1. Koti
  2.  > 
  3. Juhlamekot
  4.  > 
  5. Cocktailmekot
1-36 (tehty 707 tuotteet)

1  234567891011

 Siirry 

  •   Katso:  
  • Lista Grid Galleria
  • Kaikki Ilmainen toimitus
  • Järjestä:
  • Näyttö:

1  234567891011

 Siirry 

Parhaat Tarjoukset

Cocktailmekot

Kun he kutsuvat meidät juhliin tai juhlaan, meidän on oltava oikeassa, kun he valitsevat mitä käyttää. Epäilyt ovat pohjimmiltaan valittaessa lyhyttä puvut, pitkiä mekkoja tai cocktail-mekkoja. Ei ole aina helppoa päättää, vaikka yleisesti ottaen meidän pitäisi harkita maksimaalisuutta, että se tuntuu mukavalta, luonnolliselta ja turvalliselta. Tällä tavoin me säteilemme täysin kauniin kauneuden.

Olipa sitten iltapukuja tai päivän mekkoja, cocktailmallin valinta voi olla erittäin onnistunut. Yleensä on tyylikäs ja aistillinen vaihtoehto, jolle on ominaista leikkaus polven korkeudella, tai muutaman tuumaa sen alapuolella tai sen yläpuolella. Tarjotut mahdollisuudet ovat valtavat, riippumatta siitä, sinun täytyy mennä etikettipartneriin tai tapaamiseen tai minkäänlaiseen juhlaan.

Vinkkejä pukeutumiseen cocktail-mekkoihin

Suosittelemme, että olet tietoinen muotista ja nykyisistä trendeistä, mutta älä ole heille orja. Sinun on parempaa kuin kukaan tiedä, mikä kehosi on, ja tällä tavoin voit päättää pääntien, vyötärön, vyötärön, lentojen jne. Leikkauksista. riippuen fysiologian ominaisuuksista. Valitse malli ennen kaikkea sen mukaan, miten sopii, ei ainoastaan trendikkäänä. Ja tietenkin, älä unohda, että eleganssi on välttämätöntä tämäntyyppisessä tapahtumassa, joten vältä tarpeettomia ylilyöntejä.

Midi-mekot, huomaamattomat ja hienostuneet, sopivat vaihtoehdoksi, kun menet kokoukseen, jossa haluat olla hyvä, luopumatta siitä harkintavaltaa. Sitä vastoin lentäjät saavat paljon aikaan: ne tuovat omaperäisyyttä ja karismaa ja, kätevästi valittu, ne auttavat sinua koristamaan hahmosi. Epäsymmetriset leikkaukset ovat myös erinomainen vaihtoehto, koska ne herättävät huomiota ja luovat luovan ja ylivoimaisen luonteen, joka on aina suotuisa.

Värien suhteen sekä valkoinen että musta ovat ajattomia ja turvallisia panoksia aina aina näiden tapahtumien protokollan normien mukaisesti. Tällä hetkellä toisaalta ne käyttävät paljon punaisia, vihreitä minttuja ja sinisiä, erityisesti koboltteja.

Kun toissijainen on tärkein

Näitä erikoisvarusteita muodostettaessa sinun on huolehdittava käytettävien lisävarusteiden ja lisävarusteiden valinnasta. Hyppääminen jalokiviin ja ennen kaikkea kenkien ja käsilaukun kanssa on ehdottoman tärkeää, jotta voit suunnitella hyvän kuvan.

Perusneuvonta on valita pieni pussi, vaikkakin houkutteleva, mieluiten vastakohtana mekon sävyyn. Tällä hetkellä laatikko laukku - jäykkä ja neliö osa - on yksi eniten käytetty julkkikset ja muoti viittaukset.