Muotitrendit vuonna 2019

Kevään tulee pian ja on parasta, että valmistaudumme saamaan sen sen ansaitsemaan: parhaat suuntaukset, jotka kestävät tänä vuonna 2019. Jotkut niistä ovat jonkin verran riskialttiita, mutta samalla houkuttelevia, kun taas toiset tekevät rennomman ulkonäön ja erittäin naisellinen. Yleensä uudet muotisuositukset ovat täynnä laaja-alaisia ​​mittasuhteita, romanttisia siluetteja ja tyylikkäitä asuja, joissa on erittäin tyylikäs urheilullinen kosketus. Muista aina mennä viimeiseen!

Vuoden väri: laventeli

Kaikkivaltias Pantone on jo vahvistanut sen: laventelin väri, sen makeimmillakin ja pastellimainen versio, on trendi tällä kaudella. Näemme sen erityisesti leningit, puvut ja räätälöidyt housut, mutta myös lukemattomia lisävarusteita ja jopa näyttää “total violet” rohkeimmille. Laventeli voi tuntua a priori vaikealta kuljettaa, mutta mikään ei ole enää todellisuutta. No niin väri on niin huomaamaton, kevyt, raikas ja monipuolinen, että voit käyttää sitä useaan otteeseen ilman vaatettasi on kyllästynyt. Ainoa asia on löytää vaatetta, joka sopii parhaiten kuvasi ja ihon sävyyn.

Pyöräily shortsit

Vaikka et halua polkea, aseta pyöräilijä sukkahousut, jotka vuonna 2019 tulevat monipuolisemmiksi kuin koskaan ja lupaavat lakaista kadun tyyliin. Uusien trendien avain on yhdistää elegantit räätälöityjä vaatteita tällä käytännöllisellä urheiluvaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että mikä saattaa tuntua todelliselta muotirikokselta vuosia sitten, on nyt kasvava trendi tuhansien seuraajien kanssa maailmassa. Joten sinulla on vapaa tapa yhdistää urheiluhousut asennettuihin blazereihin, ylisuurisiin takkeihin olkapäillä, pommikonsolilla, puserolla tai klassisella valkoisella paidalla ja luoda omia asuja töihin tai yöllä.

Rypyt, kukat ja höyhenevät hihat

Uudet trendit herättävät kahdeksankymmentäluvun henkeä romanttisimmassa ja herkkimmassa versiossaan ja viettelevät. Rypyt ovat läsnä kaikentyyppisissä vaatteissa: paitoista ja puseroista mekkoihin ja housuihin. Siellä on myös keräyksiä, reunoja, höyheniä, joustoja ja kolmiulotteisia sovelluksia kukkien tai perhosten muodossa, jotka ottavat sekä ylä- että alaosat. Toinen trendi hyvin “sisään” ovat puhalletut hihat, jotka tuovat ylimääräisen annoksen naisellisuutta ja makeutta mihin tahansa sarjaan.

Navy näyttää

Jos ajattelet klassisia meriliuskoja, olet oikeassa, vaikka asia menee paljon pidemmälle. Ja vuonna 2019 näemme raidat kaikkiin väreihin ja kaikkiin suuntiin, jotka muodostavat muodollisen ja rennon ulkonäön runsaalla kimalluksella, mutta vähentämättä sitä tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta, joka on niin tyypillinen laivaston tyyliin.

Neon- ja eläintulostusäänet

Fluorivärit säilyvät hyvin läsnä vuonna 2019, sekä monokromaattisessa versiossa että käärmeissä tai erehtymättömissä leopardipainoissa. Vaaleanpunainen, keltainen, vihreä, violetti … Valitse suosikki neonväri ja käytä sitä vaatteissa, lisävarusteissa tai kynsilakkauksissa, jotta saat aikaan upeimmat ja tyylikkäät kesäasut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *