Häät syksyllä – Mitä pukeutua?

Jos valmistaudut syksyn häät, olet luultavasti miettimässä mitä käyttää, joten tässä ovat häät vinkkejä syksyllä.

Vieraat: mitä käyttää?

Syksyn kausi on tulossa, ja lyhyiden päivien ja ensimmäisen kylmän saapumisen ansiosta ei ole aina helppoa valita oikea asu hääparille tämän kauden aikana.

Valitse mekko, joka on tyylikäs, mukava ja monipuolinen pukeutua kaksinkertaisella dekolteilla tai korkokengillä.

Syksyn muotivaatteita erottuvat rikkailla koru-sävyillä, pitkillä hihoilla ja raskailla kankailla, mutta pukeutumistyypin valinta riippuu paljon hääpuku-koodista. Siksi hyvä ehdotus valita maku täydellinen asu on ilmoittaa sinulle tyyppi tapahtuma, joka odottaa sinua, olipa rento tai muodollinen.

Syksyn ajaksi ajatellaan sametti, satiini, silkki ja hohtavat kankaat värikkäillä sävyillä, jotka inspiroivat syksyn luontoa. Turkoosi, tumma violetti, calendula, beige, öljy, viininpunainen ja tummanvihreä voisi olla sinulle.

Tiedämme, että lasku voi olla vaikea kausi pukeutua, varsinkin kun se tulee kattaa vaatteita, ja jos et halua tehdä kompromisseja fantastinen mekko yllään vieviä takki tai liian rento pusero, voit pysyä lämpimänä tuhoamatta vaatetus. Voit esimerkiksi valita turkista tai nahasta valmistetun lyhyen takin, joka varmasti suojaa sinut kylmästä, jolloin voit näyttää mekko joka tapauksessa.

Morsian: mitä pukeutua syksyllä?

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on syytä harkita hääpuvun valinnassa hääjuhlille syksyllä on varmasti hihojen pituus.

Paljon riippuu siitä, mistä päätit mennä naimisiin. Pohjoisessa Italiassa syksyn ilma on varsin pistävä, joten on parempi päättää kolmen neljänneksen hihasta tai puoli hihasta tai jopa pitkästä hihasta. Etelässä, päinvastoin, lasku on yleensä taipumus olla miellyttävä lämpötila, niin uskallat taas erittäin lyhythihainen tai hihaton rohkea.

Joka tapauksessa hihaton miehu on ehdottomasti kielletty: on parempi keskittyä johonkin ositettuun ja sävelettyyn, koska myöhäisen iltapäivän ja illan viileys voi olla sinua vastaan.

Jos et ole varma, tämä viimeinen ratkaisu voisi olla sinulle: sopivat miehusta varren tai pukeutuman kanssa ja olet tyylikäs, mutta lämmin!

Ottaen huomioon kausi ei ole vielä kovin kylmä, mutta varmasti tuoretta, puhua paksuja materiaaleja, jotka pystyvät pitämään lämpimänä uhraamatta eleganssia. On niin paljon, ja toisinaan ne, jotka eivät tunne muotia, eivät edes tiedä niitä, joten on suositeltavaa neuvoa. Saammeko ehdottaa esimerkiksi satiini tai Mikado yhdistettynä ehkä jossa alushame tai äänenä hunnun valon organza, tylli tai tafti luomaan hieman ‘liikkeen sopivaksi.

Jos rakastat perinne, valitse klassinen Brocade, kun valon vaikutus ja kasvot dupioni silkki on kuumempi ja paksumpi shantung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *