Paras juhlamekko jouluksi

Joulu on yksi vuoden kauneimmista hetkeistä, mutta myös yksi raskaimmista. Ja täydellisten lahjojen löytämisen lisäksi kaikille perheille ja ystäville, meillä on useita tapahtumia, sekä muodollisia että rentoja, jotka vaativat erikoisvaatteita. Jos haluat pysyä mukana, mutta epäilet, kuinka pukeutua tänä jouluna, kiinnitä huomiota tyyliohjeeseemme. Hänen neuvonsa auttavat sinua saavuttamaan viiden tähden joululahjan, jonka avulla voit menestyä varmasti.

Valmista loistaa kuin tähti

Tänä vuonna ylpeys vie osapuolten leningit ja kutsuu meitä antamaan vapaasti “enemmän on enemmän”. Joten unohda minimalismit ja valita metalliset päällysteet, jalokivi-sovellukset, paljon pitsiä ja suurta annosta paljetteja. Värialueen osalta trendit kannustavat meitä jättämään mukavuusvyöhykkeemme ja valitsemaan joululahjoja, jotka eivät ole mustia. Sen sijaan he ehdottavat meitä panostamaan räjähdysmäisimpiin väreihin, kuten kulta, hopea, punainen, smaragdinvihreä tai fuksipussi. Toinen kasvava trendi on prom pukeutuu violetti sävyjä, sinappi, samppanja, tummansininen, munakoiso, viininpunainen ja alaston. Riippumatta valitusta mallista, on istua hyvin ja olla mukava, koska lomat ovat yleensä pitkiä ja halua siirtää ne pysty liikkumaan, koska mekko sinua olemasta liian lyhyt tai liian tiukka.

Velvet leningit

Noble, lämmin, pehmeä ja imartelevaa, sametti on pohjimmainen joulua kangas ja sopii sekä lyhyen että pitkän mekkoja tai midi pienoismallit. Houkutteleva barokki ilmaa, se tarjoaa majesteettinen lasku sametti, glamour näyttää kaikille neljälle sivulle ja on enemmän muodissa kuin koskaan.

Sequin mekkoja

Voit loistaa omalla valolla tänä jouluna valitsemalla paljain mekko. Ja se on, että “paillettes” ovat imartelevia, hauskoja ja antavat erittäin tyylikkään kosketuksen mihin tahansa puolueen asuun. Yllättää vieraasi erittäin ainutlaatuisella ulkoasulla, valitse jalkineiden mekko-tyyppinen blazer. Rakkaat! Sitä vastoin, jotta saadaan entistä selkeämpi ja hillitympi tyyli, valitse mekko klassisilla linjoilla, suorat tai asennettu ja pituus yli polven. Jos et uskalla täysin kirkkaan ulkoasun kanssa, voit aina valita pieniä aplikoita paljetteja olkapäillä tai hihansuissa.

Lace mekot

Harvat vaatekappaleet ovat naisellisia ja aistillisia kuin pitsi mekko. Olipa valitset sen mini- tai maxi-versiossa, saat osapuolten ulkoasun upealla tuloksella. Jos haluat antaa erilaisen touch joulua tyyli, pakenee yksivärinen ja valitsee pitsimekko kirjava kukka-aiheita.

Metallivaikutus mekot

Metallinen loisto on aina varma, että onnistuu puolueesi kanssa. Jos haluat ylittää klassisen kultaa tai hopeaa, valitse metallinen mekko vihertävänsininen, intohimoinen tai smaragdinvihreä. Jotta voimakas isku olisi voimakas, valitse epäsymmetrinen malli, jossa olkapää asetetaan ilmalle. Tällöin sinä näytät joululahjaksi tähtiä, ja sinusta tulee puolueen kiistaton kuningatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *