Nämä kengät todella tietää täydellisesti tasapainottaa puolella “poikatyttö” kanssa enemmän naisellinen ja romanttinen varsinkin jos käyttää shortseja ja sandaalit pariksi ylhäältä paljain hartiat.

4. Slave-sandaalit puolueelle

Valinta jalkineiden erikoista, mutta päättävät yhdistää se shortsit on aina viisasta, jos haluat olla tähti tyylikkäin kesäyöt!

5. Shortsit paljetilla ja korkeakorkoisilla sandaaleilla

Oletko yksi niistä tytöistä, jotka rakastavat paljetteja kimallusta? Sitten sinun pitäisi kokeilla paljetteja shortsit, jos et ole jo tehnyt niin! Ja jos shortsit sopivat pari tyylikkäitä, korkeakorkoisia sandaaleja, tulet erittäin tyylikkääksi tekemättä pienintä vaivaa.

6. Valkoiset kengät ja valkoiset shortsit

Valkoiset sandaalit – joko korkokengillä tai ilman – ovat aina hohdokkaita, varsinkin kun ne ovat samanvärisiä tai kevyitä denim-shortseja.

7. Viralliset shortsit ja sandaalit

Menet ulos viralliseen kokoukseen, mutta haluatko käyttää shortseja? Ei ole mitään väärää, koska ei ole väärää aikaa käyttää niitä! Kuitenkin, jos luulet voit suorittaa shortsit lounaan tai virallista kokousta, vastaavat asu pari suljetun kenkiä, ehkä nude ilmeen.

Miehet ajattelevat, että olemme hieman ‘hullu huolestuttava niin paljon kengät kuluvat, mutta eivät ymmärrä, että se ei ole helppoa löytää oikea yhdistelmät aina olla kauniita ja virheetön. Näytä hänelle tämän artikkelin ja näet, että hän alkaa ymmärtää, miksi olet aina niin trendikäs!

Häät hairstyles, joka tekee sinusta näyttävät kauniilta teidän iso päivä

Häipäsi päivä lähestyy, se erityinen hetki, jolloin sinä on kaikkien silmien keskipiste, elämäsi hetki, joka ei toistu itsestään, jossa kauneutesi muistetaan aina, kun kyseinen päivämäärä on herättänyt. Joten kaikki on täydellinen, olet suunnitellut kaiken, olet ajatellut kaikkia yksityiskohtia, tiedät missä kukin istuu ja mikä lahja annat vieraillesi juhlan päättyessä, mutta oletko jo ajatellut, mitä hairstylea käytät?

Jos on yksi elementti, joka on minkä tahansa häät moottori on hääpuku. Kaikki vieraat katsovat häntä, kommentoivat häntä ja tavallaan, kadehdittavat häntä. Mutta jokainen lisävaruste, jonka morsian näyttää suurelle päivälleen, voi auttaa lisäämään tämän mekon kauneutta tai katkaisemaan sen tietyllä tavalla. On tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä ennen kampauksen valitsemista, joka täydentää morsiamen ulkoasua:

Sinun on oltava realistinen hiustyypin kanssa. Kaikki eivät ole samoja. On ihmisiä, joilla on paljon paksummat hiukset ja jotka voivat näyttää aaltoilevilta tai tietyissä kokoelmissa, että muut, joilla on hienoimmat hiukset, eivät ole imartelevia. Konsultointi kokenut ammattilaiset kampaamossa ja morsiamen muotoilu on erittäin suositeltavaa välttää aiheeseen haluavat jäljitellä “että näyttelijä, joka meni naimisiin äskettäin ja tuli ulos lehdissä”.

Kampauksen ei pitäisi olla huomion keskipiste. Hairstyle, kuten kukkakimppu tai morsiamen muodostelma, on toinen elementti, joka auttaa parantamaan sen kauneutta hyvänä päivänä. Mutta on pidettävä mielessä, että keskellä näyttää ei voi olla kampaus. Liian hämmästyttävä kokoelma voi poistaa loistavan erityinen mekko, joka loistaa sinä päivänä.

On olemassa monia vaihtoehtoja, jotka ovat olemassa sille suurelle päivälle. Oikean päätöksen tekeminen riippuu haluamallesi ulkonäöstä ja morsiamen hiusten pituudesta. Joitakin esimerkkejä, jotka voivat olla erittäin suotuisia ovat:

A niskassa. Se on kampaus, joka koostuu venyttelystä kaikkiin hiuksiin kohti kaulan nappaa, taittuvat pitkät tuftit alaosassa. Saat erittäin pehmeän ja suloisen tuloksen, joka on ihana, jos mukana on joitain luonnollisia kukkia.

Korkea chignon Tämä ilme on hyvin imarteleva, varsinkin morsieille, joilla on pitkäkarva. Se on rento pulla pään yläosassa, joka on koristeltu punos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ilmeen.

Äänenvoimakkuus yläreunassa ja kiharat alareunassa. Tämä kampaus tuo tyylikkyyttä ja loistaa morsiamen ulkoasuun. Se on todella imartelevaa ja välittää sopusointuista sopivuutta erityisen sopivaksi häämekkoihin. Se on ihanteellinen yhdistettynä päähine, jossa on helmiä tai helmiä.

Kerätyt, puoliksi poimittuneet, pullat tai irtopähkinät, kaikki vaihtoehdot ovat päteviä, kunhan ne auttavat morsiamen olevan kyseisen erikoispäivän kirkkain tähti.

Miten löydän parhaat vaatteet avioliiton hääpäivänä?

Häät päivä on erityinen hetki kahden ihmisen elämässä, sillä heidän on kerrottava maailmalle, että he ovat päättäneet aloittaa yhteisen elämän ja että siitä lähtien heistä tulee vain yksi kaikesta. Päivän jakaminen läheisten kanssa on paras tapa juhlia tätä henkilöä, ja olemme viimein löytäneet sen. Kaikkien on oltava täydellisiä, ja kun sanotaan, kaikki on kaikkea. Jokainen pieni yksityiskohta laskee, jokainen elementti on perustavaa laatua, joten lopullinen tulos on se, jota etsitään. Vaikka on totta, että morsiamessa on erityinen rooli sinä päivänä, sulhasen on myös kaikkien silmien keskipiste. Vaikkakin houkuttelevampi kuin hääpuku, prinssi Charmingin puku tuon ihana päivä on jotain, johon erityistä huomiota olisi kiinnitettävä. Päivän lopussa hän on myös olennainen osa tapahtumaa, ja hän ansaitsee loistaa omalla valollaan.

Valintaa edustavan sulhanen on monimutkainen tehtävä. Mallien, tuotemerkkien, suunnittelijoiden, tyylejä ja värejä on runsaasti erilaisia, ja ne, jotka parhaiten sopivat linkin mieltymysten, makujen ja vaatimusten löytämiseen, eivät välttämättä ole helppo tehtävä. Jotta päätös olisi hieman helpompaa, tässä on muutamia vinkkejä, jotka olisi otettava huomioon tässä ratkaisevassa hetkessä:

Sinun ei koskaan pidä unohtaa kultaista sääntöä, sulhanen puku pitää sopia häätetiketteihin. Häämäärän suunnittelussa morsiamen ja sulhanen päättävät etiketin tason, jonka he haluavat vierailleen. Tämä tarra on säilytettävä, kun sulhasen puku valitaan. Esimerkiksi, jos valitset tiukan etiketin häät, sulhanen on oltava ensimmäinen, joka käyttää aamukaa. Jos on päättänyt järjestää häät rannalla, ei ole sopivaa, että sulhanen pukeutua liian muodollisella tavalla.

Vauvan pukuun käytetty väri ja kangas riippuvat siitä, millaista hääjuhlaa juhlitaan. Siten valkoinen liinavaatteet sopivat erinomaisesti rannalle järjestettyihin häihin. Jos häät pidetään avoimessa paikassa kuin puutarhassa, varma panos on beige. Laivastonsininen on varsin menestys päivähihalle sekä avoimissa että suljetuissa paikoissa. Jos häät järjestetään yöllä ja on tiukkaa etikettiä, valitaan mustan valitsin sulhasen pukuun.

Voit sekoittaa tyylejä. Se on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, mutta sinun on oltava varovainen. Kankaan ja värien sekoitus voi olla jonkin verran riskialtista, joten on suositeltavaa, että neuvoa ammatillisten räätälöiden avulla välttämään epäasianmukaisia ​​päätöksiä.

Säteilevä morsian, kaunis juhla, hauska ja unohtumaton juhla ja ennen kaikkea elegantti sulhanen, joka on pukeutunut tilanteen ja hetken mukaan, tekevät hääpäivästä maaginen hetki muistaa.

Paras ideoita häälahjaksi

Mitä pyydetään hyvästä häälahjasta? No, useat asiat. Tämä on hyödyllistä henkilölle tai pariskunnalle, joka saa sen, joka tunnistaa uuden avioliiton maun, mutta ennen kaikkea, että se on alkuperäistä. Olkoon lahja ikimuistoinen. Ilman uupumusta kaikki mahdolliset vaihtoehdot, tämä on luettelo 11 häät lahjoja muistaa:

Vanhan Havannan ruokailuvälineet. Ne ovat erittäin laadukkaita paloja, jotka tarjoavat siirtomaatyylisiä koristeita ja ovat pääasiassa laadukkaita. Kestää mikroaaltouunien ja astianpesukoneiden toimintaa.

Täydellinen matkakassien sarja. Jos aviopari on riippuvainen matkustamisesta, valitsemalla laadukkaat matkatavarat kestämään koko eliniän ja yhdistettynä väreihin, joita he pitävät, voi olla hyvä häälahja.

Ruoanvalmistusohjeet. Mutta ei vain jokin, se on valita tyyli tai tyyli ruokia, että pari tykkää eniten. Parempi, jos se on suuren formaatin resepti, jota voi nauttia visuaalisena oppaana.

Tuoreiden kukkien toimitussopimus. Ajatuksena on antaa kukkia kotona jonkin aikaa, tiettyinä päivinä, samaan aikaan esimerkiksi syntymäpäivillä tai hääpäivänä. Uuden kodin ympäristö tulee ulos voittamisesta.

Laadukkaat vuodevaatteet. Puhumme kodikkaista lakanoista ja peitteistä, esimerkiksi 100% puuvillasta, kaikki luonnonkuiduista. Kiittää parasta hyvää yötä.

Kit tehdä leipää kotona. Hänen kanssaan pari voi valmistaa kotona kaiken elämän leipää, jota muistamme ikuisesti. Tehtävä tehdä yhdessä esimerkiksi viikonlopun aikana.

Sähköinen korkkiruuvi Jos pari rakastaa viinejä, mikä on parempi idea kuin modernisoida harrastuksensa sähköisellä korkkiruuveilla. Järjestelmä, joka takaa pistojen irrottamisen yhdellä liikkeellä ja automaattisesti.

Kylpyläpäivä pari. Se on tapa antaa terveydelle ja kutsua toipua, varsinkin jos osallistut työhön tai vaativiin tehtäviin viikon aikana.

Makuupussi kahdelle. Ei, se ei ole harvinaisuus, vuoristo- ja vapaa-ajan laitteiden valmistajat ovat ajatelleet parit, jotka haluavat nauttia hetkistään huddled yhdessä. Kuten kotona, mutta tähdillä kuin katos.

Kajakki kahdelle. Jos pari haluaa ulkoilua, tandem-kajakki tarjoaa unohtumattoman luontokokemuksen.

Marble shakki Shakki on olohuoneen pelien klassikko, jotta se saadaan laadukkaasta materiaalista, sillä marmori on pelata toisella tasolla, ei koskaan paremmin sanottu.

Onko jokin näistä yhdestätoista lahjasta kiinnittänyt huomiosi? Menkää eteenpäin, jätä tuntemuksesi merkki uuden pariskunnan muistoon, joka naimisiin.

Miten suunnitella yksinkertainen häät?

Hääjuhlan on oltava unohtumaton linkin ja siihen liittyvän onnellisuuden lupauksen ja vielä parempi, jos vältämme kaikenlaisia ​​komplikaatioita ja voimme jopa alentaa kustannuksia. Nämä ovat joitain avaimia sen saavuttamiseksi:

– Vältä lihotus vieraslistaa. Kutsumalla ystäviä, joilla on vähän yhteyttä häiden häälistaluetteloon, ei ehkä ole hyvä idea. Kaksi asiaa, joista voitte arvostaa, menetetään: vähennä kustannuksia ja hylkää idean ja hyvät tunteet, joita intiimi häät voivat antaa. Kanssasi, jotka todella kiinnostavat sinua.

– Pyydä apua järjestämään häät lahjojen sijaan. Se ei ole huono idea. Varmasti on ystävienne ja perheesi jäseniä häät, joilla on joitain lahjakkuutta. Kanssa ystävällinen laulaja, joka antaa sinulle äänen ja hänen esityksensä, sinä otat ihmiset mukaan, sillä tämä todella merkitsee sinua tapahtumassa. Tämä pätee myös videoiden ja häävalokuvien tekemiseen. Kaikki tämä auttaa myös sinua rajoittamaan budjetin kustannukset.

– Ulkomaalaus. Lisäkustannukset hääjuhlissa ovat kustannukset vuokrauksen paikka hoitoon. Jos teet sen julkisella paikalla, jossa sinun tarvitsee vain pyytää lupaa, säästät itsellesi kustannuksia ja saatat jopa olla hauskempaa vaihtoehtoa, jos valitset paikan hyvin. Mielestämme sijainti, joka on luonnollinen ympäristö, jossa on houkuttelevuutta.

– kotiruokaa. Perhe ja ystävät voivat auttaa sinua tekemään häät catering itse. Joka tapauksessa, jos sinulla on perheravintolan palvelut, luulet, että tämä voi olla lahja, ruokapalvelu. Kaikki on puhua siitä.

– Kukat minimiin Miksi viettää valtava määrä kukkia? Voit tehdä itsestäsi tai mistä tahansa naisestasi tuon kimpun, joka näyttää käsissänne. On myös mahdollista ostaa keinotekoisia kukkia, joita voidaan käyttää myöhemmin. Arvoon.

– Kutsut omasta käsinkirjoituksesta. Ajatus kutsujen tekemisestä itse voi myös toimia. Voi olla jopa aito saada henkilökohtaisia ​​kutsuja.

– kotiteatterilaitteet. Se ei myöskään ole huono idea, kun on kyse helpommin järjestää häät juhla käyttäen mitä tahansa musiikkia laitteita meillä tai joku kotona.

– Juo alennetulla hinnalla. Yksi suurimmista kustannuksista on yleensä juomat, joita tarjoillaan hääjuhlissa. Jos olemme sellaisia, jotka toimivat tämän oston yhteydessä, me säästymme. Ja muuten voit olla valikoivampaa, valitsemalla valikoima juomia, joista tiedämme, että pidät eniten. Niin yksinkertainen kuin se.

– Häärenkaat edulliseen hintaan. Kumppanuuskustannukset ovat osa kustannuksia, joilla voi myös olla varaa leikata. Tarkastele tarkkaan, mikä on joskus edustaa 1% koko häätbudjetista. On olemassa alkuperäisiä vaihtoehtoja – ja jopa ainutlaatuisia -, jotka voivat olla paljon halvempia. Ajattelemme renkaita esimerkiksi 925 sterlinghopeasta, jotka ovat paljon halvempia kuin kulta ja jotka ovat myös elämää.

9 näppäintä tehdä häät juhla helpompaa

Kuinka paljon häät maksaa?

Jotta voisimme vastata tähän kysymykseen, meidän on jaoteltava jokaisen tapahtuman muodostavat osat. Jotkut ovat enemmän verratonta kuin toiset. Jos haluat vähentää kustannuksia, tämä voi olla strategia, poista se luettelosta. Menemme tällä erittelyllä ja sen taloudellisilla arvostuksilla:

– juhlan itsehallintoyhteisö. Keskimääräisen häät kokonaishinnasta satojen ihmisten kokonaiskustannuksille on huomattava ero niiden hintojen suhteen, joita käsitellään yhdestä autonomisesta yhteisöstä toiseen. Näin ollen Madridissa ylittää keskimäärin 21 000 euroa, Kataloniassa ja Valencian yhteisössä on noin 20 000 euroa, ylä- ja alapuolella. Kanariansaarilla ja Extremadurassa kahden autonomisen alueen “taloudellisempia” tällaisissa kustannuksissa kustannukset ovat 12 000 ja 13 000 euroa.

– juhlapaikka. Paikan valinta perustuu kolmeen muuttujaan: sivuston saatavuus avioliittojen päivämääriin, vieraiden joukkoon osallistuneiden määrän sekä juhlallisuuden ja yksinoikeuden aste, jonka haluat antaa tapahtumaan. Se voidaan pitää kotipuutarhassa tai ylellisessä hotellissa. Laajuus on hyvin laaja, mutta vuokraus paikka viisikymmentä ihmistä suurkaupungin kaupunkikeskuksessa voi olla noin 1000 euroa, mukaan lukien vakuutukset.

– Catering-palvelu. Sama, erityinen ruokapalvelu juhlaan, joka kokoaa yhteen sata ihmistä voi olla välillä 75 euroa ja 100 euroa per katettu. Ja siellä on aina mahdollisuus tehdä se alhaisilla hinnoilla kotona tai ravintola ystävien, jotka antavat meille ruokapalvelua. Vapaan palkin valitseminen voi nostaa tätä hintaa vielä 800 eurolla.

– Valokuvauspalvelu. Valokuvista “ennen” (tapaamisen valmistelu pariskunnan talossa), “aikana” (juhla ja juhla) ja “jälkikäteen” (juhlan jälkeen) voivat vaihdella tuhansista eurosta 2 000 euroa, riippuen valokuvaajan palkatusta laadusta ja huolellisuudesta. On tärkeää tuntea myös muut saman ammattilaisen tekemät työt arvioidakseen etukäteen, miten häät voivat olla (jälkeläisille).

– Kukat ja yksinomainen häät kakku. Häät ovat tuoreita kukkia ja laadukas kakku, voi olla noin 400-500 euroa kukkia ja noin 250-300 euroa kakku ja kaikki sen lisäykset. Tietenkin on olemassa paljon halvempia vaihtoehtoja, jotka kulkevat tekemällä kaiken itse ja se on arvokas asia. Nämä ovat kulutettavia elementtejä, jotka mainitsimme alussa.

– Häät leningit ja jalkineet. Brides tavallisesti viettää keskimäärin 525 ja 1,650 euron väliset häät leningit ja jalkineet. Pariskunnan menot ovat tavallisesti pienemmät, välillä 350 euroa ja 800 euroa. Kaikki riippuu valituista tuotemerkeistä ja ylellisistä viimeistelyistä, joita käytetään henkilökohtaisina täydennyksinä.

Pienet ja mustat mekot miksi tytöt pitävät niistä niin paljon?

Pienet ja mustat mekot ovat aina olleet osana monien naisten vaatekaappien taustat. Sen menestys suositussa kulttuurissa noudattaa helposti erottavia avaimia.

Mutta menkäämme ajoissa, menemme sen alkuihin, sen historiaan. Sanotaan, että suunnittelija Coco Chanel loi pikku mustan mekon muotivirtaukseksi. Ei, se ei ollut sellainen. Hän ei keksinyt konseptia, mutta se, mitä hän teki, oli suosittu 1920-luvulla. Chanel-piirustus Vogue’ssa vuonna 1926 määritti sen kiinalaiseksi kreppipukuksi pitkiä, kapeita hihoja. Tuolloin Vogue osoitti sen yksinkertaisena ja tyylikkänä pukeutumistyyliä naisille, joilla oli kaikki takeet muotisuunnitelmaksi.

Mutta miksi tämä menestys useiden sukupolvien pienten ja mustia mekkoja, LBD, on sen lyhenne englanniksi. Näemme avaimet, jotka ovat ilmeisimpiä:

– Koska he eivät mene tyyliin. 1920-luvulta nykyään pienet mustat mekot ovat pysyneet tyyliin viittauksina riippumatta hallitsevista suuntauksista. Niinpä vuonna 1960 sisältyi tyyli minihame kuvastua korkeus- ja 80- ja 90-luvuilla voisi tehdä necklines ja pitkä valita hihat tai hihaton, jossa lennot tai vain tarpeeksi korostaa luku hameet naisesta

– Koska ne parantavat kuvaa. Näiden mekojen musta väri toimii taitavasti korostaen käyttäjän ihoa, mutta myös koru- tai nahkatavaraa sekä jopa kenkiä ja kampauksia.

– Koska ne yhdistyvät kaiken kanssa. Mustan sävy on ihmeellinen etu muuntuu tekstiili erittäin neutraali kankaalle, joka voi yhdistää kaikenlaisia ​​lisävarusteita. Siksi on nainen itse tekee ohjakset hänen näyttää, kun laitat kätesi lisäosat että pidät eniten tai parhaiten tuntuu. Mekko, joka vapauttaa naisten luovin puolen.

– Koska ne edustavat luonnollista eleganssia. Musta, liittyi veistetty ja äärettömyyttä harmoninen tietoja näistä leningit tarjoavat, ovat ikuinen esimerkki luonnollista eleganssia, ei olisi kansalaisuutta. Ei ole sattumaa, että monet ompelijat ovat sisällyttäneet nämä mekot kokoelmiinsa. Lagerfeld, Versace, Coco Chanel tai Dior saivat syyt lainata formaattia.

– Koska he korostavat naisia. Hyväksy hyvää muotoilua ja jopa eleitä ja makea naisellinen kävelytys. Mekko kulkee taustalla hyväksymisestä vähän invasiivisia läsnäoloa.

Kaikista näistä syistä pienet ja mustat mekot tytöt niin paljon.
LBD: llä on vielä paljon historiaa kertoa ja monia tyylejä leikata.

Matala vyötäröhousut: Seksikäs ja tyylikäs

Matala vyötärö housut lupaavat tuoda takaisin hyvän annoksen viettely ja provokaatio yhtä tänä 2018. Suuntaus lupaa olla silmiinpistävin suuntauksia viime aikoina päätyvät nostamme näyttää 90-luvun loppupuolella, kun muoti antoi nämä housut suuresta couturiers kuten Alexander McQueen ostos vaatteiden laitamilla suurten kaupunkien.

Housut lantio ovat syntyneet 60-luvulla, käsi hippejä ja psykedeelistä rockia tuulettimet muodissa tuolloin. Itse asiassa nahkaversiossaan ne olivat yksi legendaarisen Jim Morrisonin vaatekaapista.

Mc Queen oli ensimmäinen suunnittelija ajatella, että muoti voi olla puhdasta aistillisuutta. Tästä syystä hän piristyi ajatusta, että pohjaan sarake on vieläkin aistillinen kuin pakarat ja alkoi luoda couture housut matala vyötärö. Tom Ford, puhdas seksi useimmissa muodikkaissa luomuksissaan, heräsi herätyksen ja alkoi suunnitella tyylikkäitä, alhaisen vyötäröisiä housujaan.
Monet nuoret musiikin epäjumalia tämä suuntaus jatkui alkupuolelle saakka luvulle farkut matala vyötärö housut tuli perus yhtenäinen useimmat nuoret.

Kuten kaikki muotitrendit, tämäntyyppiset housut menettivät höyryä kansainvälisillä markkinoilla tähän päivään saakka. Kun 2017-18-vuotiaiden tytöt ovat palauttaneet heidät heidän vaihtoehtoisempaan ja moderniin ulkonäköönsä. Tällöin fetissi vaate on sekoitus ylilyöntejä 2000-luvun kaikkein selvin päin kadun itse 90s tyyli Näin he saavat seksikäs ja tyylikäs, vaan modernin ilmeen ja mukautettu viimeisimmän muodin .

Näiden housut Tällä hetkellä eniten viljelykasvit ja cowgirls paitoja lupaa enemmän hetkessä useimmille naisille mahdollisuuden luoda näyttää yhtä monipuolinen ja soveltuu kaikkiin tilaisuuksiin. Ja mikä parasta, kaikissa tapauksissa, nämä tyylit on aina seksikäs ja modernilla otteella, joka tekee mitä tahansa tyttö tyylikkäin nainen maailmassa ja aistillinen tunnelma. Valinnaisesti alhaisen vyötärön housut eivät ole mitään enemmän tai vähemmän kuin hyvän aistillisuuden injektio jokaiselle naiselle.

Häätilaisuudet: miten ja missä

Ei ole arvokasta hlöä ilman hyvää vastaanottoa. Seremonian jälkeen, olipa kyseessä sitten siviili-seremonia tai kirkon seurakunnan massa, vieraat menevät juhlinnan paikkaan ja odottavat morsiamen ja sulhanen saapumista. Perinteisesti juhlavierailun jälkeen juhlat siirtyvät kauniiseen paikkaan ympäristössä, ja he tekevät kuuluisan valokuva-raportin, jota he pitävät muistoksi siitä erikoispäivästä. Siksi tällä välin vieraat nauttivat cocktailin tai aperitiivin, jota kutsumme “häät vastaanotto” odotettaessa pari saapumista.

On tavallista, että nämä vastaanottoja järjestetään ulkouima-puutarhassa samassa hacienda-ravintolassa, jossa suosittu “combite” juhlitaan. Koska sen ainoa tehtävä on, että asiakkaat voivat nauttia välipalaa odotuksen aikana. Tarjoilijat käyvät ja tarjoavat juomia sekä välipaloja. Myös he ovat yleensä sijoitettu bodegones, kuten Buffet, jossa jokainen voi mennä tarjoillaan ruokaa.

Nämä pöydät tai asetelmat ovat osa samaa häämustetta. Näissä taulukoissa näet todellisia taideteoksia. Se riippuu häiden tyylistä, niin myös vastaanotto. Klassisissa tai perinteisissä häätessamme löytyy juustolevyjä, kinkkuleikkureita, jotka leikkaavat yleisön edessä, kun ne kiinnittävät levyjä tai pöytiä erilaisilla patateilla, jotka vieraille tarjoillaan makuun. Mutta voit antaa häät paljon tyyliä ja persoonallisuutta kautta vastaanotto. Jos haluat luoda hauskan cocktailin, voit laittaa ruokkavaunun, jossa tarjoillaan mini-hampurilaisia ​​ja mini-koiria, tai baari, joka palvelee erilaisia ​​käsityöluuja. Saat rennon ja samalla tyylikkään ilmapiirin.

Viihtyisimmissä juhlissa on tavallista löytää vastaanottimessa toinen alkupala, kuten suuret sushipöydät tai uskomaton viininmaistajaiset, jotka toimivat juhlinnan alkusoitona. Joka tapauksessa älä unohda, että häät vastaanottaminen on alkusoitto juhlaa varten ja hetki, jolloin nuoripari on saanut tilaisuuden tervehtiä koko perheensä ja ystäviensä, joten sen pitäisi olla rento mutta tyylikäs ilmapiiri ja että se palvelee vieraana häät, ruoka ja sisustus, että hän osallistuu.